Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Groenendijk: heroïsche wedstrijd


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

13 april 2019

Het resultaat tegen AZ, waar net niet makkelijk winnen is, stemde Fons Groenendijk vrolijk.

 

,,Met dit scoreverloop werd het ook nog eens een heroïsche wedstrijd. De 3-2 voor ons in blessuretijd maakte de ontlading groot. Sheraldo Becker lag na zijn fout bij de 2-2 bijna huilend op de grond en die maakt hem daarna toch nog, mooier kan niet’’, aldus de trainer.

 

Volgens Groenendijk was het groot feest in de kleedkamer. ,,We hebben het op eigen kracht gedaan.’’

 

De coach erkende dat Robert Zwinkels ADO het eerste kwartier op de been had gehouden. ,,Ja, die ouwe deed het goed. Een groot compliment voor hem.’’

 

Groenendijk zag ook dat het scoren ADO de afgelopen twee weken makkelijk afging tegen AZ, FC Utrecht en Vitesse. ,,Elf doelpunten tegen drie ploegen die boven ons staan. Daar spelen we makkelijker tegen dan tegen de ploegen onder ons’’

 

,,Maar we hoeven nu niet meer naar beneden te kijken en kunnen zelfs weer een beetje naar boven kijken en het seizoen uitspelen’’, aldus de Leidenaar.

Lees meer over

Reacties

Haagsicoon

@Alexander Natuurlijk mag hij z`n mening hebben hij noemt zich realist maar is meer aan het zeiken op alles en nog wat.Als ze winnen hoor je hem niet als ze verliezen is het allemaal kut en heeft het bestuur het weer gedaan enz enz. Niet alleen dit seizoen maar elk seizoen sinds er een Chinees ooit eens wat heeft gezegd en je hebt gelijk supporter zijn is je eigen keuze.
Dinsdag 16 april 2019 om 14:09 uur

Alexander

Waar komt dit nou weer vandaan, plofkip en gratis kaartjes zou waanzin zijn? Natuurlijk mag een Oud Haags zijn mening hebben maar het klinkt allemaal zo oppervlakig en weinig van enig gevoel getuigen. Supporter zijn van een voetbalteam is echt een vrije keuze hoor geniet van het leven.
Maandag 15 april 2019 om 16:16 uur

Oudhaags

Nee ben realist , kijk verder dan oppervlakkigheid , zou die plofkip en consorten ook eens moeten doen , misschien krijgt men dan waar voor zijn jaar kaart. Die Chinees zit te wachten op het juiste moment om Manders een schop onder zijn hol te geven, en vele met mij. 3 miljoen jaarlijks erbij gaat ze de keel uit hangen ,kan ze geen ongelijk geven, zit totaal geen progressie in ADO , het stadion vol stoppen met gratis kaartje dat help!!!, waanzin.
Maandag 15 april 2019 om 14:27 uur

Haagsicoon

@Oudhaags Je begint alweer lekker zuur op de Maandagochtend je moet toch wel een rot leven hebben dat je zo negatief in het leven staat. :roflol:
Maandag 15 april 2019 om 10:10 uur

Oudhaags

Ze denken nu dat ze er zijn , dat wordt weer eens een komische voorstelling, PSV ,schande met zo`n begroting en zo een slecht presteren het afgelopen jaar. Het is gewoon een kut seizoen. Er moet daar echt wat gebeuren bij de club in de nieuwe competitie, de bezem door de spelers bestand ,anders blijf je door modderen.
Maandag 15 april 2019 om 09:44 uur

KaleHans

Met deze in en opstelling tegen de lampjes? Ook die willen voetballen en ploegen die tegen ons spelen en het spel willen maken dat haalt in onze ploeg het beste naar boven.
En aangezien ze in Eindhoven absoluut niet in hun allerbeste doen zijn zie ik ons daar nu (eindelijk) ook wel is minimaal een punt binnenhalen.
We kunnen nu vrijuit voetballen, dus ga ervoor zou ik zeggen.
Kanon voor Tommie achterin en verder niets veranderen!! :stork: :flag:
Maandag 15 april 2019 om 08:33 uur

Alexander

Is nu Melvyn Lorenzen aan de beurt? Maanden gaat het over hoe Becker zo slecht is, maar je ziet vanaf januari dit jaar is Sheraldo super belangrijk. Ik heb al vaker in het verleden gereageerd dat je Becker pas gaat missen als hij er niet is. Melvyn maakte toch prima doelpunten tegen Fortuna en NAC en was ook uit tegen Pec Zwolle super belangrijk. Natuurlijk mag je kritisch zijn, ik denk dat Fons met zijn staf niet dom is. Wellicht is zijn opdracht dan ook om vrije trappen uit te lokken en de tegenstaander niet in het ritme te laten komen. Vrije trappen kosten tijd en dat kan ADO Den Haag in de slotfase goed gebruiken.
Zondag 14 april 2019 om 13:42 uur

Dhfcdh

Ik hoorde dat het urtecht was die wraak naam na een verloren confro
Zondag 14 april 2019 om 13:25 uur

RemcoW

@Jos_Luguber
En dan die Ajax-kruizen erbij spuiten, dat is hoogverraad! ;)
Zondag 14 april 2019 om 10:56 uur

ADO Boy

John jij heb volkomen gelijk, wat heeft die Lorensen nou ??? geef mij dan maar Hooi !
Zondag 14 april 2019 om 10:43 uur

John Wright

Heerlijke overwinning en zeer knappe prestatie maar ik blijf het zeggen. Zou Fons nou eens een keer kunnen uitleggen wat LORENZEN toevoegt aan het team als hij hem inzet. Week in week uit is het een regelrechte verzwakking. Er zijn toch meerdere jeugdspelers die dit ook kunnen en WEL duels aangaan.
Zondag 14 april 2019 om 09:19 uur

Jos_Luguber

Aussie bekent dat hij het gedaan heeft...
Zondag 14 april 2019 om 07:48 uur

Vakkie-G

Heerlijke wedstrijd alleen lorenzen nooit meer opstellen en afscheid ervan nemen
Zondag 14 april 2019 om 00:20 uur

RemcoW

@AussieAdo waar heb jij het over dan?
Zaterdag 13 april 2019 om 23:49 uur

AussieAdo

Handgranaat?
Zaterdag 13 april 2019 om 23:38 uur

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Utrecht
4 augustus 2019 om 14:30 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -