Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Waar komt Midden Noord?


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

12 april 2006
Mocht ADO Den Haag zich deze week zonder nacompetitie weten te handhaven, dan zijn er nog maar 17 competitiewedstrijden te spelen in het oude vertrouwde Zuiderpark. Maar er staan nog wat vragen open die binnen een jaar beantwoord moeten zijn.

Voor de supporters een belangrijke vraag: Waar komt wie te zitten? De Haagse harde kern zit al sinds jaar en dag op de lange zijde in het Zuiderpark, maar de geruchten gaan dat het bestuur de trouwste fans het liefste op de tribunes achter het doel ziet. Natuurlijk kan elke supporter een kaartje voor elke tribune kopen, maar ADO Den Haag heeft met de plaatsing van Fan-support en het supportershome een stevige troef in handen. Gisteren sprak een delegatie van ADO Den Haag supporters op het bouwterein van het nieuwe stadion over dit onderwerp met o.a. Ruurd de Boer. De Boer wil graag dat dit soort bijeenkomsten vaker gehouden worden. En zo laat hij blijken de mening van de supporters belangrijk te vinden.

Ook kunnen seizoenskaarthouders hun mening kwijt op een enquête die door de club is samengesteld. Overigens komt in die enquête het bovenstaande onderwerp niet aan bod. Maar supporters kunnen dit natuurlijk wel aangeven in de open plekken uit de enquête.

Het bestuur van ADO Den Haag heeft van stichting Mooi Voorburg een uitnodiging gekregen voor een rondleiding door de thuisstad van deze stichting. De stichting Mooi Voorburg heeft zich onder leiding van voorzitter Rietema met hand en tand verzet tegen de komst van het nieuwe stadion. Op deze manier willen ze laten zien goede buren te zijn. Toch is het Haagse bestuur de enige groep met een geel-groen hart die Rietma in zijn stad wil zien. De voorzitter van de stichting Mooi voorburg is nog steeds erg bang voor de Haagse supporters, "ongeleide projectielen" aldus Rietema. En niet alleen Rietema, in een ingezonden brief in het AD/HC opperde een inwoner van Leidschendam/Voorburg om alle bruggen over de Vliet op de te halen wanneer ADO Den Haag een thuiswedstrijd speelt. Als tegenaanval heeft de Haagse club heeft een garantiefonds van honderdduizend euro per jaar opgericht die de schade die door toedoen van Haagse supporters tot stand is gekomen, (deels) kan vergoeden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Milan van Ewijk Peet Bijen

Laatste wedstrijd

Logo Sparta Rotterdam Logo ADO Den Haag
6-0
22 november 2020

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo SC Heerenveen
28 november 2020 om 20:00 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 9 - 24
2 Vitesse 9 - 22
3 Feyenoord 9 - 21
4 PSV 9 - 20
5 FC Twente 9 - 18
6 Heerenveen 9 - 17
7 AZ 8 - 14
8 FC Groningen 9 - 14
9 FC Utrecht 8 - 10
10 Sparta R'dam 9 - 9
11 PEC Zwolle 9 - 8
12 Willem II 9 - 8
13 Heracles 9 - 8
14 VVV-Venlo 9 - 8
15 RKC Waalwijk 9 - 6
16 ADO Den Haag 9 - 4
17 FC Emmen 9 - 3
18 Fortuna Sit. 9 - 3