Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Langenbach weg bij ADO Den Haag?


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

10 mei 2006
Sportsignaal heeft sterke geluiden opgevangen dat algemeen directeur Robert Langenbach misschien vertrekt bij ADO Den Haag. De antwoorden die Sportsignaal van de club kreeg, liegen er niet om.

Omdat Sportsignaal sterke geruchten binnenkreeg over het mogelijke vertrek van Langenbach, hebben zij de algemeen directeur zelf benaderd en om opheldering gevraagd. Op de vraag aan Langenbach of hij vertrekt kregen zij het antwoord: "Ik kan daar nu helaas niet op ingaan". Zelfs op de vraag of het geurcht complete onzin is, antwoorde hij: "Geen commentaar, ik kan er - zoals gezegd - niet op ingaan". Zulke antwoorden betekenen normaal gesproken vaak weinig goeds.

Ook voorzitter John van Ringelenstein wil er niet op ingaan en vertelde sportsignaal dat hij van niets weet. Een reden voor het mogelijke vertrek van de bedrijfseconoom is nog niet bekend. Wel is duidelijk dat het niet om het minste of geringste gaat. Langenbach zet zich sinds zijn aantrede in 2000 erg in voor de realisatie van het nieuwe stadion. De algemeen directeur heeft veel werk in het nieuwe stadion zitten en het lijkt daarom moeilijk te bevatten dat hij de entree in het nieuwe stadion niet van dichtbij wil meemaken.

Voor ADO Den Haag komt zijn vertrek waarschijnlijk hard aan. Ten eerste zit de club sinds zijn aantrede duidelijk in de lift. Zowel financieel als sportief. Ten tweede staat de voorbereiding voor het nieuwe seizoen voor de deur en Langenbach had altijd een groot aandeel bij het aantrekken van nieuwe spelers.

Sportsignaal verwacht dat er vandaag (woensdag) meer duidelijkheid komt over het mogelijke vertrek van krullenbol, zoals hij door de Haagse supporters genoemd wordt..

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Milan van Ewijk Peet Bijen

Laatste wedstrijd

Logo Sparta Rotterdam Logo ADO Den Haag
6-0
22 november 2020

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo SC Heerenveen
28 november 2020 om 20:00 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 9 - 24
2 Vitesse 9 - 22
3 Feyenoord 9 - 21
4 PSV 9 - 20
5 FC Twente 9 - 18
6 Heerenveen 9 - 17
7 AZ 8 - 14
8 FC Groningen 9 - 14
9 FC Utrecht 8 - 10
10 Sparta R'dam 9 - 9
11 PEC Zwolle 9 - 8
12 Willem II 9 - 8
13 Heracles 9 - 8
14 VVV-Venlo 9 - 8
15 RKC Waalwijk 9 - 6
16 ADO Den Haag 9 - 4
17 FC Emmen 9 - 3
18 Fortuna Sit. 9 - 3