Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Internationaal jeugdtoernooi mogelijk naar China
ADO gaat in samenwerking met United Vansen het internationaal jeugdtoernooi een nieuw leven in blazen.
Lees het nieuwsbericht
Vrijdag 7 december 2018 om 11:15 uur Quote

VAKKIE-l

INTERNATIONAAL JEUGDTOERNOOI KEERT TERUG NA BEZOEK ADO DH EN GEMEENTE AAN UVS

Op korte termijn komt het vermaarde internationaal jeugdvoetbaltoernooi terug naar Den Haag, georganiseerd door ADO Den Haag, de gemeente Den Haag en grootaandeelhouder United Vansen. Dat betekent dat de elite van de Europese én Chinese voetbalclubs zich zullen laten zien in de stad. Dat hebben algemeen directeur Mattijs Manders van ADO Den Haag, wethouder Richard de Mos (Sport) en de clubeigenaar afgesproken in Beijing.

Wethouder De Mos: "Het was de hoogste tijd voor een eerste bezoek van een lokale bestuurder aan de Chinese eigenaar van ADO Den Haag. De verstoorde relatie is hersteld. We hebben een constructief gesprek met elkaar gehad, en ik hoop en verwacht dat deze stap betekent dat we nader tot elkaar komen."

De Mos: "Samen werken we aan een betere sportbeleving in onze stad. In het Zuiderpark was het roemruchte Internationaal Jeugdtoernooi altijd een spektakel. De laatste jaren kwam de klad erin, waardoor nieuwe edities uitbleven."

De wethouder zei tijdens het gesprek bovendien toe dat hij gaat onderzoeken of ADO Den Haag een plek kan zijn waar het Chinese bedrijfsleven in Den Haag (127 bedrijven) samenkomt. Ook wil de gemeente het bestaande toeristische aanbod van ADO Den Haag-merchandising en -tickets richting de Chinezen verbeteren.

Algemeen directeur ADO Den Haag Mattijs Manders: "Ik ben blij dat de gemeente tijdens de handelsmissie naar China ook oog heeft voor het belang van een goede relatie met United Vansen. De wethouder en ik gaan nu vanuit Den Haag aan de slag om jaarlijks het jeugdvoetbaltoernooi te organiseren. Ik ben heel blij dat we samen hebben besloten dat het aanbod van ADO Den Haag nog meer onderdeel wordt van het toeristisch aanbod voor de Chinezen die naar Den Haag komen."

Ook is afgesproken dat wordt onderzocht of het internationaal jeugdvoetbaltoernooi in de toekomst ook in Beijing kan worden gehouden.

Handelsmissie
ADO Den Haag is deze week vertegenwoordigd in de handelsmissie naar China met de gemeente Den Haag en andere Haagse MKB’ers (Kompaan, Rabobank Den Haag, Buren en 88mobile). Algemeen directeur Manders werd door de gemeente uitgenodigd om mee te gaan en wilde wethouder De Mos namens ADO Den Haag graag voorstellen aan grootaandeelhouder United Vansen, die de gemeente Den Haag met open armen heeft ontvangen. ADO Den Haag vindt het belangrijk dat niet alleen haar eigen relatie met UVS en de gemeente Den Haag goed en duurzaam is, maar hecht er ook aan dat de grootaandeelhouder en de gemeente onderling een goede verstandhouding met elkaar hebben. De bredere doelstellingen van de handelsmissie naar China zijn internationalisering van het Haagse MKB, relatiebeheer en kennismaking met relevante stakeholders en het bevorderen van zowel acquisitie als toerisme.
Vrijdag 7 december 2018 om 10:31 uur Quote

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Hooi en Kanon op reis
Elson Hooi en Wilfried Kanon half november internationaal.
Lees het nieuwsbericht
Vrijdag 9 november 2018 om 14:27 uur Quote

Barend

poemba schreef:

Ik vind dat de huidige supporters er al veel aan doen. Ze staan positief in de media. Ik denk dat het aan de ligging van het stadion ligt. Je kan er wel van alles omheen gaan doen. Maar de mensen kunnen er niet komen of moeilijk komen.
En op de parkeerplaatsen een joet betalen vind ik gewoon te duur.
En dan ook nog eens een kaartje kopen voor een geeltje. Ben je toch 35 euries kwijt.
Ben je alleen nog maar binnen.
Kan me best indenken dat mensen twee keer na denken
De ligging is beroerd, daar is iedereen het over eens.
Uit het hart van Den Haag gesneden.
Een grafmonument voor de eikel die dat bedacht heeft.
Ook nog eens op een slecht moment met toenemend tv aanbod, en andere internet- mogelijkheden.

Je moet het stadion nu meer functioneel maken zodat ook een ander publiek daar terecht kan (popmuziek). Dan komt de loop er een beetje in. Maak het spraakmakend.

Zorg dat het dak dicht kan.

Pomp meer geld in de kwaliteit van de ploeg. Met internationaal voetbal trek je allicht ook meer publiek. Gemiereneuk over linker-rechterrijtje moet over zijn.

De Mos gaat eerstdaags naar UV China. Praat De Mos bij over deze en andere opties. Er moet iets gebeuren voor het te laat is en de laatste supporter het licht uitdoet.
Donderdag 4 oktober 2018 om 14:35 uur Quote

Advertentie

Aad

Haagse Kelt schreef:

Typisch geval van karma. Bij iedere Europese wedstrijd van ajax zijn er problemen met lafca. Zo hebben ze in Glasgow bij een laffe aanval een kroegbaas total loss geslagen en zuipende Schotten in amsterdam aangevallen met een overmacht. En zo zijn er tig voorbeelden. Ze worden daabij altijd in de rug gedekt door politie en media.
Nu is het 1 keer andersom en is het gejank niet van de lucht. Van mij mogen ze stuk voor stuk total loss worden geslagen.
Wees er maar niet blij mee. Pasgeleden shoutte ik al dat het moment waarop uitsupporters worden geweerd bij wedstrijden niet ver meer is.

In Nederland is het tussen overheid, KNVB en clubs al eens uitvoerig besproken maar ook internationaal (UEFA) gaan er steeds meer stemmen op om uitsupporters niet meer toe te laten. Omdat Ajax er nu bij betrokken is zien wij de beelden maar bij heel veel Europese wedstrijden gebeurt dit. En niet alleen in het Oostblok.

Nationaal is de overheid ook een groot voorstander. De veiligheid in de stadions is nu de verantwoordelijkheid voor de clubs. En dus de kosten ook. Maar buiten het stadion is iedere wedstrijd veel politie-inzet. Niet altijd noodzakelijk maar ze zijn er wel.
Ook de publieke opinie, vooral beïnvloed door de niet-voetballiefhebber, is in het algemeen voor een verbod. Het aantal risicoclubs beperkt zich echt niet tot Ajax, Feyenoord, ADO, Utrecht. Ook Vitesse, Nec, Den Bosch en PSV hebben hun hooligans.

Zoiets als nu met Ajax is alleen maar koren op de molen van hen die van uitsupporters af willen.
Woensdag 29 augustus 2018 om 10:21 uur Quote

Moi

DHFC070 schreef:

Zoals al vaker gezegd 31 augustus kunnen we de eindbalans op gaan maken.
Vervelend van de eerste paar wedstrijden met een incomplete selectie maar dat is een beetje de situatie waar je in zit als je gaat shoppen met een lege portemonnee. Het blijft alleen wel een schande dat je zonder een enkele spits aan de competitie begint.
Durf bijna te wedden dat ze niet wisten dat ze Zhang een aantal weken kwijt zouden zijn. Iemand enig idee hoeveel interland en jong interlands er nog aan gaan komen voor die jongen?
Straks is hij met 240 interlands...record internationaal binnen 2 jaar
Maandag 20 augustus 2018 om 11:35 uur Quote

grijze gek

Hmmmm iets gevonden uit 2015

23 april 2015


In het nieuwe complex van AC Trencin hangt een foto van hem in het shirt van FC Den Haag.De Slowaakse club heeft onder leiding van Tscheu La Ling grote sprongen gemaakt: staat in de bekerfinale en de eerste landstitel is nabij.Het AD bezocht de Hagenaar in Trencin, waar de plaatselijke trots onder zijn handen de afgelopen jaren alleen maar groeide.Aegon, het bedrijf uit Den Haag, heeft zich inmiddels aan de club verbonden. Ling, die een groot internationaal netwerk heeft, zegt voorlopig de handen vol te hebben aan AC Trencin.Hij laat in de krant weten veel te zien in samenwerking met een Nederlandse club. Helaas is dat niet ADO maar de andere club waarvoor hij in Nederland speelde, Ajax.Ling begon zijn loopbaan bij FC Den Haag in 1972 en sloot hem daar ook af in de jaren tachtig, toen hij pas 30 jaar was.
Maandag 20 augustus 2018 om 08:18 uur Quote

Olitano

Bleek schreef:

Check interview van gister met Manders op tv west..

Ik dacht eerst dat hij een grapje maakte maar hij is bloedserieus!
Het klinkt misschien als hardop dromen maar dat is het niet. Ik mocht er bij zijn toen de nieuwe RVC zich aan de deelnemers van OGS kwam voorstellen. Daar was behalve Terry Wang ook Felix W.... ook bij.

In die meeting is een eventuele Chinese speler uitgebreid aan de orde gekomen. UVS zou trots zijn als een Chinees bij onze club zou spelen. Daar zagen ze veel kansen voor sponsoring, merchandise etc. in China. Die Felix kwam niet over als een koekebakker. Een man die niet over 1 nacht ijs gaat en geen rare dingen roept.

En als je dan weet dat UVS een internationaal marketing bedrijf op het gebied van voetbal is, waarom dan aan hun kennis van de Chinese markt twijfelen ?
Vrijdag 22 juni 2018 om 17:24 uur Quote

Petah

Haagse Roel schreef:

Nee hoor, ben de rust zelve :D En ben er zeker niet van om spelers af te branden. maar ik mag toch wel mijn mening geven. Ik zou blij zijn als er een club instinkt om minimaal een miljoen voor die jongen te geven.

Kan verdedigend mee in ED ( rechterrijtje ) maar daar is dan ook alles mee gezegd. Opbouwend waardeloos. Ik roep het zo lang die hier speelt, en dat wordt mij niet in dank afgenomen maar dat zal mij een worst zijn.
Scouts van top clubs denken er anders over maar gelukkig hebben wij jouw expertise


En het niet goed kunnen opbouwen is echt weer een Nederlands ding internationaal gezien kijken ze daar amper naar en gezien Nederland ze huidige stand zeg dat me genoeg
Maandag 21 mei 2018 om 09:36 uur Quote

Bolskie

Haagse Roel schreef:

Nee hoor, ben de rust zelve :D En ben er zeker niet van om spelers af te branden. maar ik mag toch wel mijn mening geven. Ik zou blij zijn als er een club instinkt om minimaal een miljoen voor die jongen te geven.

Kan verdedigend mee in ED ( rechterrijtje ) maar daar is dan ook alles mee gezegd. Opbouwend waardeloos. Ik roep het zo lang die hier speelt, en dat wordt mij niet in dank afgenomen maar dat zal mij een worst zijn.
Dan heb ik denk echt ander wedstrijden gezien als jou, ook internationaal maar goed meningen verschillen. En gelukkig gelukkig zat van as dat ook
Maandag 21 mei 2018 om 08:59 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

DHFC070, Alfista60, carbayon, gillah, Law, iDaan, poemba, Kees, ypenburg070, Bollie74, Tikki Takka, den haag en 77 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Abdenasser El Khayati Lex Immers Elson Hooi

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
0-0
8 december 2018

Volgende wedstrijd

Logo Willem II Logo ADO Den Haag
14 december 2018 om 20:00 uur
Koning Willem II Stadion, Tilburg

Advertentie

Stand Eredivisie

1 PSV 15 - 42
2 Ajax 15 - 40
3 Feyenoord 15 - 35
4 FC Utrecht 15 - 25
5 Heracles 15 - 23
6 AZ 15 - 22
7 Vitesse 15 - 22
8 Heerenveen 15 - 20
9 VVV-Venlo 15 - 20
10 Fortuna Sit. 15 - 16
11 Willem II 15 - 16
12 ADO Den Haag 15 - 16
13 Excelsior 15 - 16
14 FC Groningen 15 - 14
15 PEC Zwolle 15 - 14
16 FC Emmen 15 - 14
17 NAC Breda 15 - 11
18 Graafschap 15 - 11