Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Dappere dodo

Tjampoer schreef:

Haddachi is een linksback.
Geen ervaring bij ons in de basis, wel een jeugd international van Marokko
Goede voetballer, maar gewoon voor de leeuwen gooien, je hebt niks anders
Vandaag, om 11:39 uur Quote

Kees

BLEISWIJK-1 schreef:

Hij heeft een goede voorzet. Maar is echter wel verdedigend lui. En menig shouter kan beter voetballen.
Die Wolters passeer nog wel drie keer door zijn stokken in een telefooncel.

Maar zoals opgemerkt: een ideale versterking voor de bank. Prima. De basis gaat ie niet redden. Daarvoor gaat UVS teveel investeren.
Vrijdag 23 juni 2017 om 22:46 uur Quote

yesyes

Wolters` wordt echt niet als basis gezien. Gewoon goede speler om erbij te hebben lekker fanatiek
Vrijdag 23 juni 2017 om 22:31 uur Quote

Advertentie

Dappere dodo

Dennis72 schreef:

Marengo stond bij eagels er ook naast
Heb liever wolters dan
Op basis van wat dan?
Dat ie een publiekslieveling is?
Met zijn vuistje loopt te zwaaien na zijn enige goede voorzet van afgelopen seizoen?

Ik vind hem niet verkeerd hoor, maar ik vind Marengo beter
Marengo had bij Eagles Manu voor zich
Vrijdag 23 juni 2017 om 21:29 uur Quote

Leetje

Vallen mij toch een paar dingen op, ten eerste in de reactie van ADO op het terugtrekken van de Gemeente:
Een onderdeel was een financiële injectie in de vorm van een kapitaalfaciliteit die volledig mag worden toegerekend aan het garantievermogen.
Ik vind dat een hele ingewikkelde zin. Een kapitaalfaciliteit in de vorm van een garantievermogen. Dat is dus geen agiostorting wat de wethouder eiste. Kortom aan die eis werd niet voldaan. Het moest worden terugbetaald en daarmee wordt ADO afhankelijker van UVS. En dat is wat de Gemeente terecht niet wilde en daarom keurden ze de begroting niet goed.

Verderop in de reactie staat ook:
Wij constateren op basis van de huidige feiten dat aan vrijwel alle voorwaarden van de gemeente volledig is voldaan.
Vrijwel is een mooi Nederlands woord voor NIET ALLE. Kortom, trek je conclusie.
Vrijdag 23 juni 2017 om 10:43 uur Quote

JB

REACTIE ADO DEN HAAG OP TERUGGAVE AANDEEL GEMEENTE
Tot onze zeer grote teleurstelling en verbazing hebben wij kennis genomen van het besluit van de gemeente Den Haag om het prioriteitsaandeel in NV ADO Den Haag terug te geven aan de club.
ADO Den Haag betreurt het gemeentelijk besluit en is met name verbaasd over het moment van dit genomen besluit. De RvC en de directie van de club hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om een structurele financiële basis voor de club ADO Den Haag te bewerkstelligen voor het komende jaar én de jaren erna. Daarin speelde de concrete bereidheid van grootaandeelhouder UVS om intensief en structureel betrokken te blijven, een grote rol. Na goede en constructieve gesprekken is UVS bereid om de komende jaren in ADO Den Haag te blijven investeren om de club een gedegen sportieve en financiële basis te verschaffen op korte termijn en op de lange termijn. Het uiteindelijke doel moet daarbij uiteraard zijn dat ADO Den Haag financieel onafhankelijk en toekomstbestendig wordt, uiteraard een wens van de club zelf, en nu ook gesteund door UVS. De gemeente Den Haag heeft, mede op basis van het verleden, terecht veel eisen gesteld aan de grootaandeelhouder van ADO Den Haag. UVS begreep de gemeentelijke eisen en toonde zich vergaand bereid hieraan tegemoet te komen. Het valt daarom extra te betreuren dat de gemeente Den Haag juist in deze hoopvolle heropbouwfase, waarin we met elkaar heel ver zijn gekomen, de handen van de club aftrekt.
Namens UVS hebben de afgelopen maanden nieuwe verantwoordelijken aan tafel gezeten om de club in rustiger vaarwater te brengen. Er zijn zeer constructieve gesprekken gevoerd met positieve uitkomsten. Een onderdeel was een financiële injectie in de vorm van een kapitaalfaciliteit die volledig mag worden toegerekend aan het garantievermogen. Dit was immers een harde eis van de club en gemeente richting de grootaandeelhouder UVS.
De gemeente had naar eigen zeggen veel moeite met de samenwerking tussen ADO Den Haag en UVS in algemene zin en de hiermee gepaard gaande afspraken op het gebied van zeggenschap (governance) en de financiële oplossingen, terwijl UVS bereid was om zeggenschap in te leveren. Wij constateren op basis van de huidige feiten dat aan vrijwel alle voorwaarden van de gemeente volledig is voldaan. De gemeente heeft van haar kant aan ADO Den Haag nooit een concreet alternatief plan gepresenteerd, nooit serieuze investeringspartijen aangedragen of andere haalbare oplossingen voor de korte termijn binnen handbereik gebracht. ADO Den Haag telt dus haar zegeningen met een aandeelhouder die nu aantoont substantieel in ADO Den Haag te willen investeren.
ADO Den Haag wil nogmaals benadrukken dat het besluit van de gemeente Den Haag wordt betreurd. En dat het tijdstip grote verbazing oproept. In een fase waarin UVS alle afspraken, inclusief daadwerkelijke betalingen van beloofde investeringen nakomt.
Tot slot wil ADO Den Haag het college van Burgemeester en Wethouders bedanken voor de samenwerking van de afgelopen jaren en vooral de laatste maanden. ADO Den Haag heeft veel steun van de Gemeente Den Haag mogen ontvangen en heeft het partnership zeer gewaardeerd. Uiteraard blijft vanuit ADO Den Haag de deur naar de gemeente Den Haag altijd wagenwijd open staan.
Donderdag 22 juni 2017 om 22:36 uur Quote

KR96

KR96 schreef:

Er is geen sprake geweest van een concreet bod. Na de OK is er geen formeel bod gedaan, alleen een wens uitgesproken.

Vind ik persoonlijk niet vreemd dat UVS dan niet zoveel zin heeft om daar verder over te spreken. Verklaart ook waarom de gemeente niet verder is meegenomen door de mensen van de ondernemingskamer, aangezien de gemeente dus als einddoel had om een meerderheid te verwerven.
Sorry als dit een beetje houtje-touwtje overkomt, ik schrijf de shouts min of meer live op basis van het debate. :D
Donderdag 22 juni 2017 om 20:34 uur Quote

D.H.zuid-west

H@@GenEES schreef:

Ik heb geen idee waarom die gasten zich voor het karretje van Wang laten spannen, dat zou ik ook graag weten, en wat Wang zelf betreft ik heb Wang/UV sinds hun koms nog niet op één positieve ding gezien, ja het geld dat ze gestort hebben nadat ze voor de rechter werden gesleept, sorry maar dat maakt op mij totaal geen indruk hoor, het was ook Wang die zei ga maar investeren.... We weten hoe dat is afgelopen.

Wang/UV us de bom onder de club, en dat is idd heel zwart wit
Met Wang/UV hebben we binnen 5 jaar een mega schuld..... zonder dit geld hebben we geen kloppende begroting omdat we veel te veel uit willen geven.

Hoe moeilijk is het voor de beleidsbepalers om nu eens te begroten op basis van werkelijke inkomsten? Dus niet rekenen op 10.000 toeschouwers gemiddeld per wedstrijd maar 7.000. Inkomsten uit sponsoring nu eens niet hoger inschatten dan wat er werkelijk binnen kan komen. Geen dure contracten afsluiten met spelers maar kies voor jong talent, zelfs wanneer je dit sportief gezien misschien niet bij de top 10 brengt. etc etc

Bizar om te zien dat het bij een club als Heracles wel kan en bij ons niet. Grootheidswaanzin van beleidsbepalers die kosten wat het kost mee willen doen met de top 8 terwijl dit gewoon onmogelijk is.

In plaats van pas op de plaats te maken gaan we nu geld lenen bij een 3e persoon met UV als tussenpersoon, het moet echt niet gekker worden.
Woensdag 21 juni 2017 om 23:03 uur Quote

Snorkel

Snorkel schreef:

Mal
Malone is de Wesley Verhoek van het afgelopenseizoen.
Een transfer verdienen op basis van een aantal wedstrijden.
De seizoenen er voor was het vaak een drama met hem.
En begrepen maar weinig mensen waarom hij altijd maar opnieuw opgesteld moest worden
Woensdag 21 juni 2017 om 20:58 uur Quote

Madmax

Haagse Roel schreef:

Beetje kinderachtige reactie. Wolters vind ik geen eredivisievoetballer , matig tot slecht. Maar ja , zweep een paar keer met je armen richting MN en je kan niet meer stuk in DH. Gorter is een bezige bij maar niet meer dan dat. Tilt het niveau zeker niet omhoog laat staan dat het een bepalende speler is.
Zijn gewoon allebei goed genoeg voor de breedte....Het moet ook meezitten Gorter begon onder Groenendijk in de basis, raakte geblesseerd en daar was Khayati.
Wolters is een jongen die je als invaller kan gebruiken, en idd het publiek bespeeld en opzweept, heb je ook wel is nodig in een elftal.
Woensdag 21 juni 2017 om 17:54 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

China Town, KR96, gillah, Ferdy, iDaan, Jacco, JerryFC, Ricardo Smit, TB, jajoh, Tante Wil, Aad, FC Jeff, Franky, Peter87, Alfista60, oodh, Tiberya, janfcdh, D.H.zuid-west, Marijn, Ronaldo, FCDHZwoude, Thehague070, Jordy, Jurriën, JeffreyP, Ado Vakkie S, kipf, pwr, poemba, Jos Raaf en 67 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Aaron Meijers Ernestas Setkus Edouard Duplan

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
4-1
14 mei 2017

Volgende wedstrijd

Logo Lugdunum Logo ADO Den Haag
1 juli 2017 om 14:30 uur
Sportpark Kikkerpolder

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -