Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Steijn wil Schet en Wormgoor testen


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

7 november 2013 10 reacties

ADO Den Haag hoopt tijdens het interlandweekend van volgende week een oefenduel te kunnen spelen om Vito Wormgoor en Mitchell Schet aan het werk te zien.

 

 

Beide spelers zijn al een tijdje uit de running vanwege blessures. Wormgoor laat Omroep West weten dat hij weer volledig met de groep meetraint, maar nog niet wedstrijdfit is.

 

 

De verdediger hoopt over twee weken zijn rentree tegen FC Utrecht te kunnen maken.  De wedstrijd tegen Cambuur komt nog te vroeg.

 

 

Dankzij het interlandweekend heeft hij een week extra om fit te geraken. “Volgens mij gaan wij die week oefenen. Dan kan ik kijken hoe ik er voor sta”, vervolgt Wormgoor. “De focus ligt voor mij op het oefenduel van volgende week en daarna op FC Utrecht.”

 

 

De mogelijke tegenstander van de oefenpot is nog niet bekend.

Reacties

TillValhall

Ja ok, dat ben ik wel met je eens. Verhoek heeft het wel in zich, maar heeft de juiste omgeving nodig om in z`n element te raken. In het Bromjaar zat álles mee. Met Verhoek, Immers, Bulykin en Kubik stond er gewoon een fantastische voorhoede. Dat team was zo ontzettend veel beter dan dat we nu hebben. De huidige selectie is veel te jong en totaal onervaren. Met kinderen win je niks. Je moet op dit niveau minimaal 5 dertigers en late twintigers in je basis heben.
Zaterdag 9 november 2013 om 17:08 uur

janvele

Till. Als je een povere voetballer bent dan kan je niet een geweldig seizoen spelen. Dan ligt het aan de trainer en/of het systeem dat wordt gespeeld. Bovendien is het zo, EN bij Feyenoord EN bij ADODenHaag, als je een speler geen vertrouwen geeft dat zo,n speler helemaal de vernieling in gaat.
Zaterdag 9 november 2013 om 11:14 uur

TillValhall

@Jan

Mwa, met dat afbreken van Verhoek valt het denk ik wel mee. Verhoek heeft in zijn hele carrére 1 geweldig seizoen gedraaid, maar voor de rest is het maar een hele povere voetballer. Hij heeft het aan zichelf te wijten dat `e nu helemaal uit beeld is geraakt. En idd, je zegt het treffend, hij zit daar alleen nog voor de centjes. Geef `em eens ongelijk. Ik zou precies hetzelfde doen hoor. Gewoon je op de vlakte houden, je bankrekening vol laten stromen en jezelf flink inkopen bij de juiste aandelenobligaties. Want geld dat je niet investeert is dood kaitaal hé. Je moet er wat mee doen.

@Tja

Bedoel je Rumsfeld of De Hoop Scheffer? En wat Irak betreft, daar hadden ze nooit heen moeten gaan. Al die Arabische Lenterevoluties en zo hebben maar 2 resultaten gehad: verschrikkelijk veel doden, gewonden en verminkten van lichaam zowel als geest, en het heeft de prijs van olie en gas enorm opgedreven. Dat merken we nog steeds aan de pomp. En die klootzakken hier in Den Haag maar niet de brandstofaccijns verlagen, hufters. Ik ga m`n auto wegdoen denk ik. Die klotecrisis maakt alles onbetaalbaar. We worden allemaal de armoede in gedreven. Al sinds 2002 is men bezig de bedelstaf terug te brengen in dit land. Echt klote dat we in Den Haag wonen, dan kun je niet ff in België gaan tanken en/of boodschappen doen. En Wormgoor was toch al hondsdol? Of eerder stoned denk ik, want hij is altijd te laat en zo tergend traag.
Vrijdag 8 november 2013 om 18:30 uur

Tja

Testen op hondsdolheid of testen om heel snel te verkopen.
Wat een manneke is die Maurice toch, net die voorlichter van Irak toen, die het volk toesprak dat alles onder controle was, terwijl achter hem de tanks van de Amerikanen langs reden.
Vrijdag 8 november 2013 om 18:17 uur

janvele

Ja Till met Ami en Verhoek zag je tenminste hoe voetbal moet worden gespeeld. Op die manier werd de buitenkant benut. Vaak zie je dat alle spelers alleen maar in het midden lopen en de buitenkanten volkomen onbenut laten. Je moet het een verdediging echter moeilijk maken. Verhoek? Wat een drama voor hem. Iedereen wordt opgesteld en zelfs een nw. speler wordt gekocht (Armenteros) en die mag ook rechtsbuiten spelen. Concurreren met Schaken. Het enige waar Verhoek het nog doet daar is het geld. Overigens ook bij Feyenoord maken ze spelers kapot. Zie o.a. Verhoek.
Vrijdag 8 november 2013 om 16:34 uur

TillValhall

@Jan

Steijn leeft in z`n eigen weeldje, zoals alle megalomanen. Ik zeg je dat ik nog liever De Mos als trainer heb dan Steijn. En geloof me, dat is héél veelzeggend uit mijn mond! De Mos is een uitgerangeerde, gekke, op zichzelf geilende vent maar hééft tenminste ervaring. Steijn heeft dat niet.

@Wes

Ammi een beetje een te grote mond en het werkte alleen met Verhoek voor `em.
Höcher paste niet in die groep van toen, dat heeft totaal verkeerd uitgepakt want hij kwam gewoon niet uit de verf. Vind het wel een goede voetballer, maar niet voor het collectief van destijds.
Dat Piqué eruitgezet is vind ik ook onbegrijpelijk. Is een wereldgozer en heeft zich altijd heel professioneel opgesteld. Een topper die bovendien erg goed in de groep lag.

Steijn is een eigenwijze flapdrol. Diagnose: `Incapabele Kleine Man Syndroom`. Zoals alle dictators en quasidictators. In gewone mensen taal: een wannabe.
Vrijdag 8 november 2013 om 13:43 uur

janvele

Ja Wes en Steijn klooit maar verder. Denk ook even aan Mokhtar en Antonia!! Overigens wat doen Schoenmaker en Fraser binnen de organisatie??!! Die schijnen ook alles maar prima te vinden. Zit het hem erin dat Steijn EN trainer is EN TDirecteur??!!. Dan is het bestuur van ADODenHaag ernstig te bekritiseren.
Vrijdag 8 november 2013 om 13:39 uur

Wes

@janvele
Heb ook net het stukje over Leeuwin gelezen, vind het ook erg dom dat er zo met Leeuwin is omgegaan. Ik vind hem 10 keer beter dan wat er nu in het centrum van de verdediging staat. Ook is het jammer dat Valkenburg niet het vertrouwen kreeg na het gesprek met Steijn en speelt nu heel bepalend bij Go Ahead. Ook Marc Höcher (winnaar van de Gouden Stier voor beste speler in de Jupiler Leaugue in 2011) is niet goed omgegaan en speelt ook een bepalende rol bij Roda JC. Achmet Ammi en Mitchell Piqué waren ook op een zijspoor gezet en te licht bevonden. ik begrijp nog steeds niet waarom als je het verschil bekijkt met wat er nu staat . Als je al deze mannen nu in de basis had staan dan zou het idd. een heel stuk beter zijn.
Vrijdag 8 november 2013 om 12:15 uur

janvele

Ja Wormgoor vrindje van Steijn (door hem gekocht van De Graafschap en diegenen die verstand van voetbal hebben wisten toen al dat het een flop werd) zal altijd worden opgesteld. Lees echter ook eens het AD van vandaag hoe Steijn met Leeuwin is omgegaan. Nu aanvoerder van Cambuur en zal met zijn team morgenavond aantonen dat Steijn het absolute onbenul in voetballand is. Echter eerst na nog een paar nederlagen en STIJF op de laatste plaats van de Eredivisie zal wellicht ook het besef bij de leiding van ADODenHaag komen dat Steijn maar de assistent van een/de trainer moet worden. Aanvullend. Steijn zegt dat hij de (sociale) media niet volgt omtrent hetgeen over hem wordt beweerd. Wat moet je nu met zo`n man. Hautain?!
Vrijdag 8 november 2013 om 10:50 uur

TillValhall

Wormgoor? Is die nog niet verkocht? Die was toch al getest en te licht bevonden...
Donderdag 7 november 2013 om 23:07 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24