ADO wint oefenduel van Telstar

10 december 2019 4 reacties

ADO Den Haag speelde dinsdagmiddag een besloten oefenwedstrijd tegen Telstar.

In het Cars Jeans Stadion stuurde Dirk Heesen spelers het veld in die de afgelopen tijd wat minder aan bod kwamen en een aantal jongelingen. Het combinatieteam won met 3-2. Michiel Kramer, Elson Hooi en Pawel Cibicki scoorden.

De zege was verdiend te noemen, maar de Witte Leeuwen kwamen kort voor rust wel op voorsprong. De 1-1 viel na een minuut of zeventig. Een vrije trap van Thom Haye werd licht getoucheerd door Kramer, die de stand zo gelijktrok.

ADO Den Haag ging vervolgens door en startte het Haags Kwartiertje met een volgend doelpunt. Na een verfijnde corner vond Hooi het net.

In de slotfase tekende Cibicki voor de 3-1 met een keurige dropkick in de verre hoek. Telstar-verdediger Ilias Bronkhorst maakte met een kopbal uit een hoekschop nog de 3-2.

Scoreverloop: 42. Fernandes 0-1, 70. Kramer 1-1, 76. Hooi 2-1, 85. Cibicki 3-1, 90+2. Bronkhorst 3-2