Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Sinds komst Fons maar 6 ploegen beter


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

12 februari 2019

ADO Den Haag en Fons Groenendijk willen verder met mekaar.

 

En dat is niet zo gek gezien de prestaties van de trainer bij de residentieclub, schrijft het AD. Gemeten over de periode sinds zijn komst twee jaar geleden staat ADO namelijk zevende.

 

De huidige dertiende plek in de eredivisie doet misschien anders vermoeden, maar in de tijd dat Groenendijk trainer is bij ADO zijn er slechts zes ploegen die meer punten pakten. De traditionele top 3 uiteraard, plus AZ, Utrecht en Vitesse.

 

Groenendijk weet dat onder zijn leiding 92 punten zijn behaald ,,Een bijzonder aantal, daar mogen we best een beetje trots op zijn.''

 

Achterover leunen doet de trainer niet: ,,Er is nog ruimte voor verbetering.''

Lees meer over

Reacties

ADO Zuidplas

Eigenlijk triest dat Manders de club jaar in jaar uit aan de geeuwhonger laat liggen. Hij zal diverse mensen binnen de club goed betalen want een andere verklaring is er niet om zo te willen werken. De rest wordt gesaneerd door de credoman.
Vrijdag 15 februari 2019 om 00:30 uur

janvele

@Haagsicoon.
Haagsicoon is terug en schrijft weer onzin. Het trainersvak is toch een vak apart. Val je maatje niet af. ""Met gemak handhaven"". Lees echter RE die schrijft geen onzin. We gaan naar de kelder en dan naar de keuken (competitie).
Woensdag 13 februari 2019 om 22:19 uur

Haagsicoon

Van mij mag Groenendijk nog wel twee seizoenen blijven heeft het goed gedaan toen hij het over nam van Petrovi? en vorig seizoen was ook gewoon goed. Nu het allemaal niet zo lekker loopt moet hij ineens weg terwijl je bijna met dezelfde basis spelers speelt. We moeten ook eens naar de spelers kijken een Meijers bijvoorbeeld tijd voor een wissel en de enige die altijd tegen valt is Lorenzen. Misschien een aantal andere spelers opstellen Fons is altijd een trainer geweest die veel vertrouwen geeft aan spelers en ze vaak laat staan maar denk dat het tijd voor een ommekeer is. En ook maar een keer Goossens voor El Khayati als die z`n dag niet heeft heb je er ook weinig aan. Deze selectie heeft voldoende kwaliteit om zich met gemak te handhaven.
Woensdag 13 februari 2019 om 15:18 uur

rd..

Er is gewoon geen ca$h!!! Ga er maar aan staan!!! Fons is niet te benijden.
Woensdag 13 februari 2019 om 12:36 uur

Oudhaags

Er zit totaal geen opbouw in spelersmateriaal en technisch beter maken van de ploeg, het is rondzwemmen totdat je verzuipt , de zwarte gelederen op m-d pikt het allemaal maar, ze zijn met het wekelijks kinderuitje al snel tevrede
Woensdag 13 februari 2019 om 11:16 uur

Oudhaags

Sinds de komst van Fons,AS,Credo,heb ik meer slechte weekeindes dan goeie
Woensdag 13 februari 2019 om 11:10 uur

RF

Statistisch zal t misschien kloppen.
De pieken en nog wat meer de dalen zijn dr ook en krijgt Fons er niet uit.
Wat Fons natuurlijk niet echt kan helpen is dat van As geen 1e spits had bij start van de competitie.
5 andere rechts backs niet voor ado wilde gaan.
En Swinkels en Groothuizen en Kanon Malone duffe fouten maken. Misschien ook wel een teken naar de staf dat t zelf vertrouwen niet beter wordt en Tommy ook zn onbehouwenheid niet kan veranderen en alweer tig wedstrijden heeft gemist.
Wat iig zeker is dat Fons veel vertrouwen blijft geven aan zn vaste groepje maar ook vanuit V As niets beters heeft gekregen en dat er dan min 5 spelers weg moeten en er echte versterkingen/talenten gehaald moeten worden die de concurrentie wel aankunnen.
Dinsdag 12 februari 2019 om 23:19 uur

FCDH4Evah

CONTRACT NIET VERLENGEN!!!!! Sterker nog nu opzoek naar een andere trainer, helaas de chemie is eraf, niks ten nadele van deze man, maar het is klaar, andere frisse trainer voor de groep a.u.b.
Dinsdag 12 februari 2019 om 21:50 uur

bramhaag

@R.E. Dank dar werpt wel even een ander licht op de zaak
Dinsdag 12 februari 2019 om 19:34 uur

R.E.

Wat een vreselijk misleidende informatie weer! Ten eerste: het complete lijstje van ploegen die in die hele periode in de eredivisie speelden, bestaat slechts uit 13 ploegen, want de vijf ploegen die vorig jaar en het jaar daarvoor degradeerden (NEC, Go Ahead, Twente, Sparta en Roda) en de vijf ploegen die daarvoor in de plaats kwamen (NAC, VVV, De Graafschap, Emmen en Fortuna) kunnen logischerwijs niet aan deze vergelijking meedoen. Ten tweede en nog belangrijker: de enige voor een eventuele contractverlenging relevante en actuele vergelijking betreft natuurlijk de prestaties in dit seizoen, mede afgezet tegen de beschikbare begroting. In zo`n veel realistischere vergelijking houdt Groenendijk met ADO op dit moment alleen Heerenveen onder zich en staat hij dus niet zevende maar zeventiende!
Dinsdag 12 februari 2019 om 18:05 uur

vakkiel

Vind hem weg zag in zijn beleid en in keuzes van spelers, veel meer de jeugd kansen geven. Niet presteren is niet spelen klaar
Dinsdag 12 februari 2019 om 16:13 uur

Vakkie-G

Verleden tijd is geweest hoezo kijken ze bij ado alleen naar het verleden en niet naar het heden en de toekomst
Dinsdag 12 februari 2019 om 15:02 uur

Teeg070

Veel en veel meer ruimte voor verbetering om te beginne thuiswedstrijden veel beter het spel maken en veel meer de beuk erin gooien en spelers als troupee lorenzen meiers malone hooi en buiten laten want dat kan echt niet meer .
Dinsdag 12 februari 2019 om 14:34 uur

Hmmm

Dus gewoon tekenen dat contract! :-)
Dinsdag 12 februari 2019 om 13:56 uur

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Utrecht
4 augustus 2019 om 16:45 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -