Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

“Liesveld geeft vd Bergh graag rood”


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

9 augustus 2009
Ricky van den Bergh was op zijn zachts gezegd niet te spreken over het optreden van scheidsrechter Richard Liesveld. De middenvelder was het namelijk niet eens met zijn rode kaart.

In de 85e minuut kreeg het gifkikkertje zijn tweede gele kaart na een overtreding tegen Patrick Paauwe. Daar kon hij mee leven, maar zijn eerste gele kaart die in vlak voor rust kreeg, sloeg volgens hem nergens op.

"Ik heb de herhalingen nu tig keer gezien, en de eerste gele kaart is volstrekt onterecht. Maar ik ben Ricky van den Bergh en blijkbaar heb ik mijn naam en imago tegen. Anders begrijp ik echt niet waarom ik weer rood krijg. Dit is heel zorgelijk."

Van den Bergh doelt ook op het feit dat hij ook vorig seizoen zeer discutabel werd weggestuurd door dezelfde Liesveld: “Blijkbaar vindt hij het leuk om mij uit het veld te sturen.” ADO Den Haag lijkt er na het duo Blom-Rankovic een nieuwe vete tussen arbiter en speler bij te hebben.

Reacties

Geelgroeneflip

Wat betreft Ricky sluit ik me helemaal aan bij de opmerking van Ko. Laat hij nou gewoon steeds even tot 10 tellen als hij weer denkt zijn gram te moeten gaan halen. De laatste overtreding was gewoon stom en nergens voor nodig. Hij moet zijn soms rare manier van reageren toch echt vooral bij zichzelf zoeken. Dus: niet meer naar enkeltjes trappen, elleboogjes geven en wat al niet meer zij. Gewoon doen waar hij best goed in is: lekker voetballen!
Dinsdag 11 augustus 2009 om 21:49 uur

haagsehoolie

blij met ricky!!
met zwetzel na zondag niet mag lekker met hese naar VVV opzouten!!!!
Atteveld is de baas op het veld en zwetzel moet lekker op zijn kantoortje blijven zitten en spelers gaan halen! Linksback en aanvaller!!
Verder niet met zijn domme imago verhaaltje ons belachelijk maken! Hij schaadt nu ons imago met het herhalen over het verleden van onze nieuwe ster!
Zaterdag 100% achter ricky eindelijk met buijs spelers die voor ons door het vuur gaan!!
Dinsdag 11 augustus 2009 om 20:07 uur

ko

Twee dingen : Ricky moet niet zeiken en normaal voetballen. dan is hij van heel veel waarde voor ADO Zijn eeuwige gekloot met domme overtredingen , schaden het elftal. Wetzel moet ook niet bijdehand gaan lopen doen , met : dit heeft consequenties voor Ricky, dat is nog altijd aan Atteveld. Blijf bij je leest Wetzel , je bent en blijft een gemankeerde trainer , en kan een goede TD zijn ( of worden ) Maar bemoei je niet met het werk van Atteveld !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dinsdag 11 augustus 2009 om 19:18 uur

Harry

Danny stond ook bekend om het aantal gele kaarten dat hij elk jaar weer pakt, en zie hoe hij bij Den haag speelt. Wanneer houden we bij Den Haag eens op met dat eeuwige ge****** op spelers en gaan we eens gewoon achter de ploeg staan???

COMEA ON THE HAGUE
Maandag 10 augustus 2009 om 13:57 uur

DBV55

Als Ricky al geel heeft waarom maakt hij dan die tweede overtreding?? Zodat hij rood krijgt zeker als je weet dat Liesveld je zoekt. Misschien een beetje dom???

Maandag 10 augustus 2009 om 13:06 uur

Robin Straub

zo hebben we niet eens geld meer voor aankopen...
Maandag 10 augustus 2009 om 12:44 uur

busje57

ooh heeft nu ricky het ineens gedaan zijn we allemaal heilig geworden ik vind ricky top inzet en haags laat zien dat je er bent we hebben al hele lieve supporters voor ome wetzel nu moeten ze in het veld ze maar laten lopen of zo.???
vroeger waren we trots op bijv cor lems en meneer atteveld elbowing rbc en bode en saes hebben we eindelijk weer wat haagse lef gaan ze zitten zeuren ga lekker volleyballen of zo en vooral bloed zweet en tranen jullie willen 11 lieve watjes in het veld nou ricky ik vind je top en ook milic en horvath en buys die voor ricky opkwamen en erop af vlogen voele me weer even hagenaar die laat zich niet piepelen denk dat die zeurpieten beter kunnen vragen of het fc haaglanden mag heten of WETZELS LIEVERDJES  en als er 1 voorbij wil stappen we gewoon opzij toch.  ???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Maandag 10 augustus 2009 om 11:21 uur

Mitchel

het was niet de scheids maar de grensrechter... die 2-2 Was gewoon niet helemala overheen, dat zie je duidelijk, maar een klein gedeelte en egt niet meer dan de kwart... voor de rest die rooie kaarten allebij terecht, alleen jammer van die vechtpartij waar ik me zwaar pissig om maaktde, en dan krijgt derijck geel, terwijl hij het minst deed volges mij, ik vond horváth wel heel erg uit ze dak gaan hahaha
Maandag 10 augustus 2009 om 00:59 uur

Vakkie M

op sommige momenten is het tog ook gewoon een iritante speler ....... 
rode kaart was terecht !!!
Zondag 9 augustus 2009 om 23:19 uur

j

Ricky moet het toch maar eens bij zich zelf gaan zoeken,als het ons maar niet de kop gaat kosten met al die rooie en gele kaarten,het is zeker een aanwinst maar zo hebben we niks aan hem
Zondag 9 augustus 2009 om 22:40 uur

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Milan van Ewijk Peet Bijen

Laatste wedstrijd

Logo Sparta Rotterdam Logo ADO Den Haag
6-0
22 november 2020

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo SC Heerenveen
28 november 2020 om 20:00 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 9 - 24
2 Vitesse 9 - 22
3 Feyenoord 9 - 21
4 PSV 9 - 20
5 FC Twente 9 - 18
6 Heerenveen 9 - 17
7 AZ 8 - 14
8 FC Groningen 9 - 14
9 FC Utrecht 8 - 10
10 Sparta R'dam 9 - 9
11 PEC Zwolle 9 - 8
12 Willem II 9 - 8
13 Heracles 9 - 8
14 VVV-Venlo 9 - 8
15 RKC Waalwijk 9 - 6
16 ADO Den Haag 9 - 4
17 FC Emmen 9 - 3
18 Fortuna Sit. 9 - 3