Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

‘PSV, Ajax en Feyenoord spreken voor hun beurt’


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

9 oktober 2018

De berichtgeving over de nieuwe opzet van de eredivisie is nog steeds te voorbarig.

 

Dat zegt ADO-directeur Mattijs Manders tegen Omroep West. Het AD meldde maandagavond dat de top 3 een ‘revolutionair’ voorstel heeft gedaan om het Europese televisiegeld per 2021 anders te verdelen. In ruil daarvoor zou er een verbod komen op kunstgras en krimpt de eredivisie in tot zestien clubs.

 

Vermoedelijk wordt de krant voor het karretje gespannen van PSV, Ajax en Feyenoord. “Ik ben verbaasd dat dit nu bekend wordt. Het voorstel is nog veel te voorbarig”, aldus Manders

“De Eredivisie CV heeft een extern bureau ingeschakeld. Dat is nog bezig met een analyse waarin de belangrijkste punten inderdaad kunstgras en een nieuwe competitieopzet zijn. Dus ik kan er nog helemaal geen uitspraken over doen.”

 

Volgens de directeur is een overstap naar echt gras niet zomaar gemaakt. ADO traint in het Cars Jean Stadion. Als daar een natuurveld ligt, moet de residentieclub ergens anders gaan trainen. “We moeten we een accommodatie hebben die voldoet aan de eisen van deze tijd. Dat is allemaal niet zo makkelijk.”

 

Naast het veld beschikt het ADO-stadion ook over een eetzaal, kleedkamers, een fitnessruimte en verzorgingsruimtes.

Reacties

AussieAdo

bestuurlijk onvermogend
Woensdag 10 oktober 2018 om 21:22 uur

Oudhaags

men kon wel over stappen op een kunst gras en nu moeilijk doen, de gemeente is ook nog eigenaar ,maar de Mos met zijn zelfbevredigde ego geeft niet thuis.
de smoes om een trainaccommodatie kan de gemeente oplossen, er liggen genoeg velden leeg , en wat dacht je van Zuiderpark warme worst supporters om je heen, plaats genoeg , pleur je die buitelanderlanders met hun gebarbeknoei op die groene weid er uit
Men had toekomstplannen voor de club , welke toekomst? er is niet over nagedacht bij het bouwen van dat koekblik dat een club ook moet trainen. Nu zitten ze met een parkeerruimten van je wel , dat levert geld op en daar hebben ze er al zo weinig van.
Woensdag 10 oktober 2018 om 11:48 uur

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Utrecht
4 augustus 2019 om 14:30 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -