Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Ooievaar

rijswijk hoekpolder schreef:

. Die Bilal bakt er niets echt helemaal niets van. Nieuwe spelers worden gehaald om vervolgens niet opgesteld te worden.

:grin: :roflol:

Goedemorgen!
Je begrijpt was ik bedoel.

Die pool, Bjelica en Haye speelden niet. Dan heb je er toch geen reet aan, als ze pas met de kerst wedstrijdfit zijn? Wat voor `licht` diept ze dan op uit de ballenbak?

Niet die hardwerkende aardige jongen i.i.g.. Die komt nergens mee. Wellicht dat jij wel weet wat hij uitvoert en die TD zonder telefoon.
Maandag 16 september 2019 om 10:03 uur Quote

Ooievaar

Dit seizoen is het overleven geblazen. Het is niet anders. Waarom Goppel weg moest is mij totaal onduidelijk. Die Bilal bakt er niets echt helemaal niets van. Nieuwe spelers worden gehaald om vervolgens niet opgesteld te worden. Dat is een logica die mij ontgaat. Puur paniekvoetbal dus.

Maar wel jongens op blijven stellen die het niet meer kunnen brengen, althans een heel seizoen. Immers, Meijers, Zwinkels en dan ook nog de uiterst beperkte Beugelsdijk. Die jongen kan er gewoon niet zo veel van, daar kan hij natuurlijk niets aan doen. Maar wel langdurige contracten geven, wat een beleid.

De trainer is ongeschikt voor dit niveau, dat bewijst hij keer op keer. Tactisch heel zwak, en vaak een verkeerde bezetting, waardoor men maar 1 kant op kan. En dat is achteruit.

Feyenoord stelt weinig voor, maar het is tekenend dat die jongens er doorheen kwamen alsof ze door een warenhuis liepen. 3-2 is een belachelijke uitlslag. Gelukkig maar. Het is zaak om 3 nog zwakkeren onder ons te houden. Wat een -wan- beleid.

Een andere trainer kan hier meer uithalen, als dat Fons dat doet.
Nogmaals ik weet ook wel dat ik dezelfde boodschap verkondig, maar het is gewoon uitkijken geblazen. Het is niet anders..

Maar de fans hebben voor zoveel goodwill gezorgd gisteren. Dat is werkelijk fantastisch. Ook het feit dat AZ haar thuis bij ons heeft gevonden doet de club veel goed.

Dus laat nooit meer één of andere oetlul verkondigen dat het aan de supporters ligt.

Werk ze allemaal...
Maandag 16 september 2019 om 09:41 uur Quote

Advertentie

Jordy

JerryFC schreef:

Fons is de grootse angsthaas van dat zooitje.
Janken om vers bloed en vervolgens ze allemaal laten banken.
Ben echt benieuwd naar zijn tactiek met 0,0 snelheid voorin. Wat een kansloze, angstige spelopvatting. Schaam en irriteer me dood hedenmiddag.

Wat is de toevoeging van Falkenburg?? Knikt heel soms een bal binnen, voor de rest helemaal niks.
Bakker kan ook niet meer zo. Kan als centrale middenvelder niet eroverheen denderen, geen spel verdelen, de boel opzwepen enz. Echt een zacht ei. Balletje ophalen tussen de centrale verdedigers en mensen die in de dekking staan aanspelen in het enigste.
Goossens behalve zn trap ook heel karig. Dat hij alleen speelt vanwege zn trap is teveel van het goede. Bjelica en Pinas hebben ook prima spelhervattingen.
Bilal ook goed zat al trouwens. Zorgt alleen voor ergernis en balverlies.

Autist Alfons zal het niet doen maar ik zeg
Havekotte;
van Ewijk, Beugelsdijk, Pinas, Bjelica;
Malone, Immers;
Summerville, Haye, Cibicki;
Necid
Lijkt mij idd de beste opstelling, misschien Kanon voor Bjelica. Maar die Summerville moet je altijd laten spelen, zeker bij een Feyenoord uit waarbij je het van de counter moet hebben. Wat kan die jongen hard rennen zeg.
Zondag 15 september 2019 om 17:26 uur Quote

daveadodh

Jurriën schreef:

Becker ook basis tegen Werder Bremen.
Speelde tegen Dortmund ook echt goed incl. assist

Die heeft het mooi voor elkaar
Mooi voor die jongen tis em gegund
Zaterdag 14 september 2019 om 14:47 uur Quote

Rossi

Ooievaar schreef:

Zou voor de grap eens de reacties op mijn shouts lezen. Het is maar een tip...
Lekker laten lullen. Waarheid mag hier niet gezegd worden.

Zelfde met Haye, je MOET de polonaise lopen. Beste jongen weerlegd bekant dezelfde cijfers als de hier veelal afgekraakte Bakker. En dat voor een aanvallender ingestelde middenvelder. Had je centjes op zak gehouden en gegokt op Van Kins bijv.
Vrijdag 13 september 2019 om 07:20 uur Quote

slash070

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Van Zweden goed op de hoogte
Het is voor komend nieuws over ADO Den Haag handig om John van Zweden in de gaten te houden.
Lees het nieuwsbericht
Ach, zal wel zoiets als `voor wat, hoort wat` zijn met J v. Zweden en iemand binnen de club, maar wat maakt het uit. Die Haye zag ik niet aankomen in elk geval, geen enkele speler meer trouwens, toch verrassend. Positief dat de club dus wel degelijk bezig is/was om er wat bij te zoeken ondanks alle eerdere berichten, brengt toch weer wat ambitie voor dit seizoen naar buiten naar je achterban.

Volgens de beschrijving van V.As is het een type middenvelder die we niet meer hadden na vertrek Khayati, dus die jongen kan zeker wel van waarde worden voor het elftal. En een speler vergelijken met Khayati moesten we sowieso maar niet meer doen, die kan niet eens met zichzelf vergeleken worden toen hij net bij ons binnen kwam, soms klikt het bij een nieuwe club, soms niet. Bovendien is een middenmotor in nederland zo sterk als de reservebank zeggen ze, dus ben benieuwd naar de nieuwelingen en eventuele eigen jeugd dit jaar.

Náh, positiever en meer clichés er in kan ik er niet van maken, dus welkom Haye zou ik maar zeggen :)
Donderdag 12 september 2019 om 16:07 uur Quote

Ooievaar

Mike schreef:

Je hebt gelijk. Is zeker niet arrogant. Vervelend dat er op zo’n manier gesproken wordt. Echt beledigend over iemand die hij niet kent. Ik heb hier al vaker gezegd dat ik respect heb voor iedereen die zijn best doet maar soms is dat niet genoeg. Het functioneren van sommigen mag best wel eens kritisch bekeken worden. Zeker als je eens een keer een stap omhoog wilt.
Wil je een zakdoek?

Schei toch uit man met die arrogante prutser. Presteert echt helemaal niets. Fijn dat een aardige jongen is, en dat jij en Madmax hem persoonlijk kennen. Wat schiet de club daarmee op. De hele club is vergeven van figuren die niets presteren.

Hij brengt niemand binnen, en heeft een belangrijke functie.
Daar moet naar gekeken worden. Wat is het rendement van de scouting? Dat hij daar door Lex sr is geparkeerd laat me koud. Blijkbaar vinden jullie het ook niet meer dan normaal dat hij op wedstrijddagen van ADO daar op de tribune zit.

Als je weinig geld hebt dan moet je juist op pad om te gaan scouten. Anders wordt dadelijk het contract van Immers, Meiers, Zwinkels en Beugelsdijk open gebroken. We hebben het toch niet over een amateurclub? Al heeft het er veel weg van, door al die kreukelaars die er zitten(...)
Woensdag 11 september 2019 om 19:34 uur Quote

''Haagse Tsaar''

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Hooi scoort voor aangeslagen Curaçaoënaars
Elson Hooi heeft opnieuw gescoord in het tweeluik met Haïti.
Lees het nieuwsbericht
Die is lekker bezig zo, speelt zich in de kijker. Jammer dat hij straks transfervrij weggaat. Al had je 5 ton + aan die jongen kunnen verdienen bij verkoop. Straks pak je weer niks, grijp je weer niks. Voor ons is 5 ton al heel veel geld.
Woensdag 11 september 2019 om 12:16 uur Quote

Madmax

Ooievaar schreef:

Ja, Lex jr is een miskend talent. Alle clubs trekken aan dit genie. Zit elke week op zijn eigen tribune dat `licht` Arrogante man die zich voorstaat op zijn achternaam.

Had hij Driepinter geheten dan stond hij nou pakken melk te stapelen.
Niemand weet wat hij uitvoert, staat wel als zeer arrogant te boek. Dat dan weer wel.

Heeft werkelijk helemaal niemand aangedragen. Nul, onder welke trainer dan ook. Scout bij nacht. Heeft werkelijk helemaal niets, nada nacco gepresteerd.
Gaat dat niet doen ook.

Heb je aandelen in die vent, of ben je het soms zelf?
Vind je het gekdat we z`on habbezak elftal hebben, met z`on prutser.
Wel fijn om te weten dat hij zijn langste tijd heeft gehad. Niet iedereen is ziende blind en horende doof. Spookwerknemer. Snel afscheid van nemen.
Wat ik kan zeggen over die Jongen is, dat hij zoals ik hem kan zeker niet Arrogant is. Trots is op de naam Schoenmaker, maar daardoor zich wel dubbel zo hard moet bewijzen. Heb geen aandelen in hem, en ben hem.zeker ook niet. Hij is veel minder bij thuiswedstrijden van ADO aanwezig dan dat jij beweert. Dat er een habbezak (??) Elftal staat kan je natuurlijk nooit alleen op zijn count schrijven.

Verder gaan we er niet uitkomen, jij hebt iets persoonlijk tegen die jongen. Wat weet ik niet en hoef ik ook niet te weten. Ik kan hem al heel lang en vind het een goede jongen, die ook gewoon maar heel erg zijn best wil doen voor ADO Den Haag.

Gegroet Madmax
Woensdag 11 september 2019 om 11:35 uur Quote

Madmax

Haagse Nol schreef:

Jij weet dan ook heel weinig binnen ADO is bekend dat die er zit door ze vader ze vader staat zelfs ook nog op de loonlijst lekker hoor en als ze zondag in de Kuip spelen zal die Lex jr er ook wel zitten want die mist geen wedstrijd van ADO i.p.v. dat die ergens gaat scouten tis ongelofelijk.
Hier nog zo jaloerse monk, al zal hij er zitten door zijn vader nou en. Daar door komt hij makkelijk binnen bij clubs, daardoor heeft hij heel veel contacten met andere oud gediende, hij heeft bijna met elk oud ADO speler contact. Heeft comtacten met grote namen Advocaat, v Hanegem etc. .... wat wil je nou beweren, dat hij te weinig wedstrijden bekijkt, ook uit die droom. Kan ik je helpen. Die jongen is vaker op pad dan jij denkt.
Dinsdag 10 september 2019 om 18:47 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

''Haagse Tsaar'', VAKKIE-l en 24 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Milan van Ewijk Shaquille Pinas Tom Beugelsdijk

Laatste wedstrijd

Logo Feyenoord Logo ADO Den Haag
3-2
15 september 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo AZ
22 september 2019 om 16:45 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 5 - 13
2 PSV 5 - 13
3 FC Twente 6 - 12
4 Vitesse 6 - 11
5 AZ 5 - 10
6 FC Utrecht 6 - 10
7 Feyenoord 5 - 9
8 Willem II 6 - 9
9 VVV-Venlo 6 - 9
10 Heracles 6 - 8
11 Sparta R'dam 6 - 8
12 PEC Zwolle 6 - 7
13 Heerenveen 6 - 6
14 ADO Den Haag 6 - 6
15 FC Groningen 5 - 4
16 FC Emmen 6 - 3
17 Fortuna Sit. 5 - 2
18 RKC Waalwijk 6 - 1