Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Brood: goed letten op belasting spelers


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

12 januari 2021

Vier dagen na RKC staat voor ADO Den Haag alweer de volgende wedstrijd op het programma.

 

In het eigen stadion kruist de ploeg van Ruud Brood woensdagavond de degens met VVV-Venlo.

 

"We hebben uiteraard genoten van de overwinning op RKC, maar gingen snel door naar de volgende wedstrijd tegen VVV. Het is weer een kans om aan te haken", zei de trainer dinsdag in een vooruitblik. 

 

ADO presenteerde maandag Juan Familia-Castillo als derde versterking van de winter. Of de huurling van Chelsea al tegen VVV inzetbaar is kon Brood nog niet vertellen. "Er moet papierwerk worden afgerond voordat hij bij de wedstrijdselectie kan zitten, maar we hopen uiteraard wel dat dit op tijd in orde is."

 

Brood liet nog weinig los over de beoogde basiself, maar gaf wel aan dat hij voor de komende periode rekening zal moeten houden met het drukke programma. "We weten dat we een zware periode tegemoet gaan. We hebben keuzemogelijkheden en moeten goed kijken welke jongens we op welk moment kunnen belasten en welke niet."

 

Over topscorer Giorgos Giakoumakis van de tegenstander zei Brood: "Hij is een slimme speler met fantastische loopacties. Daarnaast is hij fysiek sterk, kan hij goed koppen en kan je zien hoe makkelijk hij zijn doelpunten maakt. VVV is daar goed op afgestemd."

Lees meer over

Reacties

RF

Kom maar op mj en hamdi met excuses voor deze slappe hap..
Tommy en Lex wegsturen om salaris en vervolgens 2 anderen halen met een veel hoger salaris..
Als ze boven (directie) enorm zwabberen met beleid dan uit zich dat altijd op t veld en de selectie. Sinds de komst van groentje hamdi met eigengereide mj gaat het selectie en technische beleid nergens over. Ze doen maar wat.
Donderdag 14 januari 2021 om 10:43 uur