Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Groenendijk: heb me kapot geërgerd


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

10 februari 2019

ADO had voor de wedstrijd tegen Emmen voor een hotelovernachting in de buurt gekozen.

 

Dan hoefde de ploeg niet al om 8.00 uur zondagochtend uit Den Haag te vertrekken. Maar veel hielp het niet want het team oogde de hele eerste helft alles behalve uitgeslapen.


,,Ik heb me kapot geërgerd'’, sprak Fons Groenendijk na de verloren wedstrijd. ,,Het was de eerste helft zeer, zeer zwak. We werden op alle fronten afgetroefd. Nog een geluk dat het bij rust maar 2-0 stond.''


Groenendijk overwoog na de cadeautjes de twee wissels al voor de thee in te brengen. ,,Maar het was een collectief falen’’, aldus de coach tegen de NOS.

Dat er na rust een heel ander ADO stond was voor de trainer het enige positieve. ,,We hadden hem nog kunnen winnen'', vond Groenendijk. ,,Maar ook dat het zondagsschot van Anco Jansen er al drie seconden na een uittrap van óns inlag'', daarover uitte de coach zijn ergenis. ,,Zo’n goal mag niet meer vallen.’’

 

,,We hebben er deze week uitgebreid over gesproken. Als we het karakter kunnen opbrengen dat we vaak kunnen opbrengen zoals vorige week tegen Heracles dan zie je een ADO dat je graag wil zien. Dat was vandaag de eerste helft absoluut niet geval.''

Lees meer over

Reacties

FCDH4Evah

Elke opstelling zonder Groenendijk is de beste.
Maandag 11 februari 2019 om 21:43 uur

AussieAdo

@ Alfonds Pensioen

Jeez geërgerd is another Dutch word I absolutely don`t understand coming from you... You seem to use geërgerd very often.

I recommend a good asperin and just go to your bed earlier...
Oh and stop using those weeds!
And another for free tip start making those useless ADO players somewhat better!
Maandag 11 februari 2019 om 21:36 uur

AussieAdo

Please kijk ik ben een ingeburgede Aussie niet hier geboren...
Dus ik heb vaak (bijna always) steun nodig met voor engelstaligen oh zo moeilike worden heel HARD nodig.

Wat does verantwoording mean?
Certainly does NOT mean taking responsibality...
In ADO Dutch it means HIDE behind responsibilty...
Maandag 11 februari 2019 om 21:20 uur

Haagsicoon

@KaleHans Dat hij koos voor Malone was omdat Emmen speelt met 4-4-2 dus niet met echte buitenspelers dan kon Malone meer druk zetten richting het middenveld dat was de gedachtegang er achter. Helaas pakte dat geheel verkeerd uit door met name een domme fout van Malone waar de 0-2 uit viel.De 0-1 fout van Meijers en Kanon de 2e helft was stukken beter maar door persoonlijke fouten achterin verlies je de wedstrijd. En ja Lorenzen is de enige die ik op de tribune zou zetten en dan Hooi in de basis en hopen dat Kishna een paar minuten kan pakken maar zie dat niet snel gebeuren na vandaag.
Maandag 11 februari 2019 om 15:59 uur

KaleHans

Ook ik snap echt niet waarom Fons ineens het briljante idee heeft om Malone centraal te zetten terwijl Pinas bij elke wedstrijd laat zien dat hij uitermate geschikt is op die plek. net zoals dat hij week in week uit Lorenzen opstelt in de basis terwijl elke half blinde ziet dat Hooi een werkelijke plaag is voor elke defensie. Ja die 1e helft was ook een miscommunicatie (of eigenlijk helemaal geen communicatie) tussen Kanon en Zwinkels, ben ik eigenlijk niet gewend van Kanon want die jast eigenlijk zo`n bal het stadion uit.
En inderdaad doet Troupee soms gekke dingen, dan zou ik liever een Goppel op die plek zien, en dan ook een Meijers, die duidelijk laat zien dat hij voor het hedendaagse voetbal toch eigenlijk te langzaam is.
Gezien het wedstrijdverloop hadden we nog mazzel met die 2-2, tot die jansen die bal wel erg mooi in de kruising joeg........ weg mazzeltje.
Ik hoop dat Fons ook is kritisch naar zijn eigen opstellingen kijkt en ziet dat er vaak geen touw aan vast te knopen is waarom hij bepaalde spelers altijd nog maar opstelt........... ik ben dat touw in ieder geval al een tijdje kwijt.... :0 :(
Maandag 11 februari 2019 om 12:47 uur

John Wright

EN NOU NIET LORENZEN VERVANGEN DOOR FALKENBURG WANT DIE BRENGT ER OOK AL WEKEN NIETS VAN TERECHT....MAAR JA IS OOK EEN BESCHERMELINGETJE.
Maandag 11 februari 2019 om 08:46 uur

VAKKIE-l

Troupee komt tekort en Lorenzen niet meer opstellen aub en Malone centraal was een lachertje. Fons je bent een dwaas!!
Maandag 11 februari 2019 om 08:30 uur

Rob2002

Falen begint bij jezelf, Fons.
Onlogische opstelling na een redelijke 2de helft tegen Heracles. Had het gewoon laten staan.

Wanneer stop je nu eens met Lorenzen en Troupee?
Maandag 11 februari 2019 om 08:04 uur

John Wright

@Alexander, met zo`n trainer zit het tegen terwijl het vandaag gewoon mee had kunnen zitten. En succes met het lekker wegkijken.
Zondag 10 februari 2019 om 23:03 uur

Hein

Vond Pinas zowiezo sterk invallen. strakke pases en zorgde gelijk voor de goede opbouw van achteruit. Necid pakt toch weer een doelpunt.
Zondag 10 februari 2019 om 22:52 uur

Hein

je kan fons niet de schuld geven als malone als een halve tamme staat te verdedigen. kan fons wel vragen waarom niet gelijk pinas, vorig jaar winter was iedereen kwaad dat hij ergens anders wilde gaan tekenen en nu is hij nog steeds 3e keus. Meijers is al weken niet best en ook Kayatti niet. zal nu wel tegen een paar heilige huisjes aan trappen maar fuck it, als kayati niet goed is waarom dan iedereen in zijn dienst laten spelen, haal hem er uit en gooi die Goossens er dan in. Zelfde als die huurling van utrecht begrijp er geen reet van dat die er in staat als je eigen jeugd hebt zoals goppel die echt niet minder is. fons durft niet te veranderen maar de (basis)spelers laten iedereen in de steek!
Zondag 10 februari 2019 om 22:46 uur

janvele

@Alexander
Punten gepakt en nog veeeeeeeeeeeeeel meer niet. Als je niet ziet dat FG HET niet heeft dan heb je geen verstand van voetbal.
Zondag 10 februari 2019 om 22:21 uur

Alexander

Inderdaad wat een emotionele reacties. Was 1e helft zeker niet best, maar 2e helft knap terug gevochten. En gegaan voor 3 punten. Dat was ook de reden dat Aron al veel te hoog stond om via de linkerkant de aanval in te leiden, echter in de middencirkel wordt te weining alert geregeerd en kan de bal bij die Anco komen die met een geweldig schot Robert het nakijken geeft. Sinds Alfons het heeft overgenomen hebben we al heel veel punten gepakt, dus een goed plan om verder te gaan met Alfons en zijn staf. Inderdaad soms zit het mee en vadaag zat het tegen.
Zondag 10 februari 2019 om 22:13 uur

Twa

Wat een trieste reacties. We zijn geen Barcelona. Als je denkt dat je elke wedstrijd wint, word dan fan van die neuzen of zo.
Zondag 10 februari 2019 om 21:51 uur

''Haagse Tsaar''

Ik erger mij ook kapot aan Fons, om precies te zijn aan zijn wisselbeleid. Ga je Malone inzetten terwijl je daar Pinas voor hebt. Alternatief is Bakker. Hij blijft maar klungelen. Hoop dat de club niet verlengt.
Zondag 10 februari 2019 om 21:44 uur

bramhaag

Zonder inzet is het m te huilen. Zit ook totaal GEEN VERASSING in als Nasser het ook niet heeft
Zondag 10 februari 2019 om 21:23 uur

FCDH4Evah

Groenendijk.... wegwezen.
Zondag 10 februari 2019 om 21:11 uur

ADO Zuidplas

90 minuten knokken voor een resultaat moet je met het hele elftal doen. Als er eentje verzaakt werkt het niet en helaas zijn er een aantal die regelmatig geen zin hebben in een partijtje voetbal.
Zondag 10 februari 2019 om 21:09 uur

John Wright

FG stelt het hele seizoen consequent de verkeerde spelers op en wisselt hopeloos. Houdbaarheidsdatum ruim verstreken maar dit bestuur wil er vooral mee doorgaan. En ik raad ze aan deze site maar wel te lezen....vanaf nu een reeks winstpartijen. Alle smoesjes zijn op Fons
Zondag 10 februari 2019 om 21:02 uur

Roberto Wateringen

Wanneer gaan ze nou eens gvd eens met een 100% vechtlust en mentaliteit het veld in.
Zondag 10 februari 2019 om 20:53 uur

janvele

FG moet eens ophouden om alles en iedereen de schuld te geven. FG is de enige die verantwoordelijk is voor de wanprestaties van zijn team. Overigens de Directie en bestuur staat erbij, kikt erna en det niets. Nee geeft FG zelfs nog contractverlenging.

Echter Bestuur, Directie en trainer denken als we lekker pappen en nathouden dan gaat het wel. Nou als je als directie AM voor 4 jaar laat bijtekenen een speler die het nu al niet kan bijbenen en in die vier jaar wordt het alleen maar minder dan heb je als bestuur en directie je zelf al een brevt van onvermogen gegeven. Ja. AM ligt zo lekker in de groep!!??
Zondag 10 februari 2019 om 20:47 uur

AussieAdo

Hier zit ik, net thuis gekomen, achter mijn computertje met een tering bui.

Al in dat saai, vervelende, busreisje op de terugweg, dacht ik; hmm misschien hadden de spelers en staf de dag ervoor op hun makkie naar Emmen af moeten reizen.

Maar wat schetst mijn verbazing? Lees ik hierboven dat FG dit al voor hun had geregeld. FG errugt zich kapot! Maar waaraan dan?

Ik verwacht morgen dat FG geheugen Verlies gaat lijden...

En dan de wedstrijd (strijd???) zelf. 1 woord BAGGER.
:shoot:
Zondag 10 februari 2019 om 20:33 uur

ADO Zuidplas

@ supporter-noord: je hebt gelijk, vooral het laatste. Bestuur is verantwoordelijk. Amateurs!
Zondag 10 februari 2019 om 20:06 uur

supporter-noord

Het heeft hier geen nut hoor, om te klagen. Ze lezen hier toch niet mee. Beter om massaal tegen PEC met wit te gaan zwaaien.
Of een spandoek, "staf en bestuur oprotten "
Zondag 10 februari 2019 om 19:55 uur

kako

Een hotel omdat ze dan niet om 8 uur t bedje uit moeten. Klootzakken, ik moet elke dag om 6 uur mijn bed uit om 50 uur per week te WERKEN
Zondag 10 februari 2019 om 19:23 uur

ruudje

En wij aan jou opstelling
Zondag 10 februari 2019 om 19:12 uur

John Wright

Wij ergeren ons al zo lang aan jou beschermelingetjes in de opstelling en de onbegrijpelijke wissels. Maar helaas.....weer niet in de spiegel gekeken.

Klaarblijkelijk ga je vrijdag weer niets veranderen als het allemaal collectief is.
Kan iemand de trainer deze week weer heel snel terug in de werkelijkheid brengen. Want vrijdag wacht PEC.......
Zondag 10 februari 2019 om 19:01 uur

tim jonk

Ach ja bijna elke week komen we dichter bij de nacompetitie. Nog maar 2 punten verschil met nr 16 excelsior.
Zondag 10 februari 2019 om 18:47 uur

Grijns

Als je het er deze week nog over gehad hebt en dit is het antwoord...
Dan is er een communicatieprobleem :P
Zondag 10 februari 2019 om 18:42 uur

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Utrecht
4 augustus 2019 om 16:45 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -