Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Atteveld per direct nieuwe hoofdtrainer


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

17 april 2009
Raymond Atteveld wordt de nieuwe hoofdtrainer van ADO Den Haag. De oud-speler tekent voor twee seizoenen. André Wetzel trekt zich terug en wordt alleen technisch directeur.

Atteveld maakt vandaag al zijn entree maken op het trainingsveld en neemt zondag plaats nemen op de bank bij de uitwedstrijd tegen Willem II. Volgens ADO Den Haag is deze keuze gemaakt omdat De spelers in de resterende vier competitiewedstrijden zo aan de nieuwe trainer kunnen bewijzen dat ze eredivisiewaardig zijn.

“We hebben besloten om de taken van technisch directeur en trainer te splitsen. Door het aantrekken van Raymond Atteveld als hoofdtrainer kan André Wetzel zich voluit richten op de verdere professionalisering van onze club.” Zegt Henk Jagersma, voorzitter van de raad van commissarissen.

Wetzel is blij met de nieuwe trainer die de club door en door kent: “Raymond Atteveld is een jonge, karaktervolle trainer, die enthousiast is om bij ons te beginnen. Als oud-speler en jeugdtrainer kent hij de club van haver tot gort. Ik ben ervan overtuigd dat hij erin slaagt om ADO Den Haag verder vooruit te helpen.”

“Ik ben blij met deze kans. Aan mijn periode als speler bij ADO Den Haag bewaar ik goede herinneringen. Ik weet wat het Haagse publiek van het team verwacht. Ik wil dan ook niets liever dan slagen als trainer van ADO Den Haag.” Om grote drukte op het trainingsveld te voorkomen, traint de selectie vandaag met Atteveld achter gesloten deuren.

Reacties

supporter 4-life

in elk geval iemand met hart voor de club en die begrijpt wat we willen zien hier in den haag      veel succes raymond !!!!
Zaterdag 18 april 2009 om 11:55 uur

Mr. FC DEN HAAG

Raymond Atteveld namens vele FC/ADO Den Haag
supporters wens ik jou de komende 4 wedstijden heel veel succes toe!
Wat er ook gebeurt mijn respect heb je en krijg je!!!

RAYMOND ATTEVELD GAAT KNALLEN OP HET VOETBALVELD!!!
Zaterdag 18 april 2009 om 03:32 uur

Hannes

Lul niet slap Willempie. Atteveld is exact wat we nodig hebben op dit moment. Een trainer die vol passie en vuur zit (ja het kan een keer misgaan, maar hé, we zijn Den Haag, het gaat ergens altijd een keer mis). En WTF.. die man is gewoon een uitstekende trainer.. onverdiend de zak gekregen bij Roda, en kijk waar ze nu staan.. Geloof me, die man gaat DH naar een hoger plan brengen. Wetzel was en is een uitstekende TD, maar een meer dan waardeloze trainer. VD Kallen heeft net op tijd ingegrepen (eigenlijk te laat al) Laat Atteveld maar zien uit welk hout hij is gesneden de komende wedstrijden !
Zaterdag 18 april 2009 om 02:19 uur

ADOsexual

@ Lap

Wie heeft het over afkopen? contractontbinding op grond van ontslag op staande voet. En als meneer gaat mekkeren, dan zeggen we: het is crisis, net als in zovele andere bedrijven worden er dagelijks vele mensen met vaste contracten op straat gezet. Dag meneer Wetzel.

@ Willempie

Heerlijk cynische text goz :D (y) Je hebt ook wel gelijk natuurlijk.... MAAR toch moet ik Atteveld enig respect doen toekomen, nietwaar? Ik bedoel, je moet ook eigenlijk niet wijs zijn ook dat je eraan begint. weten dat je alle klappen op gaat vangen die Wetzel aan het eind van het seizoen eigenlijk moet krijgen vanwege de teringzooi die HIJZELF en niemand anders gemaakt heeft.... is `ie masochist of zo??? Maar nogmaals, respect.....
Zaterdag 18 april 2009 om 01:37 uur

Lap

@ADOsexual: Het geld is er niet om m weg te sturen. Makkelijk zat.
Vrijdag 17 april 2009 om 17:48 uur

ADOsexual

@ lap

we zijn het eens, ik snap deze move idd ook niet: contractontbinding! opzouten met die dwaas.... Maar zoals ik al aangaf in mijn stukje: bestuur heeft geen ruggegraat.....

@ piet

Wetzel is idd een survivor, een LAFFE, SLUWE survivor.... Atteveld die nu voor hem de klappen op gaat vangen. Hij moet zich doodschamen, maar die smeerlap heeft natuurlijk geen seconde in z`n volgezopen kadaver. Raymond is just a scapegoat, het offer dat gebracht gaat worden.... Maar ik heb respect voor Raymond, hij weet heel goed waar hij aan begint (namelijk de afgrond in) en durft z`n ballen te laten zien waar Wetzel het zinkende schip verlaat.

Vrienden, we gaan degraderen..... Zondag Willem II uit, daarna Feyenoord thuis, Heerenveen uit, Vitesse thuis. Misschien heel kielekiele een gek wonder tegen Vitesse en Willem II, maar ik zie het gewoon niet gebeuren.... Elk optimisme is nu misplaatst, je moet simpelweg realistisch zijn. Volgend jaar hebben wij het mooiste stadion van de boerendivisie.

En Wetzel is de lachende zakkenvullende derde........ VUILE RAT DIE JE BENT!!!!!!!!! Je hebt echt geen geweten he?.... Wacht jij maar jij smiechterige pisnicht, je krijgt hetzelfde als Adelaar destijds.....
Vrijdag 17 april 2009 om 17:08 uur

friuli

ATTEVELD
 welke trainer was nou nu in den haag gestapt?idd niemand!!!!!!!!!
ATTEVELD

schuim op die bekke!!!!!!!!
Negativelingen oprotten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vrijdag 17 april 2009 om 17:06 uur

Willempie

Raymond Atteveld is een cowboy, een oproerkraaier, een driftkop, een man die geen tegenwind kan velen. Daarom gaan we de komende weken wel lachen. Vrouwe Fortuna heeft het heft in handen en die kan medogenloos zijn. Als ADO degradeert gaat Raymond ruziemaken met André Wetzel, het bestuur, zijn spelers, de media, de scheidsrechters, de KNVB,  de heer Van der Kalle, de overige sponsors, het gemeentebestuur van Den Haag, de Politie, de supporters, de Regering, de UEFA, de FIFA. Kijk naar die trillende neusvleugels van hem. De man neemt niets! Eredivisievoetbal in Den Haag? Geen geld, geen know how, geen gezonde imago (wat moet je nou met zo`n stelletje ettertjes die alleen maar komen om zoveel mogelijk storend lawaai te produceren), enz. enz... De onkunde is groot in de regio. De tijd zit ook niet mee wat betreft financiën. Waar bij andere clubs mensen zitten die bij elke aanraking goud produceren zit deze regio vol met mensen die bij elke aanraking bagger produceren. Met goed voetbal lukt het niet. Raymond Atteveld; hij heeft wel charme, zal hij vrouwe Fortuna kunnen verleiden? 
Vrijdag 17 april 2009 om 16:59 uur

lex

Afzeiken is makkelijk.Als je als speler niet in de gaten hebt dat je je tegenstander op hún helft moet aanpakken maar toch achteruit gaat leunen,kun je als trainer schreeuwen wat je wilt.Dat intellect moet dus wel in je zitten. Gewoon voetballen om te winnen.Daarvoor ga je het veld .
Vrijdag 17 april 2009 om 16:50 uur

Hermanos 1945

We zullen ons ook eens af moeten vragen of er wel trainers zijn, die bij ADO het trainersschap op zich zouden nemen. Zeker nu er allemaal miskopen rondlopen. Er zijn er op 1 hand te tellen eredivisie bekwame spelers. Dus dat TD gedoe van Wetzel is hem ook niet zo op het lijf geschreven. Helaas. Wel heeft hij ADO met zijn supporters aanzienlijker gekregen. Natuurlijk niet geheel zijn verdienste. Voor de pers doet hij het goed gelukkig. 
Martin Jol. Laat hij ook zijn euro`s van harte verdienen. Dan komt de tijd, dat hij ADO belangrijker gaat vinden dan geld en kan hij ruim een adviserende bijdrage leveren aan zijn hobbie en liefde ADO.
Vrijdag 17 april 2009 om 16:36 uur

Piet

Vier wedstrijden voor het einde het zinkende schip verlaten! Dit heeft niets met een beslissing van een Raad van Commissarissen te maken, want Wetzel heeft bij zijn aanstelling geeist dat hij en niemand anders beslissingen kan nemen bij ADO. Van der Kallen ging daarmee akkoord, omdat deze man simpelweg niets weet van de voetbalwereld, zie daarvoor zijn genante interview in VI laatst waarin hij nagenoeg het gehele betaalde voetbal beledigde. De naieve RvC is blij om nog ergens op pluche te kunnen zitten, Jaegersma voorop. Niet voor niets is zijn bijnaam in diezelfde Rvc wethouder Hekking.
Met andere woorden: Wetzel heeft zelf besloten om de luwte te zoeken. Hij is een survivor. Voelt aan dat zijn tweede achtereenvolgende degradatie eraan zit te komen en hoopt met Atteveld zijn cv wat te kunnen redden. Als hij het zo druk zou hebben met zijn dubbelfunctie, waarom heeft hij die van technisch directeur dan niet even laten rusten? Zodat hij zich de komende weken eindelijk eens op zijn elftal kan richten?
Raymond Atteveld laat zich jammer genoeg gebruiken door deze politicus. Sluw en glad in zijn publieke optredens, falend op en rond het veld.
Van der Kallen had zich eindelijk eens kunnen bewijzen door hem gewoon de deur te wijzen. Met het schenken van erwtensoep op het Centraal Station hebben we zijn hoogtepunt bij onze club blijkbaar alweer beleefd.
Vrijdag 17 april 2009 om 16:21 uur

Hans

Wetzel zal als TD misschien meer uit de verf komen dan als trainer want bezieling kan hij totaal niet overbrengen naar de groep en dat is iets wat Raymond wel kan!!!   Kom op, Knopper weer naar het middenveld waar hij hoort, Milic naast Powel in de spits en de beuk erin.  Ik heb er vertrouwen in!!!
Vrijdag 17 april 2009 om 16:20 uur

Tinus

Wetzel de deur uit!!! Investeren in slecht personeel werkt ten nadelen! Ook Raymond Atteveld gaat het niet redden met deze spelergroep zonder mentaliteit. Voorstel: Co Adriaanse als trainer/TD??
Vrijdag 17 april 2009 om 15:55 uur

friuli

Allemaal een keer positief doen nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Van Negativiteit gaan spelers niet beter voetballen en dan degraderen we zeker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Atteveld heeft onwijs veel lef getoond door er nu in te stappen ,dus achter de ploeg staan nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vrijdag 17 april 2009 om 15:16 uur

Lap

@ADOsexual, Wetzel had weinig te kiezen. Dit of contractontbinding.

Aan Wetzels aankopen te zien vind ik het trouwens een waardeloze TD, dus ik snap deze move totaal niet.
Vrijdag 17 april 2009 om 15:12 uur

ADOsexual

Alsof Atteveld de troep van Wetzel op kan ruimen in die laatste 4 wedstrijden..... Raymond wordt gewoon degene die de genadeklap op gaat vangen waarvoor Wetzel niet mans genoeg is om die te willen dragen. Die klootzak heeft zo ongelofelijk veel schade aangericht -ook in de spelersgroep-, dat is onherstelbaar. Spelers die het vertrouwen hadden van Vloet, helemaal opbloeiden en een kans/eerherstel kregen heeft hij weggestuurd. Een Coster, een Rijaard, een Fernadez, een Schwiebbe noem ze allemaal maar op wat kwam er voor terug? Allemaal miskopen.... En meneer heeft zichzelf voor 5 jaar vast weten te leggen.

Aan het begin van het seizoen had ik zowat iedereen op CADD tegen me, `dat ik Wetzel een kans zou moeten geven`. Dat ik er geen verstand van zou hebben (met m`n o.a. HALO en trainer-coach 1 -en 2, maargoed), dat ik een betweter ben, blablablabla. Ik heb jarenlang steevast achter m`n club gestaan, maar dit jaar heb ik de stekker eruit getrokken, m`n seizoenkaart opgezegd en mijn sponsoring zelfs teruggetrokken, omdat ik gewoon weiger mee te betalen aan het salaris van deze narcistische OPLICHTER en BEUNHAAS. Zolang dit misbaksel in dienst is of op wat voor wijze dan ook verbonden is aan de club kom ik gewoon niet meer (dat was ook de reden waarom ik het hele jaar afwezig ben geweest op het forum). Zo jammer dat Vloet wegging, hij had TD moeten worden.... Ik geef hem eigenlijk niet eens ongelijk, want hij verdient als baas van de jeugd bij PSV in 1 maand wat `ie bij Den Haag in een jaar verdiend zou hebben. En hij is ook niet achterlijk, hij zag heus wel dat er op de achtergrond bij Den Haag steeds lui van bedenkelijk pluimage aan de touwtjes trekken en de club om zeep helpen.

Destijds opteerde ik -vanwege het feit dat ADO DH al jaren structureel geen winst maakt en de NV structuur dus geen hout snijdt- om er weer een vereniging van te maken zodat je die RvC, SSO e.d. kwijt bent. toen zei iemand: `we hebben het over betaald voetbal`. So what? Dat maakt voor de keuze van rechtsvorm geen moer uit. Grote sponsors komen echt niet naar Den Haag -die kijken wel uit-, de club is niet stabiel (echt niet goed genoeg voor de Eredivisie, komt goed mee in de top van de Eerste divisie en is daar dan eigenlijk weer een maatje te groot voor), betaald voetbal of niet, het Zuiderpark zat al NOOIT jaar in jaar uit, elke wedstrijd vol. Dus dat nieuwe stadion had ook totaal geen zin. al die prachtige skyboxen en faciliteiten staan leeg omdat er geen sponsor is die nog geassocieerd wil worden met de puinhoop die FCDH heet. Het bestuur had en heeft geen ruggegraat. Even vanuit hun perspectief bezien: de harde kern zou de Aad Mansveld tribune toebedeeld krijgen, maar legt gewoon beslag op het midden van de Haaglandentribune -n.b. waar het bestuur van bepaald heeft dat ze die tribune juist wilde gebruiken om al die gezinnen en breed georienteerde voetballiefhebbers wilden verwelkomen zodat die 15.000 plaatsen allemaal bezet zijn en de busniness units een beetje gevuld raken zodat die investeringen weer een beetje terugverdiend zuleln worden-. Dan heb je als bestuur gefaald. Je moet je eigenlijk ook sterk afvragen of een voetbalclub in een grote stad die continu bij de Gemeente om geld bedelt wel bestaansrecht heeft... FCDH wil een leuke, nette, brede gezinsclub worden met een positief imago zoals Heerenveen of Willem II die de hele regio Haaglanden en het gebied daar omheen (Bollenstreek e.d.) wil bereiken. Daar komt niks van terecht. Ik bedoel maar.... [even advocaat van de duivel spelen hoor] als je harde kern -waarvan resoluut afscheid genomen zou gaan worden in het nieuwe stadion- al blijkbaar de baas is, waar heb je dan nog een bestuur voor?....... Ik zie het ook al helemaal voor me, bij degradatie -en die kans is aanzienlijk- wil ik niet WETEN wat voor gekkenhuis het zou worden.... Maar ik zou zeggen, het is crisis en er worden overal mensen met vaste contracten ontslagen, dus waarom zou je die zatlap er niet uit kunnen gooien?

Moraal van mijn verhaal: ik ben zo`n beetje de enige geweest die van begin af aan zei: Wetzel is een prutser die de club kapot gaat maken, en ik heb -wederom- gelijk.
Vrijdag 17 april 2009 om 15:05 uur

Lap

Een nieuwe trainer heeft altijd vier wedstrijden nodig om op gang te komen. De eerste vier worden statistisch in de meeste gevallen verpest. Geweldig bestuur! Een ondernemer, een projectontwikkelaar en een ambtenaar, geweldige combinatie. Voetbalverstand, ho maar.
Vrijdag 17 april 2009 om 15:04 uur

Lap

@Aan Marjan, je snapt het zel duidelijk niet. Horvath is een miskoop. Zelfde geldt voor Milic en al die eerstedivisiespelers. Buijs, Derijck, Ammi en Pique zijn echte versterkingen.
Vrijdag 17 april 2009 om 15:02 uur

Lap

@Harrie Koot: Dit is inderdaad een achterlijke paniekreactie. Wetzel wegsturen... Pff, een rvc zonder voetbalverstand. Alsof dat ook maar een klein beetje zin heeft.
Vrijdag 17 april 2009 om 15:00 uur

Der Rudy

Goed nieuws. AW heeft maanden geleden al naar buiten gebracht dat de combinatie van TD en trainer te veel van het goede is. Hij was samen met de directie/RvC aan het nadenken over de vraag of hij nou trainer zou worden of TD. 

Nou, deze vraag is nu beantwoord. En dat deze keuze nu komt is misschien wel verrasssend maar eigenlijk ook niet. In diverse supporterskringen is er al geruime tijd kritiek op AW. Ander halve week geleden hebben afgevaardigden van diverse supportersbewegingen met hem gesproken waar de directie bij was. Dit gesprek was op initiatief van HCF. AW is op een bepaald moment boos weggelopen, daar heeft hij geen goeie indruk meegemaakt. 

En dat die drama wedstrijd tegen Sparta afgelopen weekend. Velen vonden dat AW tactische fouten heeft gemaakt. Of dat zo is of niet, is eigenlijk niet van belang. Het gaat er om dat zijn geloofwaardigheid bijna weg was. Ook hoe hij om is gegaan met oudere spelers heeft niet iedereen kunnen waarderen. 

Al met al denk ik dat deze nieuwe combinatie een goeie is. AW als TD en RA als trainer. AW is een intilligente man men kennis van zaken die prima op lange termijn kan denken. RA hoeft zich alleen bezig te houden met de wedstrijd van morgen. En daar zal hij z`n handen aan vol hebben.

Nu dat we van de schrik zijn bekomen en weer lekker hebben kunnen mopperen (en sommigen lekker hebben kunnen schelden) kunnen we ons weer richten op Willem II. 
Ik ben er bij om Den Haag te steunen, jij ook ?Vrijdag 17 april 2009 om 14:56 uur

Aan Marjan

Bent U soms mevrouw Wetzel ? En met positieve dingen benoemen ben ik snel klaar. De aankopen DeRijck en Horvath. De rest van zijn aankopen zijn niet goed genoeg of zelfs complete miskopen. Spelers die er vorig jaar stonden toen het er om ging zijn weggestuurd; die hadden nu in deze moeilijke tijd de beuk erin kunnen gooien. Je mag blij zijn dat we in het begin nog wat punten pakten anders hadden we 6 of 7 punten onder Volendam gestaan. Alles wat dit seizoen redelijk tot goed ging schrijven we op het conto van Vloet. Echt niets op die van Wetzel
Vrijdag 17 april 2009 om 14:38 uur

Oshidashi

Complimenten voor de inzet van onze haagse bamihap. Jammer dat de resultaten net iets onder de maat waren. Atteveld vorig jaar zesde met Roda, een keer de bekerfinale gehaald en sinds hij weg is gaat het alleen maar slechter daar. Z`n uitstraling en eerder behaalde resultaten zijn wat mij betreft prima. Beter houdt hij ons erin.
Vrijdag 17 april 2009 om 14:00 uur

richard smurf

wetzel weggepromoveerd heel goed en dat verpakken ze dan in SPELERSGROEP LATEN BEWIJZEN DAT ZE EREDIVISIE WAARD ZIJN HAHAHAHA hij mag gewoon de rotzooi van wetzel opruimen hopen dat het lukt succes
Vrijdag 17 april 2009 om 13:39 uur

Marjan

Jammer, héél jammer. Wetzel heeft beslist het imago van Ado opgevijzeld en dat was hard nodig!  Nu moeten we hem niet ineens met z`n allen gaan afbreken maar gewoon kijken naar de positieve dingen die hij gedaan heeft. Het is zó makkelijk om alles op een trainer af te schuiven! Er spelen waarschijnlijk zoveel meer dingen waar wij geen weet van hebben. .Wetzel, nog bedankt voor alles. Je bent ervoor gegaan en het is je helaas door wat voor redenen dan ook niet gelukt. Ik hoop van ganser harte dat je bij onze Ado blijft!
Vrijdag 17 april 2009 om 13:28 uur

dorus

Hou eens op met dat genasibal en geloempia. Uit gewoon kritiek op iemands functioneren met argumenten.
Vrijdag 17 april 2009 om 12:56 uur

marcoo

Wat een gezeik... wetzel heeft het geprobeerd en helaas niet gelukt zoals het moest zijn... nu gewoon vol achter de ploeg de hele ploeg staan... en tegen willem 2 en vitesse 6 punten halen in totaal... moet kunnen...

atteveld steunen en ze de hemel in prijzen
Vrijdag 17 april 2009 om 12:01 uur

8800insideoutside0088

wetzel is een gore slimmerik ;)
ziet de bui al hangen, voor de derde keer (ja, want ook met FC Den Bosch gedegradeerd) degraderen zou definitief het einde van deze mooiprater betekenen
Vrijdag 17 april 2009 om 11:54 uur

ronnie

ha ha ha en maar blijven trappen in die verhaaltjes en kutsmoesjes ja het is een echte kapitein die zijn schip verlaat op het moment dat het er om gaat ongelovelijk goed voor de groep dacht dat dhr kalle een slimme zakenman was kan misscien wel zijn alleen meneer pretzel is iets slimmer ga lekker de politiek in kan je echt carriere maken ongeloveloos ha ha ha ha dat dit gepikt word haaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaahahaaaaaaaaa
Vrijdag 17 april 2009 om 11:51 uur

Peeeter

Ik moet zeggen dat dit bericht niet uit de lucht komt vallen. Eerder deze week had ik het al ergens geschreven dat deze aankondiging wel deze week moest komen. De club geeft Andre een kans om zijn werk voort te zetten bij FCDH. In het geval van degradatie, had Wetzel het nooit vol kunnen houden bij Ado en nu laat de club hem niet vallen, omdat hij ook echt wel goed werk heeft verricht. Op deze manier wordt de club ook niet belast met een evt negatief bericht over suporters die Wetzel helemaal zat zijn, denkende aan acties tegen het beleid of Wetzel zelf. Waar ik wel benieuwd naar ben is de positie van Wetzel bij een evtuele degradatie. Eerder is verkondigd dat er geen plaats is voor een TD als Ado degradeert, dit zou betekenen dat het nog steeds vijf voor twaalf is voor Wetzel. Maar iets zegt me ook dat dat nu niet helemaal meer op gaat.
In iedergeval laat de club nu zien een wijs besluit te hebben genomen, al zal er best het één en ander aan commentaar gaan verschijnen richting de clubleiding bij een evt. degradatie.
Vrijdag 17 april 2009 om 11:40 uur

bob44

De heer vd Kalle heeft wijs gehandeld in deze.
De heer AW naar het pluche verwezen, waar hij de kans krijgt zijn kwaliteiten beter te benutten.
Een trainer met emotie en kennis van de club voor de groep, voor het beoogde en noodzakelijke  schokeffect. Dat zal wel eens knallen maar dat is altijd beter dan vriendjespolititek, pappen en nathouden.
Succes Raymond laat die RvC een poepie ruiken, want dit is een politieke zet in optima forma, maar beter laat dan nooit.
Vrijdag 17 april 2009 om 11:11 uur

aad 2

goed besluit alleen bij het tijdstip zet ik een vraagteken /
Vrijdag 17 april 2009 om 11:10 uur

Remko Janssen

Zo die gladde loempia heeft het weer mooi voor elkaar. Ineens 5 wedstrijden voor het einde van een heel belangrijke competitie gaat ADO professionaliseren. Tijdens het seizoen geen voor gehad Wetzel ???  Moet dat nu ineens ? Had dat niet na het seizoen gekund ? Wat een lulkoek, wat een trainer, wat een bestuur. Schop die gladde er meteen uit. Met al zijn praatjes en aankopen heeft hij er niets van gebakken en toch mag hij blijven zitten. Lijkt de PVDA wel. Die Wetzel (pardon Schwetzel) is net Melkert. Niets presteren maar toch steeds baantjes krijgen.  
Vrijdag 17 april 2009 om 11:10 uur

Stap 1

Nu alleen nog een echte TD en we zijn van Wetzel verlost. Die gladjanus probeert nu angstvallig zijn baantje te houden maar als het een echte vent is stapt ie gewoon helemaal op.
Vrijdag 17 april 2009 om 11:09 uur

@Harry Koot

Misschien dat hij het gezicht van onze club maar even moet blijven ................ om er een goeie beuk op te geven. En ga nu geen zorgen maken om zijn reputatie want die heeft hij niet ja hoogstens als naar irritant professortje die Amerikaanse Verkiezingen gaat verslaan. En bovendien is wetzel bepaald niet netjes omgegaan met spelers die ineens moesten vertrekken terwijl die vorig jaar wel het doel haalde namelijk terug naar de eredivisie. Vanaf is Wetzel voor mij DE DEGRADATIEKONING.
Vrijdag 17 april 2009 om 11:03 uur

zo....dan

Ja 2 keer achter elkaar degraderen zou voor Wetzel de doodsteek zijn geweest. Die gladjanus komt er weer makkelijk vanaf. Hij moet gewoon weggestuurd worden. Sommige spelers moesten vertrekken die nog steeds goed genoeg voor ons zijn en andere hele dure spelers moesten komen waarvan 80% gewoon miskopen zijn. Allemaal de schuld van die gladjanus.   
Vrijdag 17 april 2009 om 10:58 uur

Aad

Yes ............. toch nog één goed ding dit seizoen.
Vrijdag 17 april 2009 om 10:54 uur

aadche

Atteveld is zeker ok, maar wel een erg vage actie op een erg raar moment. Als dat maar goed is voor het elftal in de laatste 4 wedstrijden..... kan ook weer helemaal dramatisch aflopen
Vrijdag 17 april 2009 om 10:45 uur

AH XL

Zeer verstandige keuze!!

Vrijdag 17 april 2009 om 10:30 uur

Harrie Koot

Wetzel op non actief gesteld als trainer. Ze wilden een schockeffect. Daar komt het op neer. Die Raad v Commissarissen heeft geen enkel idee wat ze doen. Geen respect, Wetzel is voor altijd beschadigd.
Geem beleid ook. Vorige week zeiden ze nog dat Andre het gezicht van de club MOEST blijven. 
Nu slaan ze hem voor de buitenwereld in zijn gezicht.
Trek je conclusies Andre, wees een vent en stap zelf op voor ze je er definitief uitgooien. Of wil je soms naast Lex adviseur bij de vrouwen worden?

Vrijdag 17 april 2009 om 10:25 uur

R

Goede oplossing, hoop dat dit de nodige oplossing is
Vrijdag 17 april 2009 om 10:24 uur

super fc denhaag

ik denk dat van der kallen wetzel in bescherming neemt voor het geval we verliezen zondag
Vrijdag 17 april 2009 om 10:12 uur

Bokkie

Dit betekent dat de clubleiding blijkbaar heeft ingezien dat er onmiddellijk actie was vereist om degradatie proberen te voorkomen.
Vrijdag 17 april 2009 om 10:11 uur

gast

eindelijk maar ...... te laat ?
Vrijdag 17 april 2009 om 10:11 uur

remy

dat is uhm...plotseling
Vrijdag 17 april 2009 om 10:09 uur

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Milan van Ewijk Crysencio Summerville

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo RKC Waalwijk
2-0
19 januari 2020

Volgende wedstrijd

Logo FC Utrecht Logo ADO Den Haag
24 januari 2020 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 19 - 47
2 AZ 19 - 41
3 Willem II 19 - 36
4 PSV 19 - 35
5 Feyenoord 19 - 34
6 Vitesse 19 - 33
7 FC Utrecht 19 - 30
8 Heerenveen 19 - 28
9 Heracles 19 - 26
10 FC Groningen 19 - 26
11 Sparta R'dam 19 - 23
12 FC Emmen 19 - 21
13 FC Twente 19 - 20
14 Fortuna Sit. 19 - 19
15 PEC Zwolle 19 - 17
16 ADO Den Haag 19 - 16
17 VVV-Venlo 19 - 16
18 RKC Waalwijk 19 - 11