Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Wiljan Vloet kapt er in de zomer mee


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

23 januari 2008 24 reacties
Hoofdtrainer Wiljan Vloet en ADO Den Haag gaan komende zomer uit elkaar. Dit maakte Vloet vandaag aan zijn werkgever bekend.

Hiermee komt er na een seizoen al een einde aan het tijdperk Vloet bij ADO Den Haag. Een jaar waarin de Brabander vooral veel tegenslagen voor zijn kiezen kreeg. Vloet liet zich bovendien een aantal keer kritisch uit over het Haagse beleid en zijn spelersgroep.

De voornaamste reden dat de coach na dit seizoen zijn biezen pakt is het ontbreken van toekomstperspectief. Peter Hofstede betreurt zijn besluit.

Lees meer over

Reacties

Peco

Geen enkele trainer kan in deze organisatie met deze spelers resultaten boeken. Laten we te beginnen dat proberen te accepteren. Betere trainer?  Schei toch uit... mijn ex-collega was Spaans, en kende Alberto Saavreeda persoonlijk, ik lul ook vloeiend Spaans, en er was gewoon een scheiding tussen NL spelers en buitenlandse spelers. De trainers die voor zo`n onvoorstelbaar fataal groepsproces verantwoordelijk zijn (Adelaar en Schoenmaker) die zijn ongeschikt voor het trainersvak.  Vloet heeft persoonlijkheid, weet wat wij willen in Den Haag (passie, strijd, bluf), maar zit opgescheept met een ratjetoe aan uitgebluste spelers.  Ik geef hem groot gelijk dat die opstapt, hier valt geen eer aan te behalen. Uberhaupt valt er weinig eer te behalen aan ADO Den Haag, dus ik snap al die natte dromers niet -met alle respect- die geloven dat een Rus, Turk, NL-er met miljoenen er opeens van een labiele Totodivisie-middenmoter een Eredivisie-subtopper van maakt. Dat verhaal van Eredivisiesubtopper dat horen we al sinds de oprichting in 1971 van FC Den Haag en ze zijn er welgeteld één seizoen in geslaagd (hetzelfde jaar 1971) om het predikaat `Eredivisiesubtopper` war te maken. Zo gek is het dus niet dat ik al blij ben dat we over acht maanden in het volgende seizoen met een frisse onbevangen jongere spelersgroep weer Jupiler spelen.  Back to the ninetees voorlopig. Alles wat daarboven zit is meegenomen.

Vrijdag 25 januari 2008 om 17:33 uur

haagsehoolie

Laat hem lekker per direct op vakantie gaan. Deze man heeft het geprobeert en is door het ijs gezakt. Had ie in begin van seizoen maar zijn versterkingen moeten eisen of op dat moment stoppen. Nu achteraf huilen kan iedereen. Kleine 8 spelers aan eind van seizoen ook laten vertrekken en helemaal opnieuw beginnen. Droom over een rijke rus die iets met den haag heeft. FC Den Haag zit in mijn bloed maar begin me nu echt steeds slechter te voelen. Wil wat doen maar weet niet wat? Kan alleen maar blijven gaan en hopen op een wonder! AUB HELP ONS

Vrijdag 25 januari 2008 om 14:36 uur

j

Doe dan maar Rinus en Lex !!!! dat waren nog gouden tijden hahahahaha
Vrijdag 25 januari 2008 om 12:35 uur

gaat lkkr door het kk bestuur

nou vloet heeft groot gelijk dat hij weggaat en de supporters die wegblijven(onder wie ik) hebben ook groot gelijk en postma trouwens ook. Het bestuur doet er natúúrlijk alles aan om de sfeer te verbeteren(kots).
De spelers doen ook kijhard hun best dat zie je wel aan der resultaten misschien worden we wel kampieoen(kuch). Het stadion is ook gezellig gemaakt (onder de tribunes).
Oke daar zijn de supporters die er nog hoop in hebben hun best op om het mooier te maken maar, het bestuur betaald het niet eens, zelfs al sta je in grote schulden, deze supporters zo trouw moet je helpen en zorgen dat ze blijven komen of weer komen! al is het nou staand zittend of als ze dat willen zelfs liggend of al is het nou schreeuwend scheldend of rellen of stil je helpt ze want, degene die nu nog komen zijn wel egte supporters. Kijk nou we staand 7e in de eerste divisie de ene week winnen we de andere verliezen we,  we hebben een schuld van 5 mil ofzow het is daar beneden grijs en lelijk het voetbal als je het zo mag noemen van ado is al helemaal KUT en dan alsnog blijven er zo`n 5000 egte supporters komen. En vind het bustuur het dan gewoon om zo te doen( de lekkere taiming om ado te koop te zetten, om geen spelers te kopen of versterkingen vast te leggen, om het niet gezellig te maken, enz.).
Maar dit is al jaten zo en ik heb gehoord dat 500 supporters een stadionverbod hebben welke debiel heeft dat gedaan??

 

Donderdag 24 januari 2008 om 15:58 uur

EB

Na Vloet komt Eb
Donderdag 24 januari 2008 om 14:20 uur

Jeffrey

Deze brief heb ik vanmorgen aan Ado gestuurd. Ben benieuwd of ze het begrijpen.

Geachte heer, mevrouw,

Gisteren bereikte mij het positieve nieuwsbericht dat Wiljan Vloet de club aan het einde van het seizoen zal verlaten. Eindelijk dacht ik! Het gaat zo goed met onze club de laatste tijd, dat we een dergelijk persoon met zijn (financieel)inzicht, passie en liefde voor de sport en zijn gedrevenheid makkelijk kunnen laten gaan. Er staan immers rijen met veel betere kandidaten voor het naamloze Ado-stadion te trappelen om zijn functie over te nemen.

Ook het aantal supporters groeit met de week. Waarom zou je immers staan op de tribunes als je stoeltjes hebt om op te zitten. Ik snap dat gedoe van de supporters ook niet hoor. Komen ze voor je staan met hun groen-gele sjawltjes en kan je niets van de wedstrijd zien. Tot overmaat van ramp staan ze nog te schreeuwen ook! Kortom asociaal gedrag. Ik ben blij dat het bestuur voet bij stuk houdt. Ik kan nu veel rustiger naar de wedstrijden kijken. Keep up the good work!

Door de excellente prestaties van het huidige elftal, de sfeer in het stadion en het huidige supportersbeleid verwacht ik tegen het einde van het seizoen volle tribunes en een kampioenschap!

Vooral mijn bewondering voor het bestuur van Ado Den Haag groeit met de week. Deze heren verdienen nog het grootste applaus. Hun inzet, financiele inzicht en liefde voor de club kunnen door weinig mensen worden geevenaard. De club wordt door hen gerund als een goedlopend beursgonoteerd bedrijf.

Vooral van hun mediaoptredens geniet ik iedere week weer! Ze weten telkens de juiste momenten te kiezen om de goede nieuwsberichten naar buiten te brengen. Dit is precies de motivatie, die de spelers, supporters, sponsoren en alle andere mensen met een groen/geel hart nodig hebben. Daarom zijn we met z`n allen Ado supporter! Het bestuur is de steunpilaar van Ado Den Haag, het betonnen fundament onder de club. Zij zijn verantwoordelijk voor de grote successen van de afgelopen jaren. Chapeau heren!

Ik ben trots om supporter van Ado te zijn! Op naar europees voetbal.

Jeffrey
(ps bovenstaande heeft ertoe geleid dat ik na 10 jaar bijna iedere thuiswedstrijd te hebben bezocht de laatste tijd niet meer op de tribune zit en ik denk nog velen met mij)
Donderdag 24 januari 2008 om 12:15 uur

aadche

GJ Verbeek aan stellen, als die al zin heeft om dit zootje aan te pakken.
Donderdag 24 januari 2008 om 10:43 uur

wdr

ADO heeft op het moment last van bad voodoo: spelers gaan slechter spelen als ze bij ADO komen, steeds onrust en ruzie. Moeilijk om uit zo`n neerwaartse spiraal te komen. ADO heeft een grote potentie (grote stad, veel fans) maar het komt er helemaal niet uit. Doet me denken aan clubs als Leeds United, Newcastle en Real Madrid in de tijd van de galactico`s. Die presteren of presteerden ook zwaar onder de maat met een op papier goede selectie en een grote groep supporters. Laten we hopen dat ADO de ziekte ooit overwint...
Donderdag 24 januari 2008 om 10:42 uur

Nix

@ADOsexual: Ach, "jouw" Daniël schijnt sowieso zijn langste tijd als speler van DH te hebben gehad want zijn betrokkenheid bij die knokpartij in Helmond wordt hem waarschijnlijk niet vergeven en dat geldt nog meer voor Gentile. Dus als ik jou was zou ik maar afscheid van hem nemen, of doen wat mijn broertje heeft voorgesteld en zijn manager worden ;-D
Donderdag 24 januari 2008 om 07:23 uur

ADOsexual

@Bokkie

Rijaard doet me gewoon ergens aan Dickie Heessen denken. Fysiek net zo`n slagschip, opruimend weliswaar zuiverder, voetballend zeker beter.
Donderdag 24 januari 2008 om 01:19 uur

ADOsexual

@Bokkie

Goed idee van je. Maar effe zonder gekheid, waarom zou je `em niet als laatste man of Ausputzer willen zien spelen? Wees eerlijk: het is fusiek de meest inzetbare vent die we hebben, en hij speelt het langste voor de club van de hele selectie. (Tex speelde heel lang bij RKC, en vond ik altijd al matig, weet je nog vooral naast Heessen die elke keer zijn fouten moest corrigeren?)

@ Tobias

 

Jij bent zeker nooit bij trainingen van Vloet geweest? Die zijn van onvergelijkbaar hoger niveau dan van Frans Anushaar dus waar komt je kritiek op -de als trainer-vakman zeer kundige Vloet- vandaan??  En je weet zeker niet wat Rob Baan vroeger allemaal voor FC Den Haag gedaan heeft? En je hebt zeker geen seconde besef van de onschatbare waarde die Krullebol is geweest voor de club? For your information: Waar anderen de overlijdenssakte van onze club allang getekend zouden hebben heeft Krullebol de club UIT DE STRONT getrokken beste vriend... .

@Peet

Je bent geniaal. Mijn steun heeft het!

Donderdag 24 januari 2008 om 01:17 uur

HENK

andré wetzel moet komen :):):):):):)
Woensdag 23 januari 2008 om 20:05 uur

geen vertouwen meer

waaro gaat hij niet gelijk weg heb nu het idee ik ga toch wel mijn maak het niet meer uit wat er gebeurd met die dooie paard
Woensdag 23 januari 2008 om 19:47 uur

peet

Laat Sarina Wiegman het seizoen maar afmaken.

Woensdag 23 januari 2008 om 19:38 uur

Bokkie

@ADOsexual: misschien kan Rijaard een nieuwe loopbaan als freefighter beginnen met jou als zijn manager (en GROOTSTE en enige fan, want dat ben en dat blijf je, gooZ)
@Tobias: jij weet blijkbaar precies wat er niet deugt (of niet heeft gedeugd) en vertel ons dan nu maar eens hoe het volgens jou wel zou moeten.....
Woensdag 23 januari 2008 om 19:28 uur

Tobias

Laat me toch niet lachen man met je Krullebol en al die andere sukkels die hebben er mede voor gezorgd dat dit heel zooitje nu weer kan bedelen bij zgn sponsors. Baan was grootste lachertje ouwe seniele man en nu weer met die Vloet ook zon lachertje zou wel fff kampioen worden nou houdoe en bedankt met ze discipline trainers gaan op de vuist lekkere discipline dan lekker opzouten met die blaaskaak
Woensdag 23 januari 2008 om 18:41 uur

ADOsexual

Dit was te verwachten. Het is een zooitje hier in Den Haag. Bij de gemeente hoeven ze ook echt niet meer aan te kloppen, die kraan is dicht en het is 5 voor 12...

Waarom bouw je ook een stadion als je weet dat je geen rooie cent in huis hebt?? Vind je het gek dat je verlies draait!!! Alleen maar verliesgevende exploitatiekosten en leningen terugbetalen. Daarom is die hele N.V. structuur ook een facade. Den Haag IS NIET financieel gezond, laat staan dat het structureel, jaar in jaar uit winst maakt [en dus dividend uit kan betalen]. Die hele baggerorganisatie moet eruit, met die RvC en zo. WEG met al die lui. FCDH moet gewoon weer een vereniging worden, en de centen dan vooral binnenshuis houden.

We moeten Krullebol en Rob Baan nog eens heel erg lief aan gaan kijken. Die twee en Hofstede moeten het bestuur gaan vormen. En verder geen HOND die wat te bepalen c/q adviseren heeft of op dergelijke wijze in dienst is bij de club. Als Krullebol echt niet terug wil komen dan is misschien een Jorien van den Herik iets als Algemeen Directeur. Hij heeft niet veel verstand van voetbal (daarvoor zou je ook een Rob Baan nodig hebben) maar het is wél een hele goede zakenman die wel degelijk een toko kan runnen.

Wat mij betreft ook het mes in de selectie. Geen oude garde meer. Al die dure en belegen spelers eruit. Ook geen dure buitenlanders halen. Rankovic is de enige niet-EU`er die zijn contract waardig is (en moet ook absoluut blijven). Iedereen weet dat ik een grote fan ben van Rijaard, maar die begint volgens mij echt uit beeld te raken en z`n contract loopt ook af in april geloof ik. Zelf wil hij niet weg, maar Vloet denkt daar anders over...

Nieuwe trainer: ik heb werkelijk geen idee. Vloet is synoniem voor discipline maar je ziet dat dat ook niet gewerkt heeft. Niks mis met Vloet eigk, ik denk dat het aan de spelers zelf ligt. Als trainer heb je weinig invloed op wat er in het veld gebeurt tijdens een wedstrijd. Het zijn de spelers die het doen, niet de trainer. Zo ook met de discipline. Met die Riedewald en zo die altijd te laat op de training komen aankakken. Weg met dat soort lantefanters! al die Zuid Europese toestanden. Opzouten. Werkers moeten we hebben, geen glamourboys, kapsoneslijers of wannabe`s die denken dat ze zich van alles kunnen permitteren.

Voor de optimistische fantasten onder ons: Martin Jol komt echt niet naar Den Haag. Wie eenmaal harde Britse ponden gezien heeft komt echt niet naar Nederland en zeker niet naar een club die niet eens de sterkste weet te zijn in deze PAUPERDIVISIE.
Woensdag 23 januari 2008 om 17:35 uur

Der Rudy

Vloetje; had je niet even tot 1 februari kunnen wachten ? Misschien is er dan nieuws over sponsors e.d.

Je hebt het gevoel dat je aan dood paard aan het trekken bent. Daar zet ik tegen over dat je een gegeven paard niet in de bek mag kijken. Je wist of kon weten waar je aan begon.

Doe in ieder geval tot het einde van het seizoen je stinkende best. Mijn steun heb je. 

Veel succes (ook in het volgende seizoen).

Woensdag 23 januari 2008 om 15:46 uur

wdr

Hoe kan je nog fan blijven van een club die al jaren zó wordt geteisterd door wanbeleid en zwaar ondermaatse prestaties?!? Den Haag is vrdmm de derde stad van het land! Op dit moment is het bijna onmogelijk om fan te blijven. Veel succes aan alle trouwe fans die `hun cluppie` door dik en dun blijven steunen, maar op dit moment is ADO gewoon een slechte club, als je het niet door een fanbril bekijkt.
Woensdag 23 januari 2008 om 15:19 uur

Marcel

Vloet weg,

Opgeruimd staat netjes !
Woensdag 23 januari 2008 om 14:58 uur

Nix

Ik neem aan dat niemand hier raar van opkijkt. Die man is er gewoon helemaal klaar mee. "...je maakt hier in 1 seizoen meer mee dan bij andere clubs in 10 seizoenen..." en "...ik heb het gevoel dat ik aan een dood paard sta te trekken..." zei hij laatst. Nou toen kon je al op je vingers natellen dat hij zou gaan. Ik wens hem een mooie club toe want aan zijn inzet heeft het echt niet gelegen.

Woensdag 23 januari 2008 om 14:57 uur

nico

jah die peter hofstede ken alles wat mij betreft betreuren ik wist het bijna zeker al dat hij wegging en daarom wordt deze club nooit wat het duurt allemaal telang of er komt gwoon niks van   we hadden bijna het eerste basiselftal van fc utrecht vorige jaar maar maakt me meer geen uit van mij apart stoort nu dat hele zooitje in met al die bestuuleden erbij hunnie zijn niet zo vert als ons hoor nee want hun kennuh snel naar een andere club en die spelers ook wat moet je nou met janmaat als je bijna zeker weet dat ie naar een topclub wil en dat bestuur als ze dit zien 1 $ dat ze al ja op de tong hebben ligguh.
die rob baan die had het goed gedaan het is wel een beetje raar dat het alleen aan die mensen ligt kijk we hebben namen op paier maar het probleem is het is oud papier.
en wat denk je nou zelluf dat die dit jaar niet eerder weggaat als ze nog vier keer verliezen.
want je denkt niet dat ze bij veendam gaan winnuh wij zitten hier nog wel voorlopig.
dit zijn spelers als we die nog hadden hadden we misschien makkelijk kampioen geworden .

1. Jaroslav Drobny 
2. Jan Paul Saeijs
3. Youssef el akchaoui
4. Sjaak Polak
5. Tommie Van Der Leegte
6. Laurent Delorge
7. Jamie smith
8. Romeo Castelen 
9. Geert Den Ouden
10. Eljero elia 
11. Santi Kolk

wissels.

12. Dorus De Vries
13. Said Bakkati
14. tininho
15. Konstatinos Loumpoutis
16. Roy Stroeve
17. Aleksander Rancovic
18. Michael Mols
Woensdag 23 januari 2008 om 14:46 uur

Logisch

Niet meer dan logisch......hulde dat ie het seizoen nog afmaakt!
Woensdag 23 januari 2008 om 14:37 uur

kk zooi

nee man kk zooi!
Woensdag 23 januari 2008 om 14:33 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
Morgen om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 34 - 70
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 34 - 63
5 ADO Den Haag 34 - 58
6 Graafschap 34 - 58
7 NAC Breda 34 - 50
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 SC Cambuur 34 - 45
11 VVV-Venlo 34 - 45
12 FC Emmen 34 - 45
13 Helmond Sp. 34 - 44
14 Jong Ajax 34 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 34 - 33
17 TOP Oss 34 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 34 - 29
20 Jong Utrecht 34 - 24