Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

wijstaanboven

Madmax schreef:

4-4-2 lopende middenvelders Necid spits en Summervile eromheen.
De Bank is idd ook niet goed, maar het zal toch anders moeten en snel ook.

Koopmans
Ewijk/Polley Beugelsdijk Pinas Meijers
Malone Immers v Kleef Bakker
Summervile
Necid
Ziet er goed uit trek Fons eens aan zn jasje! De buitenspelers zijn niet productief genoeg dus aan een 4-3-3 vasthouden is vragen om zelfmoord, dat is naast het wisselbeleid(vaak veels te laat) inderdaad wel Groenendijk te verwijten. Misschien dat hij tegen Antwerp wat uitprobeert, ik moet zeggen vorig jaar wist hij wel de balans te vinden met een Immers in een rol naar voren toen veranderde er een hoop. Het is tijd voor een andere formatie.
Donderdag 14 november 2019 om 00:07 uur Quote

Advertentie

Johannes

slash070 schreef:

`Hele trainersstaf er uit, TM er uit`, en welke kundige mensen in de club gaan dat doen dan en weten de juiste vervangers aan te stellen? Het is niet zo dat de prestaties van het eerste elftal de club in een bestuurlijke malaise brengt, het is juist andersom. Is de RVC weer compleet, persbericht van Wang & Hamdi al geweest met plan van aanpak hoe de club omhoog te stuwen, en met wie in de organisatie?
Totaal mee eens.

En de grootste schande is nog het leipe transferbeleid. Je drie beste spelers weg, alleen maar afdankertjes ervoor terug en nu spelen dus deels spelers die vorig jaar niet goed genoeg waren. Nu nog steeds niet, blijkt. Fons heeft daar geen schuld aan. Hij kan hooguit meer jeugd proberen te brengen, maar dat doe je nou eenmaal niet als het team niet draait.
Als ik Van As was zou ik zelf omrollen en opstappen. Schandalige behandeling vanuit China, met vage clubs zaken moeten doen (via de zoon van de baas, idioter wordt het niet) inzake El Khayati en Kanon en geen cent om te herinvesteren. Voorgelogen door Manders (alles gaat prima! Investeren! En dat a 20.000 per maand, de lul). De echte schuldigen zitten aan de bestuurstafel, zoals wel vaker.
Maandag 11 november 2019 om 18:24 uur Quote

DHFC070

JerryFC schreef:

Door de tactiek en wat poppetjes te vervangen en op andere plekken te zetten zie ik echt wel kans op verbetering met het huidige materiaal.

Sparta, Emmen en Sittard spelen zo simpel, maar velen malen effectiever dan wij; 2 spitsen die de ruimtes/hoeken in sprinten(!) tussen back en centrale verdediger.
Goed te zien vanuit het uitvak achter de goal. Onze spelers liepen op 75%, Fortuna gaf echt 110%, 90min lang.
En wij maar inspiratieloos breien en achterin rond blijven tikken. 2e helft iets meer lange ballen en je bent direct wat dreigender. Is er nou niemand van die grootverdieners op de bank die dit inziet en het eerder oppert?!

Onacceptabel dat je vooral de eerste helft aflegt op strijd en inzet! In zo’n wedstrijd je laten afbluffen op passie is amateuristisch en een dikke vinger naar je achterban. In elk duel waren we te laat en te slap. Ongekend.

Meijers die na afloop heel geïrriteerd en arrogant Falkenburg, Malone, Pinas en Summerville probeert weg te trekken van het uitvak waar zij wel het gesprek met supporters aan durfden.
Captain onwaardig in prestaties en gedrag!
En zitten er een aantal spelers in deze selectie die er al een tijd zitten en de sfeer beïnvloeden, nagenoeg alles bepalen en een overhand hebben op de technische staf. Zover is wel duidelijk en het erge is nog dat deze lieden (te)veel geld verdienen en dit niet terugbetalen in prestaties terwijl je juist van grootverdieners mag verwachten dat ze wat extra`s brengen.
Zoiets sijpelt er vaak langzaam in en versterkt elkaar ook nog eens onbewust. Als er dan niet tegen opgetreden wordt zie je het huidige als resultaat. Gaat ook niet meer goedkomen want een verstoring in hiërarchie gaat iemand vroeg of laat de kop kosten en de makkelijkste prooi is natuurlijk Fons.
Maandag 11 november 2019 om 10:18 uur Quote

DHFC070

rd.. schreef:

Je analyse zal inderdaad niet veel soeps zijn, want de selectie is gewoon klote. Louis van Gaal of Pep Guardiola gaat hier ook niet zoveel meer uit halen. Het was al middelmatig de afgelopen seizoenen (met wat lichtpuntjes) en het is het wonderbaarlijk wat Fons er toen nog uit heeft weten te persen. Nu zijn er geen lichtpuntjes meer. Fons ontslaan is geld weggooien wat je niet hebt.
Ben het deels met je eens hoor. Selectie loopt niet over van kwaliteit en Fons zou verfrissing krijgen wat voor het 2e jaar op rij duidelijk niet is gebeurd.
Toch kun je mij niet wijsmaken dat er met deze begroting en deze selectie, op het moment zelfs al, niet meer uit te halen valt. Bijna iedere wedstrijd minder dan 40% balbezit en 2 schoten op goal is beschamend. Dan doen de door Ooievaar aangehaalde provincieclubjes het in ieder geval beter. Misschien niet direct qua punten maar wel qua vertoond spel en niet onbelangrijk met de helft van het geld.

Fons ontslaan is andermaal geld weggooien wat je inderdaad niet hebt dat ben ik ook met je eens. Vanuit emotie zeker na een wedstrijd zou je zeggen ontslaan die vent alleen de vraag is wat schiet je ermee op? Schokeffect teweeg brengen bij de selectie? Is in het verleden al een aantal keer gebeurd maar daar heb je ook nog wel even de tijd voor tot minimaal na de winterstop. Rust in de tent zal al een heel stuk schelen en dit seizoen is overleven geblazen in optima forma. Net zoals eigenlijk alle seizoenen met dit verschil dat je aan het einde van het jaar niemand meer hebt om te verkopen dus gaat dat tekort weer oplopen richting de 4 miljoen. Negatieve spiraal!
Maandag 11 november 2019 om 08:47 uur Quote

rd..

HJ schreef:

#FGExit

Het heeft niet zoveel zin om meer te zeggen en te analyseren. Er is maar 1 ding wat op korte termijn moet gebeuren.

Fons out!
Je analyse zal inderdaad niet veel soeps zijn, want de selectie is gewoon klote. Louis van Gaal of Pep Guardiola gaat hier ook niet zoveel meer uit halen. Het was al middelmatig de afgelopen seizoenen (met wat lichtpuntjes) en het is het wonderbaarlijk wat Fons er toen nog uit heeft weten te persen. Nu zijn er geen lichtpuntjes meer. Fons ontslaan is geld weggooien wat je niet hebt.
Maandag 11 november 2019 om 08:32 uur Quote

HJ

#FGExit

Het heeft niet zoveel zin om meer te zeggen en te analyseren. Er is maar 1 ding wat op korte termijn moet gebeuren.

Fons out!
Maandag 11 november 2019 om 06:50 uur Quote

''Haagse Tsaar''

rd.. schreef:

Ja ik vind het zonder Kramer en Necid op het moment dreigender. Ik zou dit statische jongens helemaal niet opstellen. We kunnen niet zonder lopers denk ik. Bovendien heeft die Falkenburg meer voetbal en voetbalverstand.
Je kan ook met Necid en Falkenburg in de spits spelen. Maar Summerville zijn kwaliteiten moeten we wel blijven gebruiken. Zonder juiste buitenspelers zie ik het niet veranderen. Het kan niet alleen van dat jonge ventje afkomen. Er moet iets gebeuren, zo gaat het niet meer.

En wat bedoeld Fons met Van Ewijk in de luwte houden? Heb er verder niets over gehoord/gelezen. Jij?
Zondag 10 november 2019 om 21:08 uur Quote

gillah

''Haagse Tsaar'' schreef:

Ben toch wel benieuwd hoe CADD staat tegenover Fons.

-Moet hij weg?

-Moet hij aanblijven?
Groenendijk gaf voor de zomer aan dat er flink doorgeselecteerd zou moeten worden in de selectie. Dat is niet gebeurd. Sterker nog, de drie beste spelers zijn vertrokken en daar is nagenoeg niks voor teruggekomen. Dat het nu zo slecht loopt is daar rechtstreeks gevolg van. Als het zo door gaat, verliest Fons sowieso zijn baan. Maar of het daar beter van gaat worden? Ik heb er een hard hoofd in.Voor mij moet een trainer van ADO Den Haag het volgende brengen (op volgorde van belangrijkheid):
1. De rust bewaren
2. Punten pakken
3. Aantrekkelijk voetbal spelen
4. Jeugdspelers inpassen

Fons heeft punt 1&2 de afgelopen jaren, in moeilijke omstandigheden, goed verzorgd. Aan punt 3 en 4 is hij slechts sporadisch toegekomen. Nu lukt punt 2 ook niet. Maar vind maar eens een trainer, die wij kunnen betalen, die het beter doet dan Fons. Die zijn er niet veel.
Zondag 10 november 2019 om 20:12 uur Quote

Petah

daveadodh schreef:

Je moet gewoon in de winterstop wat erbij halen en sommige laten lopen. Dat is de enige oplossing. Hopen dat je tot de winterstop nog 7 punten sprokkelt zodat je 17 punten hebt da`s vaak de helft van wat je nodig hebt.
Er is geen club die slechter voetbal speelt als wij er zit gewoon nul voetbal in spelers zijn slechter geworden onder fons als dat nog geen reden is tot ontslag weet ik niet wat
Zondag 10 november 2019 om 18:50 uur Quote

barney0700

''Haagse Tsaar'' schreef:

Ben toch wel benieuwd hoe CADD staat tegenover Fons.

-Moet hij weg?

-Moet hij aanblijven?
Van mij mag hij weg. De chemie is duidelijk uitgewerkt. En dan hopen op een scenario die we al eerder vaak hebben mee gemaakt helaas. Nieuwe trainer en we vinden de weg omhoog. Ook voor de spelers die niet spelen nieuwe kansen aangezien zij er een andere kijk op hebben. Wat fons bijvoorbeeld ook bij Haye doet en dan gewoon open zeggen je bent niet goed genoeg kan natuurlijk ook niet. Dat werkt voor zijn mentaliteit ook niet mee. En die jongen kan echt wel voetballen dat heeft hij eerder laten zien maar krijgt gewoon het vertrouwen niet. Die En zo zullen er nog wel meerdere spelers zijn die geen vertrouwen meer voelen.
Zondag 10 november 2019 om 18:13 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Bleek, MikeDH, Haagshart, FC Jeff, ruudjuh070 en 52 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Milan van Ewijk Crysencio Summerville

Laatste wedstrijd

Logo Fortuna Sittard Logo ADO Den Haag
1-0
9 november 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
23 november 2019 om 20:45 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 13 - 35
2 AZ 13 - 29
3 PSV 13 - 24
4 FC Utrecht 13 - 23
5 Vitesse 13 - 23
6 Willem II 13 - 22
7 Heracles 13 - 21
8 Heerenveen 13 - 21
9 FC Groningen 13 - 20
10 Feyenoord 13 - 20
11 FC Twente 13 - 18
12 Sparta R'dam 13 - 16
13 FC Emmen 13 - 13
14 Fortuna Sit. 13 - 12
15 ADO Den Haag 13 - 10
16 PEC Zwolle 13 - 10
17 VVV-Venlo 13 - 9
18 RKC Waalwijk 13 - 4