Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Aad

gillah schreef:

Het is maar hoe je het bekijkt. In mijn optiek is El Khayatti een fantastische speler voor bijvoorbeeld AZ, die toch wat creativiteit missen. Met hem erbij wordt een elftal beter, pakt meer punten waardoor je jongere spelers ook meer waard worden. Win-win situatie.
Je zou best eens gelijk kunnen hebben maar het punt is dat AZ niet de club is die El Khayati voor ogen had. Zie "Bij Andy in de auto".
En wanneer AZ hem had gewild hadden ze wel een bod gedaan. Daar hebben ze wel een aardige bankrekening.

Hij zou in Nederland het liefst naar Feyenoord gaan. Of PSV of Ajax, maar die zijn dik bezet op zijn plaats.
Maar vooral hoopt(e) hij op een buitenlandse club die internationaal speelt en die zijn niet voor het oprapen. Geld alleen lijkt voor hem geen drijfveer.
Vrijdag 1 februari 2019 om 13:58 uur Quote

Ooievaar

ton schreef:

Dat is wel heel erg makkelijk!
Niet helemaal, maar als er goede mensen buiten de deur worden gehouden, en m`n alleen aan hun eigen netwerkje c.q belangen denkt. Dan kom je niet verder dan Manders, Lex jr, Mansveld jr, en daar weer vrienden en kennissen van.

Eeuwig zonde dat iemand als Fonteyn - of het nu aan China lag of niet - buiten de deur is gehouden. Geldt ook voor een bestuurlijk zwaargewicht als Deetman.

Natuurlijk lopen er wel kundige bestuurders rond, en ook mensen met verstand van zaken zoals Advocaat, Jol, De Mos, Kila, Pas en noem maar op. Maar als je denkt dat je het beter weet, dan blijf je dus elk jaar heel tevreden zijn dat het eredivisieschap weer met een jaar is verlengd.

Ik snap ook wel dat we hier niet de beschikking hebben over Schiphol, Maasvlakte of de haven van Rotterdam.

Maar Den Haag is echt geen Almelo of Alkmaar. We zijn geen dichtgeplakt gat maar een internationale stad. Maak daar dan gebruik van!

Daarom heb je bestuurders nodig die verder kijken dan de Hoornbrug en weten wat er internationaal te koop is, dat zou toch niet al te ingewikkeld moeten zijn.

Indien de club normaal was geleid, dan was je nu ook niet afhankelijk van de ondoorgrondelijke motieven van de Chinese eigenaar.

Verval heeft te maken met wanbeleid, niet met supportersgeweld, ook al wil iedereen dat doen geloven. Maar er valt nog steeds veel meer van te maken, dan nu het geval is. Maar met figuren voornoemd gaat dat never nooit lukken.

Dan mag je inderdaad elk jaar blij zijn dat je weer 13e o.i.d. bent geworden.
Zo kom je natuurlijk nooit van het Calimero imago af.

Mensen willen best komen kijken, onder van den Brom zat het bijna elke keer vol. Maar dan moet je wèl wat bieden.

Groenendijk zal wel minimaal 2 jaar gaan bijtekenen, dus dat is makkelijk voor Manders, geen persoonlijkheid dus, goedkope oplossing, dus waardeloos voetbal met af en toe een overwinning. De rest blijft ook lekker zitten, en zo houdt iedereen elkaar goed vast opdat de hele zooi niet tegelijk omvalt. Stilstaand water dus.

Overigens ben ik een groot voorstander van dat ADO i.p.v. een NV weer een vereniging wordt. Met mensen aan het roer uit de eigen geledingen. Ben je er i.i.g. van verzekerd dat je clubmensen aan het roer hebt, met een ledenraad, met hart voor de club.

Valt veel meer uit te halen, maar dan moet je wèl de juiste mensen hebben, en die zijn er echt wel.
Donderdag 24 januari 2019 om 11:36 uur Quote

Bolskie

Thommetjsh schreef:

inderdaad onbegrijpelijk, is een extreem bekend merk onder (voetballende) jongeren en wordt gepromoot door veel grote accounts op instagram, zeker gemiste kans
Ja en dat internationaal.. stom dat ze zoiets niet doen had voor beide intressant geweest wellicht had ADO ook voor hun deuren kunnen openen in China met een Chinese aandeelhouder. Maar zoals vele al vaak aangegeven word er in den haag klein gedacht daarom zal de club ook altijd blijven hangen op het niveau waar ze zitten.
Woensdag 16 januari 2019 om 17:09 uur Quote

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Internationaal jeugdtoernooi mogelijk naar China
ADO gaat in samenwerking met United Vansen het internationaal jeugdtoernooi een nieuw leven in blazen.
Lees het nieuwsbericht
Vrijdag 7 december 2018 om 11:15 uur Quote

Advertentie

VAKKIE-l

INTERNATIONAAL JEUGDTOERNOOI KEERT TERUG NA BEZOEK ADO DH EN GEMEENTE AAN UVS

Op korte termijn komt het vermaarde internationaal jeugdvoetbaltoernooi terug naar Den Haag, georganiseerd door ADO Den Haag, de gemeente Den Haag en grootaandeelhouder United Vansen. Dat betekent dat de elite van de Europese én Chinese voetbalclubs zich zullen laten zien in de stad. Dat hebben algemeen directeur Mattijs Manders van ADO Den Haag, wethouder Richard de Mos (Sport) en de clubeigenaar afgesproken in Beijing.

Wethouder De Mos: "Het was de hoogste tijd voor een eerste bezoek van een lokale bestuurder aan de Chinese eigenaar van ADO Den Haag. De verstoorde relatie is hersteld. We hebben een constructief gesprek met elkaar gehad, en ik hoop en verwacht dat deze stap betekent dat we nader tot elkaar komen."

De Mos: "Samen werken we aan een betere sportbeleving in onze stad. In het Zuiderpark was het roemruchte Internationaal Jeugdtoernooi altijd een spektakel. De laatste jaren kwam de klad erin, waardoor nieuwe edities uitbleven."

De wethouder zei tijdens het gesprek bovendien toe dat hij gaat onderzoeken of ADO Den Haag een plek kan zijn waar het Chinese bedrijfsleven in Den Haag (127 bedrijven) samenkomt. Ook wil de gemeente het bestaande toeristische aanbod van ADO Den Haag-merchandising en -tickets richting de Chinezen verbeteren.

Algemeen directeur ADO Den Haag Mattijs Manders: "Ik ben blij dat de gemeente tijdens de handelsmissie naar China ook oog heeft voor het belang van een goede relatie met United Vansen. De wethouder en ik gaan nu vanuit Den Haag aan de slag om jaarlijks het jeugdvoetbaltoernooi te organiseren. Ik ben heel blij dat we samen hebben besloten dat het aanbod van ADO Den Haag nog meer onderdeel wordt van het toeristisch aanbod voor de Chinezen die naar Den Haag komen."

Ook is afgesproken dat wordt onderzocht of het internationaal jeugdvoetbaltoernooi in de toekomst ook in Beijing kan worden gehouden.

Handelsmissie
ADO Den Haag is deze week vertegenwoordigd in de handelsmissie naar China met de gemeente Den Haag en andere Haagse MKB’ers (Kompaan, Rabobank Den Haag, Buren en 88mobile). Algemeen directeur Manders werd door de gemeente uitgenodigd om mee te gaan en wilde wethouder De Mos namens ADO Den Haag graag voorstellen aan grootaandeelhouder United Vansen, die de gemeente Den Haag met open armen heeft ontvangen. ADO Den Haag vindt het belangrijk dat niet alleen haar eigen relatie met UVS en de gemeente Den Haag goed en duurzaam is, maar hecht er ook aan dat de grootaandeelhouder en de gemeente onderling een goede verstandhouding met elkaar hebben. De bredere doelstellingen van de handelsmissie naar China zijn internationalisering van het Haagse MKB, relatiebeheer en kennismaking met relevante stakeholders en het bevorderen van zowel acquisitie als toerisme.
Vrijdag 7 december 2018 om 10:31 uur Quote

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Hooi en Kanon op reis
Elson Hooi en Wilfried Kanon half november internationaal.
Lees het nieuwsbericht
Vrijdag 9 november 2018 om 14:27 uur Quote

Barend

poemba schreef:

Ik vind dat de huidige supporters er al veel aan doen. Ze staan positief in de media. Ik denk dat het aan de ligging van het stadion ligt. Je kan er wel van alles omheen gaan doen. Maar de mensen kunnen er niet komen of moeilijk komen.
En op de parkeerplaatsen een joet betalen vind ik gewoon te duur.
En dan ook nog eens een kaartje kopen voor een geeltje. Ben je toch 35 euries kwijt.
Ben je alleen nog maar binnen.
Kan me best indenken dat mensen twee keer na denken
De ligging is beroerd, daar is iedereen het over eens.
Uit het hart van Den Haag gesneden.
Een grafmonument voor de eikel die dat bedacht heeft.
Ook nog eens op een slecht moment met toenemend tv aanbod, en andere internet- mogelijkheden.

Je moet het stadion nu meer functioneel maken zodat ook een ander publiek daar terecht kan (popmuziek). Dan komt de loop er een beetje in. Maak het spraakmakend.

Zorg dat het dak dicht kan.

Pomp meer geld in de kwaliteit van de ploeg. Met internationaal voetbal trek je allicht ook meer publiek. Gemiereneuk over linker-rechterrijtje moet over zijn.

De Mos gaat eerstdaags naar UV China. Praat De Mos bij over deze en andere opties. Er moet iets gebeuren voor het te laat is en de laatste supporter het licht uitdoet.
Donderdag 4 oktober 2018 om 14:35 uur Quote

Aad

Haagse Kelt schreef:

Typisch geval van karma. Bij iedere Europese wedstrijd van ajax zijn er problemen met lafca. Zo hebben ze in Glasgow bij een laffe aanval een kroegbaas total loss geslagen en zuipende Schotten in amsterdam aangevallen met een overmacht. En zo zijn er tig voorbeelden. Ze worden daabij altijd in de rug gedekt door politie en media.
Nu is het 1 keer andersom en is het gejank niet van de lucht. Van mij mogen ze stuk voor stuk total loss worden geslagen.
Wees er maar niet blij mee. Pasgeleden shoutte ik al dat het moment waarop uitsupporters worden geweerd bij wedstrijden niet ver meer is.

In Nederland is het tussen overheid, KNVB en clubs al eens uitvoerig besproken maar ook internationaal (UEFA) gaan er steeds meer stemmen op om uitsupporters niet meer toe te laten. Omdat Ajax er nu bij betrokken is zien wij de beelden maar bij heel veel Europese wedstrijden gebeurt dit. En niet alleen in het Oostblok.

Nationaal is de overheid ook een groot voorstander. De veiligheid in de stadions is nu de verantwoordelijkheid voor de clubs. En dus de kosten ook. Maar buiten het stadion is iedere wedstrijd veel politie-inzet. Niet altijd noodzakelijk maar ze zijn er wel.
Ook de publieke opinie, vooral beïnvloed door de niet-voetballiefhebber, is in het algemeen voor een verbod. Het aantal risicoclubs beperkt zich echt niet tot Ajax, Feyenoord, ADO, Utrecht. Ook Vitesse, Nec, Den Bosch en PSV hebben hun hooligans.

Zoiets als nu met Ajax is alleen maar koren op de molen van hen die van uitsupporters af willen.
Woensdag 29 augustus 2018 om 10:21 uur Quote

Moi

DHFC070 schreef:

Zoals al vaker gezegd 31 augustus kunnen we de eindbalans op gaan maken.
Vervelend van de eerste paar wedstrijden met een incomplete selectie maar dat is een beetje de situatie waar je in zit als je gaat shoppen met een lege portemonnee. Het blijft alleen wel een schande dat je zonder een enkele spits aan de competitie begint.
Durf bijna te wedden dat ze niet wisten dat ze Zhang een aantal weken kwijt zouden zijn. Iemand enig idee hoeveel interland en jong interlands er nog aan gaan komen voor die jongen?
Straks is hij met 240 interlands...record internationaal binnen 2 jaar
Maandag 20 augustus 2018 om 11:35 uur Quote

grijze gek

Hmmmm iets gevonden uit 2015

23 april 2015


In het nieuwe complex van AC Trencin hangt een foto van hem in het shirt van FC Den Haag.De Slowaakse club heeft onder leiding van Tscheu La Ling grote sprongen gemaakt: staat in de bekerfinale en de eerste landstitel is nabij.Het AD bezocht de Hagenaar in Trencin, waar de plaatselijke trots onder zijn handen de afgelopen jaren alleen maar groeide.Aegon, het bedrijf uit Den Haag, heeft zich inmiddels aan de club verbonden. Ling, die een groot internationaal netwerk heeft, zegt voorlopig de handen vol te hebben aan AC Trencin.Hij laat in de krant weten veel te zien in samenwerking met een Nederlandse club. Helaas is dat niet ADO maar de andere club waarvoor hij in Nederland speelde, Ajax.Ling begon zijn loopbaan bij FC Den Haag in 1972 en sloot hem daar ook af in de jaren tachtig, toen hij pas 30 jaar was.
Maandag 20 augustus 2018 om 08:18 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

T3, JoostJ, Bert, ADO LAAK, Rob2002, FCDHZwoude, ypenburg070, SponsorWaarBlijfJe?, Max, lernst, Kees, carbayon en 85 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Lex Immers Abdenasser El Khayati Danny Bakker

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo PEC Zwolle
1-0
15 februari 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Ajax
24 februari 2019 om 12:15 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 PSV 22 - 57
2 Ajax 22 - 53
3 Feyenoord 22 - 42
4 AZ 22 - 40
5 Heracles 23 - 35
6 Vitesse 22 - 33
7 FC Utrecht 22 - 32
8 VVV-Venlo 23 - 29
9 FC Groningen 22 - 27
10 ADO Den Haag 22 - 27
11 Fortuna Sit. 22 - 26
12 Willem II 22 - 25
13 PEC Zwolle 22 - 25
14 Excelsior 22 - 25
15 Heerenveen 22 - 24
16 FC Emmen 22 - 24
17 Graafschap 22 - 18
18 NAC Breda 22 - 16