Kramer: we kunnen dus wel degelijk ballen

20 december 2020 2 reacties

Michiel Kramer zag in de verloren wedstrijd tegen Ajax nieuw positieve ontwikkelingen.

,,In de tweede helft hebben we laten zien dat we wel degelijk kunnen ballen'', doelde hij op de aanvallen van achteruit.

,,Wel jammer dat we in de eerste helft de wedstrijd in 20 minuten uit handen gaven'', aldus de Haagse spits, die even vreesde voor wat VVV tegen Ajax overkwam. ,,Bij 1-0 gingen de koppies naar beneden en werden afspraken niet nagekomen. Dat is ook de onervarenheid.''

Maar na de rust zag Kramer dat er wat veranderde. ,,We hebben de rug gerecht en de schroom van ons af gegooid. We gingen wat makkelijker voetballen, hoewel Ajax ook gas terugnam.''

Daarbij viel het Kramer op dat ADO meer opbouwde vanuit Luuk Koopmans in plaats van elke keer de lange bal te spelen. ,,Dat moeten we vaker doen en dan worden we er beter in. Ik hoop dat we dit woensdag tegen PEC Zwolle vanaf minuut 1 doen. Zolang ik zie dat we positieve dingen brengen in een wedstrijd ben ik ook positief gestemd.''