Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

`Groenendijk maakte aangeslagen indruk`


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

28 november 2019

Het gemor vanuit de supporters toe, maar richt zich niet op Fons Groenendijk.

 

,,Er is wel eens kritiek op de opstelling en wissels, maar er is geen oproep tot ontslag, omdat de supporters zien dat dit de selectie is waarmee hij het moet doen”, benadrukt Jacco van Leeuwen in het AD.

 

Volgens de voorzitter van supportersvereniging Haagse Bluf is het net als met het Nederlands elftal, dat 18 miljoen bondscoaches heeft. ,,Er wonen één miljoen ADO-trainers in Nederland, die allemaal vinden dat bepaalde spelers een kans moeten krijgen. Daar hebben mensen een mening over, dat is niet anders dan normaal.”

 

Toch hebben ook Van Leeuwen en Alberto van der Spiegel van het ADOjournaal geconstateerd dat Groenendijk na de wedstrijd tegen Willem II een aangeslagen indruk maakte.

 

,,Op basis van zijn interviews na afloop van dat duel vroegen veel mensen zich af of hij het nog wel ziet zitten”, zegt Van der Spiegel. ,,Als je geen punten pakt, is het niet makkelijk om trainer te zijn van ADO Den Haag, maar ik vind dat hij er goed mee omgaat. Hij is relaxed. Hij geeft niet op, hoor.”

 

Van Leeuwen wil nog wel een kanttekening plaatsen bij het gevoel rondom ADO. ,,We moeten stoppen met roepen dat het wel goed komt”, benadrukt de voorzitter van de supportersvereniging. ,,Want als we nu niet heel snel punten gaan pakken, komt het niet goed.”

Lees meer over

Reacties

MiG

@FCDH4evah: als ik jouw comments lees, wordt het tijd dat ze jou ergens in de clubleiding een plekje geven want jij weet het allemaal wel te vertellen dus dan komt het állemaal goed...
Vrijdag 29 november 2019 om 15:16 uur

FCDH4Evah

Tot aan de winterstop nog kijken wat je aan punten haalt, je hebt nog 3 wedstrijden waar je 5 a 6 punten in MOET halen, zo niet exit trainer en bezem door de selectie halen. Oudhaags kreeg de kritiek en ik ook. Schijnbaar hebben we het toch niet zo slecht ingezien? En geloof me maar mij gaat het aan het hart, ik kom hier al 43 jaar vanaf mijn 4e en nog hebben we het lek niet boven.
Zo`n stad als wij horen in de top 5 te draaien uiteindelijk maar wan(g)beleid helpt er niet aan mee. Daarnaast heb ik nog niet 1x gezien dat spelers met een shirt wat je uit kan wringen van het veld af gingen en totaal kapot waren. (op de tweede helft tegen Willem II na)

Ik vind het ook onvoorstelbaar dat je tegen Willem II de eerste helft niks kan en de tweede helft een heel ander FCDH op de mat staat, hoe kan dat???? Mentaliteit als je het mij vraagt.

En daar ligt het hele probleem bij de hele club. We zijn een gezellige fijne organisatie om voor te werken waar de sfeer goed is!

We moeten een organisatie zijn waar iedereen 110% geeft en als je dat niet daar de klappen vallen, zo moet het zijn.

Wie haalt het in z`n bol om 3 spelers te halen en die alle 3 op de bank te laten zitten? Dan ben je toch knettergek? Spreken Van As en Groenendijk wel met elkaar?

...... Hey ik wil deze speler halen is dat een versterking voor je Fons? Ja haal maar is wel een topper voor de bank. Oke dan doen we die! Maar ik heb er nog 2, o doe die dan ook maar.....

Onbegrijpelijk beleid en niemand die er op toeziet en zegt, wacht even heren wat halen we voor spelers? Zijn dit echte versterkingen voor ons? Want eigenlijk hebben we geen geld.

Had geprobeerd met sponsoren Nasser en Sheraldo te houden en daar nog een goede bijgehaald, dan had je wel ergens anders gestaan nu.

Wilfried, Nasser en Sheraldo zijn voor een appel en een ei de deur uitgelopen DAAROM heb je geen geld. Je moet leren je poot stijf te houden en een prijs te durven vragen voor een speler en betalen ze het niet dan krijg je hem ook gewoon niet en hou je die speler aan z`n contract. Wanbeleid dit
En je laat 3 hele goede spelers de duer uit lopen en haalt er 4 bankzitters voor terug. Ik lig nog net niet op de grond te rollen van het lachen, geweldig gedaan.

De bezem moet niet alleen door de selectie als je het mij vraagt...
Vrijdag 29 november 2019 om 11:43 uur

Oudhaags

I werd vaak negatief afgeschilderd door heren hier op de site, vorig jaar gaf ik al aan dat het in de directie niet goed zat en dat van As NAC heeft laten ploffen en dat ook met ADO gebeurd als het daar niet veranderd. Ik ben blij dat nu eindelijk ingezien wordt dat daar het grootste probleem licht, een lichting nieuwe spelers met kwaliteit is voor de club hard nodig en dan kan alleen als erop directie niveau wordt besloten in te grijpen, ik hoop dat na de winterstop het e. a veranderd is, en dat men daadwerkelijk iets gaat ondernemen met jeugd en de toekomst, Het Credo mannetje daar ook schuld aan dat het nu zo zooitje is.
Vrijdag 29 november 2019 om 09:01 uur

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Crysencio Summerville Shaquille Pinas

Laatste wedstrijd

Logo AZ Logo ADO Den Haag
4-0
7 maart 2020

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 25 - 56
2 AZ vCL 25 - 56
3 Feyenoord EL 25 - 50
4 PSV vEL 26 - 49
5 Will.II vEL 26 - 44
6 FC Utrecht 25 - 41
7 Vitesse 26 - 41
8 Heracles 26 - 36
9 FC Groningen 26 - 35
10 Heerenveen 26 - 33
11 Sparta R'dam 26 - 33
12 FC Emmen 26 - 32
13 VVV-Venlo 26 - 28
14 FC Twente 26 - 27
15 PEC Zwolle 26 - 26
16 Fortuna Sit. 26 - 26
17 ADO Den Haag 26 - 19
18 RKC Waalwijk 26 - 15