Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

H@@GenEES

GroenGeelHart070 schreef:

We hebben Van Ewijk, Polley, Asmelash en indien nodig (persoonlijk zie ik dat liever niet zo) Malone.
Als ze geen kans krijgen, verhuur ze dan aan een club in de KKD. Je kan niet 3 talenten voor 1 positie op de bank en in Jong ADO hebben lopen. Of zie ik dat nou verkeerd. Voor LB hebben we niemand. Pinas en uiteindelijk Kanon zouden (net als Malone) noodoplossingen zijn
Geen van die drie zijn eredivisie waardige spelers.
Vandaag, om 16:51 uur Quote

DHFC070

ENW02 schreef:

Beste André, buiten het feit dat het onzin verhalen zijn over deze 2 spelers moet je dogan toch niet willen.
En zeker niet als de opvolger van EK.
Op basis van wat moeten we Dogan halen ?
Op basis van 21 goals en 6 assist in de KKD (is geen zekerheid dat klopt) maar meer nog dat hij transfervrij is? Helaas zitten we nou eenmaal in deze financiële positie en zijn we overgeleverd aan de grillen van zaakwaarnemers met transfervrije spelers. Daar moet je de beste man voor bedanken die weggepromoveerd is naar de KNVB.

Is dit kwalitatief de vervanger voor El Khayati? Nee natuurlijk niet maar die ga je ook niet vinden. 4e most valuable player in de eredivisie die ga je realistisch gezien niet kunnen vervangen helaas.
Mohktar, Dogan, nog een rechtsbuiten en een extra CV (verkoop Kanon) en ik ben tevreden.
Vandaag, om 08:00 uur Quote

pajam

ENW02 schreef:

Dat is ook heel slecht. Daarom snap ik doe ophef niet die sommige maken want het is nooit anders geweest. Maar sommige op de box zeggen dat wel. En daar wil ik dan graag antwoord op. Alleen kunnen ze die niet geven omdat die er niet zijn. Vele roepen hier zonder wat te kunnen ondersteunen. 1975 de beker aanhalen zegt alles dan. Ik ben het met jou eens. Maar wees gerust het gaat nooit anders worden.
Exact wat jezelf nu ook bevestigd is dé reden dat velen (i.p.v. sommigen) er doodmoe van zijn of er zelfs zo`n beetje klaar mee zijn.

Het is helemaal bizar om te concluderen dat het nooit anders gaat worden. We hebben jaren erover gedaan om weer in de eredivisie terecht te komen, onze thuishaven opgegeven om de stap naar een stabiele middenmoter met uitschieters naar het linkerrijtje te worden. En naast een degradatie, 2x play offs Europees voetbal halen (en 1x EL bereiken) NIKS voor elkaar gekregen.

Geen Beker finale , geen doorbraak van potentiele top voetballers, geen grotere successen op afdeling commercie ; he-le-maal niks.
Clubs als PEC , Heracles en VVV/Willem II moeten schaamrood op de kaken van onze beleidbepalers creëren. Die clubs zijn dé spiegel voor onze bestuur hoe bizar we jaar na jaar falen.

Ik ben het met Tommy eens dat het voetbal al jaren niet te pruimen is en dan komt een Emmen de eredivisie in en speelt al leuker voetbal ; jaaaa, maar die kunnen vrijuit spelen, die moeten niks. En PEC jaren geleden dan; jaaa, die eindigen al "jaren" onder ons en Heracles dan; "Jaaa, die hebben in heinde ver geen concurrentie en tis er lekker gemoedelijk".
Voor alle succes voorbeelden is er een reden waarom wij het niet kunnen en zij wel.

En voor ons zelf is het altijd praten in hoe slecht het altijd was en het daarom goed is wat we nu laten zien ook een dooddoener van jewelste; je hebt al wat jaren de 9e/10e begroting van de eredivisie en al jaren mag je blij zijn als we met klote voetbal en hangen/wurgen misschien 10e worden! Terwijl je op basis van je begroting, faciliteiten, aantal jaren eredivisieschap (inmiddels weer) én achterland gewoon op die 10e plek als ondergrens zou moeten kunnen eindigen.

om moe van te worden!

En nu gaan de Chinezen wéér door waar ze gebleven waren ; macht naar zich toe trekken en eindelijk handelshuis worden om iets te verdienen (JAAA het is hun geld en zij bepalen ; i know).
Zondag 14 juli 2019 om 19:11 uur Quote

Advertentie

pajam

ENW02 schreef:

Zeg ik dat dan ???
Geen idee, dat haal ik eruit en vraag jou of ik dat goed lees.

Even los van jou "slang" dat het al sinds de jaren `80 nooit meer was dan wat het nu is, hebben we ooit midden jaren `90 bedacht dat verouderde faciliteiten (zowel sportief als commercieel) één van de zaken waren die aangepakt moesten worden.

In de tijd dat v/d Veen nog als directeur in Het Zuiderpark rondliep, in de tijd van Mark Wotte waren er al plannen om Het Zuiderpark op te knappen en met betere faciliteiten én een promotie naar de eredivisie zouden we beter tijden krijgen.

Vanaf dat moment hebben we welgeteld 1 mooi seizoen meegemaakt en verder was het kommer en kwel! Niemand kan daar toch tevreden over zijn?
Nee, top-5 gaat het niet worden, maar iets meer structuur, beleid en zo nu en dan een leuk seizoen met misschien zelfs een keer een bekerfinale moet gewoon in Den Haag haalbaar zijn!!

Heracles, PEC en misschien zelfs Willem II / VVV zijn duidelijke voorbeelden van hoe het óók kan, vaak (PEC en Heracles) met minder geld.

Onderaan de streep kunnen we concluderen dat er in de afgelopen 40 jaar 3 positieve punten zijn;

"stabiel" in de eredivisie
nieuwe onderkomen
1x Europees voetbal

dat is toch schaamteloos slecht?
Zondag 14 juli 2019 om 18:52 uur Quote

Zuurkool met spek

ENW02 schreef:

Kruip niemand in zijn hol. Maar dat typeert schreeuwers zoals jij. Als je ze echt wat vraagt gaan ze zo reageren.
Ik wacht met smart op dat boek. Denk dat jij er ook wel in voor komt want je presenteert jezelf als een insider.
Ik ga je volgen gezellig.
De ow zo gezellige lex jr

Wil je weten hoeveel reizen hij heeft gemaakt de afgelopen 5 jaar om spelers te bekijken? Precies 1 dat was in Noorwegen..maar zo groot als deze meneer is moet dat natuurlijk wel in BC Europa met de KLM. Want ja zo heeft hij meer ruimte om te "werken" en dan ook natuurlijk een hotel met alles er op en eraan.

Als meneer bij Paul en Falco op kantoor kwam voor overleg en meneertje even in de kantine ging zitten met een cola, mocht het rest van het personeel de kantine niet in vanwege zijn ja echt waar privicy.

ADO heeft contacten in Scandinavië en is regelmatig uitgenodigd om af te reizen om spelers te bekijken. Meneertje geen zin in dus weet je wat, stuur maar een filmpje dan kijk wel een keer als ik zin heb onder het genot van een paar bitterballen. Gevolg, 3 spelers spelen/speelde in de eredivisie bij andere clubs, die nu veel geld kunnen verdienen of hebben verdiend.

Deze man voert werkelijk niets uit met betrekking tot scouten!!

Ik kan nog veel meer vertellen of deze man, en alle andere dingen die fout gaan op de aftrap en in het stadion.

Ben ik fout door alles zo op hem af te geven ja, maar ben het zo zat dat meneer de hemel wordt ingeprezen terwijl alles toch anders is dan een hoop denken.

Ik heb altijd mijn mond gehouden maar wil graag op alle vragen reageren waar ik op kan reageren.
Zondag 14 juli 2019 om 18:29 uur Quote

R.E.

Los van de (zacht gezegd) geringe actieradius van de scouting is het ook opvallend dat zelfs clubs die net komen kijken in de eredivisie (RKC, Emmen, Fortuna) maar ook clubs als Willem II blijkbaar zulke goede banden met buitenlandse clubs hebben dat ze daarvan jonge talentvolle spelers kunnen huren. Natuurlijk is het afwachten of die spelers een versterking zijn, maar qua huren komt ADO de laatste jaren niet verder dan Troupee van Utrecht en dat was in ieder geval geen versterking ...
Zondag 14 juli 2019 om 03:24 uur Quote

Tommy

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Groenendijk kiest eerste keeper
Fons Groenendijk weet al wie hij komend seizoen in het doel zet.
Lees het nieuwsbericht
Wat een nepperrij. Aan het begin lopen roepen iedereen krijgt een kans en dan zeggen ja zwinkels heb het vorig seizoen zo goed gedaan en blabla.
Ik vind het sowieso compleet onnodig om met een bejaarde op doel te gaan staan.
Die de reflexen heb van een manke olifant. Maar ja ik vond het ook doodzonde dat groenendijk mocht blijven. Ik blijf dit seizoen lekker thuis. We hebben het oudste team van de hele eredivisie.
Ze liegen je alleen maar voor bij de club van ons.
Goosens kan geen 90 min meer spelen. Kayati had daar altijd al moeite mee.
Falkenburg kan ook geen 90 min meer.
Je zal zien dat pinas weer op de bank beland ten koste van ons geweldige duo beugelsdijk en kanon. Nee speel wel voor tv suporter. Gaat een hoop irritatie schelen
Zaterdag 13 juli 2019 om 17:51 uur Quote

Dappere dodo

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Ladan: bij Top Oss volwassener geworden
Delano Ladan scoorde gisteren vier maal in de oefenwedstrijd tegen RCS.
Lees het nieuwsbericht
Tegen dat team had zelfs mijn opa met rollator nog gescoord :roflol:

Maar ff serieus, voor mij echt te licht voor de eredivisie, nu nog wel. Misschien ervaring op laten doen bij een promovendus, maar voor mij is hij niet onze tweede spits
Zaterdag 13 juli 2019 om 13:22 uur Quote

Bolskie

12 juli 2019
TIEN VRAGEN AAN INTERIM-DIRECTEUR HENRIK-JAN RINNER

Op de voorlaatste dag van het zomerse trainingskamp van ADO Den Haag kwam Henrik-Jan Rinner een kijkje nemen in Zeeland. De 50-jarige Voorburger is dit weekend precies één maand actief als interim-directeur van onze club. Een mooi moment om, aan de hand van tien vragen, de actualiteit te bespreken met Rinner.
Hoe is het voor jou om hier als interim-directeur begroet te worden?
Het is een bijzondere situatie. Het is oprecht een eer om algemeen directeur ad interim van een betaald voetbalclub te zijn. Als 15-jarige jongen kon ik daar alleen maar van dromen. Natuurlijk was toen eigenlijk de droom om profvoetballer te worden, maar dat bleek er voor mij niet in te zitten. Dat ik interim-directeur ben bij ADO Den Haag – dé club van mijn regio – is des te speciaal. ADO Den Haag is een sterk merk, dat diepe wortels heeft in de hele regio. Dat kunnen we als club nog meer benutten. Daar wil ik als interim-directeur een steentje aan bijdragen, los van mijn bijdragen als Financieel Directeur.
Voor de mensen die jou nog niet zo goed kennen; wat is jouw achtergrond?
Ik heb een financiële achtergrond. Ik kwam er in de beginjaren van mijn carrière echter achter dat ik mezelf wilde verrijken met kennis en kunde die buiten de financiële wereld liggen. Daarom heb ik de overstap gemaakt naar de entertainmentindustrie. Ik heb achttien jaar voor Joop van den Ende gewerkt bij Stage Entertainment. Ik heb daar vijf verschillende functies bekleed en veel geleerd en gezien. De laatste vier jaar als algemeen directeur van een bedrijfsonderdeel van Stage Entertainment vormden een goede basis voor een nieuwe uitdaging. Deze vond ik in juli 2017 in de directie van ADO Den Haag. De juiste kans kwam voor mij op het juiste moment.
Het was geen toeval dat je terechtkwam in het voetbal. Wat heb je met deze sport?
Ik ben mijn hele leven lang al groot voetbalfan. Ik heb vroeger zelf in de jeugd van SEV in Leidschendam gevoetbald. Toen ik bij de seniorenselectie kwam, ging ik studeren en kreeg ik andere interesses. Daardoor ben ik afgehaakt op het veld en koos ik ervoor om in de avonduren zaalvoetbal te spelen. Voetbal heb ik altijd als één van mijn grootste hobby’s gezien. Het is natuurlijk prachtig dat ik hier mijn werk van heb kunnen maken.
Je bent inmiddels ruim twee jaar werkzaam bij ADO Den Haag. Hoe is deze periode bevallen?
De verwachtingen die ik vooraf had zijn volledig uitgekomen. Ik heb in de afgelopen twee jaar een goede bijdrage kunnen leveren op het vlak van financieel management, marketing en Hospitality & Events. Wat betreft het laatstgenoemde werken we hard aan het vergroten van de beleving in het Cars Jeans Stadion. Samen met mijn collega’s – hiervoor natuurlijk met Mattijs Manders en nu vooral met Jeffrey van As en de rest van het management – doen we er alles aan om de club verder te brengen. Ik vind het geweldig om te zien hoeveel kwaliteiten er binnen het ADO Den Haag-team aanwezig zijn. Niet alleen in het management, maar ook in de rest van het kantoorpersoneel. Dat creëert ruimte om te groeien.
lr190701llu4233
Hoe heb je jouw eerste maand als interim-directeur ervaren?
Druk. Deze maand stond met name in het teken van de overname van diverse dossiers van Mattijs Manders. Bij veel van deze dossiers was ik als financieel verantwoordelijke al betrokken, maar nu ben ik als het ware van een centrale verdediger omgeturnd tot spits. Eén van de belangrijkste dossiers is op dit moment het thema kunstgras-natuurgras, waarbij tijdsdruk komt kijken. We zijn op zoek naar de juiste oplossing, wat vooral een geschikte trainingslocatie inhoudt. Natuurlijk is de samenstelling van het team op dit moment ook zeer belangrijk. Deze taak ligt natuurlijk bij Jeffrey van As, maar ik probeer hem zo goed mogelijk te ondersteunen. Ondertussen trekken we de lijn van de verbeteringen in en rondom het Cars Jeans Stadion ook door. Dit moet een steeds aantrekkelijkere locatie blijven worden.
Je noemt de samenstelling van het team al. Veel fans vragen zich op dit moment uiteraard af wat er nog gaat gebeuren op de transfermarkt. Kunnen we nog veel veranderingen verwachten tot de window sluit op 1 september?
Het team van vorig jaar is in grote lijnen intact gebleven, waardoor de kern staat. Er is een beperkt aantal spelers vertrokken, maar één daarvan is natuurlijk zeer belangrijk: Sheraldo Becker. Vanzelfsprekend zijn we druk op zoek naar vervanging, maar de window duurt nog lang. We moeten rustig blijven, niets overhaasten en creatief zijn. Kwaliteit is belangrijker dan tijd, zoals Jeffrey ook meermaals heeft gezegd. Daarnaast moeten en zullen we uiteraard anticiperen op eventuele uitgaande transfers. Het is geen geheim dat spelers als Nasser El Khayati en Wilfried Kanon aantrekkelijk zijn voor andere clubs.
Je werkt nu, in een belangrijke periode voor de club, intensiever samen met Jeffrey van As. Hoe gaat dat in zijn werk?
De samenwerking tussen Jeffrey en mij verloopt uitstekend. We hebben continu contact met elkaar. Meestal per telefoon, omdat we vaak niet op dezelfde plek zijn. Met een transparante en open communicatie proberen we er samen voor te zorgen dat we aan het einde van de transferperiode een goed en uitgebalanceerd team hebben staan. We kunnen hierbij een beroep doen op Jeffrey’s kennis en kunde rondom het voetbalbedrijf en zijn brede netwerk. In mijn nieuwe rol probeer ik hem, net als in mijn oude rol, te ondersteunen. We zijn kritisch, maar hebben het gezamenlijke doel om een strijdbare ploeg te hebben aan het einde van de transferwindow.
ADO Den Haag eindigde twee seizoenen op rij in het linkerrijtje van de Eredivisie, maar tegelijkertijd was er sprake van een behoorlijk financieel verlies. Waar staat de club op dit moment volgens jou?
De club bevindt zich nog steeds niet in een florissante, winstgevende positie, maar stapje voor stapje gaat het de goede kant op. Het omdraaien van de financiële positie van een voetbalclub is een langetermijnproject, tenzij je serieuze transferklappers realiseert. We hebben genoeg uitgaande transfers bewerkstelligd die wel een goede bijdrage, maar nog geen ommekeer betekenden. Daarom moeten we nog steeds met de hand op de knip handelen en kostenbewust opereren. Het is nou eenmaal zo dat een BVO normaal gesproken pas operationeel winstgevend is als de transferresultaten zeer positief zijn. Het is onzeker, maar niet ongebruikelijk om daarvan afhankelijk te zijn. Dat is één van de redenen waarom we investeren in de kwaliteit van onze jeugdopleiding. De jeugd is onze toekomst.
Er wordt op dit moment veel gezegd en geschreven over de invulling van de positie van algemeen directeur van ADO Den Haag. Wat kan je daarover vertellen, als interim-directeur?
Het proces omtrent de zoektocht naar een nieuwe algemeen directeur ligt in de handen van de aandeelhouders en de Raad van Commissarissen, in de wetenschap dat United Vansen als grootaandeelhouder een potentiële doorslaggevende rol speelt. Het gerenommeerde bureau De Vroedt & Thierry assisteert de grootaandeelhouder en de RvC in dit proces. De procedure is gaande, maar nog niet afgerond. Helaas is er desondanks een naam gelekt: die van Mohammed Hamdi. Ik heb van de grootaandeelhouder de bevestiging gekregen dat hij één van de kandidaten is, maar zoals RvC-voorzitter Ad Melkert al liet weten: de verschenen publicaties zijn voorbarig. Na afronding van de procedure zal er pas een besluit volgen op de Algemene Vergadering van Aandeelhouders.
Wat zijn op korte termijn de belangrijkste doelstellingen voor ADO Den Haag en daarom ook voor jou als interim-directeur?
Ik geloof en denk niet in korte termijnen bij een voetbalclub. Een club moet je absoluut leiden met een langetermijnvisie. Als je dat niet doet, ben ik ervan overtuigd dat de club gaat zwalken. Er moet een stip op de horizon gezet worden en uitgestippeld worden welke weg je moet en wil afleggen om bij de stip te komen. Helaas vindt er bij een voetbalclub vaak een wisseling van de wacht plaats, maar het langetermijndenken moet altijd voorop staan.Het maakt niet uit wie je zit je krijgt altijd de zelfde antwoorden
Vrijdag 12 juli 2019 om 19:41 uur Quote

wijstaanboven

ADOZoetermeer schreef:

Als ADO met Boktor aan komt zetten dan meteen je scouting opdoeken!! Wat een farce als ze die mislukking een contract aanbieden!!
Hoe kom je daarbij heeft het in de eredivisie bewezen een goede buitenspeler te zijn mogen we bij ado alleen maar blij mee zijn
Vrijdag 12 juli 2019 om 19:04 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

adorob, ''Haagse Tsaar'', Don, Bollie74, Jordy, Aad, jeffcdh, Edwin, Pauladofan, Dennis72, iDaan, Jelle, pwr, Tante Wil, gillah, Kaos, Petah, Red, Rob2002, patje29, Brian, Madmax, Peter87, JerryFC, langepino, Haagse Nol, frans swa, jamesjones, ypenburg070, daveadodh, LeeuwenkuylF, poemba, hagenees abroad, haguhnees87, grijze gek, GroenGeelHart070, Heino en 1 gast

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Utrecht
4 augustus 2019 om 16:45 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -