Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Michel Adam: ik mis brutale jongens uit de regio


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

2 januari 2021 13 reacties

Michel Adam vond het tot de korte winterstop ,,allemaal slappe hap'' bij ADO Den Haag.

 

,,Verschrikkelijk gewoon', zegt de oer-Hagenees die als rauwe verdediger tussen 1987 en 1996 ruim tweehonderd wedstrijden in het groengele shirt speelde.

 

Het volk mort, weet Adam, en zelf snakt hij ook naar de terugkeer van oude waarden op het veld. ,,Ik volg het op FOX, maar na de eerste helft tyf ik meestal die tv uit. Die passie die wij vroeger hadden, zie je toch niet meer? Die bal moet je opvreten!'', vertelt hij aan Voetbal International.

 

,,Ik heb maling aan die rechtsback die van de amateurs komt (Milan van Ewijk, red.), maar dat is nog één van de beteren. Die wíl in ieder geval nog'', vervolgt Adam, die afgelopen week als vuurwerkverkoper werkloos was. 

 

,,De keeper vind ik goed, Pinas is oké en Kramer blijft een rare vogel, maar die kèn het vuurtje tenminste nog een beetje opstoken. En voor al die andere spelers haalt mijn vrouw nog betere binnen. Zo’n Peet Beijen… Daar wordt toch geen spits bang van?!''

 

Het liefst had hij zijn oud-ploeggenoot Martin Jol in de dug-out gezien. ,,Maar hij heeft te veel last van zijn hart. Die Ruud Brood, ik weet het niet. Het voetbal is iets beter. Maar zodra ze onder druk komen te staan, schijten ze weer zeven kleuren stront'', aldus Adam.

 

Volgens hem moet Jol eens heel goed gaan rondkijken op de amateurvelden in de regio. ,,Daar lopen genoeg goede spelers rond, ik zweer het je. Jongens die wél alles willen geven voor ADO. Er moeten veel meer Hagenaars in die ploeg, net als vroeger. Iemand uit deze regio heeft een heel andere mentaliteit dan iemand uit Limburg of weet ik veel waar. Wij zijn veel brutaler. Kappen dus, met al die jongens die van ver komen.''

Reacties

dick

Adam is een wereldman , maar leeft in het verleden
Dinsdag 5 januari 2021 om 13:08 uur

Lekkâh voetbal kèke

precies dat soort gasten moet je hebben, de beuk er in 90 min lang, niet zeiken. dat is je taak, en doe dat dan ook. en nog gasten waren dat met een Haagse mentaliteit. dat heeft beugelsdijk ook. en dat soort jongens laten ze lopen, omdat ze op de begroting drukken. Wat een giller, nee al die slapjanussen die er nu spelen dat kosten wel ff wat meer. Zijn waren zeker ook weer de gigantische ideeën van hamdi en/of jol. wat zal die tommie zich genaaid voelen. want volgens mij zit ie niet op ze gemak bij sparta. HEEEEEEEL erg JAMMER
Maandag 4 januari 2021 om 22:54 uur

Hmmm

Adam, Gentile.
Ook mooie tijden hoor, maar hebben wel hun halve voetballeven in de eerste divisie gespeeld....
Zondag 3 januari 2021 om 19:57 uur

Jap

Vorig seizoen hadden we nog 2 brutale Haagse jongens. Toen stonden we met het slechtste spel van de eredivisie stijf op de 17e plek, weet je nog? In de tijd van Adam stonden er ook echte Haagse schoffies in het veld. Tof vechtvoetbal, publiek vond het prachtig, maar voetballen konden we niet. Eerste divisie toch?
Dan maar lieve knulletjes als Bijlen, Michel. Zolang we maar de weg omhoog weten te vinden en ooit eens uit die bijna failiette hoek weten te kruipen.
Zondag 3 januari 2021 om 09:49 uur

Huge

Tuurlijk missen we spelers die het gras en de tegenstander opvreten. Maar zou je die wel hebben, dan ben ik bang dat je elke wedstrijd met 10 of 9 man eindigt dankzij de VAR. Tegenwoordig mag je als speler niks meer
Zaterdag 2 januari 2021 om 18:36 uur

Superfan

Adam was geen hoogvlieger. Moest het hebben van inzet, hardheid en intimidatie. Ik snap dat hij juist daarop let maar om nou te zeggen dat je daar wedstrijden mee wint? Ik vind het een nogal ongenuanceerd citaat.
Een elftal met schuimbekkende schoppers zal nauwelijks wedstrijden winnen. Techniek en tactiek zijn belangrijker geworden dan 20 jaar geleden
Zaterdag 2 januari 2021 om 17:09 uur

RF

Hij zegt dus dat Jol en Hamdi dr niks van bakken qua selectie beleid vanaf t moment dat ze de sleutels in hand hebben..
Zaterdag 2 januari 2021 om 15:58 uur

Lex5

Michel was een held. Rots in de Haagse branding. Net als Gentile. Je hoefde nooit met samengeknepen billen naar je club te kijken. Tegenwoordig krijg je gratis een defibrillator bij je seizoenskaart. Ondergetekende heeft slechts een verlopen clubcard....die uit pure wanhoop maar weer bier gaat halen als de bal in onze zestien komt.
Zaterdag 2 januari 2021 om 13:50 uur

Rikkie

..je moet in ieder geval zorgen dat er een soort angst is om naar Den Haag te komen en dat zal er nu totaal niet zijn. :gay:. .Er moet wat extras zijn als je een ondermaats ploegje hebt... . Zo was het ook met de aanhang.., niet de grootste, maar wel de indrukwekkendste !
Zaterdag 2 januari 2021 om 13:32 uur

Freek

Natuurlijk is het leuk als er hagenezen in het elftal spelen maar dan moeten ze wel wat toevoegen aan het elftal, met enkel haagsche bluf win je ook geen wedstrijden, we hebben genoeg buitenstaanders(landers) gehad die prima bij ons paste, Lems, Cornelisse, Derijkck, Bulykin, Kubik, Hansen, Johnson, Toornstra, El Khayati, etc. etc.
Zaterdag 2 januari 2021 om 12:57 uur

Rikkie

@ liefhebber
Mee eens, als Kramer het wel weer genoeg vindt dan gaat hij over in wandeltempo..
Zaterdag 2 januari 2021 om 12:54 uur

ADO73

Met strijd en beleving heb je de helft al gewonnen, tuurlijk moet je ook met verstand en een bepaalde tactiek spelen maar met vechtlust heb je al de helft gewonnen. Ik heb nog geen wedstrijd gezien waar je zag dat die jongens uitgeput op het veld stonden na afloop. Jagen op elke bal en de tegenstander vroeg storen en vastzetten is wel degelijk een wapen. het probleem is de mentaliteit van tegenwoordig, dramatisch ben het wel degelijk grotendeels eens met Michel Adam.
Zaterdag 2 januari 2021 om 12:33 uur

liefhebber

Vroeger, vroeger ,vroeger. Maar we leven nu! Voetbal is anders geworden. Deel de mening dat de winnaarsmentaliteit niet zichtbaar is. Maar met vechtvoetbal win je ook geen wedstrijden. Die tijd is geweest. En dan nog over Kramer. Als hij in het veld staat speel je sowieso al met mannetje minder in de voorste linie.
Zaterdag 2 januari 2021 om 11:57 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo SC Telstar Logo ADO Den Haag
3-1
15 maart 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Groningen
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 31 - 66
2 Roda JC + 31 - 61
3 FC Groningen 30 - 57
4 ADO Den Haag 31 - 55
5 FC Dordrecht 31 - 54
6 Graafschap 31 - 52
7 NAC Breda 31 - 49
8 Jong AZ 31 - 46
9 FC Emmen 30 - 42
10 SC Cambuur 31 - 42
11 VVV-Venlo 31 - 42
12 Helmond Sp. 31 - 41
13 MVV Maastr. 31 - 40
14 FC Eindhoven 31 - 38
15 Jong Ajax 31 - 36
16 TOP Oss 31 - 29
17 Jong PSV 31 - 28
18 Telstar 31 - 27
19 FC Den Bosch 31 - 23
20 Jong Utrecht 31 - 23