Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Fan Club en bestuur in gesprek


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

26 november 2006 Nog geen reacties
De Fan Club ADO Den Haag en het Haagse bestuur zitten inmiddels weer rond de onderhandelingstafel. In een open brief geeft de supportersvereniging de vorderingen weer.

Supportershome.
Het bestuur en de medewerkers van de club zijn hard bezig om te onderzoeken of de indeling in het nieuwe stadion anders kan. Er zijn een paar opties rondom het home. De galerij wordt als home omgetoverd, maar dit is vooralsnog geen serieuze optie omdat het nieuwe home nog steeds ong. 120 m2 betreft. En volgens de tekening is de galerij open en niet echt geschikt om met regen en/of kou geschikt om als home te dienen. Een combinatie van beide partijen zou helemaal mooi zijn: groter home en een ‘gesloten’ galerij Ze (het bestuur) willen binnenkort een gesprek met een groep supporters en dan worden deze zaken besproken. Mobiel vak. Er is ook al geregeld dat er 1 vak zal komen waar geen verplichte zitplaats zal zijn. Wij gaan proberen dat dit in meerdere vakken mogelijk zal zijn.

Gesprek met spelers.
Aankomende week heeft de supportersvereniging een gesprek met de spelers. Hierin zullen wij onze visie geven over de gebeurtenissen van de afgelopen weken.

Feyenoord – ADO Den Haag
Dat het bestuur in sommige gevallen wel het beste voor heeft met supporters, blijkt uit de handelswijze rond Feyenoord – ADO Den haag: De NS was weer eens bezig rondom Feyenoord - ADO Den Haag, en zij vroegen een borg van 2 miljoen euro. Dat is natuurlijk belachelijk aangezien het feit dat er in de afgelopen 4 jaar een totaal schade plaatje van 700 euro is ontstaan. Dit was dus een heel groot probleem, want een verzekering van 2 miljoen euro sluit je niet even af dus er was een grote kans dat wij niet naar Feyenoord konden gaan.

Piet van de Pol en consorten hebben dus alles eraan gedaan om ervoor te zorgen dat wij gewoon naar Feyenoord kunnen gaan en dit is ook gelukt. Wij hopen gewoon dat we aankomende week nog meer goed nieuws zullen ontvangen.

Wij willen ook nog aangeven, dat het bestuur op geen enkele wijze de deur dicht heeft gegooid voor de supporters vereniging. Het bestuur staat gewoon open voor ons en verhalen dat ze niet wilden praten en ook niet met supporters is onzin.

Wij gaan samen met ADO Den Haag bekijken wie er in een op te richten groep kunnen die dan aan tafel gaan met de club waar dit soort zaken besproken gaan worden.

Het is dus in het belang van iedereen om de rust te bewaren en domme acties zoals de ramen bij iemand van de RvC eruit gooien werkt alleen tegen ons.

We hopen op jullie steun en als er vragen zijn, zijn we te bereiken via: info@fanclubdenhaag.nl.

Fan Club ADO Den Haag

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
Vandaag om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 Graafschap 35 - 59
6 ADO Den Haag 34 - 58
7 NAC Breda 35 - 51
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 34 - 45
13 VVV-Venlo 34 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 35 - 33
17 TOP Oss 35 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 34 - 24