Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Max

Verplaatsen was de enige optie, anders kwam het speelschema reglementair in de knoop met de halve finale van de CL. De conclusie is dat de KNVB er echt een zootje van heeft gemaakt. En dat heeft niks met ``het belang van het NL voetbal te maken`. Zeker knap wat Ajax presteert, maar ADO schiet daar natuurlijk niks mee op (en dat hoeft ook niet). KNVB mag zich echt achter de oren krabben. Is die Gudde wel geschikt voor het werk wat hij doet?
Donderdag 18 april 2019 om 17:17 uur Quote

DHFC070

Its all about the €€€€€
Voetbal speel je niet voor het publiek die zijn slechts bijzaak.
Van een weekend speelronde naar een doordeweekse speelronde.

Heb 4 kaarten gehaald voor mijn kleine neefjes van 4 en 6 om lekker in hun meivakantie 2 wedstrijden naar Den Haag te gaan. Nu kan ik de laatste wedstrijd voor hun wel schrappen want 22:00u thuis is echt te laat voor die 2 kleine gastjes. Kan ik mijn geld voor die 2 kaarten terugkrijgen? Eigenlijk erger nog hoe ga ik dat uitleggen aan die twee die al wekenlang Ado logo`s aan het inkleuren zijn?

Ajax heeft het uitstekend gedaan en dat ze hier in "het belang van het Nederlands voetbal" rekening mee proberen te houden begrijp ik nog enigszins maar moet toch ook anders kunnen? Nu is het natuurlijk wachten op maandagavond wedstrijden, alle 9 eredivisie wedstrijden op een ander tijdstip e.d.
Donderdag 18 april 2019 om 16:35 uur Quote

Advertentie

DHFC070

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Ajax gooit thuiswedstrijd ADO mogelijk door de war
Het Europese succes van Ajax lijkt grote consequenties voor het competitieschema te hebben.
Lees het nieuwsbericht
Misschien een idee om dit als alle overige clubs toe te staan mits een klein gedeelte van dat prijzengeld van de CL verdeelt wordt over alle clubs in de eredivsie. Daar heeft Ajax zelf ook belang bij voor de toekomst al lijkt vd Sar dit maar niet te begrijpen.
Als je dadelijk iedere wedstrijd met 5-0 wint en geen weerstand meer hebt is de competitie naar de klote = lege tribunes behalve die ene wedstrijd.
Die 5 miljoen op een bedrag van 100 miljoen aan prijzengeld maakt nou ook niet het verschil.

Overigens zou dit voor ons in dit geval ook nieteens heel slecht uitkomen ivm 2 thuiswedstrijden binnen 3 dagen.
Donderdag 18 april 2019 om 06:56 uur Quote

R.E.

BLEISWIJK-1 schreef:

De uitslagen vanavond vallen niet tegen. Fortuna en excelsior verliezen....
De (overigens zwaar onverdiende) nederlaag van De Graafschap is nog veel belangrijker, hoor! Het zit wat dat betreft inderdaad niet tegen, want ook Fortuna (drie strafschoppen tegen en een dubieuze rode kaart, die bovendien een schorsing voor de wedstrijd tegen ADO oplevert) en Excelsior (miste veel grote kansen en verloor in blessuretijd) verloren onverdiend. Maar laten we niet vergeten dat Fortuna en Excelsior, hoewel ze dus niet verdienden te verliezen, in tegenstelling tot ADO (moeilijke) uitwedstrijden speelden en dat ADO nog steeds het zwaarste restprogramma heeft (onder andere PSV en Feijenoord uit). De komende wedstrijd tegen Fortuna is dus van enorm groot belang.
Als Fortuna uiteindelijk degradeert, dan hoop ik overigens dat Van As zo slim is om eens met Diemers te gaan praten. Geweldige speler, vol dynamiek, iets wat ADO vaak zo mist. En als De Graafschap degradeert, lijkt een telefoontje naar El Jebli (en in mindere mate Benschop en Burgzorg) mij zeer de moeite waard.
Zondag 31 maart 2019 om 00:26 uur Quote

Kees

Hoezo dubbele moraal:

De KNVB wijzigt maar liefst 9 wedstrijden van datum en/of tijd zodat ajax een grotere kans heeft om de volgende ronde te bereiken. Alles zogenaamd in het belang van het Nederlandse voetbal.

Diezelfde KNVB sluit bewust lucratieve contracten af om het Nederlands elftal ook in de arena te laten spelen. Echter de statistieken wijzen overduidelijk uit (en de spelers spelen ook liever in de Kuip) dat het Nederlands elftal veel en veel beter in Rotterdam presteert. Dus niet in het belang van het Nederlandse voetbal.
Vrijdag 22 maart 2019 om 15:19 uur Quote

Kees

janjazz37 schreef:

Jouw inschatting hoe democratie werkt slaat nergens op.......:(
In elke democratie is het onmogelijk dat je als partij jouw eigen mening altijd kunt doorvoeren. Daar is veel water bij de wijn voor nodig. En juist in dat traject voor het stemmen/beslissen gaan is veel vloeibaar. Je geeft wat en je neemt. Waarom denk je dat alle partijen hun verkiezingsbelofte weleens breken?
In een twee partijen systeem is dat minder gecompliceerd.

Terug naar ADO. Er zal achteraf altijd in het algemeen belang worden gedacht bij een "instituut" zoals ADO. En gelukkig maar. Juist die ambtenaren etc. zijn er voor de lange termijn en zullen niet snel tot populistische adviezen overgaan.
Genoeg grote bedrijven hebben medewerkers beïnvloeding op de loonlijst staan om de politiek en ambtenaren te beïnvloeden.
Donderdag 21 maart 2019 om 10:01 uur Quote

Tikki Takka

Olitano schreef:

Met "wensen" bedoel je waarschijnlijk "geld storten door UVS". En dat is juist wat UVS niet doet of gaat doen. Eerst moet de club uit de rode cijfers komen. Eigen broek ophouden is meerdere malen genoemd.

De club geeft structureel meer geld uitgeeft dan er binnen komt. Begrijpelijk dat UVS geen extra geld gaat storten. Er is een spreekwoord, Iets met een put.

Als Manders plaats maakt, wat dan ? En wat bereik je daarmee ?
Dat je in ieder geval op zoek kan gaan naar iemand die een verstandig financieel beleid voert in het belang van de club, zoals iemand als Jan Smit die jarenlang met zijn boerenverstand (, we geven alleen het geld uit dat we al in kas hebben’ ) succesvol was bij Heracles ipv jokkende ijdeltuit Manders, die ADO de financiële afgrond dondert met zijn luchtkastelen. Zit nu waarschijnlijk met zijn handen in de haartjes, nu geen enkele ADO-speler door het vertoonde spel van dit seizoen een transferwaarde heeft. Een paar tonnetjes voor Nasser en Kanon en that’s it. En nu? Toch maar snel overschakelen op plan B?(bedelreis naar China)
Maandag 18 maart 2019 om 10:57 uur Quote

Kees

ADO Zuidplas schreef:

De kwade reacties komen voort uit onmacht en vrees voor een hele grote kans op degradatie wat de definitieve doodsteek zal zijn voor onze mooie club. Die Manders helpt binnen 3 jaar de club om zeep. De Chinezen hebben ons allang afgeschreven en de club wordt dus blijkbaar geleid door amateurs. 20 miljoen euries is verdampt zonder resultaat.
Met de Chinese handelsgeest in mijn achterhoofd kan ik me eenvoudig niet voorstellen dat zij een belang van 20 miljoen hebben afgeschreven.
Wat zij wel willen, blijft een raadsel.
Zondag 10 maart 2019 om 13:03 uur Quote

Ceessie

Ooievaar schreef:

Mee eens. Ik heb als voetballiefhebber genoten van Ajax gisteren. Magistraal spel. Ik heb niets met Ajax, nog minder met hun supporters, maar dat mag je de club niet aanrekenen. Ik heb gisteren van de eerste tot de laatste seconde met grote ogen zitten kijken. Fenomenaal.

Ook ADO profiteert hiervan zoals je goed weergeeft.

Heb persoonlijk een grotere aversie tegen Feyenoord, maar als ze internationaal zo zouden presteren zou ik mijn handen blauw hebben geklapt. Dit is ook zeker goed voor het Nederlands Elftal. Jongens als De Jong en De Licht zijn rolmodellen. Zou zo maar kunnen dat er ergens in Den Haag een ventje rondloopt die bij ADO terecht komt en net zo goed blijkt te zijn, kan je er in tweede instantie - want die gaat natuurlijk snel weg - toch behoorlijk aan verdienen. Kijk eens naar Willem II en RKC.

Persoonlijk hoop ik dat Ajax de Cup wint, zo spelend is pure reclame voor het voetbal. En nogmaals daar spinnen wij ook garen bij.

Ook ik ken geen haat tegen Ajax of Feyenoord, dat is veel te zwaar beladen. Dat ik wel eens bonje met supporters heb gehad van Ajax en het goed los ging kan ik toch echt de club Ajax niet aanrekenen.

Ik heb rood/groen bloed met ook geel erbij. Al is voor mij ADO rood groen, met dat geel erbij heb ik een heel stuk minder. Het zei zo.

Ik hoop zaterdag een acceptabele pot te zien tegen Heerenveen, en hoop op een driepunter. Met zelf benoemd ster Becker in de hoofdrol, met voorts glansrollen voor een poetsende Bakker, een solide centrum Pinas/Beugelsdijk/Kanon en een betrouwbare keeper.

Ook al wint Ajax nog zo vaak de EC ADO is en blijft mijn club. Laat ik dat voorop stellen. En daar ben ik heel, heel erg trots op. Ook als ik in Amsterdam ben. Capice?
Wat een volwassen blik op de mooiste sport die er is. Ik ben ook voor ADO, maar als een Nederlandse club internationaal speelt hoop ik -in het belang van het Nederlandse voetbal (ranking)- dat die club wint en punten pakt! Zelfs als het gaat om PSV, want aan die club heb ik nu een bloedhekel. En toch kan ik genieten van die nieuwe talentjes die van Van Bommel een kans krijgen.
Donderdag 7 maart 2019 om 11:20 uur Quote

Kees

Ooievaar schreef:

Dat is een erg romantische gedachte waar ik het helemaal mee eens ben. Maar vroeger waren spelers - een enkeling daargelaten - semiprofs. Die hadden een leuk zakcentje aan het voetballen.

Later mocht je niet meer dan 3 buitenlanders hebben in je selectie. Nu zit je naar Chelsea - Arsenal te kijken. Het enige wat daar Engels aan is zijn de supporters.

Ik hoop dat die bubble uit elkaar klapt, daarom is het zo bijzonder wat Ajax presteert. Dat moet je toch wel met me eens zijn.

En ADO? Wat zou het toch fijn zijn als we toch eens een fantastisch scoutingapparaat zou hebben, en vrijwel elk jaar net zo zouden presteren als AZ of iets minder ambitieus Utrecht of Vitesse.

Daar overvraag ik toch niet mee? Dat kan echt. Maar dan moet je wel de juiste mensen in huis hebben/halen/houden.
Ook ik hoop dat die bubble klapt maar zie dat niet snel gebeuren. Werkelijk alle spelers (top en mindere goden) worden in het hedendaagse voetbal overbetaald net als zaakwaarnemers en directieleden/management.

Zij allen hebben er belang bij om die luchtbel in leven te houden. Sponsoren en publiek (valt bij ons wat betreft toegangsprijzen sinds kort mee) betalen toch wel. Is het niet via entreebewijzen dan is het wel via tv-abonnementen of merchandising.
Zie die absurde prijzen voor voetbalshirt en dan loop je ook nog eens als een levende reclame-pop.

Ik gun echt iedereen een fantastisch inkomen maar dat (vaste) bankzitters in de middenmoot van de eredivisie soms een salaris van meer dan twee ton opstrijken gaat me te ver.
Woensdag 6 maart 2019 om 12:10 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Aad, jamesjones, sanndraa, Bert, opper, Rob2002, jajoh, Bolluhboeah, Peppie, Dennis72, daveadodh en 68 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Lex Immers Robert Zwinkels Abdenasser El Khayati

Laatste wedstrijd

Logo PSV Logo ADO Den Haag
3-1
21 april 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
25 april 2019 om 18:30 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 31 - 77
2 PSV vCL 31 - 77
3 Feyenoord 31 - 59
4 AZ 31 - 52
5 Heracles 31 - 48
6 Vitesse 31 - 47
7 FC Utrecht 31 - 47
8 Willem II 31 - 44
9 FC Groningen 31 - 42
10 Heerenveen 31 - 37
11 VVV-Venlo 31 - 37
12 ADO Den Haag 31 - 36
13 PEC Zwolle 31 - 35
14 Fortuna Sit. 31 - 34
15 FC Emmen 31 - 32
16 Excelsior 31 - 27
17 Graafschap 31 - 26
18 NAC Breda 31 - 22