Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Bolskie

H@@GenEES schreef:

Ik denk niet dat Den haag een degradatie gaat overleven, want je kunt alle "dure contracten` er uit gooien je hebt toch een 11tal nodig en we hebben toch een duur huishouden met een duur stadion.

Degradatie is een faillissement, niet alleen krijg je nog maar en fractie van de TV gelden ook de laatste der mohikanen zullen wegblijven, sponsoren zullen opstappen of minder betalen en dat maak niet goed door de zogenaamde dure contracten er uit te smijten.
Waarom zou je dat niet overleven je heb toch een eigenaar en als die er niet is zal er altijd iemand zijn die het stokje overneemt. Ook de gemeente heeft niks aan een leeg stadion waar niet of niemand in zit
Vandaag, om 13:11 uur Quote

Tikki Takka

Aad schreef:

Ook het AD gaat mee in de vergissing die VI (en velen met hen) maakt.

De kosten van salarissen en sociale lasten zijn flink gestegen maar de genoemde bedragen zijn van het totale bedrijf ADO dus inclusief directie, technisch manager, technische staf, al die mensen die al dan niet hard werkend op kantoor zitten, de materiaalman en de juffrouw achter de balie.
De stijging van de loonkosten zijn dus niet alleen aan het spelersbudget toe te wijzen.

Denk bij voorbeeld aan van As. Wanneer is hij in dienst gekomen? Voordien geen technisch manager en toe ineens een post van (inclusief sociale lasten) van toch wel zo`n 3 ton in de kosten.
Akkoord, maar onderaan de streep gaat een om een waanzinnige stijging van de totale personele lasten, terwijl dit niet gelijk op is gegaan met toegenomen inkomsten.

Per saldo saldo dus een miljoenenverlies waar Manders dus verantwoordelijk is. Toen Manders die procedure tegen UVS opstartte, zijn de Chinezen door de rechter kaltgestellt en toen de gemeente ook nog zijn handen van ADO aftrok heeft hij de laatste 2 jaar volledig carte blanche gehad.

Geen enkele visie op welk gebied dan ook en een keer per jaar een bedelreis naar China maken, that`s it. Nu UVS weer in control is, gaat de deksel van de beerput open. Mattijs straks met een mooie afkoopsom thuis en ADO met een miljoenenschuld in Divisie.
Vandaag, om 10:29 uur Quote

Aad

marcellino schreef:

ik zou het niet weten en toch geloof ik dat er hues wel iets te verzinnen is.het is toch een schande dat UVS er 20 miljoen heeft in zitten en dat we nog steeds niet stabiel zijn dan is er gewoon wat anders aan de hand.ik denk dat er in de laayste 40 jaar nog nooit zoveel geinvesteerd is waar blijft het dan.ik snap dat je eerst alle teringzooi van 6 jaar terug moet recht trekken maar daarna zou je toch stappen moeten maken.
Het probleem is dat al dat Chinese geld niet geïnvesteerd wordt maar gebruikt moet worden om de gaten te dekken en de liquiditeit te steunen.

Investeren is uitgaven doen die op korte of lange termijn rendement opleveren. Dat is al sinds de fusie met Holland Sport niet meer gedaan.

Alle tastbare zaken, nieuwe tribunes in Zuiderpark en nieuwe stadion bij voorbeeld, zijn door de gemeente geïnvesteerd. Daar stond dan wel een stevige huurverhoging tegenover.

Er is, behalve de inkomsten uit verkochte spelers, nooit ene cent gestoken in het kwalitatief versterken van de selectie. Als die selectie wat sterker werd kwam dat voort uit een jeugdspeler die een toppertje bleek te zijn (Jol, Janmaat bij voorbeeld) of toeval (Toornstra, Johnsen bij voorbeeld).
Woensdag 12 december 2018 om 15:26 uur Quote

Advertentie

Aad

Petah schreef:

We kunnen zeggen over Ajax wat we willen maar prima hoe hun voor hun supporters staan

En ze hebben in dit gewoon honderd procent gelijk
Wat Ajax-supporters willen zou de gemeente en ADO aan hun reet moeten roesten.
Al een paar jaar lang geen ellende en boetes. Laten we het zo houden.
Woensdag 12 december 2018 om 12:14 uur Quote

Erik070

Vakc schreef:

Denk je werkelijk dat ze alleen daarvoor er waren? Bijvoorbeeld dat jeugdtournooi doe je ook zonder UVS, er is veel meer besproken. Mark my words: binnen n paar maanden hoor je dat de boel verkocht wordt en gemeente intensiever gaat samenwerken met ADO.
En zoals je zegt; UVS heeft geen zin meer in die storting in n bodemloze put, investeerders zijn het wel zat. En dat zijn de investeerders die UVS voorzien van miljoenen, waaronder de ADO-venture
Tuurlijk. Verkocht aan wie?
En de gemeente gaat weer wat doen :roflol:
Goog night sleep tight and cheers :cheers:
Zaterdag 8 december 2018 om 00:21 uur Quote

Vakc

Tikki Takka schreef:

Begrijp niet dat die Chinezen überhaupt nog kunnen glimlachen na deze bedeltrip van Manders en De Mos. De Chinezen krijgen te horen dat ze voor de zoveelste keer miljoenen mogen schuiven om het non-beleid van ADO goed te maken. En als het heel goed gaat, vragen we volgend jaar een miljoentje minder...En nu allemaal lachen naar het vogeltje!
Denk je werkelijk dat ze alleen daarvoor er waren? Bijvoorbeeld dat jeugdtournooi doe je ook zonder UVS, er is veel meer besproken. Mark my words: binnen n paar maanden hoor je dat de boel verkocht wordt en gemeente intensiever gaat samenwerken met ADO.
En zoals je zegt; UVS heeft geen zin meer in die storting in n bodemloze put, investeerders zijn het wel zat. En dat zijn de investeerders die UVS voorzien van miljoenen, waaronder de ADO-venture
Vrijdag 7 december 2018 om 17:13 uur Quote

Kees

Aad schreef:

Wanneer de Mos ervoor heeft gezorgd dat het jeugdtoernooi weer terugkomt verdient hij van mij alle credits en excuses.
Vooraf schatte ik zijn inbreng op 0,0 maar, zo blijkt, ik heb het een enkel keertje ook wel bij het verkeerde eind.
Ik weet zeker dat De Mos bij UVS met een stijve toverstaf (sorry voor de uitdrukking) zat. Het is altijd de droom van die jongen geweest om de club verder op de kaart te zetten. Dit is werkelijk het beste scenario voor de club om De Mos als wethouder belast met sport te hebben.

Gelukkig is de relatie met UVS ook met de gemeente hersteld en kan er nu van alle zijden een meer dan stevige inhaalslag worden gemaakt. En de gemeente Den Haag heb je kei- en keihard nodig.

Wat een kostbare tijd en ontwikkeling is er de laatste jaren verloren gegaan door mismanagement van alle partijen. In het normale bedrijfsleden was men failliet gegaan.
Vrijdag 7 december 2018 om 11:42 uur Quote

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

FOTO: gemeente en United Vansen weer vrienden
Volgens wethouder Richard de Mos is de kou tussen de gemeente en United Vansen uit de lucht.
Lees het nieuwsbericht
Vrijdag 7 december 2018 om 11:24 uur Quote

VAKKIE-l

INTERNATIONAAL JEUGDTOERNOOI KEERT TERUG NA BEZOEK ADO DH EN GEMEENTE AAN UVS

Op korte termijn komt het vermaarde internationaal jeugdvoetbaltoernooi terug naar Den Haag, georganiseerd door ADO Den Haag, de gemeente Den Haag en grootaandeelhouder United Vansen. Dat betekent dat de elite van de Europese én Chinese voetbalclubs zich zullen laten zien in de stad. Dat hebben algemeen directeur Mattijs Manders van ADO Den Haag, wethouder Richard de Mos (Sport) en de clubeigenaar afgesproken in Beijing.

Wethouder De Mos: "Het was de hoogste tijd voor een eerste bezoek van een lokale bestuurder aan de Chinese eigenaar van ADO Den Haag. De verstoorde relatie is hersteld. We hebben een constructief gesprek met elkaar gehad, en ik hoop en verwacht dat deze stap betekent dat we nader tot elkaar komen."

De Mos: "Samen werken we aan een betere sportbeleving in onze stad. In het Zuiderpark was het roemruchte Internationaal Jeugdtoernooi altijd een spektakel. De laatste jaren kwam de klad erin, waardoor nieuwe edities uitbleven."

De wethouder zei tijdens het gesprek bovendien toe dat hij gaat onderzoeken of ADO Den Haag een plek kan zijn waar het Chinese bedrijfsleven in Den Haag (127 bedrijven) samenkomt. Ook wil de gemeente het bestaande toeristische aanbod van ADO Den Haag-merchandising en -tickets richting de Chinezen verbeteren.

Algemeen directeur ADO Den Haag Mattijs Manders: "Ik ben blij dat de gemeente tijdens de handelsmissie naar China ook oog heeft voor het belang van een goede relatie met United Vansen. De wethouder en ik gaan nu vanuit Den Haag aan de slag om jaarlijks het jeugdvoetbaltoernooi te organiseren. Ik ben heel blij dat we samen hebben besloten dat het aanbod van ADO Den Haag nog meer onderdeel wordt van het toeristisch aanbod voor de Chinezen die naar Den Haag komen."

Ook is afgesproken dat wordt onderzocht of het internationaal jeugdvoetbaltoernooi in de toekomst ook in Beijing kan worden gehouden.

Handelsmissie
ADO Den Haag is deze week vertegenwoordigd in de handelsmissie naar China met de gemeente Den Haag en andere Haagse MKB’ers (Kompaan, Rabobank Den Haag, Buren en 88mobile). Algemeen directeur Manders werd door de gemeente uitgenodigd om mee te gaan en wilde wethouder De Mos namens ADO Den Haag graag voorstellen aan grootaandeelhouder United Vansen, die de gemeente Den Haag met open armen heeft ontvangen. ADO Den Haag vindt het belangrijk dat niet alleen haar eigen relatie met UVS en de gemeente Den Haag goed en duurzaam is, maar hecht er ook aan dat de grootaandeelhouder en de gemeente onderling een goede verstandhouding met elkaar hebben. De bredere doelstellingen van de handelsmissie naar China zijn internationalisering van het Haagse MKB, relatiebeheer en kennismaking met relevante stakeholders en het bevorderen van zowel acquisitie als toerisme.
Vrijdag 7 december 2018 om 10:31 uur Quote

Ooievaar

Bleek schreef:

Waarom zouden die Chinezen dat nu ineens gaan doen?! Zijn al aantal jaar eigenaar en hebben alles behalve een trackrecord de juiste mensen neer te zetten.
Wat ze precies voor ogen hebben is mij ook niet duidelijk. Voor de goede orde had ik het liefst gehad dat de club door ADO mensen werd geleid, zoals dat in de echte succesperiode het geval was. Mensen als Hartman, Chouffour Slager noem maar op. Clubmensen met kennisv van zaken dus. Overigens keek de gemeente toen ook nadrukkelijk mee naar het reilen en zeilen van de club.

Ook ik hoop dat die Chinezen gaan doorpakken, ze hebben er toch niet voor niets al miljoenen ingestauwd. En er mensen gaan neerzetten die wel verstand van zaken hebben.

Die haagse weldoeners kopen met de bek, en daar blijft het bij.
Dit is voor mij de next best oplossing.

Met de vorige machthebbers kwam de exposure niet veel verder dan de Hoornbrug, nu wordt de club uitgevent - hoe beperkt dan ook in dit stadium - in China. Dat is hoopvol te noemen.

Nogmaals ideale scenario zou zijn ADO mensen aan het roer. Maar (...)
Woensdag 28 november 2018 om 12:24 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Alexander, iDaan, Bollie74, DHFC070, Wijnhoven, Alfista60, Ronaldo, haagse jr, Bolluhboeah, Dappere dodo, eddyverm, MTB, Advocado en 73 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Abdenasser El Khayati Lex Immers Elson Hooi

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
0-0
8 december 2018

Volgende wedstrijd

Logo Willem II Logo ADO Den Haag
14 december 2018 om 20:00 uur
Koning Willem II Stadion, Tilburg

Advertentie

Stand Eredivisie

1 PSV 15 - 42
2 Ajax 15 - 40
3 Feyenoord 15 - 35
4 FC Utrecht 15 - 25
5 Heracles 15 - 23
6 AZ 15 - 22
7 Vitesse 15 - 22
8 Heerenveen 15 - 20
9 VVV-Venlo 15 - 20
10 Fortuna Sit. 15 - 16
11 Willem II 15 - 16
12 ADO Den Haag 15 - 16
13 Excelsior 15 - 16
14 FC Groningen 15 - 14
15 PEC Zwolle 15 - 14
16 FC Emmen 15 - 14
17 NAC Breda 15 - 11
18 Graafschap 15 - 11