Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Feyenoord laat langs ADO


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

16 december 2012 10 reacties

ADO Den Haag keert zonder punten terug uit De Kuip. De ploeg van Maurice Steijn was dichtbij een puntje, maar zag het vlak voor tijd misgaan.


Het was geen goed, maar wel een spectaculaire wedstrijd. Al na iets meer dan een kwartier stond het 1-1. De Rotterdammers scoorden via Pelle, Mike van Duinen tekende een minuut later alweer voor de gelijkmaker.


Feyenoord ging alsnog met een voorsprong de rust in. Pelle versierde een penalty die werd benut door een juichende Lex Immers.


Nadat scheidsrechter Bossen voor rust al een twijfelachtige pingel gaf, deed hij dat in de tweede helft ook. Van Duinen werd volgens hem vlak voor de doellijn gevloerd door Martins Indi. Nadat de Feyenoord-verdediger kon vertrekken met een rode kaart, schoot Danny Holla vanaf elf meter binnen.


De aftrap was al niet genomen of Bossen kwam weer in actie. Dit maal stuurde hij Tom Beugelsdijk weg die volgens hem te wild een kopduel aanging.


Toen het tien tegen tien was op het veld, besloot ADO Den Haag zich in te graven, wat het twintig minuten volhield. Vijf minuten ging het alsnog mis na een eigen doelpunt van Tjaronn Chery.

Reacties

KaleHans

@ R.E. dat Steijn de verantwoordelijkheid bij Tommie zelf neerlegt om zich rustig te houden daar vind ik niets mis mee, natuurlijk had hij in de 2e helft Horvath in kunnen brengen maar dan had ook iedereen over Steijn lopen zeiken waarom hij Tom die best een goeie pot speelde eruit had gehaald........ Steijn krijgt wel erg vaak de schuld van een aantal dingen waarvan ik vind dat een aantal spelers het wel erg vaak laten liggen.
We hebben geen wereldploeg, we hebben geen stervoetballers maar we staan nog altijd in het linkerrijtje en als ze volgende week ook nog van NEC winnen dan gaan we links de winterstop in......... en daar had ik voorafgaand aan dit seizoen zo voor getekend...
Dinsdag 18 december 2012 om 13:52 uur

R.E.

Inderdaad, vreselijk laf van Steijn dat hij de schuld eenzijdig bij Beugelsdijk legt, iemand waar ADO juist heel zuinig op moet zijn. Steijn zegt het zo: "Ik neem het hem zeer kwalijk. Vooral omdat ik hem in de rust nog heb gewaarschuwd. Hij was totaal niet met de wedstrijd bezig, maar alleen met de penalty van Immers. Hij zei dat hij zich in de tweede helft in zou houden. Dat gebeurde helaas dus niet. Hij laat het team en de club in de steek."
Geweldig hoor Steijn, dat je dit risico in de rust al zag aankomen, maar waarom grijp je dan niet direct in? Jij hebt hiermee zelf het team en de club in de steek gelaten, net als trouwens met het noodlottige handhaven van Chery.
Maandag 17 december 2012 om 13:52 uur

KaleHans

Zonde, doodzonde want na zo`n wedstrijd met een inzet, passie, lef en aanvalsdrift die ik eigenlijk elke week wil zien hadden we op z`n minst een puntje verdient. Over Immers en Pelle wil ik het niet eens hebben, dat Pelle de vallende ziekte heeft weten ze toch al? laat staan die ziekte van Lex, die had hij vorig seizoen bij ons al, toen viel ie al bij elke scheet en dat doet ie bij Feij ook nog gewoon. Dus ze wisten het allang, ik vind `t alleen zo jammer dat Wormgoor en Holla die ziekte nu ook krijgen terwijl deze jongens dat niet nodig hebben.
En Beugelsdijk....... die weet zelf ook wel dat t een domme overtreding was, maar ja... Tommie is nog jong en daar gaan we echt nog wel heel veel plezier aan beleven.!!!
Dan nog heel even over Chery, heel Nederland ziet onderhand wel hoeveel balverlies hij lijdt, de Boer zei het bij studio Neus ook al.
Dus KNJB doe ons nu is 1x een plezier en schors die Chery nu maar voor 3 wedstrijden onvoorwaardelijk.... want Steijn zet hem er zelf helaas niet naast. Dan kan Chery op z`n gemak naar zijn wedstrijden kijken en zien wat ie nou eigenlijk verkeerd doet....... hopelijk leert hij daar dan van en is hij na zijn schorsing dan weer de oude Chery waar we nog veel plezier van zullen hebben.
Maandag 17 december 2012 om 13:40 uur

ADO Boy

Wederom heeft hij (Steyn) laten zien en horen wat een slechte trainer hij is .
Ten eerste : zegt hij tegen iedereen wat er in de rust in de kleedkamer is gebeurt , een hele grote fout , bij iedere trainer is de kleedkamer heilig maar verteld het gewoon .
Ten tweede : nageld hij een jonge speler (Beugelsdijk) die nog maar heel weinig eredivisie ervaring heeft publiekelijk aan de schandpaal terwijl hij de speler in bescherming had moeten nemen !.
Ten derde :door de wissel Elbers Malone zakte het hele eltal in elkaar omdat er niemand meer in de voorhoede aanspeelbaar was en iedereen naar achter ging lopen terwijl hij Chery die de hele wedstrijd als een kip zonder kop rondliep had moeten wisselen .
Maandag 17 december 2012 om 13:24 uur

R.E.

Chery moet echt even tegen zichzelf in bescherming worden genomen. Hij zit gewoon heel slecht in zijn vel en dat heeft ADO tegen Twente en nu tegen Feijenoord punten gekost. Dan heb ik het niet alleen over zijn eigen doelpunt, want hij speelde opnieuw ver onder zijn niveau.
Los daarvan herhaal ik maar dat er helaas niets is overgebleven van de stoere opmerking van Steijn voor het seizoen dat hij onnodige gele en rode kaarten zou bestraffen met boetes. Nu weer een hele lading (vaak onnodige en domme) kaarten. Ook dat gaat uiteindelijk punten kosten.
Maandag 17 december 2012 om 12:55 uur

MiG

Precies wat Hermanos zegt: Beugelsdijk had Pellé bij de eerste goal buitenspel kunnen en moeten zetten. En zo inkomen is amateuristisch en Immers was natuurlijk niet te beroerd om de stervende zwaan te spelen. Ook dat hoort allemaal bij profvoetbal, dus laten we hopen dat Beugelsdijk een snelle leerling is!
Maandag 17 december 2012 om 09:19 uur

cadaverdog

ja ze die pelle wat een een hopeloze darm zeg
ik moest meteen aan suarez denken : pelle is de suarez van rotterdammm, pelle is de suarez van rotterdam, peel is pelle is pelle is de suarez van rotterdam
Zondag 16 december 2012 om 23:50 uur

adotiel

Jammer dat ze zich tussen pakweg de 75 e en 85 e minuut lieten overvleugelen waarbij dan ook de 2-3 viel. Verder hadden ze het goed onder controle en waren ze zeker niet de mindere. Een gelijk spel had er zeker in gezeten. Vanmiddag was voor mij wel weer een bevestiging dat er kwalitatief nog maar weinig verschil zit tussen de diverse clubs. Het verschil tussen winnen en verliezen zit hem echt in details vaak pech of geluk (veel schoten die van richting veranderen reulteren in doelpunten) en vooral ook dubieuze beslissingen, zo ook vandaag. Zo heb ik vandaag maar 1 echt doelpunt gezien: de 1-1. De 1-0 was een mislukt schuivertje die er via Beugelsdijk in ging, de 2-1 en 2-2 cadeautjes van de scheidsrechter en de 2-3 een geval van min of meer pech.
Zondag 16 december 2012 om 21:51 uur

Tja

Beugelsdijk natuurlijk oerdom maar dat zag je aankomen, dus waar is de leiding op de bank dan om te anticiperen door hem te wisselen, had in de rust al kunnen gebeuren.
Positief.... een inzet die we dit seizoen nog niet gezien hebben, dus er is weer eensprankje hoop op de verloren gegane Haagse bluf.
Pelle ontpopte zich als een ongelofelijk onsportieve nicht, die kunnen we volgend seizoen een balletpakje aanbieden, de stervende zwaan ligt m goed.
Jammer, dat Chery ff een blackout had, waande zich al in t volgend seizoen om de winnende in een kolkende kuip snoeihad binnen te koppen, helaas...................
Op naar de laatste winst voor de winterstop in een 4-4-2, met passie en Haagse bluf.
Zondag 16 december 2012 om 20:14 uur

Hermanos

ADO zorgt voor 100% inzet. MAAR als een kip zonder kop doen ze hun best. En Feyenoord heeft daarom echt geluk gehad. Immers en Verhoek vond ik niet al te best en Pelle wat een onsportief geval is dat.
En Cherry, dat was echt heel dom evenals Beugelsdijk. Hij had al een paar keer, die Pelle in een buitenspel moment kunnen zetten. Nee het was geen succes, wel spannend en redelijk leuk voetbal bij tijd en wijle.
Zondag 16 december 2012 om 17:58 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24