Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

`Er is geloof in de ploeg`


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

8 oktober 2019

ADO Den Haag heeft een slechte serie van vier wedstrijden, nul punten achter de rug.


,,Maar er is geloof in de ploeg, het karakter van de spelers en de werkwijze van de staf'', zegt Jeffrey van As in het AD.

,,Natuurlijk willen we graag hoger op de ranglijst staan en dat gaat ons ook lukken'', vervolgt de manager voetbalzaken, die ook ziet dat ADO minder makkelijk scoort.


Toch wijst hij net als Fons Groenendijk op de ontwikkeling van jonge spelers als Milan van Ewijk, Crysencio Summerville en Shaquille Pinas. Ook keeper Luuk Koopmans laat zich zien.


,,Het is onbevangen. Ik kan er ook van genieten als ik zie hoe ze trainen en bezig zijn, alleen hebben we te weinig punten. Vooral de nederlagen tegen FC Emmen en eerder Sparta doen ons wat dat betreft pijn'', aldus Van As.
 

Reacties

Oudhaags

Tim slaat de spijker op zijn kop, het is en zal altijd een club blijven met weinig nohow.
Woensdag 9 oktober 2019 om 09:58 uur

ruudje

Al`s je je veters Kan strikken Kan je voetballen bij ado
Dinsdag 8 oktober 2019 om 23:51 uur

tim jonk

We staan gewoon, waar we horen te staan, en dat dankzij onze technische staf en voor al de man die zo trots is, dat hij geen geld uitgeeft van As. Die zich blijkbaar zo waardevol vind voor deze ploeg dat hij uitgerangeerde spelers, langdurig geblesseerde spelers contracteerde, weliswaar met goede staat van dienst, maar die niet zonder rollator over het veld kunnen gaan, daarom dus ook niet werden opgesteld (vorige seizoenen vooral).

Nu vond hij spelers die niemand wilde hebben, zonder conditie, jeugdig en onervaren spelers, die nota bene nog beter kunnen voetballen dan de rest. Wat een niveau.

Hij was niet eens in staat een behoorlijk voorbereiding voor het team te regelen, geen excuses voor afgezegde oefenwedstrijden, daar had je zeker een altenatief voor kunnen vinden, maar zelfs dan nog er waren geen spelers voor aanvulling van onze 3 sterkste spelers, de een na de ander vertrok, niets wat beter was kwam op het eind van de de transferperiode er voor in de plaats.

Ze schijnen ook de afspraak te hebben, om hun mond stijf dicht te houden, over transfergelden. Ze zijn blijkbaar bang dat die chinees, hun zullen wegsturen, juist nu ze een relaxte droom baan hebben. Die chinees stuurde eerder ook al directeuren e.d. weg, dus gaat hij door als een kip zonder kop. Vraag mij echt af waar al die gelden zijn, ik begrijp ook het begrotings tekort niet, ze kopen niets. Mischien moet gemeente eens een onderzoek instellen.

Wij zoeken geen kwantiteit, zei van As, maar kwaliteit, nou die kwaliteit hebben we nog steeds niet, spelers die bijna aan het eind van hun carrière zijn krijgen meerjarige contracten en hogere salarissen.

Het gaat bij van As niet om kwaliteit, maar om aantallen. Het wordt tijd dat deze man ruimte gaat maken voor iemand met ambities, anders blijven wij niet als slapende, maar dode reus, in de onderste regionen van de ranglijst door modderen.

Wat betreft de scouting? ik denk dat die personen geen idee hebben waar je op moet letten, als je naar een wedstrijd gaat kijken.

Groenendijk is moeilijk te beoordelen, hij moet het doen met wat hij op zijn bordje krijgt aangeboden, deed het voorgaande jaren niet slecht, neemt wel wat vreemde beslissingen, heeft wel heel vaak een zwak voor een of meer spelers, waar anderen week in en week uit hun verbazing over uitspreken en die toch weer in de basis staan, ongeacht het aantal stomme fouten die tot verlies lijden.

We kunnen beter hopen op een trainer waar niet mee te spotten valt. Hoe dan ook wij komen jaar in en jaar uit dichter bij de gevaren zone tot we uit de boot vallen, want met dit zooitje verantwoordelijken, kunnen we jaren lang hetzelfde onmachtige ADO zien ploeteren, meer is het niet. Dit is de slechtste technische staf van de laatste 60 jaar. Ik denk trouwens, dat ook onze nieuwe directeur aan het handje van zijn grote chinese baas loopt, want hij wilde hem en zijn woord is wet.
Dinsdag 8 oktober 2019 om 12:25 uur

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Crysencio Summerville Shaquille Pinas

Laatste wedstrijd

Logo AZ Logo ADO Den Haag
4-0
7 maart 2020

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 25 - 56
2 AZ vCL 25 - 56
3 Feyenoord EL 25 - 50
4 PSV vEL 26 - 49
5 Will.II vEL 26 - 44
6 FC Utrecht 25 - 41
7 Vitesse 26 - 41
8 Heracles 26 - 36
9 FC Groningen 26 - 35
10 Heerenveen 26 - 33
11 Sparta R'dam 26 - 33
12 FC Emmen 26 - 32
13 VVV-Venlo 26 - 28
14 FC Twente 26 - 27
15 PEC Zwolle 26 - 26
16 Fortuna Sit. 26 - 26
17 ADO Den Haag 26 - 19
18 RKC Waalwijk 26 - 15