Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Van der Kallen trekt weer portemonnee


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

24 april 2008 16 reacties
Mark van der Kallen heeft ADO Den Haag opnieuw de helpende hand toegestoken. Hij stortte een onbekend bedrag waarmee de club weer even uit de voeten kan.

Volgens AD Haagsche Courant was er de afgelopen week bij de club geen cent meer te makken, niet voor rekeningen, niet voor kosten en niet voor salarissen. Er dreigde wederom surseance van betaling.

De Rijswijkse ondernemer trok opnieuw zijn portemonnee. Met de donatie kunnen alle salarissen voor personeel, directie, management, staf en spelers voor de maand april worden uitgekeerd.

Ad-interimdirecteur Harm de Boer zegt “ontzettend blij” te zijn met de hulp van Van der Kallen. “Het was hard nodig. We zijn nu op de goede weg.”

De spelers hadden al eerder hun bezorgdheid geuit. Zij hadden via het CFK, een pensioenfonds voor profvoetballers, te horen gekregen dat er een achterstand was in de stortingen van de club in het fonds.

ADO Den Haag hoopt vrijdag een akkoord met de crediteuren te bereiken, meldt het AD verder. Dan komt de volgende stap in het reddingsplan: de schuld van de Stichting Stadion Ontwikkeling (SSO) aan Hebema BV (John van Ringelenstein) moet nog worden afgelost teneinde het beslag op het hoofdgebouw van het nieuwe stadion op te heffen.

Daarna zou er een memorandum of understanding tussen de gemeente, de SSO en Van der Kallen moeten komen. Daarbij zou de Rijswijker 8 tot 9 miljoen euro willen investeren.

De Boer: “Wij zijn blij met Van der Kallen, die bovendien heel gezonde plannen heeft met de club”.

Reacties

anti=Kallen

als ik mijn portemonne trekt wil ik wel wat voor terug hebben.Dat weten wij als Hagenezen maar al te goed.Hij wil van ringelenstein eruit hebben met zijn beslag op het gebouw. Hij is dan heer een meester en de lachende derde.Kan Ado alsnog failliet gaan..Geloof niet al die mooie praatjes  van de grijpgrage van der Kallen
Zaterdag 26 april 2008 om 19:11 uur

KKH - kalekophagenees

Dat ado collectief is er niet en zal ook niet meer komen waarom!

Matin Jol is niet te halen dus heeft de groep Braaksma naar alle waarschijnlijkheid de handdoek in de ring gegooid! Dit is echt wel zeker omdat bijna alle crediteuren met de 30% procent van dhr v/d Kallen akkoord zijn gegaan ipv de 50% van de groep Braaksma.

Nu moet dat gekankuh op de Dhr. van de Kallen maar eens zijn afgelopen want hij heeft weer als enigste klaar gestaan met geld om het faillisement van de club te ontlopen.

Waar is die andere groep dan!? Juist weer opgestapt....

Nu komt de grotuh schoonmaak, ook jansen zijn tijdperk zal afgelopen zijn bij Ado Den Haag. Nu nog John Ringelsteijn en de SSO Wierberen en we zijn bezig met de wederopstanding van Ado Den Haag.

Proficiat allemaal, nu nog 2 schuldeisers bekeren en het understatment met de gemeente tekenen en er komt bijna 9 miljoen je club in......
Vrijdag 25 april 2008 om 01:31 uur

ADOsexual

RESPECT voor Mark met Ballen!!!!! Hij voegt de daad bij het woord.

Laat Braaksma, Ringel en Jansen nou snel `minder plezierig vertrekken` want die hebben alleen maar praatjes en zijn gewoon UITGELULD. Wees een heer en durf je biezen eens te pakken om je vervolgens nooit meer binnen een straal van 1km van het AAD MANSVELD STADION te laten zien.
Donderdag 24 april 2008 om 22:04 uur

gerard

Natuurlijk slimpie!  Denk even na.....
Als ADO nu failliet zou gaan heeft JvR ook een claim op dat hoofdgebouw. Dus is (vK) hij er bij gebaat dat de club blijft bestaan om de claim van JvR ongedaan te maken (lees: regeling treffen).
Donderdag 24 april 2008 om 21:49 uur

Onlogisch

Wat een logica Gerard. Hoofdgebouw heeft hij nog helemaal niet, want daar is door John van Ringelenstein beslag op gelegd.
Donderdag 24 april 2008 om 20:37 uur

Gerard

@ analyticus
Waar dit naar toe gaat? wat dacht je van een stuk onroerend goed van vele miljoenen?
Donderdag 24 april 2008 om 20:12 uur

gerard

@ realist
Goed de artikeltjes lezen: Als het mis gaat heeft hij straks het hoofdgebouw! (dus niet fluiten naar de centen!)
Donderdag 24 april 2008 om 20:11 uur

Gerard

Leuk voor vd Kallen om zoveel eer en roem toegezwaaid te krijgen door iemand die hij zelf heeft aangesteld..........
Als vd kallen de club nu failliet had laten gaan had hij het hoofdgebouw niet in handen kunnen krijgen. Hij moet eerst het beslag van die andere `zakenman` ervanaf zien te krijgen. 
Dus nog maar even in de buidel tasten..... De buit is bijna binnen.....
Echter zo gaat het wel in de zakenwereld en ik vrees dat het niet op een andere manier zou kunnen.

Dus laten we blij zijn maar wel de zaken goed in de gaten houden.
De club leeft nog!

Donderdag 24 april 2008 om 20:09 uur

rijswijker

artikel ADO Fans gelezen? Doorgestoken Kaart/Overbluffingstaktiek.
Donderdag 24 april 2008 om 18:35 uur

analyticus

hoezo naar de centen fluiten.Daar staat toch een stadion plus een elftal ? Neem maar van mij aan dat er heus wel achterliggende gedachten bij zitten .Sinterklaas zit in spanje.
Donderdag 24 april 2008 om 14:56 uur

Der

MvdK moet toch wel heel veel vertrouwen in onze club hebben om nu alweer in z`n eentje geld te storten. Het zal niet om kleine bedragen gaan.

Jammer dat Braaksma en consorten niet thuis geven. Ze hadden in deze moeilijke tijden kunnen scoren.

Ga er vanuit dat MvdK verwacht dat de club op termijn meer waard wordt waardoor hij zijn investering terugverdient en er zelfs wat aan over houd. Vindt ik prima. Hij steekt nu immers zijn nek uit en de risico`s zijn niet gering.

Desgevraagd heeft MvdK gemeld het een goed idee te vinden dat supporters medeaandeelhouder worden. Als dat lukt, dan kunnen we enerzijds de club ook steunen en kunnen we anderzijds straks mee profiteren als het goed gaat.

Wie doet er mee ?




Donderdag 24 april 2008 om 14:19 uur

denhaagg

v.d kallen wil wat doen voor denhaag,, en die jol die komt toch niet,, die gaat voor het geld , en anders was die allang al gekomen om denhaag te helpe...
Donderdag 24 april 2008 om 13:59 uur

busje 57

v.d.kallen bedankt komt toch uit dat die braaksma alleen babbels heeft weinig lol en jol nu nog van die ringelenstein af met zijn beslaglegging kunnen we eindelijk vooruit denken .
die braaksma ofwel jansen ringelenstein hebben alleen de boel opgehouden misschien kunnen ze lekker in 020 interessant doen nemen ze daar een sky box is ringelenstein ook thuis !!!!!
v.d.kallen bedankt op naar de halve finale zaterdag.
Donderdag 24 april 2008 om 13:19 uur

Realist

Mark, bedankt. je bent de enige die echt z`n handen uit de mouwen steekt voor onze FC. En dat terwijl je verdomd goed weet dat je naar de centen kan fluiten als het fout gaat.

Ik hoop dat je uiteindelijk al het respect krijgt dat je verdient!

Donderdag 24 april 2008 om 12:13 uur

analyticus

gezonde plannen? Als van de kallen er geen brood in ziet zou hij er geen piek insteken, Volgens mijn mening hou je aan vrijgevigheid  geen miljoenen over. Hij is toch van bankmedewerker zijn eigen gaan specialiseren in het opkopen van failliete bedrijven.Wat is ADO dan? even nadenken waar dit heengaat.
Donderdag 24 april 2008 om 11:10 uur

Drama

Weer dezelfde die betaald 

waar is dat ado collectief dan ?????

alleen maar praatjes dus 


respect voor vd kallen!
 
Donderdag 24 april 2008 om 10:16 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24