Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Groenendijk: teamspelers gezocht


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

17 februari 2017

Gaat Fons Groenendijk wijzigingen aanbrengen in zijn opstelling na het debacle in Deventer?

 

,,Wellicht'', zegt de trainer op het clubkanaal voor de wedstrijd tegen Feyenoord. Groenendijk noemt geen namen, maar geeft wel aan naar wat voor spelers zijn voorkeur uit gaat.

 

,,Ik ben vooral op zoek naar jongens die betrouwbaar zijn in de uitvoering van wat wij als staf willen. Het is belangrijk dat er jongens zijn die denken in het collectief en het teambelang en niet hun eigen wedstrijd spelen. Als je allemaal individuen op het veld hebt staan, vorm je geen team. Dan kun je nooit een prestatie leveren.''

 

 

Reacties

dick

Aan alle negatievelingen :

Het was dus gewoon veel en veel beter tegen Feijenoord
Maandag 20 februari 2017 om 09:12 uur

Haagsicoon

@Chris Laat het middenveld eerst maar eens meer dan een minuut de bal bij zich houden en dan proberen de bal te spelen naar een teamgenoot.En bij balverlies eens proberen mee te verdedigen.Door het balverlies staat er zoveel druk op de verdediging en dat bijna 90 minuten lang omdat ook de aanvallers geen bal bij zich kunnen houden en het middenveld elke wedstrijd wordt overlopen.Tja dan is het altijd makkelijk alleen de verdedigers de schuld te geven incl. de keeper.
Ook al zet je zowel Meissner als Beugelsdijk op de bank dan los je het probleem op het middenveld en aanval er niet mee op zo simpel is dat.Dat probeer ik al een tijdje uit te leggen.
Zaterdag 18 februari 2017 om 14:42 uur

Haagsicoon

@Chris Hij heeft geen gelijk helaas ben niet z`n broer of familie en heb ook niet gezegd dat elke linie het heeft gedaan behalve Beugelsdijk.Geloof dat we allemaal weten dat Tommy ook gewoon slecht heeft gespeeld en dat heeft hij ook zelf aangegeven.Waar ik me alleen aan stoor is dat alleen zijn naam wordt genoemd terwijl iedereen gewoon slecht speelt.We weten allemaal wat Beugelsdijk wel kan en niet kan heel simpel.Dat gezeik over hem was er voorgaande seizoenen maar ja toen was een Wormgoor de pispaal.
Zaterdag 18 februari 2017 om 14:29 uur

Chris

@janvele denk dat je gelijk hebt....niemand weet iets van voetbal behalve hij en Beugelsdijk......elke linie heeft het gedaan maar niet zijn Beugelsdijk.....terwijl Beugelsdijk het middenveld overslaat en gelijk de lange bal hanteetd omdat hij geen visie heeft en voetballend vermogen te kort komt....maar dan nog moet het middenveld de bal vasthouden.....

Ik heb het al vaker aangegeven en vind het nog steeds dat we ook niet in de 4 3 3 formatie moeten spelen maar 4 3 2 1 om zo een goed blok te kunnen zetten als we weer eens onder druk staan....we moeten meer gebruik maken van de paar creatieve spelers die qe hebben...want aanval is de beste verdediging....zolang de bal voorin is is hij niet in ons strafschopgebied..... :D
Zaterdag 18 februari 2017 om 14:05 uur

Haagsicoon

@janvele Ik snap hem niet helemaal "Hagenees is de broer van B. De broer van B. is ook Hagenees" :S
Zaterdag 18 februari 2017 om 13:56 uur

janvele

@Chris
Hagenees is de broer van B. De broer van B. is ook Hagenees. Vandaar.
Zaterdag 18 februari 2017 om 12:52 uur

Haagsicoon

@Anne van Schuurman Je begrijpt het inderdaad verkeerd :)
Zaterdag 18 februari 2017 om 10:25 uur

Anne van Schuurman

Begrijp ik het nu verkeerd of geeft Groenendijk hier de reden waarom hij spelers als El Mahdioui en El Khayati buiten de basis laat? Creativiteit is toch niet synoniem aan "je eigen wedstrijd spelen "? Zorgelijk.
Zaterdag 18 februari 2017 om 09:57 uur

Haagsicoon

@Chris Dat ik een Beugelsdijk hier tot op het bot verdedig is alleen maar om aan te geven dat hij niet de enige is die er niets van bakt op dit moment.
Ik hoor alleen zijn naam en dat 60% van de tegendoelpunten zijn schuld is denk eerder dat jij niets van het spelletje snapt om maar 1 speler de schuld te geven.Maar ja gelukkig hebben we een perfect middenveld en een goede aanval dus zijn alleen de verdedigers en de doelman schuldig dat er van de laatste 18 wedstrijden er maar 2 gewonnen zijn. :roflol:
Zaterdag 18 februari 2017 om 00:50 uur

Chris

@Haagsicon ik denk dat je zelf niet zoveel dervan snapt want beugelsdijk is echt 1 van de zwakke schakkels en moet gewoon bank zitten....heb al een paar keer gezien dat je hem tot op het bot verdedigd maar helaas voor mij gaat dat niet op.....ook meissner zal ik niet opstellen en ik zou helemaal niet in een 4 4 3 formatie spelen....maar dat is mijn mening....
Vrijdag 17 februari 2017 om 23:07 uur

Haagsicoon

@Chris Van de huidige verdediging zijn een Ebuehi en Meissner de zwakke schakels die laat ik ook dan op de bank en laat Beugelsdijk gewoon spelen.
En 60% van de tegen doelpunten is niet alleen zijn schuld dat is gewoon pure onzin dat is de schuld van het hele team als je de wedstrijden allemaal gezien hebt.
Als het middenveld en de aanvallers nou eens langer dan 1 minuut de bal bij zich kunnen houden ligt ook niet zoveel druk op de verdediging.Degene die alleen Beugelsdijk als zondebok aanwijzen snappen niet veel van het spelletje.
Vrijdag 17 februari 2017 om 15:14 uur

Haagsicoon

@Dhfcdh We hadden het toch over de juiste mensen op de juiste plek dus geen Kastaneer op rechts.
We hebben nog maar 12 wedstrijden dus wordt tijd voor een vast elftal op links heb je Wolters of Kastaneer in de spits Havenaar of Fernandez en op rechts Schaken of Becker zo simpel is het.
Vrijdag 17 februari 2017 om 15:08 uur

Chris

Aub. Geen Beugelsdijk...die jongen is even klaar....hoe mooi we het ook verbloemen 60% van de tegen doelpunten momen voort uit blunders of fouten van hem. We moeten hem even rust gunnen zodat hij weer in het reine kan komen met zichzelf. Laten we hopen dat Aron de ploeg weer op sleeptouw mag nemen.
Vrijdag 17 februari 2017 om 14:56 uur

Dhfcdh

Schaken uit kasteneer naar rechts
Vrijdag 17 februari 2017 om 14:37 uur

Haagsicoon

@MiG Zo moeilijk is het niet hoor de juiste mensen op de juiste plek te zetten...een Duplan bijvoorbeeld is in Frankrijk ooit begonnen als rechtsback dus komt op rechts beter uit de verf op het middenveld.Kanon komt ook beter tot z`n recht als centrale verdediger een Meijers is al een aantal seizoenen gewend om linksback te spelen de rest hoeft weinig uitleg denk ik.

Zwinkels

Malone Beugelsdijk Kanon Meijers

Duplan El Khayati Trybull of Gorter

Schaken Havenaar Wolters of Kastaneer
Vrijdag 17 februari 2017 om 13:39 uur

MiG

@Oudhaags: En wie zet jij dan op welke plaats? (en dit bedoel ik niet lullig, maar ik kom zelf niet tot 11 juiste namen, op de juiste plaatsen)
Vrijdag 17 februari 2017 om 13:29 uur

RF

Hevel deed dat juist wel leuk, die is voor 110 k verkocht...weet nog niet of bv Gorter dat ook kan.
Vrijdag 17 februari 2017 om 13:25 uur

tuinfc

Sterkte met zoeken Fons
Vrijdag 17 februari 2017 om 13:20 uur

Oudhaags

Gewoon de juiste op de juiste plaats en winnen zondag, gaan we naar boven kijken, is niet zo moeilijk als je onderop staat.
Vrijdag 17 februari 2017 om 12:59 uur

Sjaakie

Nou succes met zoeken. Mocht je er een paar vinden dan heb je er misschien 2 a 3. Veel plezier met ze tegen Feyenoord, neem je zakdoekjes maar mee want het zou wel weer een tranentrekker worden.
Vrijdag 17 februari 2017 om 12:56 uur

MTB

Mzzl Becker
Vrijdag 17 februari 2017 om 12:41 uur

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
4-1
14 mei 2017

Oefenprogramma

Logo Lugdunum Logo ADO Den Haag
1 juli 2017 om 14:30 uur
Sportpark Kikkerpolder, Leiden
Logo svv Scheveningen Logo ADO Den Haag
5 juli 2017 om 19:30 uur
Sportpark Houtrust
Logo RKSV Halsteren Logo ADO Den Haag
8 juli 2017 om 19:00 uur
Sportpark de Beek, Halsteren
Logo Serooskerke Logo ADO Den Haag
10 juli 2017 om 19:30 uur
Sportpark Noordhout, Serooskerke
Logo Bruse Boys Logo ADO Den Haag
12 juli 2017 om 19:30 uur
Sportpark Volharding, Bruinisse
Logo Zeeuws Elftal Logo ADO Den Haag
14 juli 2017 om 19:00 uur
Sportcomplex Cleijn, Yerseke
Logo ADO Den Haag Logo MVV
18 juli 2017 om 19:30 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -