Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Hamdi schrijft open brief aan supporters


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

25 maart 2020

Mohammed Hamdi heeft een open brief geschreven aan de fans van ADO Den Haag.

 

Hieronder de hele tekst:

 

Beste ADO Den Haag-supporter,

 

Toen ik dinsdag een blik wierp op het veld en de tribunes, bekroop mij een leeg en vreemd gevoel. Het was zo’n moment dat het weer even tot me doordrong. In plaats van de eindsprint die we opnieuw wilden inzetten is het nu al een tijdje stil op de plek waar we zo graag met z’n allen komen. Het is apart, maar wel het enige juiste om te doen. Op dit moment is er namelijk maar één ding belangrijk: de gezondheid van iedereen.

 

Het coronavirus grijpt steeds verder om zich heen, waardoor de wereld op zijn kop staat. Ieders leven ziet er opeens compleet anders uit. De situatie raakt ons diep. Onze gedachten gaan uit naar de families van de mensen die aan het virus zijn overleden. Daarnaast wensen wij de personen die op dit moment te maken hebben met het virus veel kracht en beterschap.

 

Met de realiteit van nu is het niet voor te stellen dat wij ons een aantal weken geleden nog druk maakten om een vrije trap die wel of niet gegeven werd. Alles wordt in perspectief geplaatst door de zorgen van nu. Met name de zorgen om de gezondheid van je dierbaren en jezelf, maar ook de zorgen om je werk of bedrijf.

 

Het kan niet vaak genoeg herhaald worden: wees voorzichtig, blijf sterk en zorg goed voor jezelf en je naasten. Blijf oog houden voor de mensen die de hulp het hardst nodig hebben. Volg alle richtlijnen. Bescherm elkaar. Dat past ook bij ADO Den Haag. Onze club staat voor saamhorigheid, verbroedering, warmte en liefde. We delen momenten, maar ook gevoel. We zijn een familie.

 

Dat zie je ook terug in de hartverwarmende initiatieven voor de mensen die onze samenleving draaiende houden. De manier waarop jullie, onze fans, zich inzetten voor de Haagse gemeenschap is indrukwekkend. Het maakt ons trots. Natuurlijk delen wij de enorme waardering voor het zorgpersoneel en andere vitale beroepen. Van het ziekenhuispersoneel tot thuiszorgmedewerkers, van de brandweer tot de politie: jullie zijn helden.

 

Het is een onzekere tijd, maar we moeten elkaar er doorheen slepen, zoals dat bij ons past. Want hoewel het nu niet belangrijk is, is het toch een fijne gedachte om ooit weer samen ‘O, O, Den Haag’ te zingen bij de opkomst en met elkaar af te tellen voor het Haags Kwartiertje. Hoelang dat gaat duren en wat de gevolgen zouden zijn voor ADO Den Haag, is nog niet te zeggen. Het kabinet heeft besloten dat er tot 1 juni geen evenementen en bijeenkomsten mogen plaatsvinden, maar deze maatregel is op dit moment nog niet van kracht op het voetbal. Vooralsnog ligt de Eredivisie stil tot 6 april. We verwachten in de aanloop naar deze datum meer duidelijkheid. Uiteraard houden wij je van alles op de hoogte, ook via onze social media.

 

Wij kijken ernaar uit om, samen met jou, weer te kunnen genieten van alles wat voetbal en ADO Den Haag in het bijzonder zo mooi maakt. Maar ook tot die tijd zijn wij er voor jou. Zoals jij er ook voor ons bent.

 

Namens ADO Den Haag,

Mohammed Hamdi, Algemeen Directeur

Reacties

rijswijk hoekpolder

πŸ‘πŸ’ͺ
Woensdag 25 maart 2020 om 16:07 uur

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Crysencio Summerville Shaquille Pinas

Laatste wedstrijd

Logo AZ Logo ADO Den Haag
4-0
7 maart 2020

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Vitesse
22 augustus 2020 om 20:00 uur

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 25 - 56
2 AZ vCL 25 - 56
3 Feyenoord EL 25 - 50
4 PSV vEL 26 - 49
5 Will.II vEL 26 - 44
6 FC Utrecht 25 - 41
7 Vitesse 26 - 41
8 Heracles 26 - 36
9 FC Groningen 26 - 35
10 Heerenveen 26 - 33
11 Sparta R'dam 26 - 33
12 FC Emmen 26 - 32
13 VVV-Venlo 26 - 28
14 FC Twente 26 - 27
15 PEC Zwolle 26 - 26
16 Fortuna Sit. 26 - 26
17 ADO Den Haag 26 - 19
18 RKC Waalwijk 26 - 15