Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Fons: wellicht tijd om verder te kijken


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

2 november 2018

Fons Groenendijk ziet ADO in een fase zitten ,,waarin we heel alert moeten zijn’’.

 

ADO Den Haag staat na tien duels gedeeld negende maar de trainer is niet gerust op een goede afloop. Hij deelt richting het duel met FC Utrecht van zondag een duidelijke waarschuwing uit aan zijn spelers.

 

,,Ik zie signalen dat het mis kan gaan', aldus de trainer tegen VI na de resultaten van de laatste weken.

 

Groenendijk zegt dat het krediet van enkele spelers niet oneindig is.

,,We beleven een moeilijke fase, eigenlijk voor het eerst op deze manier sinds ik hier trainer ben. We maken veel fouten, met en zonder bal.’’

 

,,Ik ben een trainer die normaliter veel vertrouwen geeft aan spelers, maar dat is natuurlijk niet oneindig. Als dat vertrouwen beschaamd wordt, is het misschien wel tijd om verder te gaan kijken'’, doelde hij op mogelijke wijzigingen in zijn basisopstelling.

 

Tegen Feyenoord stoorde Groenendijk zich vooral aan defensieve fouten. ,,Er zaten een paar flinke ketsers tussen. We kunnen niet dezelfde fouten blijven maken.’’

Lees meer over

Reacties

Petje

Nu 3-0 achter...

Fons ophoeren! Kuttrainer!
Zondag 4 november 2018 om 16:06 uur

Petje

2-0 achter...

Fons,
Het is tijd dat jij eens verder gaat kijken! Je krijgt dit elftal niet meer aan het voetballen. Het spel is niet om aan te gluren.

Dus bestuur: grijp in!
Zondag 4 november 2018 om 16:01 uur

FCDH4Evah

Let maar op vandaag de volgende nederlaag, draait voor geen meter op het moment en van mentaliteit is al helemaal geen sprake.
Zondag 4 november 2018 om 12:12 uur

tim jonk

Wordt een kutjaar als er niet snel hard opgetreden wordt door de leiding. Vorig seizoen konden ze het wel en nu ineens niet meer, als dit zo doorgaat zie ik het bij ons welbekende degradatie spook terug keren bij het team. Hoe meer punten ze verspelen hoe lager het vertrouwen, tot we weer 18e staan en een nieuwe verlosser moeten zoeken. We hebben verdomme meer spelers dan die 11 die op het veld staan, maak toch eens andere keuzes en haal die slappe doelman er uit en zet een brok ervaring neer die wel weet hoe hij zijn verdediging moet neerzetten.
Zondag 4 november 2018 om 08:55 uur

Rikkie

`We` hebben nu in ieder geval een voorbeeld aan de instelling van Groningen Fons !.. Ballen :broke: tonen en er voor gaan ! ( Haagse bluf :flag: :bang: ).. :grin:
Zaterdag 3 november 2018 om 11:34 uur

VAKKIE-l

@Vane 01 Tommie een onze topsppeler noemen gaat al fout. Tommie is een domme schopper en leert maar niet van zijn fouten. Lekker tribune op met hem!
Zaterdag 3 november 2018 om 08:39 uur

RF

Fons mist besluitvaardigheid en zit in een loyaliteits squeeze naar oude en nieuwe getrouwen die al een tijdje niet thuisgeven of vorig jaar wat meer geluk en credits hadden.
Nu Fons er nog is (tot danny Buijs t overneemt) zal hij andere triggers moeten geven = wisselen of zelf moeten aangeven dattie t niet meer weet.
Begin iig met Tommie eruit te halen m.i.
Zaterdag 3 november 2018 om 00:01 uur

Vane 01

Begin nu gewoon eens met Zwinkels op doel, en ja dat ging tegen 010 ook mis....
Ik denk dat als de keeper vertrouwen geeft aan de achterhoede er gemakkelijker gespeeld wordt.
Hooi vind ik echt een leuke speler, pluspuntje. Necid kan toch voetballen? Moet toch gaan scoren of is die het ineens verleerd?
Zo slecht is het elftal niet, ik schik echt van het spel. Waar dit aan ligt? Denk ook echt dat we moeten kappen met het afbranden van onze topspelers zoals Becker,Meijers en Beugeltje. Worden we echt niet beter van.
We zijn de neuzen niet
Vrijdag 2 november 2018 om 23:00 uur

Hein

kut om te zeggen dat Beugelsdijk niet de sterkste schakel is maar als je Meijers ziet inhouden in een duel rond de 16 dan is dat helemaal kut met peren en is nog de aanvoerder ook! Je ziet aan Beugelsdijk dat hij gewoon alles er uit haalt wat hij heeft en dat valt bij de meerdere niet te zeggen die waarschijnlijk wel meer kwaliteit hebben. Ik moest echt terug denken aan Gentile uit tegen PSV, je gaat verliezen maar wel met een over mijn lijk mentaliteit. maar wat lig ik nou te dromen......
Vrijdag 2 november 2018 om 21:58 uur

Bollie74

Einde Beugelsdijk. Hehe. Had hij al een paar maanden geleden afscheid van moeten nemen.
Vrijdag 2 november 2018 om 19:43 uur

VAKKIE-l

Haagsicoon met mij gaat alles goed, alleen gaat het niet zo goed met mn cluppie en dat gaat me aan mn groengelehart. Fons is jankert en moet meer Haagse bluf tonen, anders moet ie lekker het veld ruimen.
Vrijdag 2 november 2018 om 19:12 uur

Twa

Goosens op middenveld en Troupee er uit.
Vrijdag 2 november 2018 om 16:29 uur

Haagsicoon

@VAKKIE-l Over soepkippen gesproken alles goed met je haha.
Vrijdag 2 november 2018 om 15:55 uur

VAKKIE-l

Goh zie je dat nu pas soepkip
Vrijdag 2 november 2018 om 15:01 uur

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Utrecht
4 augustus 2019 om 14:30 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -