Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Open dag goed bezocht


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

7 augustus 2006 Nog geen reacties

Zondagmiddag opende ADO Den Haag zijn deuren en konden alle supporters met hun gezin een Haags dagje in het Zuiderpark bijwonen. Het lekkere weer en de goede organisatie maakten er een geslaagde dag van.

Zo1n 15.000 mensen namen de moeite om voor de laatste keer voor de familiedag naar het Zuiderpark te komen. Het goede weer zal ermee te maken hebben, maar het was drukker dan de voorgaande jaren. De organisatie van de open dag had er ook voor gezorgd dat er genoeg te doen was. Uiteraard kon je weer de handtekeningenkaarten kopen en het hele stadion doorslenteren op zoek naar spelers. De spelers stonden verspreid en omsingeld door jong en oud en deelden hun handtekeningen uit en gingen op de foto.

Geert den Ouden nam de moeite om zich aan alle jonge (en oude) Haagse supporters voor te stellen. Of zei hij ze gedag? Want het is nog steeds onzeker of hij nou blijft of vertrekt. Wesley Verhoek kon zich de meest populaire Haagse speler noemen, want, vooral het vrouwelijke volk, stond drie rijen dik om hem heen. Edwin Coret had de grootste moeite om handtekeningen te zetten, want de fysiotherapeut was zelf geblesseerd aan zijn arm en had maar een hand vrij om zijn krabbel te zetten. Het enige minpuntje aan de handtekeningensessie was dat de spelers vrij snel de kleedkamer op moesten zoeken. Dit had als gevolg dat na 13:00 de spelers niet meer te vinden waren.

Naast de Haagse helden die krabbels uitdeelden waren er ook genoeg andere dingen te doen. Zo was er een compleet reuzenrad opgesteld. Iedereen voor wie het afscheid van het Zuiderpark zwaar is, kon in dit gevaarte nog een laatste blik van bovenaf op het heilige gras krijgen. Alleen mensen met hoogtevrees moesten dit aan zich voorbij laten gaan, want deze attractie was net als alle andere gratis.

Voor de bobo-ingang was ook nog een podium opgesteld waarop een aantal artiesten hun (zang)kunsten konden vertonen. Zoals altijd was Hagenees John Medley van de partij en ook de Haagse band The Clarks gaven een optreden weg. Voor de kleintjes waren ook de cheerleaders te zien en was er een optreden van de meidengroep Party`s`cool. De ouderen zal deze groep niks zeggen, maar de kleintjes viel het op dat er maar twee originele groepsleden aan de act meededen.

Maar daar zal waarschijnlijk bijna niemand last van gehad hebben. De Haagse supporters kwamen vooral voor de Haagse helden. Om kwart over twee zat het stadion dan ook vol voor een wedstrijd van onze vroegere geelgroene helden. Oud ADO Den Haag speelde een wedstrijd tegen het RTL-sterrenteam. De ex-profs hadden weinig moeite met de soapies, moppentappers, parlementair verslaggevers en andere acteurs die met 6-2 werden weggetikt. De doelpunten kwamen van o.a. Peter Hofstede, Maurice Steijn en Dennis Iliohan. Di-rect-zanger Tim Akkermans scoorde het tweede doelpunt voor de TV-sterren. Het andere doelpun werd door niemand minder dan Jeffrey Huf gescoord. De presentator die tot voor kort verantwoordelijk was voor het ADO Journaal kreeg een zeer dubieuze penalty mee. De strafschop die hij zelf nam had net genoeg vaart om over de lijn te rollen en na zijn doelpunt vierde hij zijn eigen feestje voor de Aad Mansveld-tribune.

De Haagse oudjes hebben misschien niet meer de conditie van vroeger, maar hun talent zijn ze nog niet verloren. De passeerbewegingen, stiftjes en een-tweetjes waren leuk om te zien en het zal een aantal supporters zeker plezieren als Oud ADO Den Haag zijn wedstrijdjes blijft spelen.

Na de gala-voorstelling tussen Oud ADO Den Haag en het RTL-sterrenteam was het tijd voor de spelerspresentatie. De spelers en technische staf van vorig jaar kwamen in tweetallen het veld op en de nieuwe aanwinsten werden een voor een aangekondigd en toegejuicht. Stijn Vreven was niet te beroerd om zijn tieten te laten zien en aan de reacties te horen zijn de Haagse supporters blij dat Santi Kolk weer terug in het Zuiderpark is. Na de spelerspresentatie gingen de gezinnen weer naar huis, maar een groot aantal supporters bleef nog bij het supportershome waar het feest nog doorging.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
Vandaag om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 Graafschap 35 - 59
6 ADO Den Haag 34 - 58
7 NAC Breda 35 - 51
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 34 - 45
13 VVV-Venlo 34 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 35 - 33
17 TOP Oss 35 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 34 - 24