Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Madmax

Vooruit Denken..... ADO Den Haag 20/21
Koopmans
Ewijk Murringen Pinas aankoop
V. Kleef Haye Steijn
Goppel aankoop Bilal

Weg:
Zwinkels, immers, Meijers, Goossens, Hooi, Gorter, Malone, Falkenburg, De 8 van Pardew, Beugelsdijk Bakker, Necid en Kramer

PS: Kishna komt niet naar de Keuken kampioen Divisie.
Zondag 16 februari 2020 om 18:28 uur Quote

Langebach2

GreenYellowTheHague schreef:

Er zijn hele onvoorspelbare uitslagen. NAC gooit PSV en AZ de beker uit. Twente wint van AZ. Wij hebben pech dat de clubs tegen ons wel goed spelen. Er is teveel bijgekomen een paar weken geleden, er zijn spelers gekomen die je niet beter maken. Er hadden 3/4 directe versterkingen moeten komen want je ploeg was nagegoeg hetzelfde als het jaar ervoor zonder El K en Becker.
:thumb: :thumb: :thumb:

Ook Jol heeft dit niet kunnen voorkomen blijkbaar.

Eerst op zoek naar een technisch directeur. En dan een nieuwe selectie opbouwen voor de keukenkampioendivisie. Beugelsdijk, Koopmans, Van Ewijk, Polley, Haye kunnen wel blijven.
Zondag 16 februari 2020 om 12:03 uur Quote

Mikebroekhuizen

Haye geeft z’n balletjes vanavond tegen az behoorlijk op maat..
Zet de vleugelspelers behoorlijk vrij een paar keer
Woensdag 12 februari 2020 om 19:25 uur Quote

Advertentie

BLEISWIJK-1

John Wright schreef:

De laatste stap: Meijers Goossens Immers eruit en Malone op het middenveld. De eerste drie kunnen de kar niet meer trekken, zijn uit vorm en zullen alleen maar, nog, minder worden. Als er niet ingegrepen wordt is het keiharde degradatie. En de drie heren zien het zelf echt niet.
Wie je ook gaat wisselen. We zijn klaar. Volgend jaar gewoon KKD.

Volgend jaar alleen verder gaan met Zwinkels, Van Ewijk, Pinas, Muringen, Bakker, Beugelsdijk, Polley, Steyn, van Kleef, Bilal, Haye. Voor de ervaring zou ik ook Goossens en Immers behouden. De rest kan wat mij betreft vertrekken.

Contract Malone, Hooi en Necid lopen af. Daar afscheid van nemen. Ook proberen om Kramer, Meijers, Falkenburg en alle huurspelers te lozen.
Woensdag 12 februari 2020 om 10:12 uur Quote

rijswijk hoekpolder

daveadodh schreef:

Volgens Jim vd Deijl zijn we klaar op de transfermarkt.
Yep

🔰| ADO Den Haag is klaar op de winterse transfermarkt:

🆕| Stubbs, Spence, De Bock, Thomas, Baluta, Duffy, Van Buren, Bogle
⏸| Polley, Van Ewijk, Haye, Havekotte
❌| Gorter, Bjelica
Vrijdag 31 januari 2020 om 22:05 uur Quote

T3

Haye bij NAC ook alweer gewisseld na een uurtje.
Vrijdag 31 januari 2020 om 21:45 uur Quote

LeoH

Riedel schreef:

Deze trainer heeft helemaal geen idee wat die moet doen man, hoe kun je nu naar Utrecht gaan en dan ZONDER spitsen te spelen om daarna als het uiteraard misgaat totaal GEEN IDEE te hebben om hoe het om te draaien? En ik weet dat je daar meestal verliest, maar de manier waarop dit ging, trainer had totaal geen in idee en uit pure wanhoop gooit die Falkenburg er in.

Leuk voor je hoor dat je er nog in gelooft maar ik zie gewoon de realiteit en dat is dat RKC 80% balbezit had in een thuiswedstrijd en dat er naar Utrecht is gegaan met een plan zonder aanvaller.

Dat de TS wordt afgebrand is naar mijn mening dan ook volkomen terecht en dat zooitje spelers dat ze gehaald hebben gaan ons ook niet redden, want die hebben het nergens anders gered.
Het plan tegen Utrecht uit was de volgende:

Voorin zou Immers als aanspeelpunt gebruikt worden en de snelle Summerville lanceren in omschakelmomenten. Dat het helemaal mis ging was natuurlijk het feit dat Summerville op het middenveld een actie proberen te maken, waar juist hij dit niet had moeten doen, want met zijn snelheid had hij zichzelf kunnen lanceren vanuit die positie......Maar met name een zeer zwak middenveld (Goossens en Bakker zeer slecht, Baluta onwennig en Thomas zeker nog niet bepalend) kon de verbinding niet leggen.
In de rust heeft hij niet gerepareerd omdat het "slechts" 1-0 stond, maar omdat met name de bal niet konden worden vastgehouden door Immers, had hij dit wel moeten doen. Hij had het middenveld moeten wisselen door Meijers erin te zetten i.p.v. Goossens, Haye voor de falende Bakker. Meijers is een drol van een back maar als middenvelder opkomend van waarde, Haye had wel een bal kunnen aannemen en de verbinding leggen .
De 2-0 was een keepersfout, dat zul je altijd zien....een ploeg die in de bekende hoek zit.
Falkenburg erin en je zag toen wel dat de bal werd vastgehouden waardoor je wat meer aan voetballen kwam.
Vrijdag 31 januari 2020 om 14:21 uur Quote

Ooievaar

R.E. schreef:

Ik hoop natuurlijk dat ik me vergis, maar ik krijg sterk de indruk dat er eigenlijk niet veel is veranderd. Er worden nog steeds geen spelers gekocht, ook het netwerk van Pardew (en Jol?) is blijkbaar beperkt (tot Engeland) en er komen alleen spelers die elders zijn mislukt of afgedankt (en die tijd nodig hebben om te wennen, terwijl die tijd er niet is). Het was veel beter geweest om heel gericht voor iedere linie één echte versterking te halen, desnoods via huur (maar dan in de vorm van echte talenten van een topclub). En dan worden twee jonge talentvolle spelers (Haye en Van Ewijk), die zeker niet tot de slechtste of minst talentvolle spelers behoren en waarmee je volgend jaar wél verder moet, ook nog eens verhuurd! Er zit allemaal geen enkel constructief idee achter. Eerder blinde paniek: laten we hopen dat er bij al die huurlingen iets goeds zit. Hoe dan ook, ik zie geen enkele reden voor optimisme.
Nu moet je er inblijven. Haye is me nooit opgevallen, en Van Ewijk is niet in staat om te leveren. Al die Engelsen brengen een hoop spirit in. Daar ontbrak het behoorlijk aan.

Natuurlijk is dit een noodverband, maar er moet hoe dan ook volgend jaar eredivisie gespeeld worden

Er vanuit gaande dat de selectie komend seizoen wèl een kwaliteitsimpuls krijgt. En er eindelijk eens iets van scouting gaat komen, en werken.
Vrijdag 31 januari 2020 om 13:21 uur Quote

R.E.

Ik hoop natuurlijk dat ik me vergis, maar ik krijg sterk de indruk dat er eigenlijk niet veel is veranderd. Er worden nog steeds geen spelers gekocht, ook het netwerk van Pardew (en Jol?) is blijkbaar beperkt (tot Engeland) en er komen alleen spelers die elders zijn mislukt of afgedankt (en die tijd nodig hebben om te wennen, terwijl die tijd er niet is). Het was veel beter geweest om heel gericht voor iedere linie één echte versterking te halen, desnoods via huur (maar dan in de vorm van echte talenten van een topclub). En dan worden twee jonge talentvolle spelers (Haye en Van Ewijk), die zeker niet tot de slechtste of minst talentvolle spelers behoren en waarmee je volgend jaar wél verder moet, ook nog eens verhuurd! Er zit allemaal geen enkel constructief idee achter. Eerder blinde paniek: laten we hopen dat er bij al die huurlingen iets goeds zit. Hoe dan ook, ik zie geen enkele reden voor optimisme.
Vrijdag 31 januari 2020 om 13:01 uur Quote

DHFC070

ADO LAAK schreef:

Ik had altijd de mening dat clubs die veel huren / kopen in de winterstop de zaakjes niet op orde hadden bij de start van het seizoen. En had zelf "slechts" 3 a 4 gerichte aankopen verwacht.

Ik hoop echt dat de nieuwe spelers een boost geven aan het 11 tal en wellicht lopen er een paar onverwachte pareltjes tussen.

Blijft toch ook bijzonder vreemd dat er nu kennelijk veel financiele ruimte is? Fons kreeg nog geen jeugdspeler.
Of is het de zoveelste achtergestelde lening.
Er mag maximaal 5 miljoen achtergestelde lening uitstaan van de eigenaar aan de eigen club. Dit is zo beschreven in de jaarrekening dus zal ook wel in de statuten/overname documenten beschreven zijn. Dit maximale bedrag is afgelopen seizoen of eind van dit seizoen hoe je het noemen wilt gehaald. Iedere euro die UVS er nu nog instopt betekend dat ze een eerdere achtergestelde leningen moeten omzetten naar een agio storting.
Hoe er nu dan ineens geld is? Geen idee misschien met 1 of andere constructie? Aad? Vergis je niet dat spelers huren normaal een stuk goedkoper is zeker van spelers die bij clubs nergens aan de bak komen. Iedere euro die er dan binnenkomt is voor die clubs ook mee meegenomen onder de noemer salarisbesparing zoals wij nu met Haye bijvoorbeeld hebben gedaan.

@Ooievaar
Mochten we erin blijven zitten we helaas na dit seizoen nog met de erfenis van Manders, v.As en Groenendijk in de vorm van dure lopende contracten voor 30+. Enkel Malone en Necid lopen af en laat dat nou net de 2 spelers zijn waar je nog zo af en toe wat aan hebt. Lekker nog een jaar naar Falkenburg, Goossens, Kramer en Beugelsdijk kijken en nog 2 jaar naar Immers en Meijers.

@ThieR
Sentimentele reactie die, wat ik me kan voorstellen, onder meer oudere leeft. Kom zelf pas sinds het seizoen met Leonardo in de punt van de aanval maar kijk toch liever naar een club in de eredivisie zonder Haagse jongens / identiteit dan in de kelder van de gouden gids destijds wat door velen nogal geromantiseerd wordt.
Je hebt het over een schande met al die huurspelers maar ik mis in je betoog duidelijk een verhaal hoe we in deze positie terecht zijn gekomen. Laat dat nou voor een groot gedeelte op het veld komen door alle oudgediende (haagse) spelers. Lekker hoor die Haagse mentaliteit en lekker schoffelen en hard rennen maar verder helemaal niks kunnen laat staan voetballen terwijl we het toch over een voetbalclub hebben nietwaar?
Deze karrevracht aan huurspelers is een noodgreep die zowel goed als fout kan uitpakken. Op dezelfde voet doorgaan zoals de eerste seizoenshelft kon natuurlijk echt niet en had ook een grote kans dat het fout zou aflopen.
Donderdag 30 januari 2020 om 21:54 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

langnek, rh_vakm, skrens, barney0700, Bolluhboeah, pajam, SSimons, R.E., Vakc, GreenYellowTheHague, FFL, kevm81, Romy070, John Wright, Kaos, Erik070, Kees, malle eppie en 75 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Crysencio Summerville Shaquille Pinas

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo PSV
0-3
15 februari 2020

Volgende wedstrijd

Logo sc Heerenveen Logo ADO Den Haag
22 februari 2020 om 19:45 uur
Abe Lenstra Stadion, Heerenveen

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 22 - 53
2 AZ 22 - 47
3 Feyenoord 22 - 43
4 PSV 23 - 42
5 Willem II 23 - 41
6 Vitesse 23 - 38
7 FC Utrecht 22 - 35
8 FC Groningen 23 - 35
9 Heracles 23 - 29
10 Heerenveen 23 - 29
11 Sparta R'dam 23 - 27
12 FC Twente 23 - 27
13 FC Emmen 23 - 26
14 Fortuna Sit. 23 - 24
15 VVV-Venlo 23 - 24
16 PEC Zwolle 23 - 22
17 ADO Den Haag 23 - 17
18 RKC Waalwijk 23 - 12