Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

rooney

Mocht Schouten niet geblesseerd zijn en niet aan spelen toekomt, dan zou ik toch proberen om deze te huren voor een half seizoen. Deze jongen is een klasse beter als alle middenvelders die we hebben.
Dinsdag 28 januari 2020 om 16:36 uur Quote

ADODENHAAG

Jordy schreef:

Schouten
Ik moet het nog maar zien of die jongen echt door gaat breken, ik vermoed zelf dat hij volgend jaar weer in de Eredivisie opduikt.. wellicht bij ons.
Dinsdag 28 januari 2020 om 16:00 uur Quote

grijze gek

haguhnees87 schreef:

Het heeft meer met organisatie te maken. Als je bij ADO komt om stage te lopen is er geen voorbereiding geen tot amper een ontvangst of uitleg. Je krijgt net een trainings pak om mee te mogen trainen en moet met een bestaande groep mee trainen. Weinig tot geen trainers op een grote groep spelers. Als je niet goed genoeg bent krijg je dat via een e-mail te horen zonder enige uitleg. Na telefonisch contact met de vraag wat moet er verbeterd worden krijg je ook geen uitleg.

Bij andere clubs zoals sparta Feyenoord en zelfs Excelsior worden jongens netjes ontvangen met een goede uitleg. Iedereen krijgt een tenue en goede begeleiding. Als je afvalt krijg je een heel rapport mee wat te verbeteren.

Het straalt ook veel meer voetbal uit bij andere clubs. De ouders van de kinderen hoor je ook heel vaak zeggen over ADO hier is het zo slecht geregeld dan kan die nog beter bij zijn eigen amateur club blijven.

Nee er is nog heel veel te verbeteren op het jeugd complex bij ADO.
:thumb: klopt als een bus, een zoon van een kennis van speelde in de A1 van Feyenoord, ADO had interesse, liet hem komen met zijn vader op een dinsdagavond om een oefenwedstrijd te komen spelen, werd niet tot nauwelijks ontvangen, kijk jongen daar boven zijn de kleedkamers en we spelen op veld 3.
Voor ons speelde hij een redelijke tot goede partij, hij heeft nog meer wat gehoord, geen bedankje NADA
Dinsdag 28 januari 2020 om 14:42 uur Quote

Ooievaar

Het is gewoon puinruimen en dat in forst tempo. Laatste jaren vreselijk wanbeleid gevoerd.

Manders die door het behang heen loog en er louter voor zichzelf zat.
Groenendijk een waardeloze trainer die iedereen slechter maakte, met spel waar kraak nog smaak aan zat. Met 2 keer een eindsprint toen de competitie z`on beetje gelopen was. Wat het nodige verbloemde, maar niet het verschrikkelijk zwakke voetbal. Tactisch onbenul. De man heeft nergens gepresteerd. Ja goede voetballer. Maar daar gaat het nu niet om. Aardige jongen ook. Maar daar win je ook geen punten mee.

Van As die het nog niet eens voor elkaar kreeg om een normaal oefenprogramma voor te schotelen en louter van uit zijn luie stoel pulp haalde van de dvd van knakenpooiers wat door ging voor makelaars.

Lex Schoenmaker jr die nog geen schaal bittergarnituur in een snackbar weet te regelen. Het zou een zegen zijn als die vent inderdaad donderdag de deur wordt gewezen. Scouting is niet comateus maar morsdood.

En dan zeiken we - althans een aantal - gewoon de nieuwe trainer af. Alsof het een regelrechte schande is dat je een tik krijgt bij FC Utrecht. Die hebben een veel betere selectie dan dat wij dat hebben. Die spelen om plek 4.

Naar mijn stellige mening was UVS Groenendijk en Van As spuugzat. Van As zeer terecht ontslagen, en Groenendijk was hoogst waarschijnlijk het zelfde overkomen.

Die minkukel van een Lex jr weg en per direct. Dan ben je niet afhankelijk van allerlei noodverbanden.

Nu is het de rijen sluiten en zorgen dat we 15e worden.
Kritiek is prima. Maar leg die neer waar die neer gelegd moet worden.
Selectie is weinig tot niets waard. Maar dat kan je met geen mogelijkheid Pardew aanrekenen.

Wel die hem hebben samengesteld.

Mij hoor je niet zeggen dat UVS het beste is wat ons kan overkomen. Maar het was toch echt meneer van der Kallen die niet wist hoe snel hij de boel moest verkopen. Die zogenaamde Haagse weldoeners geven niet thuis. Alleen de gemeente heeft er vele tientallen miljoenen inzitten.

Ik steun UVS, Hamdi Pardew en de nieuwe RVC.
Overigens waren we zonder UVS tot een anoniem bestaan veroordeeld geweest in de 1e divisie. Als we dat al hadden gered. Domweg omdat we anders totaal failliiet waren geweest.

Nu is het redden wat er te redden valt en achter de club gaan staan. We hebben uit de laatste 2 wedstrijden 3 punten gehaald. Dat is toch niet bepaald erg slecht te noemen als je 17e staat.
Maandag 27 januari 2020 om 19:10 uur Quote

Advertentie

GroenGeelHart070

Riedel schreef:

Nee deze trainer is de oplossing Whahahaha wat een grap zeg.

Die kan er toch ook helemaal niets van met zijn fantasie opstellingen hoe bedenk je het om zonder spitsen te gaan spelen en helemaal geen plan B te hebben als dat niet lukt, we gaan lekker degraderen er is geen houden meer aan en misschien is het gewoon beter om er maar mee te stoppen.

Er zal nooit en ten nimmer meer een succesvolle BVO in Den Haag zijn, er is draagvlak, geen know how, geen scouting, geen achterban die je kunt uitbouwen, geen doorstroming van de jeugdopleiding, echt helemaal niets, lets face it, it is over :(
Hoe dit seizoen ook eindigt, organisatorisch lijkt het m.i. op de goede weg, beter laat dan nooit. Een vernieuwd, goed scoutingapparaat moet zorgen voor aanhaken van veel meer talentvolle jeugd uit eigen regio. Er moet ook een gezondere doorstroming van talentvolle eigen jeugd naar de selectie komen en de oudjes laten uitstromen. Deze klus moet de nieuwe TD tot in perfectie gaan opzetten.
Sowieso komende zomer alle aflopende contracten eruit en jongere spelers erbij halen. Die nieuwe jongen die van AZ gekomen is bijv, perfect! Graag nog meer van zulke jongens die bij ons wel speeltijd ruiken.
Aflopende contracten juni 2020:
- Necid
- Malone
- Gorter
- Hooi
- Zwinkels
- Bjelica
- Van Kins
Zonder de eerste 5 ontstaat er al veel meer ruimte in salarishuishouding. Jongeren in hun plaats bespaart in mijn ogen ook al minstens 150k-300k aan salariskosten op jaarbasis. Van dat geld kun je contracten van doorbrekende talenten opwaarderen en dan nog hou je over. Z.s.m. te beginnen met Pinas. Geen jodenfooi (zoals eerdere voorstel aan hem) erbij want hij gaat die investering dubbel en dwars terug betalen. Enzovoorts
Maandag 27 januari 2020 om 09:36 uur Quote

Tommy

Bolskie schreef:

Haha en jij kijkt het van een afstandje?

Structureel geld is tot nu toe ieder jaar gegeven alleen word dat in de tekorten gepropt, en waarom? Omdat er blijkbaar geen goed beleid werd gevoerd en meer geld uit gegeven word dan er binnenkomt. Uvs heeft nooit beleid mogen voeren dus hoe ken je hun er dan op aan spreken.

Zelfde geld voor commercieel moeten hun de sponsors binnenhalen?
Dat vergeten er idd veel hier. Uvs heeft de club al meerdere keren behoed voor failesement door bij te storten.
Omdat ado geen sponsors aan kunnen trekken die genoeg willen betalen. En omdat spelers als gorter ervoor zorgde dat een jongen als schouten die door meerdere mensen het grootste talent van de opleiding werd genoed GRATIS te laten vertrekken. Die jongen speelt nu dus in italie en wordt daar vergeleken met de roon. Een international. En het enige wat groendijk kan zeggen is oudere ervaren spelers hebben we nodig.
Vervolgens staan we hier te piepen dat heracles en zwolle spelers verkopen aan andere clubs en daar geld mee aan het verdienen zijn.

Ik vind het niet zo gek dat uvs pas wilde inversteren als fons en van as eruit waren gegooit.
En dan kan fons wel lekker bijdehand gaan lopen doen in de media met zn wang was boos en ik reageer lekker toch.
Maar zoals uvs zelf zegt hamdi is de eerste met een plan.

En dat het niet binnen een maand allemaal opgelost is is logisch. We spelen hier geen fm. Het kan tegen vitesse nog wel een veeg partij worden als we de belangrijke wedstrijden maar winnen
Tegen laten we zeggen het hele rechterrijtje
Zondag 26 januari 2020 om 21:47 uur Quote

Rossi

Waht schreef:

Oh jij vondt Thomas gisteren wel goed. Dan geniet jij er zeker van dat hij in de verdediging de balletjes vraagt en de andere cv of keeper of de backs aanspeelt. Geweldig.
Stubs, van buren en Thomas zijn geen versterkingen.
De Bock was vorige week prima en gister ook matig maar altijd beter dan Meijers.
Goossens, Malone, bakker, immers, summerville, Koopmans en ja ook Falkenburg weer, sorry maar die komen chronisch tekort om een beetje normaal voetbal te spelen.
Maar Pardew kent de groep nog niet dus krijgen we volgende week Hooij.

Met het middelmaat wat er bij gekomen is zie ik gebeuren dat we naar de
JP moeten. Met de extra kosten van deze transfer window zie ik het wel heel somber in.
The future is Black.
Inderdaad. Wat gehaald is, is zeer matig. Alleen De Bock lijkt mij een (potentiƫle) prima zet. Van Buren lekker gewoon als spits gebruiken dat is voor zo`n jongen ook veel beter.

De rest is gewoon opvulling van de selectie en mist pure kwaliteit. Thomas is ren je rot en tikkie breed. Stubbs loopt maar te bleren en coachen in het veld, maar voor de 2e opeenvolgende wedstrijd vergeet hij zichzelf te coachen. Traag, slap en gewoon minder dan de al belabberde Beugelsdijk.

Maar hier op de box moet je de polonaise lopen mag je niet realistisch kijken.

Vorige week tegen RKC pak je 3 punten uit 2 dode spelmomenten, voetballend leek het nergens op. Tegen Utrecht gewoon hetzelfde. Vrij lompe opstelling ook en later na wissels zelfs een tijd geen echte aanvaller op het veld. Dat kan echt niet.

Er is nog een hoop werk aan de winkel, dat is duidelijk.
Zaterdag 25 januari 2020 om 14:48 uur Quote

rd..

DHFC070 schreef:

Zo een dagje later kun je alles wel wat beter relativeren gelukkig. Dat het minstens net zo slecht was als de laatste wedstrijden onder Fons is denk ik een understatement. Gelukkig hoef je bij subtopper Utrecht-uit de punten niet te pakken en zijn ze tegen andere ploegen belangrijker.

Wel blijft het ronduit schandalig wat we als supporters nu al meer dan een half seizoen krijgen voorgeschoteld. Echt gewoon 0 schoten of 1 schot op goal iedere wedstrijd met rond de 30% balbezit. Als je de bus gaat parkeren en krijgt er alsnog 4 tegen dan gaat er iets echt niet goed. Als ik dan het middenveld zag met andermaal een Bakker, Goossens en Falkenburg dan weet je eigenlijk alweer genoeg. De verdedigers staan continu 90 minuten onder te grote druk en de aanvallers krijgen echt gewoon 0 ballen of het duurt 2 minuten voordat de bal eens in de aanval beland waardoor er altijd dubbele dekking is.

Terug naar de basis en uitgaan van de defensie en compact staan is niks mis mee maar dan moet dit wel goed uitgevoerd worden en zul je in balbezit toch ook een bepaalde spelopvatting moeten hebben. De bal achterin naar elkaar toe tikken bijvoorbeeld maar zelfs daar slagen bepaalde spelers niet in.
Enkel Meijers slachtofferen en de rest van de oude meuk, die zich in het veld verstoppen blijven handhaven schiet je niks mee op.

Geen enkele nieuwe speler lijkt de eerste 2 wedstrijden echt een versterking maar denk dat het eerlijk is om dit even wat tijd te geven ookal hebben we die amper. Ga er maar aanstaan om je in zo`n wespen nest individueel positief te onderscheiden terwijl het een teamsport is.
Op je derde alinea wil ik opmerken, dat je ook daar wel de juiste poppetjes voor nodig hebt.

Wat we nu hebben `gekregen` lijken nauwelijks versterkingen. Voor dat hele spotje kon je beter de helft in aantal halen en twee keer zo goed.

Blijf zeggen dat we er met 2/3 goede aanwinsten ook niet waren geweest, omdat dat er te weinig zijn. Maar betere voetballers kunnen andere spelers weer meetrekken. Met die jongens die er nu bij zijn gekomen, zie ik eerlijk gezegd hooguit 1 jongen die een verbetering is. Maar ook niet van de buitencategorie.
Zaterdag 25 januari 2020 om 14:16 uur Quote

Rossi

daveadodh schreef:

Laat gaan joh. Iemand die dacht dat we Utrecht opeens zouden oprollen is niet goed. Met de week zal het beter gaan lopen joh. Heb er nog wel vertrouwen in.
Het gaat niet over utrecht oprollen. Het gaat erom dat er 0,0 idee achter het spel zat en dat de nieuwelingen metname stubbs en Thomas, geldverspilling is, zoals anderen al bij het aantrekken opmerkten. Maar dat mocht allemaal niet gezegd worden want positief dit day blabla. Volgende week komt er nog zo`n mislukte knakker in de basis met spence.

Van buren misbruiken als buitenspeler terwijl die jongen gewoon spits is. Ja hij speelde 13 wedstrijden als rechter aanvaller bij slavia maar dat maakt hem nog geen winger. Ene huntelaar speelde bij Milan ook rechtsbuiten maar bij schalke schoot ie alles erin.

De bock moet 2 a 3 man in zijn eentje opvangen, niet gek dat een super goed spelende kerk daar gebruik van maakt. Maar dat is iets waar in de twee linies ervoor niks mee gedaan wordt, ze mochten vrij opkomen.

Ik had liever 2/3 echte aanwinsten gezien dan een blik dertien in een dozijnspelers. En daarnaast gewoon een normale opstelling/tactiek en niet strikerless gaan spelen.
Zaterdag 25 januari 2020 om 13:30 uur Quote

Corleone070

Peterson hadden we moeten huren, je zag hoe goed die jongen bezig was.. drukt gelijk zijn stempel op de wedstrijd.
Vrijdag 24 januari 2020 om 23:06 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

GroenGeelHart070, pajam, FC Den Haag!, adorob, frans swa, Erik070, Bollie74, Kees, Bolskie, langnek, iDaan, Jacco, Yo, Dennis72, wijstaanboven en 76 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Milan van Ewijk Crysencio Summerville

Laatste wedstrijd

Logo FC Utrecht Logo ADO Den Haag
4-0
24 januari 2020

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Vitesse
1 februari 2020 om 18:30 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 20 - 47
2 AZ 20 - 44
3 Feyenoord 20 - 37
4 Willem II 20 - 37
5 PSV 20 - 36
6 Vitesse 20 - 34
7 FC Utrecht 20 - 33
8 FC Groningen 20 - 29
9 Heerenveen 20 - 28
10 Heracles 20 - 26
11 Sparta R'dam 20 - 24
12 FC Emmen 20 - 22
13 FC Twente 20 - 21
14 Fortuna Sit. 20 - 20
15 VVV-Venlo 20 - 19
16 PEC Zwolle 20 - 18
17 ADO Den Haag 20 - 16
18 RKC Waalwijk 20 - 11