Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Kees

Red schreef:

Volgens mij is er nog geen definitief besluit of ze aan de voetbalpyramide gaan/mogen meedoen. Vooralsnog maandagavondjes..
Afgelopen seizoen is het besluit genomen door de KNVB dat ze dan in de vierde of vijfde klasse (naar gelang het district) moeten starten.
Enkel nu Feijenoord ook mee wil gaan doen wordt e.e.a. natuurlijk aangepast.
Dinsdag 6 juni 2017 om 16:16 uur Quote

ADOFLEVO

Zag vanmiddag in het AD waar Feijenoord supporters vandaan komen uit heel land. Leuk om misschien te weten dat vanuit de Flevopolder elke week zo`n tien Ado supporters richting hun Haagse cluppie gaan en er zelfs twee Ado supporters uit Zwolle aansluiten. Hoe leuk is dat? Tegenwoordig in vak N, is wel weer wat sfeervoller dan R. :cheerleader: :cheers:
Donderdag 4 mei 2017 om 22:13 uur Quote

Kees

zuid tribune schreef:

Hennes en ik schelen exact 10 jaar en vier maanden, hij uit februari 1950...
En op 5 mei, 20.30 FC Koln - Werder, helaas niet bij, wel laatste thuiswedstrijd tegen Mainz. Maar het groen geel blijft het allerbelangrijkste!! Opgelucht, weer uitkijken naar de 1e patat-pinda bij Lakwa.
Zo ben jij al 57 kerstbomen oud. Pffff. Ben ik nog een broekie met 56 paastakken.

Op 5 mei kijk ik met zo`n 10 Koeln supporters in Spanje en zondags met zijn allen naar Feijenoord. Volgens mij komt ADO niet live op Fox. Heb al geïnformeerd.

Ik dacht dat Lakwa kunstgras krijgt. Weet het niet zeker. Ben benieuwd of we daar terecht kunnen.

Nog 108 dagen en we beginnen weer in de eredivisie. Wat een opluchting!!!
Dinsdag 25 april 2017 om 20:05 uur Quote

Kees

Max schreef:

Ik weet echt 100% zeker dat ze dit weekend niet van Excelsior zullen verliezen.
Laten we hopen dat Excelsior zondag veilig is en Feijenoord kampioen. Kan dan tegen Excelsior op 14 mei heel leuk worden met een 5-4 overwinning en een lekker ontspannen sfeertje.

Overigens heel keurig van Excelsior dat ze niet geprobeerd hebben om de wedstrijd in De Kuip te spelen. Dat had ze minimaal één miljoen aan recette opgeleverd.
Als je op Marktplaats de ticketverkoop leest (zwart en ook seizoenkaarten) dan zijn er bedragen van enkele duizenden euro`s en soms richting de tienduizend (:S ) die gevraagd en geboden worden.

Nog steeds besef ik niet volledig dat we twee wedstrijden voor het einde al veilig zijn. On- en onvoorstelbaar.
Er is nu best wat tijd om een redelijke selectie te formeren voor het komende seizoen en de sponsorinkomsten te doen stijgen. Ook het opzeggen van de SCC`s zal hopelijk meevallen en op naar een begroting van rond de 15 miljoen.
Dinsdag 25 april 2017 om 09:55 uur Quote

Advertentie

Kees

Petah schreef:

Die is weggespoeld op t strand bij Miguel
Hebbie het gezien? Erg slecht. Feijenoord kampioen. Ook heel erg leuk
Zondag 23 april 2017 om 18:39 uur Quote

JeffreyP

LLoyd van der Wilden werd als één van de talenten van de jeugdopleiding gezien die als zoveelste gratis werden opgevist door de grotere clubs. Nu gaat hij dus na een jaar van Feijenoord naar VVSB (2e divisie). Niet alles wat we kwijtraken aan de top 3 worden dus echte diamantjes...
Vrijdag 21 april 2017 om 09:03 uur Quote

adotiel

Aad schreef:

Persoonlijk vind ik het "3e stad"-argument altijd flauwekul.

Den Haag is al sinds de intrede van het betaalde voetbal nooit voetbal-fanaat geweest. Natuurlijk waren er zeker in de jaren vijftig tot midden zeventig wedstrijden stijf uitverkocht. Maar dat was dan meestal tegen de toppers of in de spaarzame seizoenen dat het draaide als een tierelier.
Toen in het Zuiderpark de zittribune Noord werd gerealiseerd was die meestal net zo onderbezet als de tribunes in het Kyocera nu.

Den Haag heeft over het algemeen geen top-sportklimaat. Ooit maakten HDM, HGC en Klein Zwitserland samen de dienst uit in de hoofdklasse hockey heren. Nu speelt alleen HGC nog een bescheiden rol. Blokkeer was onklopbaar in het volleybal maar is na een fusie als Rijswijk een middenmoter. En zo zijn nog veel voorbeelden te geven.
Wat daarvan de oorzaak is weet ik niet maar voor mij is een ding zeker ADO zal nooit de derde club van Nederland worden. Ook al wordt er nog zo`n goed beleid gevoerd. De inwoners, het bedrijfsleven, etc. hebben andere interesses. Niets aan te doen.
Wat betreft het voetbalklimaat in Den Haag ben ik het wel eens met Aad.
Zelfs in de jaren 60 - 70, zo herinner ik me, liep Den Haag niet heel erg warm voor ADO. Alleen tegen SHS (wanneer die in de eredivisie speelde) en Ajax en Feijenoord zat het vol. Zelfs het (top)jaar 70-71 was het heel vaak lang niet uitverkocht. Vanaf de jaren 80 was het eigenlijk treurnis met een kleine opleving in 1987; maar ook toen zat het alleen vol tegen Ajax en Feijenoord. Verder bij lange na niet. Eigenlijk zit ADO de laatste jaren met zo`n 11.000 toeschouwers gemiddeld aanmerkelijk hoger dan daarvoor, maar nog steeds fors lager dan de meeste andere clubs. Met zo`n 800.000 inwoners in de directe regio (Den Haag,
Voorburg, Rijswijk, L`dam en Zoetermeer) zit ADO gewoon fors aan de onderkant wat betreft toeschouwersaantallen eredivisie (zeker verhoudingsgewijs regio/toeschouwersaantallen).
Ook het bedrijfsleven staat kennelijk niet te springen. Dat is m.i. niet alleen een imago-kwestie; Den Haag is een ambtenarenstad met een voetbal klimaat in de marge; dat is al jaren zo. Daarnaast trekt Feijenoord behoorlijk wat publiek uit Den Haag dat wel voetbalminnend is.
Donderdag 20 april 2017 om 22:36 uur Quote

Kees

BLEISWIJK-1 schreef:

Wie heeft een beetje kijk op de jeugd die eraan komt? Jos!!?? Wie zijn nou de grootst aankomende talenten?

Asmelash, Atmatkaryo, Laden? Schouten krijgt geen contract! Zal dan ook wel niet goed genoeg zijn. Heeft van Schaik zich nog een beetje ontwikkeld?
IK vind het bijzonder jammer dat Schouten geen contract krijgt. Speelde afgelopen maandag tegen Feijenoord 2 een prima wedstrijd. Hij was ook een echt aanspeelpunt. Heb hem in het verleden ook regelmatig uitstekende
wedstrijden zien spelen.
Maandag 17 april 2017 om 15:54 uur Quote

Kees

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Jong ADO speelt gelijk tegen Feyenoord
Jong ADO Den Haag heeft gelijkgespeeld tegen Feyenoord.
Lees het nieuwsbericht
Het eerste doelpunt van Feijenoord kwam ook door een terugspeelbal. Rody de Boer pakte een bal van Beugel klemvast. De vraag blijft echter of het een bewuste terugspeelbal was. Volgens mij niet.
De indirecte vrije trap ging er toen in na een tikkie breed.

Overigens werd er bij vlagen door beide partijen zeer verdienstelijk en verzorgd gevoetbald. Ik heb dit seizoen zelden het "tweede elftal" met zoveel passie zien spelen.
Maandag 10 april 2017 om 19:14 uur Quote

Kees

Morgen middag om 15.00 uur:

ADO 2 - Feijenoord 2 Kyocera stadion.

Oftewel: Kramer versus Beugelsdijk.
Zondag 9 april 2017 om 10:33 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

China Town, Ferdy, iDaan, Aad, TB, JeffreyP, Ricardo Smit, Tante Wil, FC Jeff, Thehague070, Peter87, oodh, gillah, Franky, Ronaldo, Alfista60, Tiberya, janfcdh, D.H.zuid-west, FCDHZwoude, Ado Vakkie S, KR96, kipf, pwr, poemba, Jordy, Jos Raaf, Tikki Takka, langnek, Leplazerus en 65 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Aaron Meijers Ernestas Setkus Edouard Duplan

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
4-1
14 mei 2017

Volgende wedstrijd

Logo Lugdunum Logo ADO Den Haag
1 juli 2017 om 14:30 uur
Sportpark Kikkerpolder

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -