Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

`Haagser dan Steijn krijg je ze niet`


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

17 januari 2019

Terwijl ADO Den Haag in Turkije zat, trainde VVV in het Cars Jeans Stadion.

 

Het beeld was vertrouwd, maar tegelijkertijd wat vreemd. Maurice Steijn die tijdens de training van zijn ploeg in het stadion van ADO met een Haagse supporter stond te praten.

 

Die situatie heeft zich tussen maart 2010 en februari 2014 vaak genoeg voorgedaan. Toen was Steijn echter trainer van ADO, nu is hij verantwoordelijk voor VVV.

 

De Limburgse club koos dit jaar mede vanuit financieel oogpunt voor een trainingskamp in eigen land. Steijn mocht van zijn voormalige werkgever ADO gebruik maken maken van de faciliteiten in het Forepark, ook al is zijn ploeg daar de eerste tegenstander van 2019. Het zegt veel over de band die de club en Steijn nog met elkaar hebben, schrijft het AD.

 

Voormalig VVV- en ADO-trainer André Wetzel denkt te weten hoe Steijn zaterdag wordt ontvangen door het Haagse publiek. ,,Waarschijnlijk heel goed. Haagser dan Steijn krijg je ze niet in de eredivisie. Je hoort ook aan hem dat het een Haagse jongen is'', aldus Wetzel in de krant.

 

Wetzel denkt dat de wedstrijd tegen ADO een heel zware wordt voor VVV. Maar hij ziet op tactisch gebied wel voordelen voor Steijn. ,,Ik heb zelf ook regelmatig met VVV tegen ADO gespeeld, dus ik weet hoe dat is. Je hebt meer informatie en kent de mensen en de mentaliteit van de club. Dat is alleen maar een voordeel.''

Lees meer over

Reacties

Jos_Luguber

Ah, Oudhaags... altijd weer positief over mensen van de club. Is je glaasje weer half leeg?

Ik vond André Wetzel ook geen topper, maar hij heeft toch zijn best wel gedaan bij ADO en destijds toen hij wist dat hij van VVV naar ADO zou gaan er met zijn pet naar gegooid tijdens de play-offs. Dat kon ik wel waarderen van hem. Hij lachte in zijn vuistje dat zijn huidige club verloor van zijn toekomstige club.

De beste man is naar zijn mening gevraagd en heeft die gegeven. Accepteer die.
Donderdag 17 januari 2019 om 17:09 uur

Oudhaags

Had ook bij ADO een wisselbeleid van lik me vesje , net als Fons
Donderdag 17 januari 2019 om 13:45 uur

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Utrecht
4 augustus 2019 om 16:45 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -