Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Groenendijk verlengt contract


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

12 april 2019

Fons Groenendijk is ook de komende jaren hoofdtrainer van ADO Den Haag.

 

De club en de trainer bereikten vrijdag een akkoord over contractverlenging tot de zomer van 2021. Groenendijk staat sinds begin 2017 aan het roer bij ADO.

 

De partijen waren al enige tijd in gesprek. “Samen zijn we tot de conclusie gekomen dat we graag met elkaar verder willen”, zegt technisch manager Jeffrey van As daarover. “Omdat we al ruim twee jaar dik tevreden zijn over de samenwerking en perspectief zien voor de toekomst.”

 

ADO en Groenendijk zijn het er wel over eens dat het huidige seizoen wisselvallig is. “Maar er zijn mooie prestaties neergezet onder deze staf. Dat gebeurde met een werkwijze die bij ons past.”

 

“Alle seinen stonden op groen om met elkaar door te gaan. Ik heb plezier in mijn werk en voel me hier thuis”, reageert Fons Groenendijk op zijn nieuwe contract.

 

“Het begon met een wonderbaarlijke ontsnapping. Daarna volgde een seizoen waarin het allemaal van een leien dakje ging. Dit seizoen verloopt moeizamer, maar het is mooi dat de clubleiding daar overheen kijkt. We willen dit jaar uiteraard ook nog goed afsluiten”, blikt Groenendijk terug.

Lees meer over

Reacties

ENW02

@stephan

Inderdaad, die horen we vanavond weer als er niet ruim gewonnen wordt.
Zaterdag 13 april 2019 om 10:24 uur

StefanNL

@Roberto Wateringen misschien waren dat niet de mensen die nu wel reageren...
Zaterdag 13 april 2019 om 09:49 uur

Roberto Wateringen

Hoor iedereen het hele seizoen al zeiken over Fons ( en terecht) en nu zie ik allemaal reacties dat iedereen blij is dat hij voor 2 jaar heeft bijgetekend. Begrijp dat niet helemaal.
Vrijdag 12 april 2019 om 21:20 uur

Vane 01

Een betere trainer voor Den-Haag kun je niet wensen. Hoop echt dat we Becker ook verlengen en we nu iets meer geluk hebben met aankopen en er nog wat jeugd doorbreekt.
Top gedaan van As.
Vrijdag 12 april 2019 om 20:33 uur

StefanNL

Niet verwacht.... Ik bedoel niet het contractnieuws maar de positieve reacties. Terecht!
Goede zet.
Vrijdag 12 april 2019 om 20:10 uur

Peter de Wit

Goed nieuws!
Vrijdag 12 april 2019 om 12:19 uur

John Wright

In zijn algemeenheid een prima zaak. Hoop wel dat Fons leert van de vaak ongelukkige wissels dit seizoen. Fijn dat er nu doorgepakt en doorgebouwd kan worden.
Vrijdag 12 april 2019 om 11:37 uur

Leplazerus

Goed bericht! :thumb:
Vrijdag 12 april 2019 om 11:35 uur

Hmmm

Met alle nu staande reacties eens!!

Met daarbij wel de kanttekening dat de onrust bij Steijn en Fraser vooral kwam door de overname en de daarbij gekomen (financiele) perikelen.
Vrijdag 12 april 2019 om 11:04 uur

ENW02

Top en goed voor de stabiliteit.
Alles voor iedereen duidelijk. Hopelijk wel een beter seizoen als deze want dit jaar valt goed tegen.
Ondanks dit seizoen heerst er wel rust en dat is jaren anders geweest met Vloet,wetzel,attenveld, steijn en fraser. Trainer met binding en dat is prima.
Al met al een mooie week geworden.
Vrijdag 12 april 2019 om 10:57 uur

Haagsicoon

Kijk dat is nou goed nieuws Fons heeft het tot op heden prima gedaan en ja dit is een wisselvallig seizoen dat hebben meer trainers wel eens bij hun club.
Vrijdag 12 april 2019 om 10:47 uur

Alexander

Wat een mooie week, na de 5-0 overwinning tegen Utrecht voor bijna 99,99% veilig. Nu dus ook echt de handtekening van Fons onder een twee jarig contract. Prima ontwikkeling ondanks dat het wellicht dit seizoen wat minder was. Ik vind het knap hoe rustig het is geworden rondom de selectie. Ook belangrijk dat van As met zeer weinig middelen de selectie samen stelt. Kanon weten te behouden en ook El Khayati wist te verleiden tot verlenging van het contract. En ook John Goossens laat de laatste weken zien waarom hij in de basis thuis hoort. En neem van mijn aan dat we ook aan Dion Malone nog veel plezier gaan beleven. Nu nog Sherlado Becker binnen houden, een jongen met veel potentie. Natuurlijk zijn er nog meer spelers te noemen, maar deze reactie is alweer lang genoeg.
Vrijdag 12 april 2019 om 10:46 uur

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Utrecht
4 augustus 2019 om 14:30 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -