Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Elson Hooi naar ADO


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

20 juli 2017 29 reacties

ADO Den Haag heeft Elson Hooi gecontracteerd.

 

De aanvaller tekent een contract voor twee seizoenen met een optie voor nog een jaar.

 

De 25-jarige international uit Curaçao komt over van het Deense Vendsyssel FF, waar hij transfervrij vertrekt.

 

“De hadden al een tijdje contact gehad en nu sta ik hier”, zegt Hooi op de clubwebsite. “ADO Den Haag is een hele leuke club met een mooi stadion. Ik sta te popelen om te beginnen. En ik ben topfit, want ik heb afgelopen tijd veel gespeeld met nationale ploeg.”

 

Hooi is een oude bekende van Jeffrey van As. “Ik ken Elson nog uit de tijd dat ik technisch directeur was bij NAC”, zegt de technisch manager van ADO. “Daar was ik altijd gecharmeerd van hem. Hij is een speler die voorin op meerdere posities uit de voeten kan.”

 

Hooi speelde in het verleden voor verder nog voor Viborg FF, FC Volendam en Ermis Aradippou.

Lees meer over

Reacties

gerard

is geen spits speelde vandaag op 10 ging redelijk
Zaterdag 22 juli 2017 om 18:34 uur

AussieAdo

doe jezelf een lol... steun adofans.nl
Zaterdag 22 juli 2017 om 00:28 uur

Dhfcdh

Ze hebben interesse in Björn maars Johnsen
Vrijdag 21 juli 2017 om 20:07 uur

Mike

Het is natuurlijk leuk als ze iemand uit de hoge hoed toveren. Een spits uit oost Europa of Scandinavië ofzo, die via de eredivisie naam wil maken. Alle goede Nederlandse spitsen zijn onderdak en de clublozen zijn bekend
Vrijdag 21 juli 2017 om 16:18 uur

Ronnie

We hebben zeker beperkte middelen maar een spits is wel absolute noodzaak zo onderhand.
Misschien is huren wel een optie van een redelijke spits.
Alleen wie moet dat gaan worden,ik voorzie momenteel Boymans(wel blessure gevoelig) als een zeer goede voor ADO,maar ik weet ook dat die onbetaalbaar is.
Van der Weert is ook geen slechte maar die laat Groningen nooit gaan als ze Mahi nog verkopen.
Dan hebben ze niks achter Veldwijk.
Laten we hopen dat Van As zich zo inzet dat Kanon,El Khayati en een goede spits op de proppen komt dan kan het nog heel wat worden.
We blijven positief.
Vrijdag 21 juli 2017 om 15:17 uur

Hoffmani

Niet zo moeilijk om 3 betere buitenspelers te noemen dan Becker.
Berghuis (R), Larsson (L), Jahanbakhsh (R), Elia (L), Pereiro (R), Kuwas (R), Mahi (L).
Of het nou over het hele seizoen of gedeelte van het seizoen was,
zijn dit buitenspelers die veel meer kwaliteit in huis hebben en het ook hebben laten zien.
Maar wij mogen blij zijn met Becker, want voor ado een redelijke goede buitenspeker.
Afwachten of er nog een spits bijkomt.
Met onze beperkte middelen is het denk ik niet mogelijk de beste spelers binnen te hengelen.
Vrijdag 21 juli 2017 om 13:42 uur

KaleHans

We moeten gewoon (hoe moeilijk ik dat ook vind) accepteren dat dit de vijver is waarin onze club moet vissen op dit moment.
Vrijdag 21 juli 2017 om 13:28 uur

Mike

Sure, zijn eerste 4 wedstrijden waren dramatisch en, afgezien van PSV, hebben we daarna alleen maar tegenstanders van het niveau Excelsior/Sparta gehad. Niet echt reeel om op basis daarvan iemand uit te roepen tot goede buitenspeler. In het land der blinden......
Vrijdag 21 juli 2017 om 12:10 uur

ENW02

@mike

Heb je dan de laatste 12 wedstrijden niet gekeken. Becker was elke keer de gevaarlijkste mer zijn snelheid. En noem eens 3 betere buitenspelers dan becker ??
Vrijdag 21 juli 2017 om 10:01 uur

Oudhaags

Het is afwachten, als de groep klikt en er wordt gewonnen dan kun je in een flo raken ,verlies je een paar keer dan kan het een drama worden, het blijft een altijd een gok ,zeker als je als club niet veel te verteren hebt.
we gaan het weer meemaken. Ik zie alleen geen groei de afgelopen jaren,dan vraag ik mij af met welke intense zijn wij hier in Den Haag voetbal aan het bedrijven, voetbal om het voetbal, zoet houden van de haagsupporter?
Als ik een bedrijf run wil ik potentie,winst en vooruitgang, ik zie dat niet terug bij ADO het is gaten dichten, het ingebrachte geld word niet terug verdient omdat het bedrag te laag is, met heel veel meer geld en een groter stadion, meedoen in Europa met de groten clubs dan is het enigszins rendabel, afhankelijk van prestaties,het blijf deels een Hommerson carrousel waarin in de sponsoren voor liefde en oud papier hun zwart geld kwijt kunnen.
Zolang wij op de tribune ons vermaken zal het een rot zorg zijn, het moto in Den Haag is als we er maar in blijven.
Vrijdag 21 juli 2017 om 09:15 uur

Dhfcdh

Zou Tom van weert nix zijn voor ons zat bij Groningen al op de bank en met de komst van veldwijk helemaal
Vrijdag 21 juli 2017 om 08:33 uur

Mike

@ENW02
Becker een van de betere buitenspelers??? Naar welke competitie heb jij gekeken dan? Hooi lijkt me een prima speler voor ons niveau maar we hebben een spits nodig. Je hoeft geen scout te zijn om dat te zien.
Vrijdag 21 juli 2017 om 07:52 uur

DownUnder

Was ooit een talent; als je die weer aan het voetballen krijgt, is het ws wel een aanwinst. Presteert aardig voor net nationaal team van Curacao en komt gratis aanwaaien, terwijl er ook interesse was van andere clubs (o.a. Brisbane als ik hier de kranten mag geloven). Krijgt van mij voordeel van de twijfel.
Vrijdag 21 juli 2017 om 04:50 uur

Gambleking070

Wees blij dat met een krap budget, veel struikelblokken vanuit de knvb en andere instanties je nog überhaupt iets kan aantrekken! Ik denk wel dat van AS gewoon zijn netwerk gebruikt wat de azijnpissers ook eens moeten doen wat een stelletje nietszeggende supporters altijd een grote bek en iedereen maar neerhalen... Zoals al eerder vermeld is blijkt deze speler te scoren of te functioneren is het de held van dit groepje mensen.... Soms snap ik niet waarom ben je supporter als je alleen maar het negatieve uit een club kan zien? Come on The Hague, support our team ????????????
Vrijdag 21 juli 2017 om 04:35 uur

Gambleking070

Wees blij dat met een krap budget, veel struikelblokken vanuit de knvb en andere instanties je nog überhaupt iets kan aantrekken! Ik denk wel dat van AS gewoon zijn netwerk gebruikt wat de azijnpissers ook eens moeten doen wat een stelletje nietszeggende supporters altijd een grote bek en iedereen maar neerhalen... Zoals al eerder vermeld in blijkt deze speler te scoren of te functioneren is het de held van dit groepje mensen.... Soms snap ik niet waarom ben je supporter als je alleen maar het negatieve uit een club kan zien? Come on The Hague, support our team ????????????
Vrijdag 21 juli 2017 om 03:38 uur

ENW02

@mike

Is scouten niks voor jou ? Je zegt alleen maar goeie dingen die ik niet wist, dacht zelf dat hij juist wel voor het koppen was gehaald. Niet dus!! Dank je wel.
En hem vergelijken met becker. Dan snap je ee niks van Hahahahahaha. Becker is 1 van de betere buitenspelers in de eredivisie zoals hij onder Groenedijk speelde.
Donderdag 20 juli 2017 om 20:04 uur

Mike

Ik zie hem als hetzelfde niveau als Marengo of Becker. Het is geen spits. Hij is 1,69 m lang. Denk niet dat hij een kopduel zal winnen. Is geen Kramer, Havenaar of Bulykin, geen power! ????
Donderdag 20 juli 2017 om 19:33 uur

ADO Boy

Elson Hooi wat moet je daar nou mee ? vriendje van van AS ? , ja die ken ik nog van NAC .
Speelde sinds 2013 110 wedstrijden in het betaalde voetbal en scoorde jawel 13 maal zelfs in de tweede divisie in Griekenland en Denemarken kon hij niet scoren ! .
]
Donderdag 20 juli 2017 om 19:27 uur

Dhfcdh

Marengo is nix minder
Donderdag 20 juli 2017 om 19:16 uur

ENW02

Is gewoon een goeie voor de bank.
Becker en Duplan op de vleugels en Marengo en hooi erachter op de bank. Zeker met zijn snelheid goed te gebruiken bij een minimale voorsprong
Donderdag 20 juli 2017 om 19:08 uur

gerard

De jongens die naar de top drie zijn vertrokken zijn verdedigers als Struik en Aberkane(beiden aar Ajax). Alleen Joshua Zierikzee en Nafoel Banis is naar Feyenoord gegaan.Zij waren nog geen 16 er je kon hem geen contract geven als ze geen zestien zijn, Ze willen alleen tekenen als Ajax, Feijenoord of Psv geen interesse heeft. Den haag heeft 7 spelers vastgelegd Timo Fikkert(keeper) , Hennos Amnelash(middenvelder/verdediger),Lorenzo van Kleef en en Samuel Chromek(middenvelders),Delano Ladan , Yaya Bousakka en Giovanni Amatkarijo (aanvallers). Mats van Kins(middenvelder) en Cas van Altena(centrale verdediger) zou ik in de winterstop vastleggen.Kortom genoeg
Donderdag 20 juli 2017 om 18:51 uur

supporter-noord

Ach ja...die TD VAN ons kijkt ook niet verder dan zijn neus van zijn oude club lang is.
Donderdag 20 juli 2017 om 18:26 uur

Thehague070

@Leplazerus in de jeugd loopt heel veel maar zoals ik ergens vd brom het zag hebben over dat ajax 16 az jeugdspelers heeft benaderd dit jaar zijn er het afgelopen jaar bij ado ook minstens 6/8 richting top3 gegaan en als je t alleen over benaderen hebt zijn het er nog veel en veel meer buiten dat vergeet niet dat er in de jeugd ook een groot aantal is die van t gruis vandaan komt! We hebben de afgelopen 2 jaar minstens 10 spelers dat vanuit de top3 niet goed genoeg blijkt en daar zitten een paar bij die misschien wel makkelijk in t eerste kunnen ballen...kortom...jeugd zit heus wel goed!
Donderdag 20 juli 2017 om 18:21 uur

Ronnie

Hooi aantrekken is sowieso niet zo erg,zal best kunnen voetballen en dan hebben we ook in de breedte weer wat spelers die kunnen invallen bij blessures.
Waar ik me wel druk om maak is dat die spits maar uitblijft.
Ik kan me niet voorstellen dat je met Van der Heyden en Ladan een eredivisie seizoen gaat beginnen.
Donderdag 20 juli 2017 om 18:20 uur

Rick

Toen men Bulykin aantrok was het niks volgens de "supporters". Toen men Havenaar aantrok was het niks volgens de "supporters".

Nu trekken ze dit mannetje aan en is het weer niks. Zullen we gewoon ff kijken wat het wordt voordat we weer beginnen te zeiken? Sta je namelijk minder voor lul als je met je groengeel hart z`n naam staat te schreeuwen als ie een paar mooie doelpunten voor ons maakt.
Donderdag 20 juli 2017 om 17:47 uur

chagoi2014

Ik ken hem niet dus ik hoop dat het een aanwinst is
Donderdag 20 juli 2017 om 17:42 uur

Dhfcdh

Hiep hiep Hooi hooi hooi
Donderdag 20 juli 2017 om 17:38 uur

Freek

Wie had vorig seizoen gehoord van El Khayati?
Donderdag 20 juli 2017 om 17:21 uur

Leplazerus

Als dit, qua spelersniveau, de club nastreeft, vrees ik het ergste voor komend seizoen. Ik ben niet onder de indruk van de spelers die uit de toverhoed van Van As komen..

Loopt er in de jeugd geen leuk talent rond??

Donderdag 20 juli 2017 om 17:02 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo SC Telstar Logo ADO Den Haag
3-1
15 maart 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Groningen
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 31 - 66
2 Roda JC + 31 - 61
3 FC Groningen 30 - 57
4 ADO Den Haag 31 - 55
5 FC Dordrecht 31 - 54
6 Graafschap 31 - 52
7 NAC Breda 31 - 49
8 Jong AZ 31 - 46
9 FC Emmen 30 - 42
10 SC Cambuur 31 - 42
11 VVV-Venlo 31 - 42
12 Helmond Sp. 31 - 41
13 MVV Maastr. 31 - 40
14 FC Eindhoven 31 - 38
15 Jong Ajax 31 - 36
16 TOP Oss 31 - 29
17 Jong PSV 31 - 28
18 Telstar 31 - 27
19 FC Den Bosch 31 - 23
20 Jong Utrecht 31 - 23