Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Arzbach en Heijnen hadden ook meningsverschil over Jol


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

9 april 2008 15 reacties
Naast de komst van André Wetzel zorgde ook het standpunt over Martin Jol voor het conflict tussen Pierre Heijnen en John Arzbach, wiens opvolger overigens vandaag al gepresenteerd wordt.

Arzbach was van mening dat ADO Den Haag er alles aan moest doen om Jol binnen te halen. Ook daarom nam hij nog geen genoegen met André Wetzel. De gevallen directeur wordt in zijn mening gesteund door de crediteuren en het ADO-collectief.

Heijnen is echter sceptisch over de mogelijke komst van de ex-trainer van de Spurs. In de AD/Haagsche Courant vertelt hij dat hij met de Scheveninger heeft gesproken, maar in dat gesprek niet het idee kreeg dat Jol een haalbare kaart is.

De rasbestuurder Harm de Boer lijkt de nieuwe algemeen directeur ad interim van ADO Den Haag te worden. Hoewel Pierre Heijnen de geruchten nog niet wil bevestigen, lijkt hij diegene te zijn die vandaag gepresenteerd wordt. ADO Den Haag zit in een rumoerige tijd, dus het bestuur vindt het belangrijk dat er snel een nieuwe kapitein wordt aangesteld. De Boer bekleedde in het verleden onder meer directiefuncties binnen de overheid.

Reacties

KKH - kalekophagenees

Wat rijmt er allemaal op Boer, 

Mallemoer - dat is de club

Geouwehoer - dat is al maanden bezig

televisie snoer - handig bij het ophangen van dingen

Troebadoer - Kut liedje van Leny Khur

Hoer - dat zijn wij voor hun want ze blijven ons naaien, tevens ook een voorzetsel voor iedere tegenstander is die ons naait.

Roer - maar dat is ook al jaren in verkeerden handen



Woensdag 9 april 2008 om 22:44 uur

Aad02

Jol moet gevraagd worden...Jol wilt zn naam gescandeerd horen. Jol moet je prikkelen. Dat heeft ie zelf ook al ooit gezegd. Dan komt ie pas.

Geloof mij maar...als we met zn allen voor zn deur staan te scheeuwen komt ie echt wel...
Woensdag 9 april 2008 om 21:00 uur

vak Q

@Marcello: maar Advocaat heb ik er tenminste zelf nog over gehoord. Martin hoor of zie je niet over dit onderwerp. Ik vraag me dus ook af wat er überhaupt waar is van dat verhaal. Ik denk dat hij gewoon weer op een club uit Engeland hoopt.
Woensdag 9 april 2008 om 19:08 uur

Marcello

Laat Martin Jol zelf maar eens in de lucht komen hoe het een en ander in elkaar zit, volgens mij is het gewoon een vieze PR stunt van Braaksma in scene gezet door Ratje Jansen en Ringelezwijn.
Dit zelfde geintje heeft Ratje Jansen ook al met Dick Advocaat geflikt.
Woensdag 9 april 2008 om 18:54 uur

dennis

niemad moet meer gaan  die raad zijn aleen op geld uit ik ga ook niet meer de golera voor ze
Woensdag 9 april 2008 om 15:45 uur

Harm de BOER, dus

Harm de Boer

Begon als journalist in Friesland en was vervolgens werkzaam bij de Utrechtse politie en de Centrale Recherche Informatiedienst van het Ministerie van Justitie. In 1985 maakte hij de overstap naar het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit als directeur van de Algemene Inspectiedienst. Daarna was hij landbouwraad in Londen, Rome en Bonn. In Duitsland nam hij het initiatief voor een publiek-privaat samenwerkingsverband om het imago van agrarisch Nederland te verbeteren met als belangrijke pijler een bilateraal interactief debat. In 2003 keerde hij terug naar Nederland als interim-directeur bij LNV. Na zijn studies aan de Nederlandse Politie Academie en de Sociale Academie was hij bij de overheid jarenlang als manager betrokken bij vernieuwingsprocessen op het gebied van onder meer personeel, organisatie, democratisering en communicatie. Buiten het werk heeft hij in een breed maatschappelijk veld deel uitgemaakt van besturen en commissies, waaronder in het betaald voetbal. Nog steeds geniet de sport een warme belangstelling, maar het grootvaderschap in de veranderende samenleving vraagt en krijgt ook tijd. Naast zijn band met het IMI is hij ook actief als klankbord voor managers bij overheid en bedrijfsleven. Hij adviseert enkele kleine bedrijven en maakt deel uit van de raad van advies in het domein Zakelijke Dienstverlening van de Mondriaan Onderwijsgroep in Den Haag.





Woensdag 9 april 2008 om 14:01 uur

Nix

Harm de Boer officieel aangesteld als nieuwe directeur a.i. Dat is snel geregeld! Oftewel: die stond al lang en breed klaar natuurlijk... Je hoeft die Heijnen geen politieke spelletjes te leren, die kent hij allemaal al...
Woensdag 9 april 2008 om 13:58 uur

rimba

Iedereen hoor je over Jol. De enige die je niet hoort is Jol zelf. Ik geloof er inmiddels geen ene flikker meer van dat Jol ooit serieus kandidaat is geweest.

Geeft m.i. aan hoe betrouwbaar dat ADO-collectief is.
Woensdag 9 april 2008 om 13:02 uur

peet

Jol speelt  volgens mij een vies spelletje. Laat hem aub wegblijven. Als ie het zo graag wil waarom laat hij dat dan niet weten? Hij zit gewoon op een grotere club te wachten.

Woensdag 9 april 2008 om 12:59 uur

FRANSIE

MARTIN JOL     MARTIN JOL    MARTIN JOL   MARTIN JOL   MARTIN JOL   MARTIN JOL    MARTIN JOL MARTIN JOL MMMARTIN JOL    MARTIN JOL   MARTIN JOL   MARTIN JOL   MARTIN JOL    MARTIN JOL
Woensdag 9 april 2008 om 12:34 uur

Nix

@Yep&ADOsexual:
Ik las ergens dat Pierre Heijnen Martin Jol persoonlijk heeft gepolst en die stond niet te juichen, volgens Heijnen. Daar moeten we dus maar vanuit gaan. 
Ik hoorde ook dat Jol hoogstwaarschijnlijk in Engeland (Newcastle Utd) blijft.
Maar het zou inderdaad iedereen helpen als Martin de radiostilte van zijn kant doorbreekt en zich duidelijk uitspreekt over de kwestie.

Woensdag 9 april 2008 om 11:09 uur

ADOsexual

@ Yep

My thoughts exactly... JOL KOMT NIET. GEEN ENKELE trainer die harde Britse ponden heeft gezien komt naar NL, en zeker niet naar FCDH. En geef ze eens ongelijk?!
Woensdag 9 april 2008 om 10:22 uur

Yep

@leo hartog: Als Jol zo graag wil, waarom laat hij dat niet even openlijk blijken. Dat scheelt een hoop onrust.
Woensdag 9 april 2008 om 10:19 uur

ron

die nieuwe algemeen directeur heeft wel zijn naam tegen, als dat maar goed gaat.
Woensdag 9 april 2008 om 10:11 uur

leo hartog

Ik denk dat als "Het ADO collectief" groot genoeg blijkt zijn, de komst van Jol zeker haalbaar zal zijn, temeer omdat Jol er puur uit clubliefde zou instappen en niet puur voor het financiele.
Misschien Jol binnenhalen en Wetzel (die al aangegeven heeft geen moeite onder Jol te werken) erbij betrekken?
Woensdag 9 april 2008 om 10:11 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24