Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Ooievaar

grijze gek schreef:

[url]17:39
FC Eindhoven eist alsnog geld voor vertrokken drietal
FC Eindhoven wil reële vergoedingen ontvangen bij uitgaande transfers van Jay Idzes, Samy Bourard en Karim Essikal. Dat standpunt hebben de raad van commissarissen en directie van de club gezamenlijk ingenomen. De Eindhovense club wacht nu op voorstellen vanuit de geïnteresseerde partijen, zo schrijft het Eindhovens Dagblad. ADO dacht Bourard al binnen te hebben, Go Ahead heeft Idzes zelfs al gepresenteerd.[/url]

eindhoven is toch een sateliet club van psv......... lekker daar centjes halen
Wordt opgelost. Eindhoven krijgt een klein bedrag en 2 spelers.
Naar verluidt zou het om Beugelsdijk en Bakker gaan (...)
Woensdag 3 juni 2020 om 19:44 uur Quote

Advertentie

Bollie74

JB schreef:

Jurjus is niet transfervrij, die staat nog een jaar onder contract bij PSV.
Maar hij een enorme verbetering zijn t.o.v. Koopmans.

Qua beschikbare keepers heel graag Warner Hahn (27) of Boy de Jong (26) ipv Koopmans.
Dan ziet een seizoen er direct heel anders uit

Om te beginnen roept het halve stadion (meer mogen er voorlopig niet in ;) ) dan binnen de kortste keren weer "Tommie in Oranje", aangezien hij zich weer op zijn eigen taak kan focussen ipv de terugspringende ballen.

En van beiden kan Schoonderwaldt nog wèl wat leren.
Dus volgens jou is Beugelsdijk een wereldvoetballer, alleen zien wij dat niet omdat hij het gehele seizoen zich aan het focussen is op terugspringende ballen. Dus met een betere keeper zien we een andere Tommy. hahahaha

Dus de verkeerde keuzes die hij maakt met instappen, zoals op het middenveld zijn de schuld van Koopmans. Dat 95% op deze box sneller kunnen sprinten dan hij, is ook de schuld van Koopmans.

Dat hij zijn man laat lopen in de 16 is ook de schuld voor Koopmans. hahaha

Sorry Tommy dat ik je zo heb afgebrand de afgelopen jaren. Heb nu het licht gezien en is allemaal de schuld van Koopmans. Sorry Sorry Sorry. ;-)
Maandag 25 mei 2020 om 16:02 uur Quote

Kamikaas

Sprinkhaan070 schreef:

van Rhijn kan prima centraal spelen. Dat heeft zelfs zijn voorkeur.
Maar hij speelt al jaren rechtsback, waarom dan niet iemand halen die al jaren Centraal speelt. Beugelsdijk speelt waarschijnlijk ook liever in de spits. betekent niet dat je hem daar ook neerzet.
Zondag 24 mei 2020 om 21:50 uur Quote

GroenGeelHart070

ghostdrift schreef:

gelukkig nog een positief bericht gelezen
ADO doet geen beroep op de optie tot koop
van Laurens de Bock
Nee gelukkig maar. Hopen dat er een talentvolle linksbenige verdediger gaat doorbreken en voorlopig Meijers daar houden. Zolang er een degelijk middenveld staat wordt hij echt niet overlopen.
Wat mij trouwens verbaasd is dat er gedacht wordt aan jongelingen om Immers en Goossens te plaatsen. Laat Goossens lekker banken om Pinas daar op zijn eigen plek neer te zetten, daar rendeert hij het beste!
Van Rhijn hopelijk als CV aantrekken en dan Beugelsdijk en Muringen laten concurreren
Zondag 24 mei 2020 om 20:55 uur Quote

Waht

ADO LAAK schreef:

Op echt gras komt hij zeker beter uit de voeten, en als hij zijn man uitschakelt en de bal inlevert (en af en toe gevaar stichten bij een corner) dan doet hij het gewoon goed. Ik schrijf hem zeker nog niet af, en als een andere speler beter is die opstellen maar er zeker nog een seizoen bijhouden!
Beugelsdijk maakt fouten dat is waar.
Maar zie liever een Haagse jongen de wil toont de fouten Of zwakheden van anderen te willen compenseren dan Meijers, Bakker, Falkenburg, Malone en Goossens die Bij balbezit tegenpartij nooit een bal veroveren.

Als de organisatie van de verdediging En Middenveld zodanig georganiseerd is dat Tommie alleen ze
Man moet uitschakelen is hij goed bruikbaar. Bij tegen corners haalt hij heel veel weg en heerst in de lucht.

Overigens mooi dat Jol er Herhaaldelijk op hamert en naar buiten brengt dat heel Den Haag achter de club moet gaan staan.
Ben benieuwd of er bedrijven in gaan stappen.
Zaterdag 23 mei 2020 om 15:39 uur Quote

Ooievaar

opper schreef:

Volgens West leggen we Brouard van Eindhoven volgende week meerjarig vast, hopen we ons snel te versterken met Kees de Boer van Swansea, spreken we met van Rhijn en is er interesse in Koopmans en Pinas (van die laatste proberen ze ook het contract te verlengen).
Nou er zit muziek in. Jol is heel duidelijk ook, en laat hij het nou net voor het zeggen hebben. "Met al onze ervaring stonden we onderaan. En het jaar er voor was dat ook het geval na de winterstop"

Dus of Meijers, Beugelsdijk en Immers ondanks hun doorlopende contracten basisklanten zullen zijn dat is nog geen gelopen koers. Wegens bovenstaande.

Hoop dat Pinas blijft die kan bijzonder veel leren van Jol en Ranco. Die keeper is ook niets mis mee wat mij betreft.

Ze zijn dus overduidelijk druk bezig. Wie er komt dat weet ik uiteraard niet, maar weet wel zeker dat wat ze halen i.i.g. niet van een buitenlandse dvd verzameling komt.

Ik ga er steeds meer schik in krijgen.
Zaterdag 23 mei 2020 om 14:42 uur Quote

Bollie74

Jelle schreef:

Beugelsdijk is geen top verdediger maar voor ADO heel nuttig en bovendien prototype Haagse speler wat betreft mentaliteit, meer nog dan Immers. Vind dat sommige hem hier echt tekort doen. Keuze immers en Goossens is logisch. Immers heeft een langlopend contract en gaat straks door binnen ADO. Zal niet elke wedstrijd meer basis staan denk ik. Goossens heeft een specialisme en wapen die je niet zo even inkoopt. Zijn cijfers zijn ondanks de resultaten niet verkeerd. Dus logische keuze. Ik hoop toch nog wel op Kishna. Als hij heel blijft kan hij alle verschil maken.
Ze zijn zo goed aan het doorpakken en hebben nu ook een aantal routiniers verteld dat ze mogen gaan uitkijken naar een andere club. Mentaliteit en het haags zijn van Beugelsdijk is natuurlijk helemaal goed, maar eerlijk is eerlijk het wordt ook tijd dat ze hem ook gaan vervangen. Door zijn fouten heeft hij ADO teveel punten gekost in het verleden.

Aardige Haagse jongen maar ook tijd voor hem om naar een andere club te gaan uitkijken.
Zaterdag 23 mei 2020 om 14:36 uur Quote

Sprinkhaan070

BLEISWIJK-1 schreef:

Ik denk niet dat ze v. Ewijk en Polley zien als stabiele eredivisie backs. Ranko en Jol. En dat snap ik.

Gezien zijn leeftijd is v. Ewijk een leuke speler. Maar hij is er nog lang niet. Ook bij Cambuur kon hij geen basisplaats afdwingen.
Je moet talent toch de kans geven? En is de één niet in goede doen dan staat de ander er in. En mochten ze beide niet in goede doen zijn schuif je van Rhijn naar de back en komt Beugelsdijk in het team.
Zaterdag 23 mei 2020 om 14:30 uur Quote

Jelle

Beugelsdijk is geen top verdediger maar voor ADO heel nuttig en bovendien prototype Haagse speler wat betreft mentaliteit, meer nog dan Immers. Vind dat sommige hem hier echt tekort doen. Keuze immers en Goossens is logisch. Immers heeft een langlopend contract en gaat straks door binnen ADO. Zal niet elke wedstrijd meer basis staan denk ik. Goossens heeft een specialisme en wapen die je niet zo even inkoopt. Zijn cijfers zijn ondanks de resultaten niet verkeerd. Dus logische keuze. Ik hoop toch nog wel op Kishna. Als hij heel blijft kan hij alle verschil maken.
Zaterdag 23 mei 2020 om 13:57 uur Quote

Bollie74

Tommy schreef:

Mag hopen van niet want hij komt echt tekort.
Helemaal gelijk in, als ze goed doorpakken dan is het voor Beugelsdijk ook bedankt voor je inzet en de groeten. Leuke haagse jongen maar qua voetbal niveau 3e klasse zaterdag.
Zaterdag 23 mei 2020 om 13:09 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

pwr, Erwin 070, Heino, GroenGeelHart070, jajoh, Bleek, Jelle en 34 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Crysencio Summerville Shaquille Pinas

Laatste wedstrijd

Logo AZ Logo ADO Den Haag
4-0
7 maart 2020

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 25 - 56
2 AZ vCL 25 - 56
3 Feyenoord EL 25 - 50
4 PSV vEL 26 - 49
5 Will.II vEL 26 - 44
6 FC Utrecht 25 - 41
7 Vitesse 26 - 41
8 Heracles 26 - 36
9 FC Groningen 26 - 35
10 Heerenveen 26 - 33
11 Sparta R'dam 26 - 33
12 FC Emmen 26 - 32
13 VVV-Venlo 26 - 28
14 FC Twente 26 - 27
15 PEC Zwolle 26 - 26
16 Fortuna Sit. 26 - 26
17 ADO Den Haag 26 - 19
18 RKC Waalwijk 26 - 15