Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

UVS: directie ADO koos voor minder spelersbudget


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

3 december 2019

Volgens United Vansen is het niet hun schuld dat er minder in de selectie van ADO is geïnvesteerd.

 

De grootaandeelhouder van ADO heeft de directie van de club afgelopen lente gevraagd om een meer realistische begroting op te stellen. ADO draait al jaren rode cijfers.

 

“Waar we liever extra maatregelen zagen om de inkomsten te verhogen, koos het management van ADO er zelf voor om het spelersbudget voor deze zomer met zes ton te korten”, zegt United Vansen (UVS).

 

Gezien de huidige stand van ADO op de ranglijst, trekt United Vansen toch de portemonnee. “We hebben besloten de helpende hand toe te steken en budgetten beschikbaar te stellen die de komende transferperiode kunnen worden gebruikt, als dat nodig blijkt te zijn.”

 

“Het is aan het management van ADO en de nieuwe trainer om te bepalen wat voor soort versterkingen er nodig zijn.”

 

UVS bedankt Fons Groenendijk voor alles wat hij voor de club heeft gedaan. “Elke keer dat we hem spraken, waren we onder de indruk van zijn kennis en passie voor ADO Den Haag.”

Reacties

Teip

Als je iets meer dan 10 miljoen kwijt bent aan enkel salarissen dan zou je meer verwachten dan wat je nu zowel bestuurlijk als op het veld terug ziet. Zo gek is het niet als je bedenkt dat je structuureel miljoenen tekort komt op een begroting van om en bij de 15 miljoen. Er zijn simpelweg geen andere posten waarop je kan bezuinigen als de inkomsten tegen blijven vallen.

Zeker met er wetenschap dat een Emmen het doet met om en bij de 1.5 miljoen aan salariskosten. Komt door de vele huurdpelers maar dan nog. De supporters zien strijd & passie en er worden ook nog veel punten thuis gepakt waardoor ze elke wedstrijd volle bak hebben.
Woensdag 4 december 2019 om 23:21 uur

Mike

@KaleHans. Dat is nou juist de truc, er wordt geen stuiver ingepompt. Het gaat om het feit dat er toestemming is om geld Uit te geven voor transfers. Geld dat er eigenlijk niet is maar op termijn moet worden terugverdiend. Maw het tekort ‘mag’ weer oplopen en UVS zal daarvoor garant staan.
Dat tekort zal weer moeten aangevuld door ‘slim’ management van Hamdi. (Weer verder bezuinigen dus)
Woensdag 4 december 2019 om 18:22 uur

Anne van Schuurman

Tot nog toe zijn onze mensen aan de leiding incapabel gebleken bij het verwerven van meer inkomsten. Ik denk aan Wigt, van Veen en Manders. Dat is echt niet alleen een kwestie van de hand ophouden in China. Hamdi en de mensen om hem heen krijgen van mij voorlopig het vertrouwen.
Woensdag 4 december 2019 om 11:14 uur

KaleHans

@Mike, zo zie ik het dus ook! Eerst vanuit China de club verplichtingen opleggen oftewel geld inleveren wat spelers (die verkocht moeten worden) opbrengen en nu ineens blijkt dat het helemaal verkeerd gaat er wel geld in willen pompen. Ik denk dat Mo een duidelijke powerpoint presentatie bij zich had waarin een overzicht stond wat de financiele consequenties zouden zijn bij degradatie. van As heeft de laatste seizoenen het geluk aan zijn zijde gehad met de inkopen met de lege portemonnee en misschien dacht men in China wel dat het zo structueel werkt........... duidelijk niet dus!!
Woensdag 4 december 2019 om 11:01 uur

Hmmm

Maar dan nog, wat haal van 6 ton (+ eventueel de schijntjes die El Kahyati en Kanon hebben opgebracht)???
Woensdag 4 december 2019 om 09:51 uur

VAKKIE-l

Van As is niet de aangewezen persoon om mee verder te gaan. Snel een nieuwe TD die een groot netwerk heeft en van As afscheid van nemen!!!

#VanAsOut
Woensdag 4 december 2019 om 08:44 uur

Twa

@oudhaags gezien jouw domme reacties hier lijkt het me niet verstandig om jou advies te vragen.
Woensdag 4 december 2019 om 07:49 uur

Oudhaags

Je moet ook iemand hebben die de juiste spelers kan halen, van AS heeft contracten verlengt van ADO spelers die op 4 jaar zijn geteld, hoe dom kan je wezen als die op retour zijn.Die chinees is veel te traag in hun handelswijze, wat daar achter zit? geen idee, Laat die hamworst zijn plannen maar ventileren aan de supporters , dan kunnen wij mee denken of wij dit willen.
Woensdag 4 december 2019 om 07:45 uur

Mike

@decibaan, snijden in spelerssalarissen was geen keuze maar een onmogelijke verplichting, dat wist iedereen. Het is weer een mooi verhaal vanuit China!
Het mes werd op de keel gezet en met teruglopende sponsorinkomsten (in de hele eredivisie!) werd geeist dat er tekorten werden weggewerkt. Welke keuze heb je dan? Duurdere mensen eruit (spelers en op kantoor) en nieuwe goedkopere erin. Zo gaat het en blijft het altijd gaan.
Vanuit China ook geen woord over de idiote verkoop van Kanon waar ze zich heel duidelijk mee bemoeit hebben.
Ze hebben boter op hun hoofd maar dat mag je hier blijkbaar niet zeggen. Spelen weer mooi weer en kijken weer blij na een PowerPoint van Hamdi.
Zijn we het lul-verhaal vergeten dat het vele maanden duurt voordat er geld vanuit China mag worden uitgegeven? Hoe gaan we dat nu dan weer oplossen met de transfer-window van een maand? Het geld voor versterkingen zal weer door ADO moeten worden betaald in de hoop dat aan de belofte vanuit China wordt voldaan. Dat zal dan wel weer met een hoop vertraging, gejammer en geklaag gepaard gaan.
Woensdag 4 december 2019 om 06:33 uur

decubaan

Het is wel een eerlijk verhaal. Na jaren van verlies, eist de eigenaar een bedrijfs plan om de schulden terug te dringen. Maar dan kiest het bestuur om te snijden in de spelers salarissen. Waren er dan geen andere opties? Hebben ze gedacht dat handhaving, met het vertrek van drie belangrijke spelers, geen probleem zou zijn. Nu willen de eigenaren ineens weer investeren. Uren nadat Fons is opgestapt. Wat ons cluppie nodig heeft is transparantie. Zeg hoe het zit. Wat jullie willen. Misschien gaan we er dan wel achter staan. Ik zit al 4 jaar in een sky box. ( 3 stoelen 19000 euro per jaar) Het blijft altijd me cluppie. Maar ben er nu echt klaar mee.
Woensdag 4 december 2019 om 00:18 uur

Teeg070

Ze zijn van iedereen onder de indruk lap nou maar gewoon en heel snel voor het teclaat is en haal 5 spelers die een echte versterking zijn
Dinsdag 3 december 2019 om 23:09 uur

Mike

Makkelijk zeggen dat ze de inkomsten moeten verhogen als je spelers voor een appel en een ei moet verkopen en overal de sponsorinkomsten teruglopen.
Dinsdag 3 december 2019 om 22:31 uur

rijswijk hoekpolder

Okedannn
Dinsdag 3 december 2019 om 21:27 uur

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Crysencio Summerville Shaquille Pinas

Laatste wedstrijd

Logo AZ Logo ADO Den Haag
4-0
7 maart 2020

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 25 - 56
2 AZ vCL 25 - 56
3 Feyenoord EL 25 - 50
4 PSV vEL 26 - 49
5 Will.II vEL 26 - 44
6 FC Utrecht 25 - 41
7 Vitesse 26 - 41
8 Heracles 26 - 36
9 FC Groningen 26 - 35
10 Heerenveen 26 - 33
11 Sparta R'dam 26 - 33
12 FC Emmen 26 - 32
13 VVV-Venlo 26 - 28
14 FC Twente 26 - 27
15 PEC Zwolle 26 - 26
16 Fortuna Sit. 26 - 26
17 ADO Den Haag 26 - 19
18 RKC Waalwijk 26 - 15