Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

‘ADO zit in zijn maag met Alan Pardew’


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

21 februari 2020

Binnen ADO zou er een stroming zijn die alweer van Alan Pardew af zou willen.

 

Dat schrijft het AD. Een ontslag van Pardew zou ADO geld kosten, maar een deel van de club ziet ADO nu op deze manier rechtstreeks op de Keuken Kampioen Divisie afstevenen. Een eventuele degradatie zou financieel desastreuse gevolgen hebben voor de residentieclub.

 

Pardew wordt vooral verweten dat hij niks van de eredivisie snapt. “Vorige week, laten ingewijden weten, wist hij nog niet of en waar duels uit de Nederlandse competitie op tv te zien zijn”, aldus het AD.

 

Daardoor komt ADO ook tactisch in de problemen. “In aanloop naar het thuisduel met PSV trainde Sam Stubbs tot verbijstering van velen als linksback, terwijl iedereen wel besefte dat de logge Engelse centrale verdediger de opkomende Denzel Dumfries en zwervende Mohamed Ihattaren niet zou gaan afstoppen.”

 

Volgens het AD zou Pardew eigenlijk alleen met zijn Engelse assistenten communiceren. Ook spreekt deze krant over tweespalt binnen de selectie, iets wat Luuk Koopmans ontkent.

 

In het stadion zou de gedachte stees meer zijn: was Fons Groenendijk maar gebleven.

Lees meer over

Reacties

ps070

het is moeilijk hoeveel tijd heeft een persoon nodig?

kiezen we voor meer tijd wie weet krijgt hij de juiste ballers bijelkaar die een den haag waardig potje voetbal kunnen neerzetten

of hebben de afgelopen wedstrijden genoeg zien ?
Zaterdag 22 februari 2020 om 15:56 uur

Vakkie-G

Fake nieuws
Vrijdag 21 februari 2020 om 15:58 uur

VAKKIE-l

AD en al die andere roddelbladen zijn niet welkom en daarom zaaien nu onrust.
Vrijdag 21 februari 2020 om 15:07 uur

BertD

Hallo Mig,

Realistisch en objectief probeer ik ook te kijken.
Ik denk toch dat er echt een andere opstelling komt en vandaar uit de nodige punten proberen te pakken.
Dat kan niet anders namelijk. Iedereen er om heen ziet dat je niet in deze fase met allerlei verschillende varianten kan blijven spelen. Tevens zijn het merendeel huur spelers die weinig of niks met ado.hebben.Bestuur moet een afweging maken wat te doen.het is echt crisis nu binnenkamers vermoed ik zo. Het kan niet zo zijn dat Pardew nu weet wat hij neer moet zetten dat is in mijn optiek onmogelijk. ( teweinig kennis nederlandsvoetbal. ) ze moeten hem verplichten te sparren met derde (jol Heese)kan niet anders. Niet gezegd dat we dan winnen hoor het is voetbal.
Maar in deze fase moet er alles uitgehaald worden wat nodig is. Nu loop je naar de slachtbank.
En ook ik Mig zit bij degradatie weer op P volgend jaar
👍
Vrijdag 21 februari 2020 om 13:55 uur

MiG

@BertD: Ik heb jou een tijdje terug al eens gecomplimenteerd met je optimisme cq positiviteit, maar ik kan daar dit keer niet in meegaan. Jullie mogen me gerust een van de azijnpissers noemen, prima. Zelf vind ik het meer een kwestie van `realistisch/analytisch naar de zaak kijken`. Ik zie echt niet in hoe het tij nog moet worden gekeerd. Het elftal zit muurvast en de onzekerheid druipt er vanaf. De ouwe hap kijkt met argwaan naar Pardew en zijn vazallen, diezelfde Pardew blijkt een tactisch onbenul door Duffy op Dumfries te zetten, Heessen mag alleen nog slippendrager zijn en hij is zelfs zijn plekkie kwijt in de trainerskamer, de teammanager/teambegeleider mocht ineens niet meer op de bank zitten en hij schijnt zelfs ziek thuis te zitten. Dat zou allemaal nog wel ok zijn als er resultaten worden behaald, maar dat gebeurt niet. Dan hebben we ook nog de pech dat er dit seizoen 2 clubs rechtstreeks degraderen. Plek 16 is echt heel ver weg aangezien het verschil met PEC 5 punten is. Had die L*L van een Necid een van de kansen benut tegen Vitesse dan was het verschil "maar" 3 punten geweest en was het nog enogszins te overzien. Jij hebt het over "de juiste opstelling", maar dat is nou juist het probleem: daar komt ons Engelse vriend niet uit. Het is een grove en dure inschattingsfout geweest om Pardew aan te stellen. Ik hoop van harte dat ik ongelijk zal krijgen en dat we via de nacompetitie erin blijven. Gebeurt dat niet dan verleng ik toch gewoon mijn seizoenskaart en ga ik lekker door op vak Q met azijnpissen.
Succes en sterkte allemaal; we zullen het nodig hebben :thumb:
Vrijdag 21 februari 2020 om 12:34 uur

Lekkâh voetbal kèke

hoe kan je dan ook een trainer nemen die geen benul heeft van de nederlandse competitie. wie deze man heeft gehaald, moet het boetekleed aantrekken en op pleuren!! die heeft ook geen verstand van voetbal. paniek aankopen. luister toch is naar mensen die echt wat in de voetballerij hebben gedaan. Maar waar zijn dan hagenezen die wat met fc den haag hebben en/of gehad? Aad de Mos? pff halve ajacied. Dick advocaat Martin jol ga zo maar door. Fons met een den haag hart huilt nu, maar is ook n
blij dat ie nu niet in een wespennest als deze zit. gewoon te triest dit allemaal. Wat nu? hopen dat die Pardoes zelf ze koffers pakt, en een goeie traner zich aanmeld met hart en verstand van voetbal. Tja de enige die hier blij mee is ,dat is de knvb. die zien fc den haag liever gister dan vandaag naar de 1e divisie gaan. of beter zelfs failliet gaan. Dit mag NOOIT gebeuren, 3e stad van nederland moet in het linkerrijtje meedraaien.

op hoop van zegen, waar blijft onze redder in nood!!!!
Vrijdag 21 februari 2020 om 12:33 uur

BertD

Juist winnen moeten we, ben er van overtuigd dat met een juiste opstelling we het kunnen redden. Hoop opgeven voor de laatste kans verkeken is, is geen optie voor onze fantastische aanhang. Mensen die dat wel doen sluit je vooral aan bij de azijn zeikers. Als we al degraderen hebben we nog tijd genoeg om ons ongenoegen over de vele fouten
Kenbaar temaken.
Bert.
Vrijdag 21 februari 2020 om 11:53 uur

John Wright

@skrens, mee eens, never surrender, Come on the Hague, een gestolen 0-1, stoppen met azijnpissen, dat doen Valentijn D en het AD al.
Vrijdag 21 februari 2020 om 11:46 uur

MiG

@skrens: Jij bent echt een komiek :D
Vrijdag 21 februari 2020 om 11:12 uur

skrens

Lekker bezig allemaal lijkt wel op politiek.
Weg met die azijnpissers ze hopen gewoon dat ADO het niet gaat redden.
Ze hopen ook nog dat het publiek de boel op stelten gaat zetten. Dan hebben ze helemaal een stijve pimmel.
Morgenavond gewoon 0-1 en allemaal weer stil.
Vrijdag 21 februari 2020 om 11:09 uur

MiG

@John: Tegen Heerenveen (uit, ook dat nog)? Scheid toch uit, man
Vrijdag 21 februari 2020 om 10:14 uur

MiG

@John: Jij ziet nog kansen?
Vrijdag 21 februari 2020 om 10:13 uur

Hmmm

@JW
Als FG was gebleven EN hetzelfde geld was beschikbaar zouden er gerichte aankopen gedaan worden.
Ik denk dat de kans op Handhaving dan toch groter was, maar....................
het is in beide gevallen "koffiedik kijken".

Feit in het heden is dat we nu met 2 nieuwe trainers en 8 nieuwe spelers zitten en we er maar het beste van moeten hopen.
Vrijdag 21 februari 2020 om 09:50 uur

John Wright

Kletsverhaaltje. Meehuilen met de wolven in het bos. Als FG gebleven was, was er niets veranderd, was zn vriendjeskliek blijven staan die geen wedstrijd meer wonnen, en was degradatie zeker geweest. Nu zijn er zeker kansen., te beginnen komend weekend in Heerenveen. Artikel in het AD is geroddel.
Vrijdag 21 februari 2020 om 08:51 uur

MiG

Vooral degenen die Pardew hebben aangesteld (Hamdi en zijn adviseur Jol) mag je deze hele klucht verwijten. Ondertussen lijden wij, de supporters het meeste :(
Vrijdag 21 februari 2020 om 08:26 uur

Laatste wedstrijd

Logo MVV Logo ADO Den Haag
0-0
31 juli 2020

Volgende wedstrijd

Logo Almere City FC Logo ADO Den Haag
8 augustus 2020 om 17:00 uur
Almere City Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 25 - 56
2 AZ vCL 25 - 56
3 Feyenoord EL 25 - 50
4 PSV vEL 26 - 49
5 Will.II vEL 26 - 44
6 FC Utrecht 25 - 41
7 Vitesse 26 - 41
8 Heracles 26 - 36
9 FC Groningen 26 - 35
10 Heerenveen 26 - 33
11 Sparta R'dam 26 - 33
12 FC Emmen 26 - 32
13 VVV-Venlo 26 - 28
14 FC Twente 26 - 27
15 PEC Zwolle 26 - 26
16 Fortuna Sit. 26 - 26
17 ADO Den Haag 26 - 19
18 RKC Waalwijk 26 - 15