Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Corleone070

pajam schreef:

Goppel was niet veel beter, maar ben het met je eens dat je Bilal niet had hoeven te halen, maar dat vindt ik wel van meer buitenspelers die we gehaald hebben.

En maar blijven mopperen om eigen jeugd dat weggaat, hier krijgen ze nooit een kans. Zelfs een Elia werd door Schoenmaker weggehoond indertijd en talenten als John de Jong, Boussaboun, Castelen, Janmaat o.i.d. voor een appel en een ei verkocht.

Onze club is tot op de bot ziek en met een beetje pech erbij betekent dit directe degradatie voor ons. : (
Goppel was inderdaad niet beter, summerville vind ik wel een verbetering ten opzichte van Goppel. Probleem alleen is Summerville is volgend seizoen weer pleite en hebben we feyenoord een dienst bewezen. Bilal zal ook afscheid van genomen worden mag ik hopen?? Die pool die erbij zit, waarom is die eigelijk gehaald? Zit die eigelijk wel op de reservebank?? Goppel zou volgend seizoen terug keren en dan nog steeds geen haar beter zijn geworden omdat die geen eredivisie ervaring op heb kunnen doen. Terwijl dat je eigen speler is waar je misschien nog wat geld op had kunnen verdienen (dan hoor ik mensen zeggen, geld verdiemen op goppel? Haha) maar als zelfs op Bas en Nick Kuipers geld is verdiend?
Vandaag, om 12:14 uur Quote

DHFC070

Bolskie schreef:

Naja andere clubs hebben tot vergelijking ook minder werknemers in dienst. Je kan beter 10 mensen met een goed salaris hebben die zichzelf terug verdienen dan 50 man die gewoon hun dingentje doen maar uiteindelijk je geen stap verder brengen en dus alleen maar geld kost. Ook daar zoude zij is naar moeten kijken.
Dit is dus eigenlijk wat er binnen de selectie op het veld aan de hand is. Teveel spelers die en goed salaris verdienen maar zichzelf niet terugverdienen. Balans prestaties vs salaris waar ik het vanochtend over had.
Of je deze conclusie kunt trekken over de overhead lees kantoorpersoneel is vanaf mijn positie moeilijk te zeggen. Met uitspraken die ik hier af en toe gelezen heb in het achterhoofd (dat we na Ajax en Feyenoord het meeste kantoorpersoneel hebben) ben ik ook wel benieuwd naar een dergelijk lijstje van de eredivisie. Uiteindelijke inkomsten uit het jaarverslag gedeeld door het aantal werknemers op kantoor.

Overigens staat me bij dat bij de categorie indelingen van de begrotingen die de KNVB voorheen hanteerde 50 a 55% van de begroting voor alle?personeelskosten als gezond werd gezien.
Als we het laatste jaarverslag erbij pakken zien de personeelskosten er zo uit:
16utvuhutj.png

10,5 miljoen op een begroting van 15,5 miljoen = 67%
10,5 miljoen over de werkelijke inkomsten +/- 13,5 miljoen (15,5 - 2 miljoen te verwachten resultaat) = 77%!

Dat er iets niet goed gaat m.b.t. personeelskosten in verhouding tot inkomsten hoef je geen jomanda voor te zijn. Of dit enkel alleen bij de spelerssalarissen ligt of ook bij het kantoorpersoneel is zoals gezegd lastig te beoordelen in de positie als supporter.
Mijn onderbuik zegt dat het bijna altijd een combinatie is van factoren en het een ook sterk afhankelijk is van het ander. Maarja mijn onderbuik zie ik vaak graag gesteund met keiharde cijfers. Zit dan ook met smart te wachten op het nieuwe jaarverslag incl. analyse van Aad.
Vandaag, om 11:30 uur Quote

Waht

jajoh schreef:

Niemand speelt met zijn hart momenteel. Niemand is het shirt waard momenteel. En niemand heeft de ballen om te zeggen dat ze Groenendijk zat zijn. Hup ado....
Juist en de technische mensen (van As en Groenendijk) hebben er voor gezorgd dat we nog lang van deze kneuters kunnen genieten in het groen geel.
Ewijk en pinas (speelde ook matig) zijn al veruit je beste spelers.
En jeugdspelertje van Feyenoord is geinig maar ook nul komma nul rendement.
Hoeveel tegengoals hebben we nu al vanaf linkerkant (Meijers) gehad dit seizoen?
Niet te geloven.
Zondag 20 oktober 2019 om 14:32 uur Quote

Advertentie

Ooievaar

Bleek schreef:

Heeft allemaal 2 maanden geleden al uitgebreid op straat gelegen. Dat iedereen daarna denkt dat je met het aanstellen van een nieuwe directeur alles weer oplost is precies een van de reden waarom dit kan gebeuren.

De club wordt totaal naar de klote geholpen door mensen die er louter voor hun eigen belang zitten. Wij weten het maar we staan erbij en kijken er naar..
Daarom is er maar één oplossing mogelijk. Alle onrendabelen er uit. We vallen uit de krant en dat is volledige te wijten aan wanbeleid door die pruttelende prutsers die er zitten.

Groenendijk, Heesen, Van As, Kenter, Van Veen, Schoenmaker jr, Ringeling wegwezen.

Zou Stijn Vreeven wel willen zien als trainer of anders Erwin Koeman of Ernie Brands zeer verschillende types maar nu moet je zien te overleven.

Als TD Tsjeu La Ling, of anders Martin Jol hebben allebei verstand van zaken en een prima netwerk.

Hoofd Jeugdopleidingen Edwin Grunholz of Corrie Lems

Directeur Commerciële zaken Johnny van Zweden

Hoofd scouting tot nader order je oor te luister leggen bij onze oud trainer Piet de Visser, die heeft zoveel informatie daar kan je de komende 10 jaar mee vooruit. Al zou het ook geen kwaad kunnen om Stanley Brard eens om advies te vragen. Om e.e.a. te faciliteren. En om jeugdscouts eens aan te leren om zelf actief te gaan scouten en niet tegen clubs als Die Haghe, HBS en e.d. zeggen."Bel maar als Feyenoord, Sparta etc etc komen" Zet erg veel kwaad bloed, en is te stom voor woorden. Kan ook geen kwaad om ouders van potentiële talenten normaal te woord te staan. Nu worden die mensen op een zeer arrogante toon door één of andere nulliteit te woord gestaan alsof ADO een soort Manchester City is.

Voor Ringeling zou ik graag kanon Syliva Toth vragen om in de RvC te gaan zitten. Die kan je dan gelijk het één ander over hospatality vertellen, waardoor mensen niet meer zeiknat in de regen staan te wachten voordat je het stadion in kan gaan. Bij ADO denken ze vaak ingegeven door onkunde en desinteresse dat er 150.000 mensen staan te wachten i.p.v. 12.000. Ga gerust eens in de Arena kijken hoe het wèl moet.

Kortom op de trainers na allemaal mensen die iets met ADO hebben.

De eerste aanzet tot een grondige reorganisatie is al gegeven door het binnenhalen van de gewenste kandidaat van onze sponsor, en ook het binnenhalen van de kanonnen Jansma en Van Steenis is een signaal dat het UVS ernst is om het bestaande netwerk van zonen en vrienden van geheel te gaan ontmantelen.

Hoe sneller hoe beter.
Zaterdag 19 oktober 2019 om 20:02 uur Quote

grijze gek

Zaterdag 19 oktober 2019 om 08:05 uur Quote

Lellow

Ooievaar schreef:

Omdat falen nu geen optie - meer - is. Kan je de tent sluiten. En ik er van overtuigd ben dat die mensen dat geld liever niet zien verdampen afgezien van het gezichtsverlies wat dat teweeg brengt. Ligt nogal gevoelig in die contreien.

Echt niet zo ingewikkeld. Al die prutsers er uit. Volgend seizoen weer omhoog gaan kijken, dit jaar puinruimen en er in zien te blijven.
Ook na het puinruimen geloof ik niet in een wederopstanding van de club , als je daar al over van mag spreken .
We missen gewoon de goodwill van een stad,regio en in sommige gevallen bijv Heerenveen Utrecht en Groningen van een provincie.

Ook in het Zuiderpark zat de B2B nooit vol.
Buiten het Brom jaar kan ik me ook geen volle eretribune herinneren behalve tegen Ajax en Feyenoord en iedereen weet wel waarom.

Denk dat Hamdi en co naar het tijdperk van Vd Kallen moeten kijken , jonge talenten met potentie en welke nooit maar dan nooit voor 0€ de deur uit gingen , dan maar een half seizoen op de bank.

DH een club te groot voor het servet en te klein voor het tafellaken
Woensdag 16 oktober 2019 om 20:04 uur Quote

GroenGeelHart070

Het wordt nu gewoon zaak dat er punten gehaald gaan worden. Dat zorgt voor de rust in de club en bij de supporters. Ook wanneer je als club stappen wil gaan maken, dan moet je hoger komen te staan.
Ook van pareltjes als Pinas en Van Ewijk stijgt dan de transferwaarde. Het zorgt er namelijk voor dat ze niet eerst naar een Utrecht gaan, maar rechtstreeks naar bijv. PSV, Ajax of buitenland. Ik noem geen Feyenoord want niemand met een lege portemonnee hoeft dan nog bij ons te komen shoppen
Woensdag 16 oktober 2019 om 07:40 uur Quote

DHFC070

Gaat nog wel wat bijkomen rond de 250 totaal verwacht ik.
Zit de laatste 1,5 jaar gemiddeld altijd rond dat aantal behoudens Feyenoord, Utrecht en AZ uit ongeveer.
Dinsdag 15 oktober 2019 om 13:32 uur Quote

DHFC070

Corleone070 schreef:

Het gaat er gewoon om dat mensen het schandalig vinden dat Necid vervangen wordt door Kramer, alsof kramer zo veel slechter is. Dat is dus niet het geval. Had je Ladan nou nog als spits gehad en die als vervanger erin had gezet voor Necid dan had ik de verbazing nog wel begrepen.
"Alsof Kramer zoveel slechter is. Dat is dus niet het geval"
Dat is nou net een mening en geen feit.

Op basis waarvan vind jij de Kramer van nu gelijkwaardig of beter dan Necid? Hoop niet dat het enige argument is dat Kramer 5 lichtjaren geleden eens een keer clubtopscoorder is geworden bij ons en Necid niet. Kramer heeft dit kunststukje nooit herhaald en op wat goals na bij Feyenoord is hij bij alle clubs nadien afgedankt omwille van in eerste instantie zijn prestaties en tweede instantie zijn gedrag.

Necid heeft het na de winterstop vorig jaar behoorlijk gedaan en was deze lijn aan het doortrekken aan het begin van dit seizoen. Dan mist hij 1 grote kans en krijgt verder geen ballen en wordt hij eruit gehaald door Fons. Inderdaad onbegrijpelijk en deel de term schandalig ook aangezien andere spelers die het veel minder doen, wel op andere positie, krediet na krediet krijgen. Waarom denk je dat de teamgeest en zelfvertrouwen 0,0? Zelden zo`n technische staf gezien met zo`n slecht people management.

Maargoed terugkomend op Necid / Kamer, hoewel statistieken niet het hele verhaal vertellen is het in ieder geval een argument:

Seizoen 19/20
Necid
534 minuten, 3 goals, 0 assist, 1x geel

vs

Kramer
322 minuten, 0 goals, 0 assist, 2x geel

Seizoen 18/19
Necid
1730 minuten, 11 goals, 4 assist, 3x geel

Kramer
748 minuten, 1 goals, 1 assist, 1x geel
Zondag 13 oktober 2019 om 08:49 uur Quote

Ooievaar

yesyes schreef:

Koeman zeker goede coach. Maar de opstelling waar mee die begint mag je wel echt een blunder noemen. Zo een malen in topvorm en vd beek horen gewoon te beginnen. Hij komt echt goed weg meneer Koeman want je liep gister bijna weer het EK mis.
Kan je over twisten. Bijna iedereen vergeet dat die Noord-Ieren hun zaakjes meer dan uitstekend voor elkaar hadden. Kracht van Koeman is dat hij het dan toch weet te kantelen in zijn voordeel. Tactisch erg sterk. Dat er achterin in pupillen wordt geblunderd door De Licht en Blind kan hij natuurlijk niets aan doen. Onder Blind en Hiddink was er ook genoeg klasse aanwezig om je probleemloos te kunnen kwalificeren. Denk niet we onder Koeman zouden zijn gedeklasseerd tegen Turkije en Ijsland (...)

Ben blij en opgelucht dat we hebben gewonnen. Spint iedereen garen bij. Dus wij ook. Hier wat minder navelstaren en beginnen met puinruimen.

Over Koeman gesproken. Zijn broer zou ik een voortreffelijke keuze vinden. Heeft het ook bij Feyenoord wat toen ook brandhout was, erg goed gedaan.
Vrijdag 11 oktober 2019 om 12:42 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

kojak1, langnek, adorob, Haagse Dave 75, lernst, Jordy, Jacco, Teeg070, Kaos, rooney en 78 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Milan van Ewijk Shaquille Pinas Tom Beugelsdijk

Laatste wedstrijd

Logo PEC Zwolle Logo ADO Den Haag
3-1
20 oktober 2019

Volgende wedstrijd

Logo Vitesse Logo ADO Den Haag
26 oktober 2019 om 19:45 uur
Gelredome, Arnhem

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 10 - 26
2 PSV 10 - 23
3 Vitesse 10 - 23
4 AZ 10 - 20
5 FC Utrecht 10 - 17
6 Heerenveen 10 - 16
7 Willem II 10 - 16
8 Sparta R'dam 10 - 15
9 Heracles 10 - 15
10 Feyenoord 10 - 14
11 FC Groningen 10 - 13
12 FC Twente 10 - 12
13 PEC Zwolle 10 - 10
14 FC Emmen 10 - 10
15 VVV-Venlo 10 - 9
16 ADO Den Haag 10 - 6
17 Fortuna Sit. 10 - 6
18 RKC Waalwijk 10 - 1