`Goossens blijft niet voor niks liggen`

24 februari 2019 5 reacties

Fons Groenendijk kreeg van scheidsrechter Manschot een gele kaart na het VAR-moment.

De trainer wond zich op dat ADO kort daarvoor geen vrije trap had gekregen en Ajax vervolgens via de VAR wel op een strafschop werd getracteerd.

,,John Goossens wordt ingespeeld en Van de Beek loopt hem in de rug en tikt ook de bal weg. Goossens blijft niet voor niks geblesseerd liggen. Zo'n speler is hij niet. Je ziet dan ook wel eens ploegen die dan als iemand geblesseerd is, een bal uitschieten, dat heb ik ook niet gezien'', doelde Groenendijk op het doorspelende Ajax.

Groenendijk: ,,Dit is wel weer leerzaam voor ons. Wij stoppen in het vervolg pas al de scheids fluit. Wij schieten tegen Emmen drie keer een bal uit omdat een tegenstander op de grond ligt. Dat hoort blijkbaar niet bij topvoetbal.''

De trainer zei verder bij de NOS dat hij vond dat zijn ploeg een goede eerste helft had gespeeld. ,,Helaas stonden we niet goed bij de gelijkmaker. Maar zelfs tot de 73e minuut hadden we zicht op iets. Met wissels probeer je snelheid voorin te krijgen maar dan valt gelijk de 1-3. Daarna maken we een aangeslagen indruk en laten we de uitslag oplopen. Daarmee hebben we onszelf tekort gedaan.''