Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

KNVB: Becker vrijuit na `trap` Buijs


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

19 maart 2019

Sheraldo Becker van ADO Den Haag wacht geen schorsing na de wedstrijd tegen FC Groningen.

 

De aanvaller gaat vrijuit na de vermeende schop die hij tijdens een opstootje uitdeelde aan Groningen-trainer Danny Buijs. De oud-ADO-speler zei dat hij de trap in zijn knieholte goed voelde en dat Becker een tabletje nodig had. Zijn beklach in de media heeft geen succes gehad, blijkt nu.

 

Scheidsrechtersbaas Dick van Egmond laat aan De Telegraaf weten dat de beelden wel zijn gezien, maar niet als een schop zijn beoordeeld. ,,Wij kunnen het niet verkopen dat zoiets naar de aanklager betaald voetbal gaat, terwijl de VAR alle beelden tot zijn beschikking heeft gehad".

 

"Dat knietje is wel heel lastig te zien", oordeelde oud-scheidsrechter Reinold Wiedemeijer zondag al bij FOX Sports, die het beeld hadden uitvergroot.

 

Scheidsrechter Dennis Higler gaf alleen geel aan Nasser El Khayati en Zeefuik, de aanstichter van het opstootje. Lex Immers zag de nodige frustratie bij zijn medespelers.

Lees meer over

Reacties

AussieAdo

@div `Van mij`
w@ mij betreft krijgen al die klojos dat zich `trotz` met zo`n KLOOTZAKKENnvb badge rond parroderen nu de hete hel voelen. These are knott my people.
Zaterdag 23 maart 2019 om 22:35 uur

RF

Leermomentje
Dinsdag 19 maart 2019 om 17:29 uur

GroenGeelHart070

Van mij hadden alle hoofdrolspelers voor hun wangedrag als signaal een schorsing van een wedstrijd mogen krijgen: El Khayati, Becker, Bel Hassani, Te Wierik en natuurlijk Zeefuik.
We willen geweld langs en op de voetbalvelden bij kinderen en amateurs kwijt raken? Dan zou dit aangepakt moeten worden.
Als club staan we al een paar weken in kwaad daglicht en in de media lijkt hierdoor de nationale hoop gevestigd op degradatie van ons cluppie
Dinsdag 19 maart 2019 om 10:47 uur

dick

van mij had Becker een schorsing mogen krijgen
Dinsdag 19 maart 2019 om 10:35 uur

Oudhaags

De de beschreven stukken zijn van onze supporters op Nordsite.
Duidelijk is waarom de prestaties bij ADO zo slecht zijn , en voorlopig niet beter zal worden, triest maar waar.
Dinsdag 19 maart 2019 om 10:03 uur

Oudhaags

Precies Hans, en daarom is het des te vreemder dat UVS onze club gekocht heeft. Kijk, die Chinesen zijn niet gek. Die gaan echt geen miljoenen investeren om dat in rook op te zien gaan. Dus moeten ze andere motieven hebben om een laagvlieger uit de Eredivisie te kopen. Ik ben vanaf dag 1 al zeer benieuwd waar het geld nou ECHT vandaan komt. Niet van Wang wat iedereen dacht maar van private of corporate investeerders maar wie dan? Met welk verhaal zijn zij erin geluisd dan? Of is het een grote boevenbende die hun geld proberen wit te wassen? Ik weet het niet maar wat ik wel weet is dat investeerders rendement willen op hun centen.

Dus de mensen en fans bij FCDH zijn ontevreden over de resultaten en de investeerders zijn ontstemd omdat hun geld niets oplevert. Sterker nog, ze moeten bijstorten om de gaten te dichten. Het bestuur zit tussen 2 vuren in maar speelt louter mooi weer om hun eigen haggie te redden.

Opzich hoeft het niet erg te zijn dat die Chinesen de baas zijn als ze maar hun woord nakomen en serieus geld erin pompen om GOEDE spelers te halen EN een goede trainer. Nou zal er heus wel wat in zijn gestopt maar bij lange na niet om van FCDH een subtopper te maken. Als ik zie wat voor leuke spelers er rond lopen bij kleinere clubs en waar wij het mee moeten doen…….dan klopt er iets niet bij de scouting afdeling. Wat hier al, ook door mijzelf, vaak gezegd is dat de hele organisatie uit amateurs, wannabe’s en ego’s bestaat en dat merk je aan alles.
Dinsdag 19 maart 2019 om 09:59 uur

Oudhaags

Waar is United Vansen? Hebben het over lange termijn visie? In de keuken divisie? De 8 a 10 miljoen investering is allang afgeschreven en FCDH heeft geen interesse meer bij hen. Ik weet het zeker: In China is het een gewoonte om te knikken en te buigen naar je baas en zijn hier volledig op hun bek gegaan met rechtbank zaken, aangespannen door het bestuur van FCDH. Dat zit hen dwars, ondanks dat het bestuur nu verteld dat de relatie zo goed en geweldig is. De mooie beloften van FCDH om in China trainingen te gaan geven is een aanfluiting, en in China op TV naar FCDH kijken kan men beter niet doen, zelfs een Panda beer kan beter voetballen. United Vansen laat FCDH gewoon kapot gaan en investeren niets en lenen liever wat aan hun eigen club. Supporters die al jaren komen staan in de kou, en ook met dat denkt men, wat kan ons het schelen? Is er geen geld in China? Genoeg als ik zie naar de transfers van top spelers naar China toe. Miljoenen worden uit gegeven, en hebben clubs waar FCDH totaal niets bij is. Slaap zacht bestuur, jullie worden door een Shaolin krijger zachtjes de nek om gedraaid. Wat kan men er aan doen? Niets de club is eigendom van China, ons FCDH is verkwanseld door mensen die meer van geld houden dan de supporters van FCDH. Een nieuwe sponsor? Die zal heel diep in de buidel moeten gaan, en willen de Chinezen ons uitwringen net zoals zij werden uitgewrongen door de Haagse rechtbank! We kijken er naar en kunnen niets doen! Acties van supporters, daar lachen zij om en zitten er misschien op te wachten.

Denk ik verkeerd? Nu dan hoor ik graag de visie van United Vansen zelf, of het bestuur van FCDH, maar natuurlijk mag een ieder reageren. Ook ik kan het immers mis hebben.

Over een paar jaar verslaan wij Ajakkus vertelde Wang, maar dan wel tegen het beloften team wat in de Keuken divisie voetbalt. Tikkie terug Jaap, maar in het echt te zien bij FCDH met bestuurders, trainers en voetballers die FC Knudde waardig zijn. Wie de schoen past trekt hem aan.
Dinsdag 19 maart 2019 om 09:55 uur

Oudhaags

Ja nu zijn ze mild ,nu de keuken er aan komt.
Dinsdag 19 maart 2019 om 09:43 uur

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Utrecht
4 augustus 2019 om 16:45 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -