Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

ADO Zuidplas

H@@GenEES schreef:

Maar hier wordt er door een groepje notoire zeikers op alles wat los en vast zit bij de club gegriept, als Fons zegt dat de verwachtingen te hoog gespannen zijn dan klopt dat gewoon, jullie hier denken soms dat je bij fucking Ajax zit ofzo.

Maar jullie zijn allemaal besmet met dezelfde aandoening van ooievaar...
  • Zeiken over transfers terwijl je weet dat er een lege knip is.
  • Zeiken over de mediocre transfers van de concurrentie.
  • Zeiken over het feit dat de fanschop in de vakantieperiode op vakantie gaat.
  • Zeiken over de scouting.
  • zeiken over de datums van oefenwedstrijden.
  • Zeiken over de eerste training.
  • Zeiken over het tenue.
  • Zeiken over de doelstelling.

Dit is de shout in het kort, als het je niet meer bevalt bij de club ga dan lekker wat anders doen ipv iedereen lastig te vallen met jullie eeuwige gezeik.

Get a fucking life....
Zeiken op de scouting is vind ik terecht. Het is onze reddingsboei. Rest is van ondergeschikt belang. Kunnen we altijd nog op zeiken als er een goede scouting is.
Dinsdag 25 juni 2019 om 09:21 uur Quote

R.E.

Haagsesjaak schreef:

Hij moet wel een nieuw contract willen tekenen. Je kan hem moeilijk verplichten. Wat kan de club daar aan doen dan?

Af en toe van deze achtelijke shouts.............:whip:
Zo maar een ideetje: als je Becker voor zijn eerste of tweede jaar een kwart of desnoods de helft van de transfersom had beloofd, dan was hij vast eerder zijn best gaan doen en dan had je hem na twee jaar, toen zijn contract nog een jaar doorliep, voor een mooi bedrag kunnen verkopen. Dan had hij er namelijk niet pas in het laatste halfjaar groot financieel belang bij gehad om goed te presteren en om de belangstelling van een zo rijk mogelijke club te wekken. Laat duidelijk zijn dat ik deze mentaliteit verwerpelijk vind, maar gelet op zijn voorgeschiedenis was de gang van zaken nou ook niet bepaald volkomen onverwachts ...
Woensdag 12 juni 2019 om 13:23 uur Quote

Advertentie

Kees

Kees schreef:

Dat wordt een centenkwestie. De club geeft wel aan om mee te willen werken. Begrijpelijk.
Ik vind dit voor Van As een klote-dossier.

Daarnaast hoop ik dat de club zich heel schappelijk opstelt richting de familie Steijn. En als Van As een lage huursom regelt moet er niet gezeikt worden. Soms moet geld minder van belang zijn in de voetballerij en is gevoel en menselijkheid veel belangrijker.
Dinsdag 11 juni 2019 om 23:19 uur Quote

R.E.

marcellino schreef:

Okay je hebt gelijk.maar nu de oplossing.of vind jij de oplossing dat een landje (een stipje van de wereld)dat wel eventjes kan doen.heel het bestaan van de mens is gebaseerd op egoïsme.en nu moeten we aan mensen gaan denken die over 100 a 150 jaar misschien in een betere omgeving leven of wonen.(Wat helemaal niet bewezen is)en waarom moet de hard werkende man daarvoor op draaien en niet de groot vervuilers die daar verantwoordelijk voor zijn.en wat gaan we doen aan landen die nu grote stappen maken wat economie betreft en in een korte tijd rijke landen worden ,denk je nou echt dat wij tegen dat soort landen kunnen zeggen stop maar met de groei van je economie want misschien over 150 jaar is het met de wereld nog slechter.dan krijg je als antwoord wij hebben 1000 jaar slecht geleefd nu 8s het onze tijd.begrijp mij goed ik wil ook een oplossing om iets aan de natuur te doen echter bestaat deze niet en ja het zou misschien 200 jaar schelen en ja misschien is die 200 jaar op het laatst genoeg om een grote groep over te plaatsen naar misschien een ruimte station of zelfs een plek op een ander planeet voor een beperkte tijd ,maar denk je dan echt dat wij als gewone burger daar komen hou toch op dat is alleen voor mensen met geld.en zo zie je maar weer alles draait om geld.
Misschien ben ik een klootzak heb iedereen lief maar ik bekommer mij om mijn kinderen en kleinkinderen en heel misschien weer die kinderen maar dan vind ik het ook best.je leeft een keer en daar moet je wat van maken.
Een "kleine" kanttekening dan nog: er wordt vaak gezegd (ook door jou dus weer) dat Nederland het niet in zijn eentje kan doen en dus de "gekke Henkie" van Europa zou zijn als het maatregelen zou nemen om het klimaatprobleem aan te pakken, maar de feiten (daar heb je ze weer, ook al zijn ze niet leuk) zijn dat Nederland binnen Europa onderaan bungelt op het punt van verduurzaming van de economie en het aanpakken van het klimaatprobleem. We hoeven het dus echt niet alleen te doen. Sterker nog, we zijn zo`n beetje het enige Europese land dat het belang van verduurzaming (nog) niet inziet. Zelfs als je puur economisch kijkt, zijn investeringen in innovaties ter verduurzaming dus verstandig, want daar is een hele grote markt voor.
Maandag 3 juni 2019 om 18:42 uur Quote

R.E.

Petah schreef:

Mooi gelul maar dat weet jij helemaal niet want de aarde is een heel stuk ouder als dat alles wat destijds gedocumenteerd is

Het is zo een misplaatste arrogantie dat wij de aarde verwoesten of kunnen redden moeder aarde zal er nog zijn ver nadat wij er allemaal niet zijn misschien moeten we dat is accepteren
Tja, dan moet ik toch weer reageren. Documentatie zoals jij die bedoelt, is piepjong, maar alle grote klimaatschommelingen liggen onomstotelijk vast in fossiele, versteende of bevroren lagen van de aardbodem. Ik kan niet begrijpen waarom ongemakkelijke maar wetenschappelijk onderbouwde feiten (die wij in de afgelopen tientallen jaren nota bene zelf aan den lijve hebben ondervonden) tegenwoordig vaak als "nepnieuws" worden weggezet. Ik kan daarvoor maar één reden bedenken: een onverantwoordelijk en egoïstisch streven om via gemakkelijke, ten onrechte geruststellende maar eenvoudig weerlegbare standpunten invloed en macht te veroveren ten koste van het algemeen belang en komende generaties. Zullen we het verder dus maar over leuke(re) en subjectievere dingen zoals voetbal hebben?
Maandag 3 juni 2019 om 17:11 uur Quote

wijstaanboven

H@@GenEES schreef:

Heeft van As niets mee te maken, het gerucht is in de wereld geholpen door een foto van Nassar in een shirt van Galatasaray, op het veld van Galatasaray bij een wedstrijd van Galatasaray.

Is mooi voor de geruchtenmachine maar aangezien hij een vastgesteld transferbedrag heeft maakt het eigenlijk niets uit.
En waar dat verhaaltje vandaan komt is van belang, hoe weet jij nou dat hij voor een bepaald bedrag sowieso de deur uit wandelt?
Maandag 20 mei 2019 om 16:11 uur Quote

marcellino

Aad schreef:

Ik heb hem er geen kantjes af zien lopen. Ik heb wel een speler gezien die buiten El Khayati omringd werd door spelers met geen enkele creativiteit die, en meestal onzuiver, de bal een lel naar voren gaven. En wanneer die bal eens toevallig goed terecht kwam deed Becker er verdomd aardige dingen mee.

Het enige wat je hem kunt verwijten is dat hij te vaak overduidelijk liet blijken wat hij dacht over de kwaliteiten van zijn medespelers.
Dan denk ik er anders over.als Becker zoveel kwaliteiten heeft moet hij dat elke wedstrijd laten zien al voetbald hij met mindere voetballers maar in plaats van dat staat hij met zijn handen in de lucht zich te ergeren en nu het er op aan komt nu hij een stap kan maken kan hij het ineens wel opbrengen puur eigen belang.jongen heeft zeer veel kwaliteiten maar de belangrijkste mist hij mentaliteit dat is ook de reden dar hij overal is weggestuurd kan zich niet 100% geven " Ja wanneer het hem uit komt.als Becker het hele seizoen gevoetbald had als de laatste 6 wedstrijden hadden we nu Europees voetbal gespeeld.maar daar had menner Becker geen zin in.
Woensdag 15 mei 2019 om 12:14 uur Quote

Moi

KR96 schreef:

Dan moet Groningen wel met iets van 5 doelpunten verschil verliezen en wij er 3 maken.
Play off is niet van belang, speler mogen hun vakantie starten. Jonge spelers mogen het karwei afhandelen.
Zondag 12 mei 2019 om 16:33 uur Quote

BLEISWIJK-1

Omdat er toch geen nieuws is:

Nieuws

`Natuurlijk is het de droom om ooit weer het shirt van Oranje te mogen dragen`

Vrijdag, 5 april 2019 om 09:28

De Keuken Kampioen Divisie geldt al decennialang als kraamkamer voor binnen- en buitenlandse talenten en ook dit seizoen lopen er op het tweede niveau weer veel voetballers met potentie rond. Voetbalzone, de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie, licht elke week een van deze talenten uit, met deze keer aandacht voor Hennos Asmelash, de voormalig

Door Chris Meijer

In de jeugdselecties van Oranje Onder-15, Onder-16 en Onder-18 speelde Hennos Asmelash samen met spelers als Matthijs de Ligt, Justin Kluivert, Donyell Malen en Tahith Chong. Jongens die inmiddels in de Eredivisie, de Champions League of zelfs Oranje hebben geacteerd. Ook Asmelash maakte op zeventienjarige leeftijd al zijn debuut op het hoogste niveau, maar wordt dit seizoen door ADO Den Haag verhuurd aan TOP Oss. "Natuurlijk denk je soms: zij zijn al daar en ik ben nog hier. Maar dan moet je naar andere dingen kijken, die jongens verdienen het ook om daar te staan. Het is voor mij al mooi dat ik op zo’n jonge leeftijd een contract mocht tekenen, mocht debuteren en mezelf nu mag manifesteren in de Keuken Kampioen Divisie. Iedereen komt er op zijn eigen manier, denk ik", vertelt hij. "Het is mooi om te zien dat die jongens nu bij grote clubs daadwerkelijk spelen. Dat vormt voor mij nog meer een motivatie om dat ook te bereiken. Voor iedereen is een pad uitgestippeld en voor de een gaat het wat sneller dan voor de ander."

Asmelash werd door ADO in 2013 weggekaapt bij de amateurs van DSO uit Zoetermeer. In zijn eerste jaar bij de club uit de Hofstad werd de negentienjarige verdediger al geselecteerd voor Oranje Onder-15. "Het jaar daarop mocht ik een team overslaan, vervolgens mocht ik twee teams overslaan. Daardoor voel je vertrouwen van de club, je krijgt kansen", stelt hij. Asmelash tekende in januari 2017 zijn eerste profcontract bij ADO, nadat hij kort daarvoor in de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen (2-0 nederlaag) zijn debuut in de hoofdmacht had gemaakt. Voorafgaand aan vorig seizoen werd de verdediger definitief overgeheveld naar de A-selectie, al moest hij het voornamelijk stellen met optredens in de Onder-19 of het beloftenteam. Slechts één keer kwam Asmelash vorig seizoen aan spelen toe in het eerste elftal van ADO, toen hij als rechtsback aan de aftrap stond in de met 1-2 gewonnen uitwedstrijd tegen Excelsior.

Omdat Asmelash dit seizoen niet hoefde te rekenen op meer speelminuten, kwamen beide partijen snel tot de conclusie dat een huurperiode de beste optie was. "Doordat alles zo snel was gegaan, was ik sowieso niet ongeduldig. Ik was dankbaar dat ik al zover was, mocht trainen met goede spelers en geregeld bij de wedstrijdselectie zat. Alleen moet je op een gegeven moment beseffen: hé, deze ervaringen neem ik mee in de rugtas, maar nu moet ik de volgende stap gaan maken. We kwamen snel tot de conclusie dat ik dat stapje het beste ergens anders kon zetten, daar had ik nog even de tijd voor nodig. Dat was geen gemakkelijke keuze, omdat je uit je comfortzone moet stappen. Je moet ook realistisch zijn en kijken naar de beste optie voor je ontwikkeling." TOP Oss nam Asmelash, uiteindelijk samen met Delano Ladan, op huurbasis over van ADO.

De twee huurlingen van ADO zijn door TOP Oss samen met Philippe Rommens, Olivier Rommens en Ibrahima Touré ondergebracht in een huis in Veghel. Asmelash kwam daarmee voor het eerst op eigen benen te staan. "Normaal kwam ik thuis en dan was het eten klaar. Nu moet ik het zelf doen, voor mezelf zorgen. Wat dat betreft heb ik me als mens razendsnel ontwikkeld in het afgelopen jaar, ik ben echt een man geworden", aldus Asmelash. Hij geeft te kennen dat hij bij TOP Oss al snel leerde om buiten de groepstrainingen voor zichzelf te werken. "Er is hier geen afleiding of iets, dat is anders dan in je eigen omgeving. Je spreekt dan na de training toch sneller af met vrienden, bijvoorbeeld. Ik zit nu vaker in de gym, blijf met mijn huisgenoten hangen om nog even krachttraining te doen. Het is goed om het belang hiervan in te zien, want veel voetballers vergeten dat het belangrijk is om wat langer op de club te blijven om iets voor jezelf te doen en daarna goed te eten. Ik heb nu het verschil gezien, het kan je enorm helpen."

In dienst van TOP Oss begon Asmelash met zeven optredens in de eerste elf wedstrijden, waarna hij op de reservebank terechtkwam. De verdediger bleef in de twaalf duels die volgden zonder speelminuten, tot de met 1-3 verloren thuiswedstrijd tegen MVV Maastricht in februari. In dat duel werd Asmelash gekozen tot beste man aan de zijde van TOP Oss, waardoor hij in de laatste negen wedstrijden op rij basisspeler was. "Het was wel even lastig om op de bank te zitten, natuurlijk. Je zit soms niet lekker in je vel, omdat je niet kan terugvallen op vrienden en familie. Daardoor is het lastig om ermee om te gaan. In het weekend ging ik terug naar huis, dan had ik even afleiding om mijn hoofd leeg te maken en me klaar te maken om verder te gaan. Mentaal moet je sterk zijn, soms gaat het niet zoals je wil dat het gaat. Dan moet je niet verzwakken, maar doorgaan met waar je mee bezig was. Op gegeven moment gaat de trainer dat ook wel zien, dan moet je je kans grijpen. Dat de trainer me nu laat staan, geeft toch vertrouwen. Daar blijkt ook uit dat hij vindt dat ik het goed doe, het zorgt ervoor dat je nog harder gaat werken."

"In het begin was het ook gewoon even wennen, aan wat er van je gevraagd wordt en hoe je ermee moet omgaan. Het was een kwestie van veel trainen, jezelf beter willen maken en leren van die dingen die je beter kan doen. Daardoor heb ik de stap naar de basiself kunnen zetten, dat had ik ook wel nodig op dit moment. Het geeft vertrouwen en daardoor ga je wat lekkerder voetballen", vervolgt Asmelash, die inmiddels zestien wedstrijden voor TOP Oss achter zijn naam heeft staan. Hij signaleert dat er in de Keuken Kampioen Divisie toch iets anders van hem wordt gevraagd. "In fysiek en conditioneel opzicht trainen we heel anders. Het verschil met de beloftencompetitie is best groot, want daar speel je eigenlijk nergens voor. Hier speel je om de periodetitels, om te promoveren. Bij Jong ADO was het meer voetballend, zeg maar. Hier is dat ook het uitgangspunt. Maar als het niet mooi kan, dan maar lelijk. Natuurlijk sta je ook tegen sterkere tegenstanders. Ik heb in de jeugd van ADO en bij Oranje ook tegen goede aanvallers gestaan, van Ajax, PSV, noem ze maar op. Dus het is niet zo dat ik me nu zorgen maak over de tegenstanders."

Met TOP Oss strijdt Asmelash momenteel om een plaats in de play-offs om promotie. "Ik denk dat onze krachten wel onderschat worden, clubs vergeten dat we moeilijk te bespelen zijn. We kunnen het opbrengen om de hele wedstrijd gedisciplineerd te spelen en durven te wachten op onze kans. Dat is ook de reden dat we in de play-offs best een kans zouden maken." In principe keert Asmelash na dit seizoen terug naar ADO, waar zijn contract nog loopt tot medio 2020. "Ik denk dat het nu makkelijker is om volgend jaar bij ADO aan te sluiten, al is het lastig te zeggen hoe dicht ik tegen het eerste elftal aanzit als ik terugkom. Het is een goede vraag of ik klaar ben voor de Eredivisie. Ik denk het wel, je moet geloof en vertrouwen in jezelf hebben. Het is alleen afwachten wie er nog meer in mij geloven. Natuurlijk is het de droom om ooit weer het shirt van Oranje te mogen dragen. Dat is voor iedereen denk zo, dus voor mij ook. Het is iets waar ik nog niet aan denk, dat komt later pas. Ik ben nog bezig met mezelf ontwikkelen en als je goed speelt, komt de rest vanzelf allemaal wel."

Naam: Hennos Asmelash
Geboortedatum: 1 juli 1999
Club: TOP Oss (verhuurd door ADO Den Haag)
Positie: verdediger
Sterke punten: snelheid, inzicht, passing


 
Zaterdag 11 mei 2019 om 19:03 uur Quote

Ooievaar

marcellino schreef:

Ben ik het weer niet met je eens.de zoete roept dat hij wil dat ze op een complex gaan trainen en dat hoe het nu gaat niet zo hoort.de zoete is dus niet goed geinformeerd wat er gaande is want dan zou hij weten dat wat hij wil binnen een jaar gerealiceerd gaat worden.

verder gaat het met de jeugd gewoon goed en maken ze grote stappen.ja je hoort vaak dat spelertjes weg gaan maar minder dat spelertjes komen.heb nu zelf mee mogen lopen met de onderbouw van ADO en waarschijnlijk dit jaar ga ik meelopen met de bovenbouw en kan mij totaal niet vinden dat de jeugd een bodemloze put is.echter moet je zo iets de tijd geven.ze hebben een nieuw complex neergezet die zoals het er nu voor staat uitgebreid gaat worden en ze zijn niet voor niets naar vrije inschrijving naar alleen scouting gegaan dus ze hebben zeker stappen gemaakt.is alles koek en ei ,nee zeker niet maar wie roept dat je de jeugd moet opdoeken in de derde stad van nederland met een inwoners aantal met de onringende steden van wel 1 1/2 miljoen begrijpt er echt niks van.
Geloof me dat ik de allerlaatste ben die stelt dat de jeugd moet worden opgedoekt. Zou uitermate stom zijn. Je hebt al geen scouting, dus als je dat zou doen ben je nog verder van huis.

De Zoete vindt dat me goeddeels maar wat doe bij de club. Daar heeft hij m.i. gelijk in. Hij is een echte clubman die het alleen in het belang van de club denkt. Daar zijn er niet al te veel van binnen de leiding, laat staan dat ze kennis van zaken hebben.

De jeugd vind ik niet geweldig de laatste jaren. Er stroomt niets door. De A1 speelt om niet te degraderen, en ADO scout niet onder 8 waar andere clubs dat wel doen. Dus zo geweldig vindt ik het nou ook weer niet gaan.

Het 2e onder Texeira, zal wel een vriend zijn van Hoogendorp, bakt er geen klote van. Terwijl het juist zo mooi zou zijn als ze landelijk zouden spelen. Nu speel je op z`n best 2 x per maand. En nog slecht ook.
Donderdag 2 mei 2019 om 12:33 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Thehague070, janjazz37, Rossi, FCDHZwoude en 1 gast

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Utrecht
4 augustus 2019 om 14:30 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -