Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Ooievaar

ADO LAAK schreef:


De zelfbenoemde deugmensen hebben weer een stil om mee te slaan.
En verder zijn ze blind voor de echte ellende in 020, zoals joden die elke dag bedreigd worden, getinten die homo`s in elkaar slaan, Halsema die haar kids op een witte school zet, laat ze lekker de t krijgen in dat 020
Helemaal mee eens. Al hadden ze van de dokwerker moeten afblijven. Voor de rest wordt het ontzettend opgeblazen.

Overigens blijf ik van mening dat Ajax en de gemeente Amsterdam nooit mogen tolereren dat ééncelligen massaal de vlag van de staat Israël besmeuren. Waardoor je dus die wanstaltige spreekkoren krijgt als reactie hier op.
Typisch geval van causaal verband.

Wat zou de familie Barend daar nou van vinden?
Als die supporters willen demonstreren laten ze dat lekker daar doen. Die stad hangt aan elkaar van beroepsdemonstranten en anders werkschuw geteisum.

Mochten ze toch komen, dan hoop ik dat ze allemaal de IC worden opgeslagen.
Vrijdag 22 februari 2019 om 23:48 uur Quote

Advertentie

Kamikaas

Leetje schreef:

Grappig om te constateren dat hier nog steeds mensen zijn die het hebben over het halen van spelers terwijl onze club al 3 jaar achter elkaar een gapend gat in de begroting heeft van miljoenen. Zullen we het gewoon hebben over waarom dat gat maar niet kleiner wordt? In plaats van het hebben over het uitgeven van geld dat onze club niet heeft??
Lijkt mij duidelijk waarom het gat niet kleiner wordt.
-Je gaat in zee met een sponsor voor een zakcentje.
-Je geeft spelers die aan het einde van hun top zitten langdurige contracten
-Er wordt te weinig moeite gedaan om in de omliggende gemeente enige binding te laten krijgen met de club.
-Jonge kinderen (waar het toch begint) kiezen voor een club die wint, behalve als het met de paplepel is ingegoten. (al moet ik zeggen dat die jeugdkampen wel top zijn)
Vrijdag 15 februari 2019 om 12:17 uur Quote

Ooievaar

Groenendijk is niet de oorzaak. Hij is slechts het gevolg van het wanbeleid. Causaal verband dus.

Logisch dus. Manders moet geen persoonlijkheid als trainer, dat is lastig, niet aan beginnen dus. Dus niet iemand als Adriaanse, Jol of Advocaat. Dan wordt Manders afgeserveerd. Geen optie dus. Niemand groter dan Manders...

Dus ook niet persoonlijkheden met kennis van zaken en een immens netwerk als Fonteijn of Deetman. Ook dan is de rol van Manders uitgespeeld.

Klagende supporters zullen wel worden weggezet als zeikerds en gloryhunters, maar die zijn niet gek, dus velen zullen hun SCC niet verlengen en bedanken voor al dit `fraais`

Natuurlijk men dekt zich in door te stellen. "Ja de mensen moeten zich wel realiseren wij zijn ADO en hebben niet de middelen van een topclub. Dus vorig jaar zat het mee, en nu is dat niet het geval. Een plaats tussen plek 9 en 12 is ons doel, en dat is nog steeds mogelijk" (...) En zo hebben de falende beleidsbepalers zich weer mooi ingedekt.

Ga eens kijken bij AZ of Utrecht ook dat zijn geen topclubs, maar bieden over een heel seizoen wel veel en veel meer vermaak dan dat ADO dat doet. En die clubs eindigen jaar in jaar uit veel hoger dan ADO. Met een hogere begroting. Tja. Hoe zou dat nou komen?

Wat is het netwerk van Manders? Slagerij van Kampen?
Lex jr. Laakkwartier? als hij daar al de tijd voor neemt

De gemeente moet zich niet met de gang van zaken bemoeien, en die Chinezen snappen er de ballen van, en moeten alleen als flappentap fungeren.

Dus doorlopen mensen, wij als bestuur weten precies wat goed voor de club is. Dus ga niet mee met die stemmingmakerij. Wij zijn achter de schermen hard bezig voor de club. Onze club. En dat dien je zeer letterlijk te nemen. Manders cs zitter er alleen voor hun eigen eer en glorie.

Wacht met smart op een Chinese bezem. Daar is het nieuwe jaar begonnen, hopelijk hebben ze dit keer wel de juiste goede voornemens en Manders met al zijn falende pionnen per direct aan de dijk te zetten.
Zondag 10 februari 2019 om 17:00 uur Quote

Kees

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Supporter valt 55 kilo af bij ADO
Jan Verwey droeg zijn ADO-shirt, maatje XXXXXL, elke wedstrijd met trots.
Lees het nieuwsbericht
De club is op het sociale vlak onvoorstelbaar goed bezig. Al jarenlang en natuurlijk mede ingegeven door de indertijd gemaakte afspraken met de gemeente.

ADO was ook voorloper met het damesvoetbal. Ik hoop van harte dat ook voor die tak een goede oplossing gevonden wordt. UVS had in het verleden toch ook meegedeeld dat zij zouden participeren?
Damesvoetbal hoort er toch bij en zeker op termijn wat betreft uitstraling en dergelijke.
Woensdag 6 februari 2019 om 10:26 uur Quote

Kees

Madmax schreef:

een club als ADO moet met zoveel potentie
Sorry hoor, maar welk potentie bedoel je ???

Zolang je afhankelijk bent van geld uit China
Rechtsback moet huren
Toeschouwers aantalen tegenvallen
Jeugdtalenten uitblijven of weggaan
Moet scouten met een lege portemonnee....kan je niet spreken van potentie.
Ik bedoel met potentie hetgeen dat hier al zo vaak geschreven wordt:

toeschouwersaantallen met ruim 1.2 miljoen inwoners op korte afstand van het stadion.

veel bedrijven en zeker in het midden- en kleinbedrijf. Ook grote reuzen maar die weten we niet aan ons te binden.

een enorm aantal jeugdvoetballers bij amateurclubs.

Vergelijk dat eens met Heerenveen, Utrecht, AZ en Vitesse. Zijn de laatste tijd toch vrijwel altijd vaste klanten in het linkerrijtje. Daarnaast hebben wij in de gemeente Den Haag een sponsor waar menig clu jaloers op is/was.
Zondag 20 januari 2019 om 15:41 uur Quote

Petah

ADO LAAK schreef:

Helemaal aflassen wel ja, niet als men gewoon de maximale hoogte hadden geëist.
de gemeente is zich gewoon aan het indekken hun hebben samen met de brandweer het ok gegeven

Maar los van dat op die locatie een vergunning afgeven is wel zo achterlijk die wind gaat rare dingen door die tram kering want het ging pas mis nadat het vuur lager werdt

De hoogte heeft er weinig mee te maken
Woensdag 2 januari 2019 om 11:59 uur Quote

Petah

janjazz37 schreef:

Als Gemeente dit had afgelast, was er een kleine oorlog uitgebroken......
De gemeente heeft een vergunning gegeven voor de allerslechtste locatie op het strand daarMeer richting het havenhoofd en meer richting de zee was het totaal geen probleem geweest
Woensdag 2 januari 2019 om 11:54 uur Quote

marcellino

ADO LAAK schreef:


Daar is onze eigen allesweter...….
Ik heb familie bij beide partijen, na 00.00 uur gaat iedereen weer gewoon met elkaar om.
als je nou eens even leest wat ik schrijf hoef je deze tekst niet te schrijven.volgens mij zeg ik dat net zo als vroeger partijen tegen elkaar stonden wat normaal vrienden zijn of in jou geval familie.het is dus ook schandalig dat zij zich zo kinderachtig opstellen,wat maakt het nou uit wie er wind,als er meer mensen met hersens hadden gewoond had je het gewoon om en om gedaan ,kom je bijde in the picture.
nu verkloten ze het om tegen de regels in het vuur groter te maken dan toegestaan,en dan kan je wel naar de gemeente wijzen maar niemand weet of dit ook had gebeurd als de stapel gewoon 15 meter kleiner was.dus gewoon dom van bijde kanten en ik denk ook de laatste keer dat het zo is uitgevoerd.denk zelfs dat de toegestaande 35 meter volgend jaar wel eens 20 meter word.en na dit gebeuren niet meer als normaal.
Woensdag 2 januari 2019 om 11:17 uur Quote

janjazz37

ADO LAAK schreef:

Dat wist de gemeente (politie, brandweer et cetera) al een dag eerder.
Boter op hun hoofd, Krikke voorop.
En jij kent vast de historie niet.
Als Gemeente dit had afgelast, was er een kleine oorlog uitgebroken......
Woensdag 2 januari 2019 om 03:24 uur Quote

marcellino

HJ schreef:

Zo heeft iedereen een andere visie...

Of dat ding 5m hoger is of lager, dat is kinderachtig of van mijn part 20m maar uiteindelijk gaat het hier om de weersomstandigheden, die meters hadden denk ik niet uitgemaakt. Dit had de gemeente of organisatie moeten afblazen... Alléén de gemeente laat nu al zien de ballen niet te hebben om verantwoordelijkheid te nemen door de organisatie op het matje te roepen over die meters. Dat is prima; moet ook besproken worden maar kan de gemeente zich niet achter verschuilen dat us zwak. Afblazen! Dat had gemoeten Net zoals bij de vuurwerkshows e.d. die ze laatst gepland hadden.
Tuurlijk had de gemeente het moeten afblassen.maar je geefr door eigen onvermogen de gemeente de kans om naar scheveningen en duindorp te kijken.hou je gewoon aan de regels dan had de gemeente niet kunnen roepen tsja ze houden zich niet aan de afspraken.het is erg wat er is gebeurd.echter denk ik als dit niet had gebeurd het wel binnen 3 jaar door duindorpers of scheveningers zelf was verkloot.de strijd onder elkaar werd gewoon te heftig.en kom niet aan met ja we hebben vrienden bij de tegenpartij.
Ik kom uit spoorwijk we gingen elke week naar de burght bij de van vredenburghweg daar waren gezamelijk spoorwijkers en laakwartierders en ook wij gingen goed met elkaar om totdat we op zoek gingen naar kerstbomen en we elkaars hersens insloegen om maar een voorbeeld te noemen.ik hoop dat de vuren door mogen gaan maar dat de gemeente het heft in handen neemt voor er doden vallen.
Woensdag 2 januari 2019 om 00:45 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

ADO070FC, Bert, Petah, ADO LAAK, FC2500, wijstaanboven, langepino, FCDHZwoude, SSimons, Kees, Haagsesjaak en 75 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Lex Immers Abdenasser El Khayati Danny Bakker

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo PEC Zwolle
1-0
15 februari 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Ajax
24 februari 2019 om 12:15 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 PSV 22 - 57
2 Ajax 22 - 53
3 Feyenoord 22 - 42
4 AZ 22 - 40
5 Heracles 23 - 35
6 Vitesse 22 - 33
7 FC Utrecht 22 - 32
8 VVV-Venlo 23 - 29
9 FC Groningen 22 - 27
10 ADO Den Haag 22 - 27
11 Fortuna Sit. 22 - 26
12 Willem II 22 - 25
13 PEC Zwolle 22 - 25
14 Excelsior 22 - 25
15 Heerenveen 22 - 24
16 FC Emmen 22 - 24
17 Graafschap 22 - 18
18 NAC Breda 22 - 16