Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Powel vertrekt naar de Graafschap


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

1 september 2009
Vlak voor het sluiten van de transfermarkt, heeft ADO Den Haag toch nog zaken gedaan. Berry Powel vertrekt op huurbasis naar zijn oude club de Graafschap.

Powel is slechts een half jaar in dienst bij de residentieclub. In de winterstop werd hij gehaald als de nieuwe Haagse spits. In een half jaar tijd kwam hij 19 keer in actie en wist slechts één keer te scoren.

De 29-jarige spits speelde tussen 2006 en 2007 anderhalf seizoen in Doetinchem. Hij was daar het meest trefzekerst in zijn carrière met 35 doelpunten in 58 competitiewedstrijden.

Lees meer over

Reacties

adolegend

BUIJS HOORT BIJ ADO THUIS
Vrijdag 4 september 2009 om 05:01 uur

adolegend

klaag klaag steun steun voorlopig staan we op de 8ste plek

Vrijdag 4 september 2009 om 04:51 uur

hansepans

prima zet. powel is prima voor de jupiler. En nu? van der Gun weer terug?
Donderdag 3 september 2009 om 17:24 uur

ADOsexual

@ Har,

Buijs mag van mij weg om precies dezelfde reden waarom hij bij 010 niet goed genoeg was: onbehouwen schopper en niks meer. Die knul kan gewoon niet voetballen. Dramatisch slecht. Schwiebbe kan evengoed een bal afpakken maar doet er vervolgens ook nog wat nuttigs mee, daar heb je Buijs helemaal niet voor nodig. Bovendien is Schwiebbe een voetballer en staat Buijs zoals ik al zei alleen maar te schoppen en hakken. Niet om aan te zien! Ga dan een vechtsport doen of zo. Ik wil mooi, intelligent voetbal zien waarin de zaken tactisch opgelost worden en er van technische begaafdheid blijk wordt gegeven. Kortom, echt Eredivisievoetbal dus.

Kum mag van mij weg omdat hij simpelweg niet goed genoeg is. Fysiek stelt hij niks voor, wanneer je naar hem blaast valt hij om, hij heeft gewoon geen opruimend vermogen, heeft geen duelkracht, blesseert zichzelf alleen maar, heeft geen tactisch inzicht, geen druk naar voren toe, is veels te onstuimig en paniekerig en speelt daardoor onzeker. Terwijl een verdediger juist heel resoluut, kordaat en overtuigend op moet kunnen treden, bovendien moet hij ook opbouwende kwaliteiten hebben. Kum heeft geen uitstraling, is niet solide, en komt werkelijk van alles tekort voor dit niveau.
Donderdag 3 september 2009 om 02:33 uur

fleurop

442 met ruit
Donderdag 3 september 2009 om 00:46 uur

Har

@ ADOsexual

Zodan! Het betere snijwerk!
Welke argumenten heb jij om Buis van de lijst te halen?
Kum ideaal voor op de bank lijkt mij.
Te duur? 
Donderdag 3 september 2009 om 00:22 uur

ADOsexual

Er is momenteel maar 1 conclusie mogelijk: we hebben 3 centrumspitsen in huis; Milic, Ignacio en Hulst. Een 2-spitsen systeem is te riskant ivm blessures en schorsingen. Je gaat uit van je materiaal en logischerwijs dus over op 3-4-3 ruit.

De mogelijkheden per positie:

1; Ditewig, Waterman, Coutinho, Zwinkels
2; L. Piqué, Ammi
3; Derijck, Horvath
4; Schwiebbe, De Geer
5; M. Piqué, Bosschaart (een andere stand-in is er niet)
6; Rankovic, Tillema
7; Vicento, Verhoek
8; Köksal, Cornelisse, Bosschaart
9; Milic, Ignacio, Hulst
10; Knopper, Rankovic, Cornelisse
11; Verhoek, Cornelisse

Plus nog Van der Ree (verd.) en Gielisse (midd.).

Keurig niks aan het handje, alle posities zijn minimaal dubbel bezet. Kum, Immers, Resodihardjo, Van Hese, V/d Bergh, Buijs, Powel en Soltani kun je afstoten want daar heb je elk om hun eigen redenen helemaal niks aan, die komen in aanmerking voor verkoop/verhuur. Na sanering hou je een uitgebalanceerde selectie over van 24 spelers, aangevuld met 1 huurling (Waterman)
Geen reden voor paniek of luchtkasteelpraat want er is helemaal geen cent in kas om wat te halen (hooguit eventueel een linksback, maar dan zal er eerst wat weg moeten) en dit is waar we het mee moeten doen. En volgend jaar haal je Caracciolo terug en heb je weer de beschikking over 4 spitsen waardoor je weer 2-dieptespitsen systemen (3-5-2) kunt gaan hanteren. Klaar.

Cornelisse is momenteel een dure bankzitter.... Die moet terug in de basis. Op 8 of op 10. Dat laatste ligt het meest voor de hand want Knopper is geblesseerd en ze zijn hetzelfde type.
Woensdag 2 september 2009 om 19:12 uur

geelgroeneflip

De verhuur van Powel is denk ik niet zo`n gekke beslissing.
Zoals ik al eens eerder heb aangegeven vind ik het geen slechte speler maar komt wellicht toch iets te kort voor eredivisie niveau (dat is m.i. wel gebleken). Je kunt wel vraagtekens zetten bij  het aantrekken verleden jaar van Powel; bij Groningen kwam hij ten slotte ook niet uit de verf. Er is toen gewoon een verkeerde keuze gemaakt. Maar goed; achteraf kun je dat dan vaststellen, je zult iets moeten om de schade verder te beperken en dan rest vertrek waarvoor nu gekozen is.
Blijft het probleem van een slecht bezette spitspositie. Maar je kunt je tegelijkterijd afvragen wat beter is een slechte (directe) vervanger of geen (directe) vervanger voor de spits. Ik kies dan toch voor het laatste. Je zult dan wel genoegen moeten nemen met een mogelijke verandering van systeem bij wegvallen Millic. (Bv 4-4-2 met v/d Berg als inkomende spits).

Woensdag 2 september 2009 om 19:09 uur

jecor

Wordt zwetsel door rkc of zo betaald hij heeft onze hele bank weg gestuurd en niemand terug gehaald.
Gaat die oet lul zelf in de spits staan of zo.
Mensen wanneer gaat er een spandoek in het stadion met de texst ZWETSEL ER UIT.
We hebben niet 1 goede spits.
Verhoek daar word ik niet vrolijk van.
Woensdag 2 september 2009 om 17:51 uur

ko

Powel is een goede voetballer. Heeft hij alleen niet bij ons laten zien ( of kunnen laten zien ) Dus , succes bij de Graafschap. Wat wel listig is , dat we nu wel erg dun in de spitsen zitten. heb al eens eerder gezegd , Hoogendorp is te vroeg afgserveerd door Wetzel
Maar ja , dat telt niet meer , vraag is , wat nu??????????
Woensdag 2 september 2009 om 13:10 uur

angelo

toch nog goed nieuws
Woensdag 2 september 2009 om 10:55 uur

@ Oeps

Ik kan nergens info over die spelerssalarissen vinden.
Waar haal jij dat vandaan?
Alvast bedankt.
Woensdag 2 september 2009 om 09:03 uur

Ron001

Ja nu is het indedaad heel dun in de spits!!! 
Ik denk dat hij Plet gaat halen? Ik heb hem bij Lisse zien spelen , hij scoorde daar makkelijk , en nu in de bierlige sccoort hij ook aan de lopende band!! Ben benieuwd of hij het nivo aan zou kunnen?? Is immers een spits. Hij bewijst dat hij ieder jaar goed presteerd op een ieder jaar hoger nivo!!
Is wel een goedkopen oplossing.
Woensdag 2 september 2009 om 08:58 uur

haagsehoolie

10 9 8 7 6 ....... haagse aanwinst?
Vertrouwen in huidig elftal maar veel te krappe selectie met 1 echte spits. Ben bang dat dit finaciele reden is want als je verder wil groeien moet je ook sterke bank hebben met dubbele bezetting. Anderen goed versterkt dus wordt lastig jaar als beetje tegen gaat zitten. Zijn wel weer door wetzel in de maling genomen! Zou echte versterking komen in eerste instantie! Daarna was er geen geld! Moest dus eerst iets weg om ruimte te maken! Gaat dure speler onnodig weg dus ruimte! Weer belofte niet nagekomen! Deze man neem ik niet meer serieus! Hopen op geen blessures en schorsingen dan moet het lukken anders wordt weer moeilijk jaar! Winterstop dan maar maarja wie dan want iedereen ligt nu vast en hebben geen geldboom staan. Dan maar 3 punten tegen AZ en utrecht! FC Den Haag forever
Dinsdag 1 september 2009 om 22:44 uur

kenner

Powel is niet eredivisie waardig, dus logisch dat ie verhuurd wordt krijg je teminste nog wat geld want doelpunten maken kan hij niet. Gewoon wachten tot de winterstop met eventuele aankopen. Er is geen reden voor panniek
Dinsdag 1 september 2009 om 22:26 uur

OMSCO

VIVA JOHN VAN ZWEDEN!!!!!!!!!!!!!!!Waar is iedereen nou gebleven die riep dat Van Zweden zo`n ADO hart had en zou regelen dat Bodde verkocht zou worden.....aan het einde vd rit
BBC------4,5 miljoen pound doodleuk geweigerd.
Dinsdag 1 september 2009 om 21:53 uur

ado123

ik vind het jammer dat hij weg is maar ik vind milic toch beter
Dinsdag 1 september 2009 om 21:53 uur

Oeps

Hoogendorp kreeg 400 d. per jaar.
Powel 280 d.
Carriciolo 200 d.


Waar is dit geld gebleven?!

Alleen Ricky trug voor 350.

Lijkt mij nog 530 over..

 
Dinsdag 1 september 2009 om 20:37 uur

pro fc

Het zoveelste bewijs dat het financieel niet goed gaat met ado. Met het vertrek van Powel bespaart de club 1,25 ton. Naast het gegeven dat er geen volwaardige vervangers zijn voor de vleugelverdedigers is er nu ook geen volwaardige vervanger mer voor de blessuregevoelige Milic. Wanneer komt er eens openheid over waar ado financieel staat. Met een begroting van 15 mio blijkt er niets te kunnen terwijl sparta met een begroting van 10 mio Denneboom haalt. Ondanks de goede  trainer en positie op de ranglijst zijn er daarom volgens mij teveel signalen die op problemen duiden.
Dinsdag 1 september 2009 om 20:32 uur

Geduld is een moeilijke zaak..

Ik mag toch aannemen dat we ons alsnog gaan versterken of is Knopper al weer fit.....
Dinsdag 1 september 2009 om 20:31 uur

andre

Denneboom naar sparta.
Waaom kan Den Haag hem niet betalen en Sparta wel? 
Bedankt Wetzel! Alleen spelers weg en een 4de keeper erbij en geen spits... 
Hoop dat het goed gaat.
Dinsdag 1 september 2009 om 20:29 uur

roberto

Wat een club zeg 1 spits die al niet wereld klasse is em dan doe je powel weg en je leg niet eerst een andere betere spits vast nou dat is goed zaken doen.
We hebben 4 keepers en 1 spits,of gaat waterman in de spits.
Dinsdag 1 september 2009 om 20:21 uur

Iedere week uitverkocht

Als DH nog een knappe Target man aantrekt komen er iedere week 2.000 man meer x 20 Euro p.p. is E 40.000 iedere 14 dagen is op jaarbasis zo`n 8 Ton...daar kan je vd Gun voor betalen en Pelle erbij huren. 
Dinsdag 1 september 2009 om 20:12 uur

Bollie74

Lekker slim om hem te verhuren. Wie hebben nu op de bank als Milic geblesseerd raakt. Heerlijk beleid weer
Dinsdag 1 september 2009 om 20:09 uur

Hans

Heb je helemaal gelijk in Rob, maar ik geloof dat Wetzel dat niet snapt en denkt dat we het met onze talentjes Ignacio en Vincento wel gaan redden als Milic geblesseerd is.
Dinsdag 1 september 2009 om 20:02 uur

Rob

ADO zal wel centen nodig hebben....
Ik snap het niet helemaal. Ik ben zeker geen fan van Powel, integendeel maar als Milic weer een splinter in zijn teen heeft zitten we zonder spitsen.

De sterkte van een team lees je af aan de sterkte van de wissels
Dinsdag 1 september 2009 om 20:01 uur

Hans

Wereldspits die Plett..................... daar zit ik echt op te wachten, zou dat nou die echte versterking zijn die ze beloofd hebben?   daggutnie!!!!!
Dinsdag 1 september 2009 om 19:52 uur

leegloop.com

atteveld zal toch wel wat terugeisen mogen we hopen....vd Gun nog steeds nergens getekend en Wetzel heeft Plett van Telstar weer eens bekenen..
Dinsdag 1 september 2009 om 19:50 uur

Hans

Ze hadden beter Denneboom terug kunnen huren, Powell weg en dan Denneboom erbij.  Maar nee die Wetzel zal al wel aan zn winterstop begonnen zijn.
Als Milic nu wegvalt heb je geen echte ervaren spits in je elftal meer.!!!   dan moet je `t doen met een onervaren spits zoals Ignacio of imitatiespits Immers.
Niets ten nadele van deze jongens maar een Denneboom had ik daar liever zien staan dan.
Dinsdag 1 september 2009 om 19:49 uur

haagsehoolie

denneboom wilde we toch ook? lekker geholpen met elia overgang.Misschien gelijk denneboom kunnen bespreken? concurentie is lekker bezig! We hoeven er maar 1 bij!!!!
Dinsdag 1 september 2009 om 19:46 uur

Gebakkie

Immers kan ook in de spits, op het middenveld hebben we genoeg vervangers zoals vd Berg en Cornelisse. Powel is niet beter dan Immers in de spits. Nu geld sparen en rustig kijken voor een goede spits die we tijdens de winterstop kunnen halen.
Dinsdag 1 september 2009 om 19:41 uur

leo

Erg domme zet we hebben alhaast geen spitsen,of verkoop hem dan zeker niet verhuren op de laaste dag.
Wie moet er nu in de spits wetsel zelf soms.
Dinsdag 1 september 2009 om 18:56 uur

_groengeel

tja ignacio op de bank
of immers weer in de spits
Dinsdag 1 september 2009 om 18:37 uur

haagsehoolie

wacht op de vervanger anders hele gevaarlijke zet? Met 1 spits wordt wel heel erg krap! Ben benieuwd of beloofe spits nog komt anders erg dom!!
Dinsdag 1 september 2009 om 18:36 uur

bob444

Zal wel te veel op de begroting drukken.
Of het slim is zal de tijd leren.
Dinsdag 1 september 2009 om 18:20 uur

wordt vervolgt.nl

Ado legt vandaag nog een spits vast..die het ook met de kerst goed doet...Romano Sparretak
Dinsdag 1 september 2009 om 18:08 uur

Martin

Je gaat toch niet Berry "Garantie voor goals" Powel verhuren?

Hij paste niet in het spelsysteem, dat betekend niet dat hij een slechte speler is.
Dinsdag 1 september 2009 om 17:58 uur

ahj215

en als een Milic weer een keertje geblesseerd raakt wie moet er dan in de spits....DOM van ADO de bank was al niet sterk en nu gee spitsen meer....In 4-4-2 is Powel goed....
Dinsdag 1 september 2009 om 17:30 uur

Hans

Goh, laat ik dit nou helemaal niet erg vinden zeg.....
Dinsdag 1 september 2009 om 17:12 uur

_groengeel

de graafschap zal niet genoeg geld hebben gehad om `m te kopen. straks speelt ie alleen maar bij jong ado. nu krijgen we tenminste nog een beetje geld voor de topaankoop van wetzel, anders verspilde ie natuurlijk alleen maar meer geld.
Dinsdag 1 september 2009 om 16:30 uur

ADODENHAAG

Wat heb je nou aan verhuren? Dat is alleen maar uitstellen van problemen
Dinsdag 1 september 2009 om 16:20 uur

j

BETER opgeruimd staat netjes
Hij kon er toch niks van

Dinsdag 1 september 2009 om 16:18 uur

Laatste wedstrijd

Logo Almere City FC Logo ADO Den Haag
1-2
8 augustus 2020

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Vandaag, om 16:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 25 - 56
2 AZ vCL 25 - 56
3 Feyenoord EL 25 - 50
4 PSV vEL 26 - 49
5 Will.II vEL 26 - 44
6 FC Utrecht 25 - 41
7 Vitesse 26 - 41
8 Heracles 26 - 36
9 FC Groningen 26 - 35
10 Heerenveen 26 - 33
11 Sparta R'dam 26 - 33
12 FC Emmen 26 - 32
13 VVV-Venlo 26 - 28
14 FC Twente 26 - 27
15 PEC Zwolle 26 - 26
16 Fortuna Sit. 26 - 26
17 ADO Den Haag 26 - 19
18 RKC Waalwijk 26 - 15