Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

K.B

marcellino schreef:

leuk dat mijn naam hier nog wordt genoemd ,heb ik toch indruk gemaakt.nee heb mijn seizoenkaart nog zeker nu we goede tijden tegemoed gaan ,eindelijk verlost van de gemeente en alle groot praaters.de weg is nu vrij.nou lees wel weer mee langs de zijkant ,heb het veel te druk om onnodig en op niets gebaseerd te shouten ,want hoe raar het ook is er is hier nog steeds niets veranderd.
Ik sluit mij geheel aan bij je analyse met betrekking op. De verhouding club en zeggenschap gemeente. Al moeten de chinezen met hun grote ego en mond, nu ze eindelijk alleen zeggenschap hebben, woord bij daad voegen. Mijn gevoel zegt dat er veel positieve ontwikkelingen plaats kunnen gaan vinden, al is staat de club er op papier echt bizar slecht voor. Al met al hopen op een middelmatig team dat heel goed loopt zoals we af en toe een seizoen hebben meegemaaakt.
Maandag 26 juni 2017 om 16:02 uur Quote

janfcdh

H@@GenEES schreef:

Het wordt tijd dat er weer gebald gaat worden
Zekers maar effe wachten we gaan eerst vissen ben alleen benieuwd in welk vijvertje en of dat nu gaat gebeuren of winterstop want zo snel zijn Chinezen niet met geld overmaken
Zaterdag 24 juni 2017 om 14:57 uur Quote

Advertentie

Leetje

TB schreef:

Dat was inderdaad een wens van de KNVB, maar omdat de clubs niet echt meewerken bestaan daarover nog geen regels. De begroting zal getoetst worden aan de bestaande regels, daarbij doet het verder niet echt ter zake waarom de gemeente is uitgestapt.
Klopt daar zijn geen regels over. Maar de KNVB wil het gewoon liever niet. Dus dat zal niet meehelpen bij het goedkeuren van de begroting waarbij Manders de Chinezen een groot gat in de begroting met een lening (die ze iedere keer een andere naam hebben gegeven...het is nu `garantiekapitaal`) laat dichten. Dat Nederlands 3e gemeente wat betreft inwonertal diezelfde begroting 6x afkeurt (en vervolgens uitstapt) gaat in ieder geval niet helpen.

Maar nogmaals, ik hoop dat ik ernaast zit en dat de KNVB de boel goedkeurt en de krabbel zet onder de licentie. En dat UVS nu wel de beloften nakomt en wel op tijd betaalt. Maar volgens mij hebben we het afgelopen jaar feiten gezien die op wat anders wijzen.
Vrijdag 23 juni 2017 om 15:48 uur Quote

H@@GenEES

Het grappige is dat de gemeente is er nu heel dramatisch uitgestapt maar er veranderd in principe niets, ze blijven verhuurder van het stadion, ADO in de gemeente of de stad of hoe dat ook heet gaat ook gewoon verder, dus wat heeft de gemeente nu eigenlijk gewonnen? Vraag ik me dan af.

Ik snap wel dat je eruit stapt als je als een hond wordt behandeld, maar de vergadering gisteren en het interview van Manders hebben me toch aan het twijfelen gebracht, maar goed Manders is net als de Bruin een beroepsleugenaar..... Moeilijk om er echt nog vat op te krijgen, één ding staat voor mij vast dat die Chinezen geen aanwinst voor de club zijn geweest.
Vrijdag 23 juni 2017 om 15:27 uur Quote

ADODENHAAG

Die Chinezen zijn zich zelf nu zo aan het opprijzen in de media, ik kan me niet voorstellen dat ze ons op de hele korte termijn niet helpen.
Vrijdag 23 juni 2017 om 09:37 uur Quote

janfcdh

Bert schreef:

Ik vind het toch jammer dat de overname door de gemeente met private investeerders niet gelukt is. 49% aandelen Wang had mooi geweest.

Ieder jaar moeten er miljoenen in de club gestoken worden om de boel overeind te houden. Waar gaat dat geld allemaal naartoe? Ben geen boekhouder zoals Aad maar onder VD Kallen was de club een stuk stabieler.

Het enige wat we VD Kallen kunnen verwijten is dat die ons opgescheept heeft met die Chinees.

Die verklaring stuk van Manders hoef ik niet te horen die weet alles recht te lullen wat krom is.
Welke lokale investeerders bedoel jij dan Bert, joh die zijn er niet, ja die neppers die nu weer in rep en roer zijn maar die alleen maar roepen en nog nooit daadwerkelijk een poging hebben gedaan, ieder jaar miljoenen ja naar die zakkenvullers zoals Deetman, Jol bijvoorbeeld, die Chinezen hebben dat goed gezien, van de Kallen heeft het goed gedaan en dat hij de club aan UVS heeft verkocht ja daar ging de gemeente toch mee accoord, diezelfde gemeente maakte zich natuurlijk belachelijk om vorig jaar naar China af te reizen en een bod van een hele euro neerlegde om de club terug te kopen, denk dat die Chinezen dat nou niet echt geweldig vonden, ze waren denk ik flink beledigd, gemeente heeft vanaf het begin nooit achter de overname gestaan ze waren gewoon te lui en geloofden het allemaal wel, ja ambtenaren he, niet zo vreemd, nu is de weg vrij, nogmaals of we gaan naar de kloten of HET gaat eindelijk gebeuren en de gemeente zocht een vluchtweg die hebben ze gevonden, die willen hun handen in onschuld wassen maar zijn ook schuldig waarom het vanaf het begin niet werkte simpel zat, Manders is aangesteld door China, goed dat er een schoonmaak is geweest al dertig jaar is het klote, geef toch die Chinezen het voordeel van de twijfel, als er nu geld uit Hong Kong komt is het goed, daar zitten de echte mannen met geld, net zoals Macao en Taiwan, laat je verrassen Bert en we hebben al heel wat keer als club kantje boord gestaan maar we gaan niet kapot echt niet,dan had dat wel eerder gebeurd
Vrijdag 23 juni 2017 om 07:27 uur Quote

janfcdh

slash070 schreef:

Als je het gezeik hier bedoeld, ja, er was zelfs even sprake van dat Patricia Paay hier op de box een account wilde aanmaken om in het "midden te staan". Mocht je het privé bedoelen dan hoop ik dat het beter gaat. Hou je haaks!
Ja gewoon gezeik wat de club betreft die rechtzaken enzo, maar best wel heftig nieuws vandaag dat maakte wat bij me los, ik denk dat Matthijs Manders gewoon net zoals de Chinezen het beste voor hebben met de club, geef ze een eerlijke kans denk ik dan, er zijn vreselijke fouten gemaakt al vanaf het begin door meerdere partijen, ook de gemeente, verschillende besturen, Bert en Erie van de ondernemers kamer hadden denk ik wel goed in de gaten dat de Chinezen werden tegen gewerkt, die hebben lekker de boel laten klappen en gokken op een goede nieuwe start zodat de Chinezen inderdaad bereidt zijn echt te investeren, de amateur tak heeft ook goed gereageerd op het feit dat er een agio storting komt en geen lening, zoals al door meerdere shouters is geschreven we weten echt niet wat zich allemaal afspeelt maar hoop dat het feest nu echt gaat beginnen, naar de kloten gaan we toch nooit, we zijn dat al een paar keer bijna geweest dus nu ook niet. Niemand krijgt ons toch kapot. Er is veel meer bezig op de achtergrond dan wij weten, er zijn waarschijnlijk goede plannen anders kom je niet met zo`n begroting we gaan het zien
Donderdag 22 juni 2017 om 19:15 uur Quote

Sprinkhaan070

gillah schreef:

Dat weet niemand. Zelfs Manders weet vermoedelijk niet wat de Chinezen precies met de club van plan zijn. Laat dat nu juist het probleem zijn.
Manders Knuppe Have en China hebben een meerjarenplan. De begroting is als het goed is goedgekeurd door de KNVB en in de RVC blijft de meerderheid Nederlands. Wat de chinezen van plan zijn staat dus op papier in het meerjarenplan.
Donderdag 22 juni 2017 om 19:00 uur Quote

gillah

Sprinkhaan070 schreef:

Mensen hier zeiken echt een hoop maar hebben geen idee hoe het allemaal in elkaar steekt!!
Dat weet niemand. Zelfs Manders weet vermoedelijk niet wat de Chinezen precies met de club van plan zijn. Laat dat nu juist het probleem zijn.
Donderdag 22 juni 2017 om 18:51 uur Quote

Leiden

Je mag hopen dat komend seizoen esn hoop punten worden gehaald, want je krijgt geheid aftrek van de KNVB wegens financiele tekorten. Zie het somber in nu gemeente de club los laat. Ben van mening dat UVS ADO altijd heeft gezien als een sterfhuis om in China goeie sier te maken en daar subsidies te krijgen voor lokale projecten. Het interesseert die Chinezen geen ruk of we failliet gaan of niet op de lange termijn.
Donderdag 22 juni 2017 om 18:46 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Franky, TB, Jordy, Alfista60, barney070, adorob, Jurriën, pajam, Peter87, JB, langnek, D.H.zuid-west, oodh, Ricardo Smit, bennyboy1960, keesvld, iDaan, Ado Vakkie S, Aad, Wizard, gillah, Tommy, Leetje, purnie&pino, Ferdy, Madmax, Tikki Takka, FC Den Haag!, DHFC070, ADODENHAAG, Victor, michel, troje, Dappere dodo, ton, Edwin, poemba en 65 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
4-1
14 mei 2017

Oefenprogramma

Logo Lugdunum Logo ADO Den Haag
1 juli 2017 om 14:30 uur
Sportpark Kikkerpolder, Leiden
Logo svv Scheveningen Logo ADO Den Haag
5 juli 2017 om 19:30 uur
Sportpark Houtrust
Logo RKSV Halsteren Logo ADO Den Haag
8 juli 2017 om 19:00 uur
Sportpark de Beek, Halsteren
Logo Serooskerke Logo ADO Den Haag
10 juli 2017 om 19:30 uur
Sportpark Noordhout, Serooskerke
Logo Bruse Boys Logo ADO Den Haag
12 juli 2017 om 19:30 uur
Sportpark Volharding, Bruinisse
Logo Zeeuws Elftal Logo ADO Den Haag
14 juli 2017 om 19:00 uur
Sportcomplex Cleijn, Yerseke
Logo ADO Den Haag Logo MVV
18 juli 2017 om 19:30 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -