Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Corleone070

pajam schreef:

Goppel was niet veel beter, maar ben het met je eens dat je Bilal niet had hoeven te halen, maar dat vindt ik wel van meer buitenspelers die we gehaald hebben.

En maar blijven mopperen om eigen jeugd dat weggaat, hier krijgen ze nooit een kans. Zelfs een Elia werd door Schoenmaker weggehoond indertijd en talenten als John de Jong, Boussaboun, Castelen, Janmaat o.i.d. voor een appel en een ei verkocht.

Onze club is tot op de bot ziek en met een beetje pech erbij betekent dit directe degradatie voor ons. : (
Goppel was inderdaad niet beter, summerville vind ik wel een verbetering ten opzichte van Goppel. Probleem alleen is Summerville is volgend seizoen weer pleite en hebben we feyenoord een dienst bewezen. Bilal zal ook afscheid van genomen worden mag ik hopen?? Die pool die erbij zit, waarom is die eigelijk gehaald? Zit die eigelijk wel op de reservebank?? Goppel zou volgend seizoen terug keren en dan nog steeds geen haar beter zijn geworden omdat die geen eredivisie ervaring op heb kunnen doen. Terwijl dat je eigen speler is waar je misschien nog wat geld op had kunnen verdienen (dan hoor ik mensen zeggen, geld verdiemen op goppel? Haha) maar als zelfs op Bas en Nick Kuipers geld is verdiend?
Vandaag, om 12:14 uur Quote

pajam

Corleone070 schreef:

Gaat niet om Goppel, gaat erom dat als je iemand weg stuurt omdat die het niet waar maakt, je er vanuit mag gaan dat zijn vervangers een meerwaarde boven hem (goppel, pietje, henkie..wie dan ook) hebben. Is Bilal beter dan?? Gozer veroorzaakt 2x een domme penalty en gister weer een domme gele kaart. Rendament 0,0 en die betaal je dus gewoon een salaris bovenop wat je Goppel ook gewoon moet betalen of denk je dat Mvv zijn volledige salaris over heeft genomen?
Goppel was niet veel beter, maar ben het met je eens dat je Bilal niet had hoeven te halen, maar dat vindt ik wel van meer buitenspelers die we gehaald hebben.

En maar blijven mopperen om eigen jeugd dat weggaat, hier krijgen ze nooit een kans. Zelfs een Elia werd door Schoenmaker weggehoond indertijd en talenten als John de Jong, Boussaboun, Castelen, Janmaat o.i.d. voor een appel en een ei verkocht.

Onze club is tot op de bot ziek en met een beetje pech erbij betekent dit directe degradatie voor ons. : (
Vandaag, om 11:14 uur Quote

Advertentie

Hoihoi

Maar iedereen ze kaart voor Vitesse uit al gehaald?
Vandaag, om 10:22 uur Quote

Haagse Kelt

Tikki Takka schreef:

Geen geld hebben is 1 ding, geen visie hebben (geldt zowel voor eigenaar UVS als de ADO-directie), dat is pas een probleem.
Precies. Het gebrek aan beleid nekt je. De hele zomer is al bekend dat je nr 10 en beide vleugelspitsen weggaan of niet voldoen en wat wordt er voor gehaald? Spelers uit de rommelhoek met 0 verkoopwaarde en een 17 jarige huurspeler.
UVS is ook op geen enkele visie te betrappen, daarnaast is er tit nu toe geen enkele chemie met het bestuur.
Lees hier steeds verhalen dat het nu gaat gebeuren, maar we gaan vooral hard op de KKD af en je hoeft maar naar clubs als NEC en Roda te kijken om te zien wat voor moeras of dat is
Zondag 20 oktober 2019 om 23:40 uur Quote

marcellino

ADO Zuidplas schreef:

Klopt, niet slim.
Ook niet zo slim van hem om die luchtfietserij te geloven.
Nogmaals ADO was voor UVS het middel en niet het doel.
Daarom ben ik negatief over Wang en consorten.
Voor de rest willen we allemaal het beste voor de club en hopen op beter.
De organisatie van ADO is verre van professioneel maar dat is het al 40 jaar.
Daarom zijn we in handen gevallen van cowboys
Kallen, Wu, Wang.
Jammer.
We zijn in handen gevallen van wang en uvs omdat van der kallen op tijd zag dat hij de middelen niet meer had om ADO bij te staan met alle gevolgen van dien.

Ik geloof nog steeds dat ze niet zomaar zoveel geld er in stoppen om lijdend toe te zien dat andere met dat geld bar weinig doen.
Wight is volgens vele niet de boosdoener maar wang.ken je feiten niet alleen zijn er schandalige bonussen uitgekeerd ook zijn er spelers gehaald die veel te veel hebben gekost.

Ik vind het niet meer als normaal dat als je niet goed om gaat met iemand zijn geld dat hij de kraan dicht draait tot dat er iemand zit die zij wel kunnen vertrouwen.

Snap al die shooters hier niet die het schijnbaar meer als normaal vinden dat uvs betaald maar in hun ogen verder maar hun mond moeten houden en toe zien dat ADO steeds verder wegzakt.

Je kan uvs misschien een ding verwijten de oooooooooh zo mooie cijfers bij overname bleken niet zo mooi te zijn want je elftal had totaal geen waarde meer en was rijp voor degradatie.spelers om te verkopen om zwarte cijfers te draaien waren er ook niet meer dus blijft er over dat je er geld in moet stoppen wat uvs ook heeft gedaan.echter als je jaren je beste spelers hebt verkocht helpt 2 miljoen niet en zou het als je bij de beste 10 wil eindigen wel rond de 6 miljoen zijn.

Het is allemaal niet zo moeilijk je hebt een product en dat product wordt door de vorige eigenaar bijna in zijn geheel uitgekleed en dit om zwarte cijfers te draaien.

Wat uvs nu alleen nog kan doen en dat doen ze ook is om de begroting drastisch naar beneden te brengen zodat je dit probleem niet meer hebt,echter is er een groot probleem en dat is al zou je met je begroting omlaag gaan je nog steeds met kosten zit die gewoon weg dan niet op te lossen zijn.ja kleine dingen helpen zoals de reclame zuilen maar daar is van der kallen slim genoeg geweest om dit binnen te harken.

Welkom bij ADO
Vrijdag 18 oktober 2019 om 09:47 uur Quote

Lellow

janjazz37 schreef:

Dit gaat over Wang en ADO. Heb zelf ruim 15 jaar ervaring in omgang met Chinezen. Aanvankelijk heel moeilijk, andere cultuur, andere denkwijze.
Maar als je eea een beetje snapt, ontstaat wederzijds begrip en valt er met Chinezen best goed te praten. Dat laatste ging bij ADO totaal mis; Wigt maakte er een complete puinhoop van; weigerde hulp, en dat is nooit meer goed gekomen.
Manders lag in een spagaat wegend het uitblijven van toegezegde UVS betalingen; zwak bestuurder maar niet direct verantwoordelijk voor de China puinhoop.
Helaas zie ik dat niet meer goedkomen................
De Chinezen dachten met ADO DH een verdienmodel te hebben gebaseerd op subsidie en het overbrengen van expertise naar China, dit is stopgezet vanuit de overheid.

ADO DH dacht met China de zilvervloot binnen gehaald te hebben en op beloften van hetgeen er gegenereerd zou worden in China met ADO, zijn er spelers gecontracteerd met giga salarissen waar we nu nog voor bloeden.

Alle ingredi├źnten voor een mislukking en tel daarbij de 2 verschillende culturen bij op.

Alle directeuren en meerjarenplannen ten spijt
Donderdag 17 oktober 2019 om 13:15 uur Quote

gillah

slash070 schreef:

Al dat door het schijthuis weggespoelde geld aan rechtszaken, bewindvoerders, advies commissies, de door Wang zelf aangestelde directeuren die de club niks vooruit helpen, dure stuurloze bestuursleden die maar wat aanklooien om het ene gat met het andere te bedekken om per seizoen te overleven, en weet ik aan wat nog meer. En dat begon notabene al met de boete voor de overname aan Vd Kallen wegens te laat betalen. Wou dat dat bedrag nu in de clubkas zat. Ja, Wang komt nu even orde op zaken stellen, zien jullie het voor je, tis wat.
Dit dus. Helemaal mee eens slash. De ene na de andere directeur zelf aanstellen en dan weer wegwerken, je afspraken niet nakomen, daar zelfs een boete voor moeten betalen, geldverslindende rechtszaken, toezichthouders, headhunters, integriteitsonderzoeken....

En dan nu als de Messias binnen worden gehaald die even `orde op zaken` gaat stellen :roflol:
Donderdag 17 oktober 2019 om 11:19 uur Quote

GroenGeelHart070

Het wordt nu gewoon zaak dat er punten gehaald gaan worden. Dat zorgt voor de rust in de club en bij de supporters. Ook wanneer je als club stappen wil gaan maken, dan moet je hoger komen te staan.
Ook van pareltjes als Pinas en Van Ewijk stijgt dan de transferwaarde. Het zorgt er namelijk voor dat ze niet eerst naar een Utrecht gaan, maar rechtstreeks naar bijv. PSV, Ajax of buitenland. Ik noem geen Feyenoord want niemand met een lege portemonnee hoeft dan nog bij ons te komen shoppen
Woensdag 16 oktober 2019 om 07:40 uur Quote

Ooievaar

Bolskie schreef:

Denken jullie nou werkelijk dat jansma en van stenis instappen zonder beleid te gaan voeren? Heb geduld mochten hun eruit stappen uit onvrede dan weet je dat er stront aan de knikker is en dan kan je indd beter opdoeken maar Zolang hun er nog zitten en hoop voor een hele lange termijn dan heb ik er wel vertrouwen in.
Natuurlijk denk ik dat niet. Dat is de opmaat naar een vorm van beleid. Hopelijk wordt de bezem er nu echt grondig doorheen gehaald. Ook Fons en Van As z.s.m. weg. Veel te licht. Hoe dan ook eredivisieschap veilig stellen.

Kan het best wel wat worden hoor.

Zo somber zie ik niet in. Maar absolute voorwaarde is natuurlijk wel alle prutsers er uit. Maar die Chinezen zijn echt niet gek. Alleen nemen ze naar mijn smaak wel een hele lange aanloop.

Alternatief is er niet.Rob Jansen is uitsluitend geïnteresseerd in het ego en de portemonnee van Rob Jansen.
Woensdag 16 oktober 2019 om 00:25 uur Quote

DHFC070

Corleone070 schreef:

Het gaat er gewoon om dat mensen het schandalig vinden dat Necid vervangen wordt door Kramer, alsof kramer zo veel slechter is. Dat is dus niet het geval. Had je Ladan nou nog als spits gehad en die als vervanger erin had gezet voor Necid dan had ik de verbazing nog wel begrepen.
"Alsof Kramer zoveel slechter is. Dat is dus niet het geval"
Dat is nou net een mening en geen feit.

Op basis waarvan vind jij de Kramer van nu gelijkwaardig of beter dan Necid? Hoop niet dat het enige argument is dat Kramer 5 lichtjaren geleden eens een keer clubtopscoorder is geworden bij ons en Necid niet. Kramer heeft dit kunststukje nooit herhaald en op wat goals na bij Feyenoord is hij bij alle clubs nadien afgedankt omwille van in eerste instantie zijn prestaties en tweede instantie zijn gedrag.

Necid heeft het na de winterstop vorig jaar behoorlijk gedaan en was deze lijn aan het doortrekken aan het begin van dit seizoen. Dan mist hij 1 grote kans en krijgt verder geen ballen en wordt hij eruit gehaald door Fons. Inderdaad onbegrijpelijk en deel de term schandalig ook aangezien andere spelers die het veel minder doen, wel op andere positie, krediet na krediet krijgen. Waarom denk je dat de teamgeest en zelfvertrouwen 0,0? Zelden zo`n technische staf gezien met zo`n slecht people management.

Maargoed terugkomend op Necid / Kamer, hoewel statistieken niet het hele verhaal vertellen is het in ieder geval een argument:

Seizoen 19/20
Necid
534 minuten, 3 goals, 0 assist, 1x geel

vs

Kramer
322 minuten, 0 goals, 0 assist, 2x geel

Seizoen 18/19
Necid
1730 minuten, 11 goals, 4 assist, 3x geel

Kramer
748 minuten, 1 goals, 1 assist, 1x geel
Zondag 13 oktober 2019 om 08:49 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Dennis72, ADO Zuidplas, poemba, adorob, yesyes, Slimpie, GroenGeelHart070, Anne van Schuurman, Superjantje, wijstaanboven, Bolskie, Romy070, Erwin 070, Ado Vakkie S en 91 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Milan van Ewijk Shaquille Pinas Tom Beugelsdijk

Laatste wedstrijd

Logo PEC Zwolle Logo ADO Den Haag
3-1
20 oktober 2019

Volgende wedstrijd

Logo Vitesse Logo ADO Den Haag
26 oktober 2019 om 19:45 uur
Gelredome, Arnhem

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 10 - 26
2 PSV 10 - 23
3 Vitesse 10 - 23
4 AZ 10 - 20
5 FC Utrecht 10 - 17
6 Heerenveen 10 - 16
7 Willem II 10 - 16
8 Sparta R'dam 10 - 15
9 Heracles 10 - 15
10 Feyenoord 10 - 14
11 FC Groningen 10 - 13
12 FC Twente 10 - 12
13 PEC Zwolle 10 - 10
14 FC Emmen 10 - 10
15 VVV-Venlo 10 - 9
16 ADO Den Haag 10 - 6
17 Fortuna Sit. 10 - 6
18 RKC Waalwijk 10 - 1