Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

DHFC070

H@@GenEES schreef:

Gelukkig we hebben weer wat om over te zeiken....
Wilde je net gaan quoten dat ik met je eens ben over je post mbt het is pas juni en we geduld moeten hebben.

Totdat ik wat verder naar boven scrolde en je de post van mij hebt gequote en dit afdoet met gezeik. Dat jij dit `weer` iets vind om over te zeiken is je goed recht. Maar leg mij dan eens uit waar Groenendijk het dan telkens over heeft met hoog verwachtingspatroon en waarom dit in werkelijk ieder interview herhaald moet worden? En wat is er dan gezeik aan mijn post dat je de 9e/10e begroting hebt als je rond die plek eindigt je het redelijk gedaan hebt niet meer en niets minder? (zoals afgelopen seizoen)

Je supporters / je klanten betalen genoeg voor een ticket of seizoenskaart en mogen dan toch wel wat verwachten voor hun geld?
Geef zelf ieder jaar €300 uit voor een seizoenskaart, 17 wedstrijden €5 a €10 bij de catering en gemiddeld zo`n 12 uitwerstrijden €25 per wedstrijd en stel daar als verwachtingspatroon een 9e-11e plek tegenover en dat ik in ongeveer 1/4 van de thuiswedstrijden met het gevoel wegloop dat ik me 2 uur lang vermaakt heb.

Het hele jaar tegen de nacompetitie plek spelen met afbraak voetbal, 15 thuiswedstrijden minder dan 45% balbezit, 5 thuiswedstrijden met minder dan 3 schoten op goal en een knappe eindsprint waarmee je op de plek eindigd waar je ongeveer hoort te eindigen voldoen dus niet aan mijn verwachtingspatroon. Is mijn verwachtingspatroon dan zo onrealistisch?
Maandag 24 juni 2019 om 21:02 uur Quote

Advertentie

DHFC070

"Trainer Fons Groenendijk weet dat de verwachtingen bij ADO na de negende plek van afgelopen seizoen hooggespannen zijn."

Kots kots kots!

Ik word hier werkelijk zo moe van. In ieder interview moet die beste man zich indekken en komt hij met de standaard riedel dat het verwachtingspatroon zo hoog is. Wat een absoluut kul geratel en minachting van je eigen supporters de hele tijd. Je hebt al jaren de 9e of 10e begroting van de eredivisie en hoor je dus rond die plek te eindigen en dan heb je het redelijk gedaan niets meer en niets minder.

Absolute toppunt was natuurlijk het afgelopen seizoen het arrogante en volledig misplaatste borstgeklop door zowel Groenendijk, Manders als v.As.
Maandag 24 juni 2019 om 20:12 uur Quote

Vakkie-G

ADO-trainer Fons Groenendijk: “Men verwacht weer een plek bij de eerste negen”
In de brandende zon begon de selectie van ADO Den Haag maandagmiddag aan de voorbereiding op het nieuwe Eredivisieseizoen. Trainer Fons Groenendijk weet dat de verwachtingen bij ADO na de negende plek van afgelopen seizoen hooggespannen zijn.

Het seizoen ervoor eindigde ADO zelfs op de zevende plek. “Als je twee keer achter elkaar in het linker rijtje eindigt weet je dat men dat weer van je verwacht”, zegt Groenendijk tegen Den Haag FM. “Maar we kunnen nog niet zeggen dat we er klaar voor zijn. Ik verwacht dat er nog wel een en ander in de selectie zal veranderen.” De verwachting is dat na aanvaller Sheraldo Becker, die vertrok naar 1. FC Union Berlin in Duitsland, ook middenvelder Nasser El Khayati zal vertrekken.

“Als ik zou weten op welke plek we komend seizoen eindigen zou ik Hans Kazan heten en niet de trainer van ADO zijn”, lacht Groenendijk om vervolgens met een knipoog af te sluiten: “Het doel is om kampioen te worden.”

We gaan voor het kampioenschap dus ;)
Maandag 24 juni 2019 om 17:41 uur Quote

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Vier jongelingen trainen met selectie
Na de mooie laatste weken van het afgelopen seizoen wil Fons Groenendijk de lijn doortrekken.
Lees het nieuwsbericht
Zondag 23 juni 2019 om 16:30 uur Quote

BLEISWIJK-1

Kees schreef:

En toch denk ik dat Michel Kramer bij ons gaat aansluiten. Nergens op gebaseerd maar kan zo maar gebeuren.
In het verleden hebben v. As en Groenendijk ook interesse getoond. Dat is niet voor niks. Zou mij dan ook niet verbazen.
Zaterdag 22 juni 2019 om 20:53 uur Quote

Ooievaar

Sprinkhaan070 schreef:

Jij bent echt een slimme jongen. Alsof je het hebt uitgevonden. Volgens mij denk je echt dat ze achterlijk zijn bij de club.
Heeft er wel alle schijn van vind je niet? Of het nou scouting, merchandising - de zonen van dus - het aanstellen van een directeur of een normale sponsor binnenhalen, catering, jeugd and last but not least een angsthaas als trainer die denkt als een konijn - ingraven dus - het is voor heel wat verbetering vatbaar.

Als je niet applaudiserend zoals jij de polonaise loopt met een blinddoek voor dan hoef je daar geen Einstein voor te zijn, om die conclusie te trekken. Zeker ook zeer tevreden over dat geweldige intervieuw van Van As. Hij zegt met een hoop woorden dat ze nog geen idee hebben wie er bij zal komen. Weer rijkelijk laat, maar jij zal het wel weer geweldig vinden. Mag hoor.

Vraag af waar de voorbereiding toe dient, als je nog volop dvd`s aan het kijken bent. Dit vanwege het ontbreken van een scoutingapparaat. Oh ja. Ze zijn druk bezig, onbekend is waarmee. Maar dat mag de pret niet drukken.

Benieuwd naar de ronkende teksten van Van As, Groenendijk en de nieuwe directeur - wat een verbluffende kanjer gaat worden - zoiets als: we hopen ons zo snel mogelijk veilig te spelen, daarna zien we wel verder (...)

Ben benieuwd naar ons scoutingapparaat. Hoeveel ballen gehakt ze vandaag weer verorberd hebben? Denk jij?

Valt me op dat figuren als jij en die imbeciel van Haagwonen vanaf zijn zolderkamer nooit met iets inhoudelijks komen.

Ha ha niet dat het mij wat uitmaakt gooz (...)
Zaterdag 22 juni 2019 om 17:09 uur Quote

Ooievaar

R.E. schreef:

Juist dat mentaliteitsprobleem van Becker was toch al bekend? Dat was toch ook juist de oorzaak van zijn problemen in Amsterdam en Zwolle? Daar had dus op ingespeeld kunnen en moeten worden. Ik heb het al eerder gezegd: als je Becker direct bij het sluiten van zijn contract had toegezegd dat hij zelf (bijvoorbeeld) een kwart of desnoods de helft van een transfersom had mogen hebben, dan weet ik zeker dat hij niet pas in de laatste drie maanden van zijn derde en laatste contractjaar goed was gaan presteren. Op zo`n manier stimuleer je een speler, en zeker een speler als Becker, om optimaal te presteren, terwijl zowel de club als de speler zelf daar ook financieel beter van worden.
Die zit binnen 4 weken op de tribune in Berlijn. Die jongen heeft niet z`on geweldige mentaliteit, daar zijn die moffen snel klaar mee. Hopelijk zijn we wél van dat waardeloze countervoetbal verlost. Wat een afzichtelijk voetbal kregen we voorgeschoteld. Dit bijna het gehele seizoen.

Maar vrees het ergste. Groenendijk houdt vast aan zijn bejaardensoos. Ondanks zijn uitspraken over opschudden van selectie. Tot nu toe alleen contract verlengingen voor de dertigers.

Maar het voor het veel geld halen van een directeur, dit omdat je daar zelf wegens gebrek aan netwerk niet toe in staat bent, heeft blijkbaar topprioriteit. Logisch dus dat alles op hold staat. Natuurlijk heeft de nieuwe directeur zijn sporen ruim verdiend in de voetballerij en heeft hij een veel groter netwerk en veel meer kennis van zaken dan Kees Jansma. Wat denkt die man wel niet om zich zo maar aan te bieden.

De nieuwe man kent alle ins and outs van de voetballerij, pers, is goed ingevoerd in Zeist, en het zakenleven. En is ook zeer mediageniek. Kortom: iemand die het klappen van de zweep kent, en waarvoor vele deuren opengaan die -blijkbaar - voor Kees Jansma gesloten blijven.
Vrijdag 21 juni 2019 om 18:23 uur Quote

DHFC070

slash070 schreef:

ADO was al in gesprek met Becker voor de winterstop, maar hij wilde ergens anders op wachten. Denk niet dat de club wat te verwijten valt als een speler niet wil.
Dat is wel heel makkelijk.
Pas met een speler, die uit zijn contract loopt, gaan praten in de winterstop is gewoon te laat. Dan heb je het over 4 a 5 maanden voor einde contract. Je moet anderhalf jaar vantevoren er al met een speler uit zijn. Of contract verlengen of in de zomerstop (met nog 1 jaar onder contract) proberen te verkopen.

Becker heeft natuurlijk wel in zijn laatste contractjaar het beste gepresteerd maar ook daarvoor kon je de potentie zien. Logisch dat zo`n jongen zijn goede seizoen wilt verzilveren en niet bij Den Haag blijft. Zowel sportief als financieel kan hij natuurlijk een stap maken.

Gelukkig zie ik de club op dit gebied eindelijk stappen maken door bijvoorbeeld al met Pinas te willen verlengen.
Andere stap die echt moet gebeuren is dat Groenendijk jonge spelers ook een kans gaat geven. Vanuit China / directie verplichten om minimaal iedere wedstrijd 1 speler van 17-19 jaar in de basis te zetten is dat vreemd?
Vrijdag 21 juni 2019 om 16:45 uur Quote

Aad

Jelle schreef:

Wat een hoop negativiteit hier. Elke keer als ik de shoutbox open lees ik verhalen van hoe slecht de club het doet en dat andere clubs het zo verschrikkelijk goed doen.... Het is meer de klaagbox hier.

Maar daar mag ik waarschijnlijk niet over klagen ...
Nou Jelle, ga jij eens wat positiefs vertellen.
Wel verdomd, benieuwd waarmee je komt.
Of negatiefs neem jij voor liefs.
Of je sluit geheid je ogen voor de werkelijkheid.

(Net een sinterklaasgedicht, zou ik dan toch in hem geloven? Dan moet ik de lulpraatjes van Manders ook wel voor waar aannemen!)

Het gaat geweldig met de club. Er ligt nog een stapeltje euro`s op een leuke transfer te wachten en Groenendijk krijgt zijn opgefriste selectie.
Woensdag 19 juni 2019 om 16:27 uur Quote

Ooievaar

Kees schreef:

Wat belangrijkers.

Jantje Smit als mogelijke presentator van het Eurovisiesongfestival.

Wat vinden we daarvan?
Is er geen betere?
Spreekt hij zijn talen?
Kost ons dat punten?
Wat is de rol van Manders hierin?

Ps Bij gebrek aan de gwaardeerde inbreng van Barend.
Tja. Dat is inderdaad een ernstige kwestie. Maar wie is Jan Smit? Die zit toch bij de KNVB? Behalve Twents weet ik niet of hij nog meer talen spreekt. Hmm dat is toch wel een punt van zorg.

Of dat ons punten kost? Tja, zolang Manders, Groenendijk -ongetwijfeld ingefluisterd door de zonen, en vrienden van - ons van alles wijs maak, zou dat zo maar het geval kunnen zijn. Zoals je weet worden die niet bepaald gehinderd door enige kennis van zaken (...)

Ja ha ha, Manders beloofd ons de toernooi winst, dat is een inkoppertje, die liegt door het behang heen zonder blikken of blozen. Dat dan weer wel.
Dinsdag 18 juni 2019 om 17:49 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Dennis72, pajam, CrazieD, ado_denhaag070, Gambleking070, erwin en 1 gast

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Utrecht
4 augustus 2019 om 14:30 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -