Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Weinig goals, weinig punten


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

25 oktober 2019 4 reacties

ADO Den Haag valt tot nu toe vies tegen in de eredivisie.

 

Vooral omdat de Haagse club zo lastig scoort, staat het slechts zestiende. Alleen VVV en RKC scoorden minder, schrijft het AD.

 

ADO scoorde tot nu toe elf keer in de eredivisie. Daarvan kwamen maar liefst zeven doelpunten uit een hoekschop, vrije trap of strafschop. Alleen FC Utrecht en AZ (beide acht) maakten in de competitie zo meer treffers.

 

De enige speler met meer dan één doelpunt achter zijn naam is Tomas Necid. En dan begint de Tsjech al weken op de bank, omdat Michiel Kramer in de spits staat. Vorig jaar ging het met Nasser El Khayati en Sheraldo Becker in de ploeg een stuk beter.

 

De nieuwe nummer 7 Bilal Ould-Chikh wacht bijvoorbeeld nog altijd op zijn eerste aandeel in een doelpunt. Daar werken ze bij ADO overigens hard aan. Zo is naast hoofdtrainer Fons Groenendijk ook assistent Dirk Heesen veel met het voormalige wonderkind bezig om de linksbenige rechtsbuiten beter te laten renderen.

 

,,Want deze jongen heeft mega veel talent”, stelt Heesen in de krant. ,,Hij speelde niet voor niets op zijn zestiende al in het eerste van FC Twente. Alleen het probleem is dat hij een tijdlang niet gevoetbald heeft en daardoor geen ritme heeft. Wij moeten hem helpen en – hoe lastig ook – geduldig zijn.”

 

Bij ADO hebben ze het gevoel dat het eraan komt bij de nog altijd pas 22-jarige vleugelaanvaller. Dat onderstreepte Ould-Chikh laatst al tijdens zijn invalbeurt tegen Ajax met twee vlammende schoten, iets wat de dribbelaar ook op de training al geregeld liet zien. ,,Alleen moet dat nu elke wedstrijd, want hij beheerst het”, vervolgt Heesen.

 

Heesen herkent zich ook niet in het beeld dat Ould-Chikh een moeilijke jongen is. ,,Hij flapt er nog weleens wat uit, maar daar houd ik wel van”, zegt Heesen, die als speler geroemd werd vanwege zijn fanatisme. Gif dat Ould-Chikh volgens hem ook in zich heeft. ,,Hij is echt een straatvechter en dat hebben we nu nodig.”

 

Lees meer over

Reacties

Ptje

4-4-2
Bus parkeren en dichtmetselen die hap. Ook kunnen dan Kramer en Necid samen spelen.
Vrijdag 25 oktober 2019 om 11:27 uur

Oudhaags

dit voetbaljaar is al verloren, en het zal ook niet veel meer worden. ze zoeken zelf naar antwoorden die er niet zijn en die ze ook niet hebben om hun eigen zaakje te verschonen, uiteindelijk zullen door de mand vallen.
Vrijdag 25 oktober 2019 om 09:04 uur

Ronnie

En wat dacht je van Haye,laat die jongen nou eens van het begin af aan spelen.
Er moet wat gaan gebeuren anders gaat het echt helemaal verkeerd aflopen.
Overigens denk ik dat Vitesse sowieso een maatje te groot is voor dit Ado.
Maar dan kunnen ze alvast een beetje met elkaar ballen,Fortuna voor de beker is dan een mooie graadmeter en thuis tegen Heerenveen moeten we punten gaan pakken.
Het klinkt allemaal zo mooi en makkelijk,maar ja als je dit Ado ziet spelen dit seizoen ..........
Vrijdag 25 oktober 2019 om 09:00 uur

KaleHans

Alsof dat degene is die het nu moet doen??? Fons en Dirk kijk nou is een keer verder in deze groep en gooi Necid, Bjelica en Boussakou er is allemaal in en vooral die gasten die het (op dit moment) helemaal kwijt zijn er is uit ongeacht de namen. Dus Meijers, Kramer en Bakker naar de kant ten faveure van de bovengenoemde jongens en misschien kunnen jullie er zelf ook nog wel een paar invullen!!! Of hebben jullie echt stront in jullie ogen en zien jullie langs het veld niet datgene wat wij vanaf de tribune wel zien???
Vrijdag 25 oktober 2019 om 08:55 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24