Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Den Haag Deze Week (wk 31)


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

4 augustus 2006 Nog geen reacties
* Fernando Ferrari, de speler die eerder op proef was bij onze club komt toch niet van Barcelona. De Italiaan, die nu op proef is bij FC Volendam, speelde eerder in Zwitserland voor FC Vaduz en Aarau. Wij hebben Ronaldinho daar nog niet kunnen spotten.


* ADO Den Haag heeft zes oefenwedstrijden gespeeld en aanstaande dinsdag staat er nog een tegen Sheffield United op het programma. Frans Adelaar vindt dit naar Verluidt nog niet genoeg en de kans bestaat dat er nog een oefenpot wordt ingelast.


* Het ADO Den Haag Internationaal Jeugdtoernooi moet het zonder Fenerbahçe doen. De Turkse ploeg zegde hun deelname op het allerlaatste moment af. Wel is er een gelijkwaardige vervanger opgetrommeld. Besiktas, net als Fenerbahçe uit Istanbul afkomstig, zal nu voor de Turkse eer strijden.


* Omdat RTL5 het duel om de Europese Supercup uitzendt, wordt de wedstrijd tussen ADO Den Haag en Roda JC, dat op dezelfde zender te zien is, een half uur vervroegd. Het blijft vreemd dat FC Barcelona en Sevilla niet even een half uurtje later wilden beginnen voor het duel in de Mickey Mouse League.


* De directeur van de Australische voetbalbond, Johan Koutstaal, is vandaag (vrijdag) en aankomende maandag te gast bij ADO Den Haag. De preses volgt een training van Maurice Stein en woont een wedstrijd bij. Nu maar wachten op het bezoek van Henk Kesler.


* De wedstrijd tussen jong ADO Den Haag en jong Sparta heeft het einde niet gehaald. Sparta-coach Adri van Tiggelen kon niet leven met de arbitrale beslissingen en ging hevig in discussie met de scheidsrechter. Deze besloot tot een afkoelingsperiode om de gemoederen te bedaren. Toen de arbiter de wedstrijd weer wilde starten, verliet Van Tiggelen met al zijn spelers het veld. Er stond op dat moment een 1-1 stand op het scorebord.  (Met dank aan Northside.nl)


* De aankoop Laurent Delorge is voorlopig de nieuwe aanvoerder van het eerste elftal. De Belg had de twee vorige oefenwedstrijden de aanvoerdersband al om zijn bovenarm. Frans Adelaar vertelde tegen het AD/HC dat Mols liever geen aanvoerder wil zijn in zijn laatste seizoen. Delorge is zelf ook niet degene die uit nature de kar trekt. Als alle spelers weer fit zijn, wordt er opnieuw gekeken welke speler de band om zijn arm mag dragen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
Morgen om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 34 - 70
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 34 - 63
5 ADO Den Haag 34 - 58
6 Graafschap 34 - 58
7 NAC Breda 34 - 50
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 SC Cambuur 34 - 45
11 VVV-Venlo 34 - 45
12 FC Emmen 34 - 45
13 Helmond Sp. 34 - 44
14 Jong Ajax 34 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 34 - 33
17 TOP Oss 34 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 34 - 29
20 Jong Utrecht 34 - 24