Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Corleone070

pajam schreef:

Goppel was niet veel beter, maar ben het met je eens dat je Bilal niet had hoeven te halen, maar dat vindt ik wel van meer buitenspelers die we gehaald hebben.

En maar blijven mopperen om eigen jeugd dat weggaat, hier krijgen ze nooit een kans. Zelfs een Elia werd door Schoenmaker weggehoond indertijd en talenten als John de Jong, Boussaboun, Castelen, Janmaat o.i.d. voor een appel en een ei verkocht.

Onze club is tot op de bot ziek en met een beetje pech erbij betekent dit directe degradatie voor ons. : (
Goppel was inderdaad niet beter, summerville vind ik wel een verbetering ten opzichte van Goppel. Probleem alleen is Summerville is volgend seizoen weer pleite en hebben we feyenoord een dienst bewezen. Bilal zal ook afscheid van genomen worden mag ik hopen?? Die pool die erbij zit, waarom is die eigelijk gehaald? Zit die eigelijk wel op de reservebank?? Goppel zou volgend seizoen terug keren en dan nog steeds geen haar beter zijn geworden omdat die geen eredivisie ervaring op heb kunnen doen. Terwijl dat je eigen speler is waar je misschien nog wat geld op had kunnen verdienen (dan hoor ik mensen zeggen, geld verdiemen op goppel? Haha) maar als zelfs op Bas en Nick Kuipers geld is verdiend?
Vandaag, om 12:14 uur Quote

Advertentie

Mike

Kees schreef:

Ons jeugdcomplex doet niet onder van 95 % van alle BVO`s. Zeker wat betreft de velden en studiefaciliteiten. Heb het al een paar keer gezien en werkelijk uitstekend.

https://www.youtube.com/watch?v=i1ovCefHyQU
Kees, sorry hoor, het is een mooi gebouw met allemaal ruimtes. Hier de wc’s, hier de lockers, hier de vergader- en hier de studieruimte. Waar is de medische afdeling? Waar is de binnenhal? Waar zijn de andere binnen-trainingsruimten?
Kunstgrasveld met sta-plaatsen. Geen geld voor, dat begrijp ik heus wel. Maar als we niet in staat zijn dat extra’s te bieden blijft het gewoon leuk tot het serieus wordt.
En 95% van de bvo’s vind ik geen juiste vergelijking. Wij spelen eredivisie en willen daar in blijven en hoeven ons (nog) niet te meten met bijv TOP Oss of Telstar. Er zijn zeker 6-8 eredivisie-clubs die wél die accommodatie hebben. Daar breekt de jeugd wel door!
Vandaag, om 11:51 uur Quote

DHFC070

Bolskie schreef:

Naja andere clubs hebben tot vergelijking ook minder werknemers in dienst. Je kan beter 10 mensen met een goed salaris hebben die zichzelf terug verdienen dan 50 man die gewoon hun dingentje doen maar uiteindelijk je geen stap verder brengen en dus alleen maar geld kost. Ook daar zoude zij is naar moeten kijken.
Dit is dus eigenlijk wat er binnen de selectie op het veld aan de hand is. Teveel spelers die en goed salaris verdienen maar zichzelf niet terugverdienen. Balans prestaties vs salaris waar ik het vanochtend over had.
Of je deze conclusie kunt trekken over de overhead lees kantoorpersoneel is vanaf mijn positie moeilijk te zeggen. Met uitspraken die ik hier af en toe gelezen heb in het achterhoofd (dat we na Ajax en Feyenoord het meeste kantoorpersoneel hebben) ben ik ook wel benieuwd naar een dergelijk lijstje van de eredivisie. Uiteindelijke inkomsten uit het jaarverslag gedeeld door het aantal werknemers op kantoor.

Overigens staat me bij dat bij de categorie indelingen van de begrotingen die de KNVB voorheen hanteerde 50 a 55% van de begroting voor alle?personeelskosten als gezond werd gezien.
Als we het laatste jaarverslag erbij pakken zien de personeelskosten er zo uit:
16utvuhutj.png

10,5 miljoen op een begroting van 15,5 miljoen = 67%
10,5 miljoen over de werkelijke inkomsten +/- 13,5 miljoen (15,5 - 2 miljoen te verwachten resultaat) = 77%!

Dat er iets niet goed gaat m.b.t. personeelskosten in verhouding tot inkomsten hoef je geen jomanda voor te zijn. Of dit enkel alleen bij de spelerssalarissen ligt of ook bij het kantoorpersoneel is zoals gezegd lastig te beoordelen in de positie als supporter.
Mijn onderbuik zegt dat het bijna altijd een combinatie is van factoren en het een ook sterk afhankelijk is van het ander. Maarja mijn onderbuik zie ik vaak graag gesteund met keiharde cijfers. Zit dan ook met smart te wachten op het nieuwe jaarverslag incl. analyse van Aad.
Vandaag, om 11:30 uur Quote

Petah

Madmax schreef:

Maar als hij daarnaast in het vijvertje moet vissen waar het gratis is, kom je inderdaad bij spelers uit als Gorter, Hooi, Falkenburg, Cibicki, Goossens, Kramer.

Maar goed Lex is een vriend van me, en daardoor zal ik me wel sneller storen aan kritiek op hem.

PS: Ben Lex jr niet ..... zou alleen effe niet weten hoe ik dat kan bewijzen.
Een eerlijke vraag dan van mij aan jou

Stel dat de club morgen omvalt hoe groot ach jij de kans dat lex jr een soortgelijke functie met salaris vindt bij een andere eredivisie club

Ik heb ook niks tegen lex jr of aadmansveld jr sterker nog lex is echt serieuze een hele aardige man
Maar komop iedereen ziet toch dat er heel veel bij de club werkzaam zijn omdat ze uit een kliek komen en dan heb ik het niet over de zoons van

Maar die zijn nou eenmaal t makkelijkste doelwit
Zondag 20 oktober 2019 om 20:18 uur Quote

Haagshart

Alle emoties opzij
Alle meningen opzij

Als een team goed draait, komt het misschien door de spelers, maar de coach is verantwoordelijk.
En als een team slecht draait, dan ligt dat misschien aan de spelers, maar ook de coach is dan verantwoordelijk.


Feit is dat je 17e in de eredivisie staat met 10 gespeeld en 6 punten
En hoe klote het ook is er is er maar één verantwoordelijk.
Zondag 20 oktober 2019 om 15:12 uur Quote

Max

De schuldigen zitten op de tribune, bij de eredivisie CV en in Peking. Groenendijk deelt slechts in de malaise. Maar ja, als het oz doorgaat bereik je inderdaad het punt dat je m eruit moet gooien, want zo werkt het nou eenmaal. Ben we; benieuwd wat een andere coach van dit elftal bakt.
Zondag 20 oktober 2019 om 14:16 uur Quote

Kees

Opa Bakema schreef:

Wellk een ongehoorde paniek weer door een stuk van een (inmiddels) pulpblad.
Er wordt al weken aangegeven door ENWO en mij dat China komt om orde op zaken te stellen. China is als enige beslissingsbevoegd icm RvC om knopen door te hakken. Of t Wu of Wang is is nog onduidelijk. Ik hou t er op dat Wu komt en Wang niet. Hamdi heeft een 100 dagen termijn zélf ingesteld om de boel te verkennen. Niks mis mee. Het kunstgras moet volgens KNVB regels vervangen worden en dus geen uitstel...tenzij de KNVB dispensatie geeft wat niet zal gebeuren want de club heeft dat niet aangevraagd.
Kanon is niet verkocht onder financiele druk. Voor Kanon is er vervanging en de kleine miljoen voor Kanon is meer dan welkom.
De tweespalt tussen personeel onderling wordt zwaar overdreven. Natuurlijk is directeur A favoriet bij de een, directeur B is favoriet bij de ander. Wél is het zo dat de verstoorders van de aanstelling voor Hamdi aangesproken worden. De dreigementen qua zelf ontslag nemen van deze of gene worden ook aangepakt.
Wegwezen of je confirmeren. De cijfers zijn minder slecht als dat pulpblad wil doen voorkomen. Winst wordt niet gemaakt, helaas. Melkert wordt de wacht aangezegd en kost niet zo heel veel. Rinner verziekt de zooi en da`s n veel groter probleem.
De club heeft wel dispensatie aangevraagd voor het kunstgras en voor het lopende seizoen reeds gekregen. Volgens de eredivisie richtlijnen moet het kunstgras om de vijf jaar worden vernieuwd. Dit is reeds het zesde jaar.
Dinsdag 15 oktober 2019 om 19:10 uur Quote

grijze gek

Met de aanstelling van Mohammed Hamdi als algemeen directeur hoopte ADO Den Haag dat de rust zou terugkeren in de organisatie. Niets is minder waar. Grootaandeelhouder Hui Wang komt woensdag hoogstpersoonlijk naar Den Haag om orde op zaken te stellen.E
ind augustus ging de vlag uit in Den Haag. Met de aanstelling van Mohammed Hamdi als algemeen directeur zou het gedaan zijn met de directiesoap in de Residentie. Wekenlang had heel Nederland kunnen meegenieten van de weinig fraaie zoektocht naar de opvolger van Mattijs Manders.


In het kort: Manders vertrok naar de Eredivisie CV en dus moest ADO op zoek naar een nieuwe algemeen directeur. Voor ruim 23 duizend euro kwam headhunterskantoor De Vroedt & Thierry met elf kandidaten. Grootaandeelhouder Hui Wang had direct een sterke voorkeur voor Hamdi, terwijl rvc-voorzitter en oud-politicus Ad Melkert liever Joost de Wit of Henrik-Jan Rinner als directeur zag. Het zorgde voor ongekende spanningen op de werkvloer. Zo werden er belastende mails over Hamdi verspreid en werd informatie doelbewust naar behangkoning John van Zweden gelekt. Ook werden vertrouwelijke documenten en e-mails doorgespeeld naar de media. Uiteindelijk werd er gepolderd: Hamdi werd CEO en voormalig interim-directeur Rinner benoemd tot CFO. Door Frans van Steenis toe te voegen aan de rvc en Kees Jansma bestuursadviseur te maken, moest het bestuurlijk weer rustig worden bij ADO.


Integriteitsonderzoek


Maar niets blijkt minder waar. Twee maanden na de benoeming van Hamdi zijn de naweeën van de onnavolgbare sollicitatieprocedure nog altijd voelbaar. Zo is er de vraag wat er moet gebeuren met Melkert. Eerder schreef VI al over het bezoek van grootaandeelhouder Wang aan Ebben Partners, een kantoor gespecialiseerd in integriteits- en fraudezaken. Zij begonnen een integriteitsonderzoek naar de rol van Melkert. De PvdA’er zou doelbewust het sollicitatieproces hebben gefrustreerd. Hij zit echter nog altijd op zijn plek. Wang (foto onder), die doorgaans van een afstandje opereert, vliegt volgens ingewijden vwoensdag naar ons land.Belangrijkste reden voor zijn bezoek zou een gesprek met Melkert zijn, waarin die laatste wordt gevraagd af te treden. Hij kan de eer aan zichzelf houden en wordt waar nodig zelfs financieel gecompenseerd. Gaat hij niet akkoord met een vrijwillig vertrek, dan volgt er hoogstwaarschijnlijk een aandeelhoudersvergadering met een gedwongen afscheid als belangrijkste vergaderpunt.


Op kantoor in het Cars Jeans Stadion is de sfeer al niet veel beter. Hamdi liet bij zijn aanstelling weten niks te hebben gemerkt van een slangenkuil of kampenstrijd. Inmiddels moet hij wel beter weten. Zo weet op de werkvloer iedereen – inclusief de nieuwe algemeen directeur zelf – wie er ten tijde van de sollicitatieprocedure in het anti-Hamdi-kamp zaten. Ook is algemeen bekend wie er in het voortraject belastende mails over de huidige CEO naar Melkert stuurde én wie daartoe opdracht gaf. De strijdbijl blijkt nooit helemaal te zijn begraven.Belangrijkste reden voor het bezoek van Wang zou een gesprek met Melkert zijn, waarin die laatste wordt gevraagd af te treden


Er zijn nog altijd twee kampen, met daarbij de aantekening dat aardig wat sceptici zijn overgestapt naar kamp-Hamdi. In het kader van het clubbelang werken Hamdi en Rinner wel samen, maar van een eensgezinde directie is geen sprake. Diverse personeelsleden hebben zich al beklaagd over Rinner, die door meerdere personen als een stoorzender wordt neergezet. Zij voorspellen dat als er niet snel wat gebeurt, één van de twee op korte termijn alsnog het veld zal moeten ruimen. Dat zou, gezien de sollicitatieprocedure én de voorkeur van Wang, dan waarschijnlijk Rinner zijn.


Interne brandjes


Van nieuw te voeren beleid is door alle interne brandjes nog weinig gekomen. En dan werkt ook de Haagse politiek niet mee. In 2017 besloot de gemeente Den Haag het prioriteitsaandeel ADO van de hand te doen. Dit vanwege de verslechterde relatie tussen club en gemeente. Als het aan de nieuwe directie ligt, worden de verhoudingen weer hersteld en keert het gouden aandeel, dat nu is ondergebracht in Stichting Toekomst ADO, weer terug op het gemeentehuis.


Een groot voorvechter en aanspreekpunt voor ADO was lange tijd wethouder Richard de Mos. De fanatieke supporter wordt echter verdacht van corruptie en omkoping bij het verstrekken van vergunningen voor horecaondernemingen. Op verzoek van het college heeft hij evenals collega Rachid Guernaoui zijn taken neergelegd. De angst bestaat dat met nieuwe gezichten in het gemeentehuis, het lastiger wordt de verhoudingen weer goed te krijgen. En er liggen nogal wat hoofdpijndossiers die op korte termijn behandeld moeten worden. Naast het gouden aandeel is er verbod van Ajax-fans bij thuiswedstrijden én moet er in samenspraak met de gemeente, een geschikte trainingslocatie worden gevonden. ADO is voornemens om met ingang van volgend seizoen op natuurgras te gaan spelen. Dat proces dreigt nu vertraging op te lopen.


Zo wil het allesbehalve vlotten bij de huidige nummer zestien van de Eredivisie. En dan moeten de tegenvallende jaarcijfers nog worden gepresenteerd. Eerder werd nog in allerijl Wilfried Kanon verkocht aan Pyramids FC. Dat werd uitgelegd als een gebaar naar de verdediger, maar in de praktijk had ADO gewoon geld nodig. Wang en consorten zullen alsnog de knip moeten trekken om de tekorten te dekken, maar verwachten dan wel beterschap. Daarvoor lijken veranderingen in de organisatie noodzakelijk. Een mogelijk vertrek van Melkert zou een eerste signaal zijn.


Melkert, Hamdi en Rinner waren niet bereikbaar voor commentaar.
Dinsdag 15 oktober 2019 om 14:31 uur Quote

Erik070

Vakkie-G schreef:

Necid is gewoon je eerste spits en wat maakt het uit
Sparta hoor je gewoon op te rollen ookal spelen we met het g elftal
Kijk ff naar de stand van de eredivisie. Zijn wel meer clubs die Sparta niet zomaar even oprollen.
Donderdag 10 oktober 2019 om 17:37 uur Quote

Ooievaar

supporter-noord schreef:

Nog beter is het, als je de 60 en 70er jaren heb meegemaakt. Dan zie je pas het verschil hoe het beleid vóór de 80er jaren was en erna.
Ik ben in 1969 fan geworden en hier zitten nog wel een paar oudjes. Ooievaar zal ook wel uit die tijd komen.
Vroeger had je gewoon toptrainers als Happel, Boskov en Malatinsky en ook nog een de TOP in het bestuur, genaamd Eddy Hartman en Herman Choufour.
Moet je nu eens kijken, meestal beginnende trainertjes of afdankers elders.
Misschien eerst maar weer eens een buitenlandse trainer nemen. En veel mensen van de club betrekken zoals Jansma. En nu maar hopen dat ze ook ( kunnen ) blijven.
Ja, kom er al zo lang jij er komt. Voor de rest ben ik het helemaal met je eens. Excuses zijn nu niet terecht. Supportersproblematiek speelt niet, nieuw stadion is er, op een A-locatie, begroting is de 9e van de eredivisie.

Club wordt onthutsend slecht geleid, dat is het hele eieren eten. Zolang er zoveel prutsers rondhobbelen is het hopen om niet te degraderen.

Maar sommigen vinden het belangrijker om tegen mij te mauwen. Ook goed.
Woensdag 9 oktober 2019 om 16:31 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

buurmanBrutus, adorob, ypenburg070, Dennis72, ADO Zuidplas, poemba, yesyes, Slimpie, GroenGeelHart070, Anne van Schuurman, Superjantje, wijstaanboven, Bolskie, Romy070, Erwin 070 en 92 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Milan van Ewijk Shaquille Pinas Tom Beugelsdijk

Laatste wedstrijd

Logo PEC Zwolle Logo ADO Den Haag
3-1
20 oktober 2019

Volgende wedstrijd

Logo Vitesse Logo ADO Den Haag
26 oktober 2019 om 19:45 uur
Gelredome, Arnhem

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 10 - 26
2 PSV 10 - 23
3 Vitesse 10 - 23
4 AZ 10 - 20
5 FC Utrecht 10 - 17
6 Heerenveen 10 - 16
7 Willem II 10 - 16
8 Sparta R'dam 10 - 15
9 Heracles 10 - 15
10 Feyenoord 10 - 14
11 FC Groningen 10 - 13
12 FC Twente 10 - 12
13 PEC Zwolle 10 - 10
14 FC Emmen 10 - 10
15 VVV-Venlo 10 - 9
16 ADO Den Haag 10 - 6
17 Fortuna Sit. 10 - 6
18 RKC Waalwijk 10 - 1