Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Hamdi hoopt op begrip supporters


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

11 september 2020

De ooievaar mag weer vliegen, zo begint Mohammed Hamdi een brief aan de seizoenskaarthouders.

 

Aanleiding is het begin van de competitie in deze tijd van het coronavirus. 

 

,,We moeten zeer voorzichtig blijven, maar tegelijkertijd is er gelukkig wel weer de kans om samen te genieten van het voetbal en ADO Den Haag in het bijzonder.''

 

Volgens de directeur is het voor alle clubs een enorme uitdaging om zo goed mogelijk om te springen met het verwelkomen van publiek met de geldende coronamaatregelen en is keihard gewerkt om een zo eerlijk, logisch, veilig en optimaal mogelijke indeling in het stadion te realiseren.

 

,,Wij beseffen dat deze complexe puzzel niet voor iedereen een positieve uitkomst kan hebben, maar doen er alles aan om er het beste van te maken. We hopen dat jullie dit samen met ons willen doen en dat jullie begrip hebben voor de situatie. Wij zijn in ieder geval verheugd dat al onze seizoenkaarthouders ten minste één van de twee thuisduels kunnen bijwonen en dat het zelfs mogelijk kan zijn om beide wedstrijden te bezoeken, als de beschikbaarheid het toelaat.''

 

Over wanneer de Full Support-Seizoenkaart op de mat zal vallen, schrijft Hamdi: ,,Wij doen er alles aan om deze voor de eerste thuiswedstrijd (tegen FC Groningen op zondag 20 september) te laten bezorgen, ook al zijn vooralsnog enkel de verzilverde e-tickets geldig.

 

Zie hieronder de hele brief: 

 

Eindelijk. Na maar liefst 190 dagen wachten gaat de bal weer officieel rollen. De ooievaar mag weer vliegen. Zondag om 14.30 uur is, in het stadion van Heracles Almelo, de aftrap van wat een mooi seizoen moet gaan worden. 


Natuurlijk leven we nog steeds in onwerkelijke tijden. Het coronavirus beheerst de (voetbal)wereld onophoudelijk en heeft zelfs al meermaals de neus aan het venster gestoken bij onze club. We moeten zeer voorzichtig blijven, maar tegelijkertijd is er gelukkig wel weer de kans om samen te genieten van het voetbal en ADO Den Haag in het bijzonder. Deze passie verbindt ons met elkaar en houdt ons sterk. 

Dat we er voor elkaar moeten én kunnen zijn, in goede en slechte tijden, hebben jullie als geen ander laten zien. Ten eerste met alle hartverwarmende initiatieven in de coronaperiode, waaronder de prachtige spandoekenronde. Maar ook met de onvoorwaardelijke en zo belangrijke steun aan onze club. Er zijn namelijk weer veel fans, waaronder jij, die ADO Den Haag steunen met een Seizoenkaart. Maar liefst 90 procent van de Seizoenkaarthouders die actief een keuze maken gaan zelfs voor ‘Full Support’. Het maakt ons echt trots dat jullie dit seizoen (weer) deel uitmaken van de ADO Den Haag-familie. Namens de club wil ik daarom het volgende zeggen: duizend maal dank voor jouw steun!  

Van veel Full Support-Seizoenkaarthouders krijgen we de terechte vraag wanneer de langverwachte Gouden Seizoenkaart op de mat zal vallen. Wij doen er alles aan om deze voor de eerste thuiswedstrijd (tegen FC Groningen op zondag 20 september) te laten bezorgen, ook al zijn vooralsnog enkel de verzilverde e-tickets geldig. Op vertoon van de ‘Gold Card’ kan je wel jouw unieke vlag, ontworpen door het creatieve brein achter de spandoekenactie, ophalen in de Fanshop. Tot slot is het tevens exclusieve voordeelplatform ook al toegankelijk. Het zijn meer dan verdiende beloningen voor jouw loyaliteit.  

Voor ADO Den Haag, en voor alle andere betaald voetbalclubs, is het een enorme uitdaging om zo goed mogelijk om te springen met het verwelkomen van publiek met de geldende coronamaatregelen. Wij hebben er keihard aan gewerkt om een zo eerlijk, logisch, veilig en optimaal mogelijke indeling in het Cars Jeans Stadion te realiseren. Wij beseffen dat deze complexe puzzel niet voor iedereen een positieve uitkomst kan hebben, maar doen er alles aan om er het beste van te maken. We hopen dat jullie dit samen met ons willen doen en dat jullie begrip hebben voor de situatie. Wij zijn in ieder geval verheugd dat al onze Seizoenkaarthouders tenminste één van de twee thuisduels kunnen bijwonen en dat het zelfs mogelijk kan zijn om beide wedstrijden te bezoeken, als de beschikbaarheid het toelaat.  

In de voorbije maanden hebben we als club de bouwstenen gelegd van een nieuw ADO Den Haag. Er kwamen veel nieuwe spelers, een nieuwe trainersstaf, een nieuw Technisch Hart met Martin Jol als hoofd en ligt er bovendien een fantastische nieuwe natuurgrasmat in het Cars Jeans Stadion. Kortom: er is sprake van nieuwe energie. Maar wat nog wél hetzelfde is en ook altijd zo zal blijven, is jouw loyaliteit en onze waardering daarvoor. Nogmaals dank!

Ik wens je een geweldig seizoen met hopelijk veel sportieve hoogtepunten.

Mohammed Hamdi 

Algemeen Directeur ADO Den Haag 


 

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Milan van Ewijk Peet Bijen

Laatste wedstrijd

Logo Heracles Almelo Logo ADO Den Haag
2-0
13 september 2020

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Groningen
20 september 2020 om 12:15 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 VVV-Venlo 1 - 3
2 PSV 1 - 3
3 FC Twente 1 - 3
4 Feyenoord 1 - 3
5 Heracles 1 - 3
6 Heerenveen 1 - 3
7 Ajax 1 - 3
8 Vitesse 1 - 3
9 AZ 0 - 0
10 FC Utrecht 0 - 0
11 RKC Waalwijk 1 - 0
12 Sparta R'dam 1 - 0
13 FC Emmen 1 - 0
14 FC Groningen 1 - 0
15 ADO Den Haag 1 - 0
16 Fortuna Sit. 1 - 0
17 PEC Zwolle 1 - 0
18 Willem II 1 - 0