Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Santi Kolk, terug vanwege clubliefde


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

31 mei 2006 Nog geen reacties
Santi Kolk keert voor de tweede keer terug bij de club die bij hem in het hart zit. De website Voetbalprimeur interviewde de 24-jarige aanvaller over zijn keuze en zijn toekomst bij ADO Den Haag.

Santi Kolk aan het woord op Voetbalprimeur.nl:

“Waarom ik voor ADO Den Haag heb gekozen? Allereerst omdat ze natuurlijk in de Eredivisie spelen. Daar ben ik ook heel eerlijk in geweest, want ik wilde gewoon zo snel mogelijk terug naar het hoogste niveau. Daarvoor heb ik ook een goed seizoen gedraaid en dan krijg je de beloning in de vorm van een contract bij Den Haag. Het is natuurlijk een hele aparte club voor mij, omdat daar voor mij ook alles is begonnen. Den Haag zit in m’n hart en dan is het prettig om weer te kunnen terugkeren.

Ze kwamen best wel snel bij mij. Er zijn in de tussentijd best wat contacten met andere clubs geweest, maar als je dan luistert naar je gevoel dan voelde het bij Den Haag eigenlijk gelijk goed. Den Haag was ook het meest concreet. Ik wilde niet te lang nadenken en snel de knoop doorhakken, zodat ik gewoon rustig het seizoen kon afsluiten met FC Zwolle en daarna lekker op vakantie kon gaan. Maar het was eerlijk gezegd niet zo’n hele moeilijke keuze.

Ik verwacht dat we met Den Haag leuk en attractief voetbal gaan spelen, wat echt bij Den Haag past. Als de mensen erachter gaan staan, dan kan het een mooi seizoen worden. Het moeten natuurlijk nog wel wat spelers bijkomen, want de selectie is aardig uitgedund, maar ik denk dat de mensen achter de schermen bij Den Haag goed bezig zijn. Ik heb er alle vertrouwen in dat we er een mooi seizoen van gaan maken. We zullen minimaal in de Eredivisie moeten blijven, dat is het belangrijkste voor de club. Persoonlijk hoop ik de lijn door te zetten die ik bij FC Zwolle heb ingezet. Veel spelen en rendement proberen te brengen aan de ploeg.

Of Den Haag mijn plafond is? Dat zal moeten blijken, Ik heb geleerd van de jaren hiervoor dat het heel moeilijk is om je carrière uit te stippelen. Tuurlijk, iedereen streeft het hoogste na, maar ik denk dat ik wel realistisch moet zijn, aangezien ik al genoeg heb meegemaakt in m’n carrière. Mijn doel is gewoon om elke dag bezig te zijn met het beter worden en dan zie ik vanzelf wel of bij Den Haag mijn plafond ligt. Daar kijk ik nu eerlijk gezegd niet naar.”

Lees meer over

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24