Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Waar komt Midden Noord?


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

12 april 2006 Nog geen reacties
Mocht ADO Den Haag zich deze week zonder nacompetitie weten te handhaven, dan zijn er nog maar 17 competitiewedstrijden te spelen in het oude vertrouwde Zuiderpark. Maar er staan nog wat vragen open die binnen een jaar beantwoord moeten zijn.

Voor de supporters een belangrijke vraag: Waar komt wie te zitten? De Haagse harde kern zit al sinds jaar en dag op de lange zijde in het Zuiderpark, maar de geruchten gaan dat het bestuur de trouwste fans het liefste op de tribunes achter het doel ziet. Natuurlijk kan elke supporter een kaartje voor elke tribune kopen, maar ADO Den Haag heeft met de plaatsing van Fan-support en het supportershome een stevige troef in handen. Gisteren sprak een delegatie van ADO Den Haag supporters op het bouwterein van het nieuwe stadion over dit onderwerp met o.a. Ruurd de Boer. De Boer wil graag dat dit soort bijeenkomsten vaker gehouden worden. En zo laat hij blijken de mening van de supporters belangrijk te vinden.

Ook kunnen seizoenskaarthouders hun mening kwijt op een enquête die door de club is samengesteld. Overigens komt in die enquête het bovenstaande onderwerp niet aan bod. Maar supporters kunnen dit natuurlijk wel aangeven in de open plekken uit de enquête.

Het bestuur van ADO Den Haag heeft van stichting Mooi Voorburg een uitnodiging gekregen voor een rondleiding door de thuisstad van deze stichting. De stichting Mooi Voorburg heeft zich onder leiding van voorzitter Rietema met hand en tand verzet tegen de komst van het nieuwe stadion. Op deze manier willen ze laten zien goede buren te zijn. Toch is het Haagse bestuur de enige groep met een geel-groen hart die Rietma in zijn stad wil zien. De voorzitter van de stichting Mooi voorburg is nog steeds erg bang voor de Haagse supporters, "ongeleide projectielen" aldus Rietema. En niet alleen Rietema, in een ingezonden brief in het AD/HC opperde een inwoner van Leidschendam/Voorburg om alle bruggen over de Vliet op de te halen wanneer ADO Den Haag een thuiswedstrijd speelt. Als tegenaanval heeft de Haagse club heeft een garantiefonds van honderdduizend euro per jaar opgericht die de schade die door toedoen van Haagse supporters tot stand is gekomen, (deels) kan vergoeden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
Vandaag om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 Graafschap 35 - 59
6 ADO Den Haag 34 - 58
7 NAC Breda 35 - 51
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 34 - 45
13 VVV-Venlo 34 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 35 - 33
17 TOP Oss 35 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 34 - 24